Το Ζώδιο του Μήνα | Ιχθύς

 Ιχθύς 19/02/2018 – 20/03/2018

Στοιχείο: ΝΕΡΟ

Ομάδα: ΜΕΤΑΒΛΗΤΗ

Κυβερνήτης: ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ & ΔΙΑΣ

Ζωδιακό Σύμβολο: ΔΥΟ ΨΑΡΙΑ

Έξαρση: ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Ιχθύς Λέξη Κλειδί: ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ

Το Ζώδιο του Μήνα | Ιχθύς

Το Ζώδιο του Μήνα | Ιχθύς.

Το Ζώδιο του Μήνα | Ιχθύς. Οι Ιχθείς είναι διπλό ζώδιο, είναι υπέρμετρα ευαίσθητοι και πάρα πολύ συναισθηματικοί. Έχουν τάσεις φυγής από την πραγματικότητα, γιατί είναι πολύ σκληρή για το ρομαντισμό τους και ζουν μέσα στην φαντασία τους. Είναι πολύ είναι ευάλωτοι και ο κόσμος τους είναι παραμυθένιος. Ο συμβολισμός τους δύο ψάρια, που κολυμπούν προς την αντίθετη κατεύθυνση δείχνει και την ιδιαιτερότητα του χαρακτήρα τούς. Από τη μια πλευρά βρίσκεται ο πραγματικός κόσμος και από την άλλη ο κόσμος του ονείρου.

Δείτε ακόμα: Μαθήματα Αστρολογίας. Απλά και Κατανοητά!

Οι Ιχθύες μεταφέρονται πολύ εύκολα στο όνειρο, όταν η πραγματικότητα είναι σκληρή μαζί τους. Έχουν μυστικιστικές τάσεις και αναζητούν συχνά την αλήθεια στην μεταφυσική και τον αποκρυφισμό. Η διαίσθηση τους είναι ασυναγώνιστη και μερικές φορές είναι τόσο ευαίσθητοι στο να αντιλαμβάνονται διαισθητικά τι συμβαίνει γύρω τους, ώστε να φαίνεται ότι έχουν σχεδόν υπερφυσικές ικανότητες. Τις περισσότερες φορές είναι πολύ καλά με τους άλλους σε βαθμό υπερβολής, μπορούν να προβούν σε οποιαδήποτε υποχώρηση προκειμένου να ικανοποιήσουν τους άλλους. Είναι μελαγχολικοί και αλλάζουν συχνά στάση γιατί παρασύρονται εύκολα. Είναι κυκλοθυμικοί επειδή άγονται και φέρονται ανάλογα με την διάθεση που έχουν τα άτομα που τους περιβάλλουν. Είναι δίκαιοι με τους άλλους, αλλά όχι με τον εαυτό τους και έχουν μεγάλη κατανόηση.

Δεν φοβούνται τα νέα ξεκινήματα και πολλές φορές σε απρόβλεπτο χρόνο κάνουν θεαματικά περάσματα από το ένα άκρο στο άλλο εκπλήσσοντας τον περίγυρο τους. Είναι τόσο ανασφαλείς που πιστεύουν ότι μπορούν να αγαπηθούν μόνο αν υπηρετούν πιστά το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει.

Επαγγελματικά & Οικονομικά

Ηθοποιός, χορευτής, συγγραφέας ή ποιητής, ιχθυοπώλης, έμπορος υποδημάτων, αξιωματικός του ναυτικού, νοσοκόμος, υπνωτιστής, φωτογράφος. Ο Ιχθύς κατά κανόνα δεν αποβλέπει ποτέ σε μια σταδιοδρομία, όπου υπάρχει πολύ πειθαρχημένη συμπεριφορά ή πολύς θόρυβος. Θα δεχόταν όμως την πειθαρχία ενός επαγγέλματος, όπως του νοσοκόμου,για παράδειγμα επειδή η θετική έκφραση του βαθύτερου ψυχισμού του,θα αποτελούσε μεγάλη ανταμοιβή για αυτόν. Γενικά όμως οι καλές τέχνες είναι ο πυρήνας της προσωπικότητας του.

Ευνοϊκή περίοδος για τα επαγγελματικά είναι:

14/06/2018 – 06/09/2018   01/11/2018 – 06/01/2019

Ευνοϊκή περίοδος για τα οικονομικά:

07/03/2018 – 13/05/2018

Κοίτα και αυτό: Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Πλήρης και Αναλυτικός!

Αισθηματικά για τους Ιχθύες

Ο Ιχθύς πρέπει να είναι προσεκτικός στις αισθηματικές σχέσεις. Μπορεί εύκολα να ενθουσιαστεί και να ανακαλύψει, όταν θα είναι πολύ αργά, ότι οι θαυμαστές αρετές που έβλεπε στο αγαπημένο πρόσωπο δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα. Ως εραστής είναι υπέροχος με κάποια κλίση μάλιστα στον ρομαντισμό.

Ευνοϊκή περίοδο για αισθηματικά:

20/05/2018 – 29/06/2018   12/07/2018 – 07/08/2018

Σας ενδιαφέρει: βΑστρολογικές Προβλέψεις για όλους Αξιόπιστα! Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles