Το Ζώδιο του Μήνα | Κριός

Κριός 21/03/2018 – 20/04/2018

Στοιχείο: Φωτιά

Ομάδα: Μεταβλητή

Κυβερνήτης: Άρης

Ζωδιακό Σύμβολο: Το Κριάρι

Έξαρση: Ήλιος

Κριός Λέξη Κλειδί: Δράση

Το ζώδιο του Μήνα | Κριός

Το ζώδιο του Μήνα | Κριός. 

Το ζώδιο του Μήνα | Κριός. Είναι το ζώδιο της πρωτοπορίας, του ηγέτη. Οι Κριοί προβάλλουν έντονα το εγώ τους. Είναι κτητικοί και θέλουν να προστατεύουν τα άτομα που αγαπούν. Ανεξάρτητα αν εκείνα θέλουν ή όχι. Είναι ενθουσιώδεις, αυθόρμητοι, εξωστρεφείς, και διακρίνονται για την ευθύτητα τους. Ξέρουν να αποφεύγουν τις κακοτοπιές και να ελίσσονται όταν πρέπει. Χωρίς να εγκαταλείπουν ποτέ το σκοπό τους. Οι Κριοί έχουν μια ιδιαίτερη ζωτικότητα με την οποία οι σύντροφοι τους δυσκολεύονται να προσαρμοστούν. Κυνηγούν τη ζωή σαν να θέλουν να ανακαλύψουν τον ίδιο τους τον εαυτό να παρουσιάζεται στα πρόσωπα των  ατόμων, τα οποία τους περιστοιχίζουν. Οι άλλοι για τον Κριό είναι καθρέφτες -πού όμως- καλό θα ήταν να πουν ακόμη και ψέματα, προκειμένου να ικανοποιήσουν τον ανικανοποίητο Κριό.

Τις περισσότερες φορές δεν μπορούν να συγκεντρωθούν ή να λάβουν αποφάσεις που χρειάζονται μεγάλη περισυλλογή. Δεν μπορούν να αντέξουν την πλήξη και την μονοτονία. Ξοδεύουν μεγάλο μέρος της ενεργητικότητας τους για να κάνουν τη ζωή τους ενδιαφέρουσα. Δεν είναι καθόλου διακριτικοί. Ξεχωρίζουν για το απόλυτο των σκέψεων και των πράξεων τους. Για τους Κριούς δεν υφίστανται ενδιάμεσες καταστάσεις. Πολλές φορές γίνονται προκλητικοί με την ευθύτητα τους και και την επιμονή τους. Γι’αυτό δεν δημιουργούν πολύχρονες φιλίες και δεσμούς. Γίνονται εξοργιστικοί όταν δείχνουν με κάθε τρόπο ότι δεν τους ενδιαφέρει η απόρριψη που είναι πιθανόν να δεχτούν από το περιβάλλον τους. Προσποιούνται και κάνουν ότι δεν το καταλαβαίνουν. Προκαλούν και φέρονται επιθετικά.

Επαγγελματικά & Οικονομικά

Ψυχολόγος, ψυχίατρος, κρεοπώλης, εργάτης χυτηρίου, εργάτης μετάλλου, εξερευνητής, μηχανικός, μηχανοδηγός, πυροσβέστης. Μια νωθρή, τελματωμένη, άχαρη και σίγουρη εργασία είναι εκείνο ακριβώς που δεν έχει ανάγκη ο Κριός. Αυτός βρίσκει τον εαυτό του μόνο στην αναγκαστική εργασία, σε μια θορυβώδη ατμόσφαιρα γεμάτη κίνηση, όπου προτιμά να έχει αναλάβει ευθύνες για να μπορεί να παίρνει πρωτοβουλίες.

Ευνοϊκή περίοδο για τα οικονομικά είναι:

25/04/2018 – 19/05/2018 & 30/05/2018 – 12/06/2018

Ευνοϊκή περίοδο για τα επαγγελματικά είναι:

18/03/2018 – 16/05/2018.

Κοίτα και αυτό: Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Πλήρης και Αναλυτικός!

Αληθινές Τηλεφωνικές Προβλέψεις; Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες!

Αισθηματικά για τους Ιχθύες

Ο Κριός αισθάνεται την ανάγκη να εκδηλώσει τον ερωτισμό του πιο έντονα από τους άλλους ανθρώπους και με τρόπο θετικό. Αν έχει τον Κριό Ωροσκόπο η ανάγκη αυτή μετριάζεται από ένα πολύ ρομαντικό στοιχείο. Παράλληλα θα είναι τονισμένη και η ιδιοτέλεια. Αυτή η ιδιοτέλεια θα του δημιουργήσει κάποιο βαθύ ψυχολογικό πρόβλημα, θα παρουσιάζει ίσως κάτι το πολύ παιδιάστικο, αν τα πράγματα πάνε στραβά γι’ αυτόν.

Ευνοϊκή περίοδο για τα αισθηματικά είναι:

14/06/2018 – 11/07/2018 & 11/07/2018 – 06/092018 & 23/09/2018 – 10/10/2018

Δείτε και αυτό: Προβλέψεις Απριλίου 2018

Χαρτομαντεία Ταρώ. Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες. Αξιόπιστες Προβλέψεις!

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles