Ζώδιο Ζυγός

Μαθήματα Αστρολογίας

ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Κυβερνήτης: Αφροδίτη

Μέταλλο: Χαλκός

Θετικά στοιχεία: Συντροφικότητα, καλλιτεχνία, καλαισθησία, ρομαντισμός, διπλωματία, δικαιοσύνη

Αρνητικά στοιχεία: Ναρκισσισμός, αναποφασιστικότητα, αστάθεια, ευπιστία, άγχος, προχειρότητα

Κυρίαρχη φράση: Ισορροπώ

Τι συμβολίζει: Ο Ζυγός συμβολίζει τις σχέσεις, το γάμο, την ισότητα, την ειρήνη, τους καλλιτέχνες

Χαρακτηριστικά

Ο Ζυγός με κυβερνήτη την Αφροδίτη (όπως και ο Ταύρος) λειτουργεί –με γνώμονα την ισορροπία– δημοκρατικά και δίκαια. Του αρέσει η συντροφικότητα και να κάνει πράγματα μαζί με άλλους. Κάποιες φορές δρα αποφασιστικά και δυναμικά και άλλες φορές τον τρώει η ανασφάλεια. Γι αυτό και ψάχνει συνεχώς την επιβεβαίωση από το περιβάλλον του. Ο Ζυγός είναι καλλιτεχνικός τύπος και εκτιμά την ομορφιά στις τέχνες και στην επιστήμη. Αν και καλλιεργημένο άτομο δεν παύει να είναι ευκολόπιστο και να επηρεάζεται από τη γνώμη των άλλων. Έτσι πολλές φορές διχάζεται και ταλαντεύεται από το ένα άκρο και στο άλλο. Όταν θεωρήσει δε ότι δίνει χωρίς να πάρει τότε θυμώνει και γίνεται μνησίκακος. Στο τέλος, για να πάρει αυτό που θέλει θα επιστρατεύει τα μεγάλα όπλα του, τη διπλωματία και την εξυπνάδα του.

Άνδρας Ζυγός: Του αρέσει να εργάζεται μαζί με άλλους αρκεί να μην υποβιβάζεται η προσωπικότητά του. Είναι καλός στις συνεργασίες και αναλαμβάνει το ρόλο του «πυροσβέστη» σε τυχόν αντιπαραθέσεις ή διαφωνίες. Επιζητά την ισορροπία στις σχέσεις του και είναι ο καλύτερος άνθρωπος αρκεί να αισθάνεται ότι παίρνει αυτά που δίνει.

Γυναίκα Ζυγός: Είναι ρομαντική και μπορεί εύκολα να κατακτήσει τον άντρα που θα τη μαγέψει χρησιμοποιώντας τα όπλα και τη γοητεία της. Από την άλλη όντας ιδιαίτερα ευκολόπιστη μπορεί να παρασυρθεί από κάποιον ή να αφεθεί επίτηδες στον έρωτα. 

Παιδί Ζυγός: Είναι ήσυχο σαν παιδί αφού του αρέσει να κάνει πράγματα μόνο του στο δωμάτιο του και λειτουργεί πολύ καλά στο σύνολο. Δεν του αρέσουν οι φωνές γι αυτό όταν πρέπει να κάνει κάτι, καλό είναι να του το επιβάλλετε με ηρεμία. Το παιδί Ζυγός δυσκολεύεται να αποφασίσει μόνο του και πρέπει να το κάνετε εσείς για εκείνο. Ωστόσο, έχει ανάγκη να επιδοκιμάζετε πάντα τις ενέργειές του.

Συναισθηματικά

Ο Ζυγός είναι ερωτευμένος με τον έρωτα και τη συντροφικότητα. Αν και υπάρχει στο μυαλό του ο σύντροφος πρότυπο δεν είναι αρνητικός στις ερωτικές σχέσεις. Πολλές φορές μένει σε μία σχέση που δεν τον καλύπτει μόνο και μόνο επειδή είναι αναποφάσιστος ή δεν θέλει να διαταραχθεί η ισορροπία και η αρμονία στη ζωή του.

Οικονομικά

Η αίσθηση της ισορροπίας που τον διακατέχει επηρεάζει και τα οικονομικά του φροντίζοντας να κάνει αποταμίευση. Επειδή όμως έχει μία τάση προς την πολυτέλεια και επειδή του αρέσει να προσέχει την εμφάνισή του όταν πέσουν στα χέρια του αρκετά χρήματα δεν θα διστάσει να ξοδέψει.

Επαγγελματικά

Αν λάβουμε υπόψη την αρχή της δικαιοσύνης που χαρακτηρίζει έναν Ζυγό τότε τα νομικά επαγγέλματα του ταιριάζουν γάντι. Επίσης, είναι πολύ ικανός στα επαγγέλματα που απαιτούν καλλιτεχνική δημιουργία. Ανεξάρτητα από αυτό που θα επιλέξει να κάνει θα προσπαθήσει να ενσωματώσει στη δουλειά του μέρος του εαυτού του. Για παράδειγμα, θα φτιάξει το χώρο που δουλεύει προσαρμόζοντάς τον στην καλαισθησία και στο γούστο του. Ένα φυτό, ένα κάδρο, μία κορνίζα, τα τακτοποιημένα χαρτιά και αντικείμενα, κ.α. θα δημιουργήσουν ένα κλίμα ομορφιάς και αρμονίας, στοιχεία σημαντικά για ένα Ζυγό.

Ο Ζυγός είναι πολύ καλός συνεργάτης. Είναι φιλικός και σε περίπτωση διαφωνίας θα προσπαθήσει να κατευνάσει τα πνεύματα. Να σβήσει τη «φωτιά». Θα αποφύγει να πάρει θέση όμως ως δίκαιος άνθρωπος θα ζυγίσει τα υπέρ και τα κατά.  Η δυνατότητα ανάληψης πρωτοβουλιών και ο διπλωματικός του χαρακτήρας εξασφαλίζουν στο Ζυγό μία σίγουρη επαγγελματική καριέρα. Με τη βοήθεια της γοητείας του, των καλών του τρόπων αλλά και του μαγνητισμού που τον διέπει η επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα θεωρείται δεδομένη.

Για αξιόπιστες Προβλέψεις Χαρτομαντείας Ταρώ δείτε ΕΔΩ

Μαθήματα Αστρολογίας ΕΔΩ

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles