Ζώδιο Ταύρος

Μαθήματα Αστρολογίας

ΤΑΥΡΟΣ (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Κυβερνήτης: Αφροδίτη

Μέταλλο: Σίδηρος

Θετικά στοιχεία: Αποφασιστικότητα, υπομονή, αντοχή, σταθερότητα, αγάπη για την καλοζωία

Αρνητικά στοιχεία: Ισχυρογνωμοσύνη, αυστηρότητα, τεμπελιά, έλλειψη πρωτοτυπίας, κτητικότητα

Κυρίαρχη φράση: Έχω

Τι συμβολίζει: Ο Ταύρος συμβολίζει το πείσμα, τη θέληση, τη φύση, την αντοχή, την οικονομική σταθερότητα, τις παραδόσεις.

Χαρακτηριστικά

Ο Ταύρος με κυβερνήτη τον Αφροδίτη είναι ένα ζώδιο που θα προσφέρει στοργή και φροντίδα. Είναι ευγενής, πολύ υπομονετικός  και ξέρει να εκτιμά τις αξίες γύρω του. Επιζητά την πολυτέλεια και τις ανέσεις. Όταν βάζει κάτι στο μυαλό του θα το φέρει εις πέρας με κάθε τρόπο. Η σταθερότητά του και η έλλειψη διάθεσης για αλλαγή πολλές φορές τον κάνουν να ταυτίζεται με το συντηρητισμό, τη στασιμότητα και την έλλειψη πρωτοτυπίας.

Άνδρας Ζώδιο Ταύρος: Λογικός και οργανωτικός, βάζει στόχους και τους ολοκληρώνει. Είναι δραστήριος, φυσιολάτρης και εκτιμά την ειλικρίνεια. Δεν είναι επιπόλαιος ωστόσο σπάνια θεωρεί ότι έχει άδικο και δύσκολα αλλάζει γνώμη για κάτι.

Γυναίκα Ζώδιο Ταύρος: Η γυναίκα Ταύρος είναι πιστή και αφοσιωμένη. Προσφέρει απλόχερα την αγάπη της. Είναι αισθησιακή και επιζητά την τρυφερότητα. Πολλές φορές όμως γίνεται νωχελική, χωρίς ενεργητικότητα. Θέλει να περνάει το δικό της και πεισμώνει όταν δε γίνεται αυτό.

Παιδί Ζώδιο Ταύρος: Το παιδί Ταύρος θέλει να έχει δίπλα του λίγους φίλους και καλούς. Δεν του αρέσει η επιβολή χωρίς λόγο και η στέρηση των δικαιωμάτων του.

Συναισθηματικά

Ο Ταύρος είναι ρομαντικό και αισθησιακό ζώδιο. Επιφυλακτικός στην αρχή ερωτεύεται με πάθος. Θα κάνει τα πάντα για να διαφυλάξει τη σχέση του και πολλές φορές θα γίνει κτητικός.

Οικονομικά

Ο Ταύρος κάνει καλή διαχείριση των χρημάτων του γιατί θέλει να είναι πάντα οικονομικά ασφαλής. Όταν όμως θελήσει να ζήσει με άνεση και πολυτέλεια δε θα διστάσει να φτάσει και να ξεπεράσει τα όρια του.

Επαγγελματικά

Ο Ταύρος είναι ικανός στα επαγγέλματα που απαιτούν αντοχή και υπομονή. Δεν του αρέσουν τα θορυβώδη περιβάλλοντα και του αρέσει να ασχολείται πολύ με τη φύση. Επίσης, είναι ιδιαίτερα καλός στα καλλιτεχνικά επαγγέλματα.
Η επιλογή του επαγγέλματος για έναν Ταύρο εξαρτάται από την οικονομική και υλική εξασφάλισή του. Η σταθερότητα και η μονιμότητα παίζουν σημαντικό ρόλο. Μόλις εξασφαλίσει αυτά που χρειάζεται, με σύμμαχους την υπομονή και την επιμονή, είναι έτοιμος να διαπρέψει.
Μπορεί να δουλεύει εξαιρετικά μέσα σε ομάδα και γίνεται αγαπητός στους συναδέλφους του παρά το γεγονός ότι τις περισσότερες φορές επιμένει στην άποψή του και δεν αλλάζει γνώμη. Σημαντικός είναι επίσης ο χώρος μέσα στον οποίο εργάζεται και κινείται ένας Ταύρος. Του αρέσει η τάξη, η καλαισθησία και η περιποίηση του χώρου, ανεξάρτητα από τη δουλειά που κάνει.

Για αξιόπιστες Προβλέψεις Χαρτομαντείας Ταρώ δείτε ΕΔΩ

Μαθήματα Αστρολογίας ΕΔΩ

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles