Το μεγαλύτερο προτέρημα των Ζυγών είναι η έμφυτη κοινωνικότητα τους και το χειρότερο ελάττωμα η αναποφασιστικότητα. Η φράση κλειδί είναι ΙΣΟΡΡΟΠΩ.

ΣΤΟΙΧΕΙΟ: ΑΕΡΑΣ

ΟΜΑΔΑ: ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΗ

ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ: ΑΦΡΟΔΙΤΗ

ΖΩΔΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ: Η ΖΥΓΑΡΙΑ

ΓΕΝΙΚΑ

Το μεγαλύτερο προτέρημα των Ζυγών είναι η έμφυτη κοινωνικότητα τους και το χειρότερο ελάττωμα, η αναποφασιστικότητα. Η φράση κλειδί είναι ΙΣΟΡΡΟΠΩ. Η Προσωπικότητα των Ζυγών είναι κατά κανόνα γαλήνια παρόλο που, όταν χρειαστεί, μπορεί να γίνουν φοβεροί υπερασπιστές της δικαιοσύνης. Είστε ευμετάβλητοι, πρόθυμοι να ακολουθήσετε αποφάσεις άλλων στην περίπτωση που το αποτέλεσμα δεν βαραίνει ιδιαίτερα για σας προσωπικά. Η τάση να είστε αναποφάσιστοι μπορεί να αλλάξει καθώς αποκτάτε πείρα, αλλά πάντα θα θέτει ένα ερωτηματικό, ΚΙ ΑΝ, πριν αποφασίσετε τον τρόπο δράσης σας. Η αμφιταλάντευση έχει και την καλή της πλευρά, την προσαρμοστικότητα. Το ταμπεραμέντο του Ζυγού είναι ευαίσθητο και εξευγενισμένο. Υπάρχει μια καλλιτεχνική τάση στη νοοτροπία και τον συναισθηματισμό σας αποζητάτε την αρμονία στα πάντα. Ο Ζυγός τα πάει καλά στην ομάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι υποτακτικός. Η καλοσύνη και η συμπόνοια χαρακτηρίζουν τον Ζυγό. Σέβεται τους άλλους και δεν θα προκαλούσε ποτέ κακό σκόπιμα. Απολαμβάνετε τις κοινωνικές σχέσεις και αντιμετωπίζετε τους άλλους αμερόληπτα. Όταν είστε αρχηγός, ξέρετε να υποδεικνύετε ευγενικά τον σωστό δρόμο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ    ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ο Ζυγός εργάζεται πολύ καλύτερα σε συνεργασία, παρά μόνος του. Αν αποφασίσει να ασχοληθεί με επιχείρηση,αναζητεί πάντα έναν συνέταιρο. Ποιος θα έχει την πρωτοβουλία στην εταιρεία είναι άλλο ζήτημα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι ευθύνες μοιράζονται εξίσου, αλλά ο συνέταιρος θα πρέπει να ανεχθεί την τάση του ζυγού στη σπατάλη. Όσο για την εργασία που ταιριάζει καλύτερα σε ένα Ζυγό, δεν πρέπει πρώτα πρώτα,η εργασία αυτή να είναι βρώμικη ή πολύ δύσκολη ή να γίνεται κάτω από δυσάρεστες συνθήκες. Για τέτοια εργασία απλούστατα ο Ζυγός δεν είναι ικανός. Αυτός έχεις δημιουργικές, καλλιτεχνικές ικανότητες, της φόρμας η τουλάχιστον ότι του πηγαίνει. Όσον αφορά τα οικονομικά και επαγγελματικά σας μέσα στο έτος μια καλή περίοδος είναι 10/12/17 – 26/01/18 και 11/02/18 – 6/03/18.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Ερωτευμένοι με τον έρωτα. Αυτή η συνηθισμένη έκφραση δείχνει ακριβώς ένα από τα προβλήματα των Ζυγών. Βιάζονται τόσο να χαρούν τη ζωή ώστε αρχίζουν έναν ερωτικό δεσμό χωρίς να το πολύ σκεφτούν και χωρίς να είναι έτοιμοι για αυτόν.Ένας κακός ερωτικός σύντροφος πολύ εύκολα θα κατορθώσει να εκμεταλλευτεί αυτή την αδύνατη πλευρά του Ζυγού. Μια καλή περίοδο για τα αισθηματικά των Ζυγών είναι 18/01/18 – 10/02/18 και μια μεγάλη περίοδο 18/05/18 – 15/11/18 κυρίως για το πρώτο δεκαήμερο των Ζυγών.

 

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles