Ζώδιο Ταύρος 2019 Ετήσιες Προβλέψεις

Ζώδιο: Θηλυκό

Στοιχείο: Γη

Ιδιότητα: Σταθερό

Κυβερνήτης: Ερμής

Έξαρση: Σελήνη

Λέξη Κλειδί: Απόκτημα

προβλεψη χαρτομαντείας με εκκρεμες
Ζώδιο Ταύρος 2019 | Ετήσιες Προβλέψεις
ταύρος - ζώδια - προβλέψεις

Ζώδιο Ταύρος 2019 Ετήσιες Προβλέψεις. Οι Ταύροι είναι άτομα κτητικά, που νιώθουν την ανάγκη να νιώσουν ασφάλεια μέσα από τα αποκτήματα τους. Έχουν πολύ μεγάλη αντοχή και υπομονή και δεν κάνουν εύκολα αλλαγές στην ζωή τους. Είναι συνετοί και μεθοδικοί, σύμβολα της αρμονίας της φύσης και πολέμιοι του χάους. Αργούν άλλα τα καταφέρνουν πάντα. Από την άλλη πλευρά αυτή η αγάπη τους στην συγκέντρωση υλικών τους κάνει φιλοχρήματους, τσιγκούνηδες και παραδόπιστους.

Λατρεύουν τις ηδονές της ζωής και προσπαθούν να απολαύσουν την ζωή ικανοποιώντας  τις αισθήσεις τους. Ακόμη και στον έρωτα αντιμετωπίζουν τους συντρόφους τους ως κεφάλαιο ή κατάθεση. Γι’ αυτό είναι υπερβολικά κτητικοί με το ταίρι τους, κάνουν σκηνές ζηλοτυπίας και έχουν μεγάλες απαιτήσεις. Είναι καλοφαγάδες, τους αρέσουν τα ακριβά αρώματα, οι ωραίοι άντρες ή οι ωραίες γυναίκες, τα όμορφα σπίτια και η φύση. Στη ζωή οι Ταύροι αναζητούν την γαλήνη και την ηρεμία. Ξέρουν επίσης να παραμερίζουν τις προσωπικές τους επιθυμίες προκειμένου να ικανοποιήσουν τους ανθρώπους που αγαπούν, γι’ αυτό και γίνονται καλοί γονείς.

Όταν θέλουν να εξασφαλίσουν την ποθητή ηρεμία είναι ικανοί να ενδώσουν σε οποιαδήποτε απαίτηση, όσο παράλογη και αν είναι. Πολλές φορές οι αντιδράσεις τους και οι διαθέσεις τους είναι απρόβλεπτες. Μελαγχολούν, γίνονται απαισιόδοξοι και απομονώνονται. Τηρούν τις παραδόσεις και έχουν μια τάση συντηρητισμού. Μέγα ελάττωμα τους το πείσμα, το οποίο ευτυχώς εξισορροπεί με την επιθυμία τους να εξασφαλίζουν ηρεμία στην ζωή τους.

Ζώδιο Ταύρος 2019 Ετήσιες Προβλέψεις | Οικονομικά & Επαγγελματικά
Ψυχομετρία

Αγροκτηματίας, ανθοκόμος, επιχειρηματίας, οικοδόμος, αρχιτέκτονας, γλύπτης, τραγουδιστής, δημοτικός υπάλληλος, κήρυκας, έμπορος έργων τέχνης, τραπεζίτης. Ο θόρυβος και ο συνωστισμός των πόλεων ή η ζωή του γραφείου δεν είναι για έναν Ταύρο. Από την άλλη όμως πλευρά η ασφάλεια και η σιγουριά μια συμβατικής  εργασίας γραφείου τον θέλγει και εργάζεται καλύτερα όταν γνωρίζει ότι στο τέλος του μήνα θα έχει μια σίγουρη αμοιβή.

Ευνοϊκή περίοδος στα οικονομικά:

15/09/2019 – 04/10/2019

04/10/2019 – 19/11/2019

08/02/2020 – 05/03/2020

Ευνοϊκή περίοδος στα επαγγελματικά:

28/06/2019 – 29/08/2019

02/11/2019 – 26/11/2019

04/01/2020 – 05/03/2020

Ρώτα το Ταρωτώ
Ζώδιο Ταύρος 2019 Ετήσιες Προβλέψεις | Αισθηματικά
Πώς θα τον κάνω να με ερωτευτεί;

Ο φλογερός αστέρας του κινηματογράφου, που σφίγγει στην αγκαλιά του την αγαπημένη του και της ψιθυρίζει με πάθος <Είσαι δική μου> ανήκει χωρίς αμφιβολία στο ζώδιο του Ταύρου. Και το πιθανότερο είναι ότι έχει την Αφροδίτη στον Ταύρο, πράγμα που επαυξάνει το πάθος του. Είναι βέβαια και γοητευτικός και τρυφερός, αλλά όλη του η ζωή περιστρέφεται γύρω από τα αποκτήματα του. Όταν κι αν ανακαλύψει πως η φίλη του ή η γυναίκα του δεν ανήκει τόσο απόλυτα σε αυτόν όσο φαντάζεται, υποφέρει φοβερά και φυσικά, κάνει να υποφέρει κι εκείνη.

Ευνοϊκή περίοδος στα αισθηματικά:

04/10/2019 – 03/01/2020

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles