Ζωδιο Υδροχοος

Το Ζώδιο του Μήνα | Υδροχόος

Υδροχόος  21/1/2018 – 18/2/2018

Στοιχείο: ΑΕΡΑΣ

Ομάδα: ΣΤΑΘΕΡΗ

Κυβερνήτης Πλανήτης: ΟΥΡΑΝΟΣ

Ζωδιακό Σύμβολο: ΔΥΟ ΚΥΜΑΤΟΕΙΔΕΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

Υδροχόος. Το κυριότερο ατού του Υδροχόου είναι η ανθρωπιστική στάση και το χειρότερο στοιχείο του, το πνεύμα αντίδρασης και αντιλογίας. 

Ο κώδικας κλειδί: Ξέρω τα πάντα.

Υδροχόος. Θεωρούνται προοδευτικοί, όταν συζητάμε για την εποχή του Υδροχόου, αναφερόμαστε σε μια περίοδο που αρχίζει τώρα και εκτείνεται στο μέλλον. Οι Υδροχόοι μπορεί να είναι γνώστες πολλών θεμάτων η ακόμα και οραματιστές. Ίσως όμως δεν είναι προσγειωμένοι και υστερούν στην πρακτική εφαρμογή των ιδεών τους. Έχουν προχωρημένες ιδέες, οι μέθοδοι τους είναι πρωτότυπες και επιστημονικές και δείχνουν τεράστιο ενδιαφέρουν για την εκπαίδευση όχι μόνο την δική τους, αλλά και των άλλων. Προτιμούν να μαθαίνουν από συζητήσεις με τους άλλους,παρά αποκλειστικά από την μελέτη βιβλίων.

Ο Υδροχόος είναι γενικά ευχάριστος, αν και δογματικός. Η επιμονή τους μπορεί να καταλήξει σε διαμάχη εάν δεν περάσει το δικό τους. Το ταμπεραμέντο επηρεάζεται από εξωτερικούς παράγοντες. Κατά καιρούς γίνονται ιδιόρρυθμοι μέχρι και επαναστάτες. Οι ευχάριστοι συνήθως τρόποι τους και η κατανόηση της ανθρώπινης φύσης τους κάνει εξαιρετικά κοινωνικά όντα, μπορεί όμως να γίνουν και λίγο ερημίτες εμβαθύνουν στις σκέψεις τους. Δεν είναι πολύ πρακτικοί και πρέπει να μάθουν να διαχειρίζονται το χρήμα και να χρησιμοποιούν σωστά τον χρόνο.

Μαθήματα Αστρολογίας. Απλά και Κατανοητά!

Υδροχόος | Επαγγελματικά & Οικονομικά

Φυσικός επιστήμονας, συγγραφέας, φιλάνθρωπος, κοινωνιολόγος, αστρολόγος,αστρονόμος,αρχαιολόγος, ακτινολόγος, εφευρέτης, επίσης σταδιοδρομία στην πολιτική αεροπορία. Η ανεξαρτησία, η πρωτοτυπία και εφευρετικότητα πρέπει να χρησιμοποιηθούν από τον Υδροχόο, για να είναι ευτυχισμένος στην εργασία. Μία μονότονη εργασία του είναι ανυπόφορη. Είναι ικανός βέβαια και για μονότονη και άχαρη εργασία, αλλά θα πάει χαμένος σε αυτήν. Όταν βρει τον δρόμο του είναι ικανός για σπουδαίες επινοήσεις.

Ευνοϊκή περίοδος για επαγγελματικά:

20/05/2018 – 13/06/2018 | 13/06/2018 – 29/06/2018 | 10/09/2018 – 08/01/2019

Υδροχόος | Αισθηματικά

Ζώδιο Υδροχόος

Ζώδιο Υδροχόος

Ο Υδροχόος όταν είναι παντρεμένος, έχει ανάγκη να διατηρεί ένα μέρος της ανεξαρτησίας του, ακόμη κι αν υπάρχουν μικρά παιδιά στην οικογένεια. Αυτό επιβάλλει μεγάλο βαθμό κατανοήσεως και ανοχής από τον ή την σύζυγο, επειδή δεν είναι συνετό να δοθεί σε έναν Υδροχόο η εντύπωση ότι έχει πιαστεί στη παγίδα. Γενικά αυτό δεν κάνει εύκολη την οικογενειακή ζωή και είναι ίσως αλήθεια ότι οι Υδροχόοι αισθάνονται καλύτερα όταν ζουν μόνοι και ελεύθεροι.

Ευνοϊκή περίοδος για αισθηματικά:

25/04/2018 – 19/05/2018  | 30/05/2018 – 12/06/2018  | 14/06/2018 – 10/07/2018 | 10/07/2018 – 06/09/2018

Αστρολογικές Προβλέψεις για όλους Αξιόπιστα! Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles