Ζωδιο Κριος
Ζώδιο Κριός

Ζώδιο Κριός

Μαθήματα Αστρολογίας

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Κυβερνήτης: Άρης

Μέταλλο: Σίδηρος

Θετικά στοιχεία: Γενναιότητα, αποφασιστικότητα, δράση, αγάπη για περιπέτεια, οξύ πνεύμα

Αρνητικά στοιχεία: Εγωκεντρισμός, ισχυρογνωμοσύνη, ανυπομονησία, επιπολαιότητα, θυμός

Κυρίαρχη φράση: Εγώ είμαι

Τι συμβολίζει: Ο Κριός συμβολίζει τη φωτιά, την άνοιξη, τη δράση και την εξουσία.

Χαρακτηριστικά

Ο Κριός με κυβερνήτη τον Άρη είναι ένα πάρα πολύ δυναμικό ζώδιο. Γίνεται αρχηγός που ανταπεξέρχεται σε κάθε δύσκολη κατάσταση. Ακόμη και ο πιο ανασφαλής Κριός κρύβει μέσα του μία δύναμη που εκπλήσσει ακόμη και τον ίδιο. Ο Κριός αγωνίζεται για τις επιθυμίες του, τους στόχους του και τα ιδανικά του. Είναι ο πολεμιστής, ο εξερευνητής, ο πρωτοπόρος.
Η αρνητική του πλευρά είναι επίσης ισχυρή. Ο Κριός είναι στενόμυαλος, ανυποχώρητος και οξύθυμος. Ο εγωκεντρισμός του τοποθετεί τον εαυτό του πάνω από όλους και ψάχνει πάντα την αυτοεπιβεβαίωση.

Άνδρας Ζώδιο Κριός: Θαρραλέο άτομο που αψηφά τον κίνδυνο, ένας κανονικός ιππότης. Κοινωνικός και εξωστρεφής θέλει να γνωρίσει νέα μέρη και να ζήσει νέες εμπειρίες. Μερικές φορές υστερεί σε θέματα διακριτικότητας.

Γυναίκα Ζώδιο Κριός: Ισχυρή προσωπικότητα, δε διστάζει να αναμετρηθεί ακόμη και με έναν άνδρα στον επαγγελματικό χώρο. Είναι ικανή να πετύχει τους στόχους της. Δεν της αρέσουν οι προσβολές, επιζητά τη δίκαιη μεταχείριση και προσοχή… μην την κάνετε να θυμώσει!

Παιδί Ζώδιο Κριός: Ο αρχηγός της ομάδας! Ατρόμητος εξερευνητής του κόσμου γύρω του. Φροντίσετε να φυλαχτείτε από τα βέλη του… αν δεν του κάνετε το χατίρι.

Συναισθηματικά

Ο Κριός ζει με ένταση και πάθος τη σχέση του. Του αρέσει να μη μένει στο σπίτι αλλά να κυκλοφορεί παρασέρνοντας το ταίρι του στο ρυθμό του. Όσο εύκολα μπορεί να ερωτευτεί έναν άνθρωπο τόσο εύκολα μπορεί και να τον ξεπεράσει. Αναζητά συνεχώς την επιβεβαίωση και αν δεν τη αποχωρεί πρώτος για να μη δεχθεί την απόρριψη.

Οικονομικά

Ο Κριός ξοδεύει ασύστολα τα χρήματά του. Είναι πάρα πολύ σπάταλος. Του αρέσει να ζει πλουσιοπάροχα αλλά ταυτόχρονα είναι και εργατικός.

Επαγγελματικά

Ο Κριός αποτελεί όπως είπαμε μία ηγετική φυσιογνωμία και με αυτόν ακριβώς τον τρόπο κινείται και στον επαγγελματικό του χώρο. Όταν δουλεύει μαζί με άλλους θέλει να είναι ο επικεφαλής. Παθιάζεται με τη σύλληψη μία ιδέας χωρίς όμως συνήθως να το απασχολεί το αποτέλεσμα.

Ο δυναμισμός και η ενέργειά του αν καθοδηγηθούν σωστά από κάποιον μεγαλύτερο θα οδηγήσουν τον Κριό σε πετυχημένα μονοπάτια στον επαγγελματικό στίβο. Αν βάλει κάτι στο μυαλό του θα το πετύχει σίγουρα. Τον διακρίνουν στοιχεία όπως το θάρρος, η αποφασιστικότητα και η τόλμη. Κάθε φιλοδοξία του όσο εξωπραγματική κι αν φαίνεται θα καταφέρει να την κάνει πράξη με το πείσμα που τον διακρίνει. Προτιμά να δουλεύει μόνος του διαφορετικά, θα πρέπει να είναι ο επικεφαλής της ομάδας.
Ο Κριός έχει κλίση προς τα αθλήματα λόγω του δυναμισμού του αλλά προς τα τεχνολογικά επαγγέλματα.

Για αξιόπιστες Προβλέψεις Χαρτομαντείας Ταρώ δείτε ΕΔΩ

Μαθήματα Αστρολογίας ΕΔΩ