Ζώδιο Παρθένος

Μαθήματα Αστρολογίας

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Κυβερνήτης: Ερμής

Μέταλλο: Υδράργυρος

Θετικά στοιχεία: Αξιοπιστία, υπευθυνότητα, εργατικότητα, ανιδιοτέλεια, συνέπεια, αναλυτική σκέψη

Αρνητικά στοιχεία: Ιδιορρυθμία, τελειομανία, σχολαστικότητα, συντηρητισμός, νευρικότητα, εριστικότητα

Κυρίαρχη φράση: Εργάζομαι, αναλύω

Τι συμβολίζει: Ο Παρθένος συμβολίζει την εργασία, το καθήκον, την ανάλυση, τη λεπτομέρεια, τη λογική, τους κριτικούς, τους εργαζόμενους

Χαρακτηριστικά

Ο Παρθένος με κυβερνήτη τον Ερμή διακατέχεται από αναλυτική σκέψη και πνευματική οξύτητα σαν τους Διδύμους (έχουν τον ίδιο κυβερνήτη). Τον ελκύουν άτομα που «κερδίζουν» πάνω από όλα το πνεύμα του. Είναι πολύ πειθαρχημένο ζώδιο και του αρέσει η τάξη σε όλους τους τομείς της ζωής του. Στην προσπάθειά του να υπηρετήσει το καθήκον γίνεται τόσο εμμονικός με τη λεπτομέρεια με αποτέλεσμα να καταντάει ιδιαίτερα επικριτικός και σχολαστικός με το περιβάλλον γύρω του. Ο Παρθένος αναζητώντας συνεχώς την τελειότητα δεν μπορεί να δει και να χαρεί τα απλά πράγματα της ζωής.

Άνδρας Παρθένος: Ο άνδρας Παρθένος είναι πνευματώδης, μειλίχιος και στοργικός. Δρα γρήγορα και σε ό,τι καταπιάνεται επιζητά την τελειότητα. H ιδιοτροπία του τον κάνει δύσκολο στη συγκατοίκηση. Θέλει το χώρο του και δεν του αρέσει να πειράζουν τα πράγματά του.

Γυναίκα Παρθένος: Είναι τρυφερή και αξιαγάπητη γυναίκα. Διακριτική, ευγενική και με καλούς τρόπους. Θα ταιριάξει περισσότερο με κάποιον που την ελκύει πνευματικά. Η ανασφάλειά της όμως μπορεί να την οδηγήσει σε ακραίες συμπεριφορές έντονου θυμού και νεύρων.

Παιδί Παρθένος: Του αρέσει να μαθαίνει τα πάντα και γίνεται πολύ ανυπόμονο. Ό,τι θέλει το θέλει εδώ και τώρα. Επίσης, αγαπά πολύ τα ζώα.

Συναισθηματικά

Ο Παρθένος αποτελεί αίνιγμα για τη σχέση του. Τη μία δείχνει ενθουσιασμένος και την άλλη κλειστός και απόμακρος, να προτιμά τη μοναξιά του. Το θέμα είναι ότι όσο σχολαστικός είναι ένας Παρθένος με τον εαυτό του άλλο τόσο θα είναι και με το ταίρι του.

Οικονομικά

Είναι αρκετά προσεχτικός και εγκρατής με τα χρήματα. Θα μπει στη διαδικασία να ξοδέψει πολλά για κάτι που του αρέσει πραγματικά ωστόσο δεν αποκλείεται μετά να το μετανιώσει.

Επαγγελματικά

Του Παρθένου του αρέσει η κοινωνική προσφορά για αυτό και επιδίδεται σε επαγγέλματα πρόνοιας. Εννοείται ότι και στον επαγγελματικό τομέα η ακρίβεια και η λεπτομέρεια παίζουν καθοριστικό ρόλο για εκείνον. Είναι πολύ οργανωτικός, σχεδιάζει και προγραμματίζει με κάθε λεπτομέρεια τα βήματά του και ύστερα θέτει σε εφαρμογή το σχέδιό του. Δεν του αρέσει να ηγείται σε αυτό που κάνει. Αντιθέτως, του αρέσει να λειτουργεί στο παρασκήνιο.

Η αναλυτικότητα του και η σχολαστικότητα του τον καθιστούν υπόδειγμα υπαλλήλου. Είναι έμπιστος, τελειώνει την εργασία του ολόσωστη και πάντα στην ώρα της, στοιχεία που τον καθιστούν παραδειγματικό υφιστάμενο. Εάν βρεθεί ωστόσο στη θέση του Διευθυντή θα τα πάει το ίδιο καλά. Θα προσπαθήσει να οργανώσει σωστά την ομάδα του και να μεταδώσει στους συναδέλφους του τη σημασία της λεπτομέρειας και της ακρίβειας στην εργασία τους. Ορισμένες φορές βέβαια μπορεί να φτάσει σε τέτοιο βαθμό ώστε να γίνει ιδιότροπος, αυταρχικός και ιδιαίτερα απαιτητικός. Ο Παρθένος αμείβεται πραγματικά όταν νιώθει ότι αναγνωρίζεται η προσφορά του και όχι όταν πληρώνεται για αυτό που κάνει. Του αρέσει πολύ να προσφέρει στο σύνολο και γι αυτό εργάζεται πολλές φορές και εθελοντικά. Είναι ώριμος, αξιόπιστος και υπεύθυνος και αυτά είναι σημαντικά προτερήματα στον εργασιακό βίο.

Για αξιόπιστες Προβλέψεις Χαρτομαντείας Ταρώ δείτε ΕΔΩ

Μαθήματα Αστρολογίας ΕΔΩ

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles