Ζώδιο Ιχθύς

Μαθήματα Αστρολογίας

ΙΧΘΥΕΣ (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Κυβερνήτης: Ποσειδώνας

Μέταλλο: Κασσίτερος

Θετικά στοιχεία: Ευαισθησία, αυταπάρνηση, διαίσθηση, διορατικότητα, φαντασία, καλλιτεχνία, ρομαντισμός

Αρνητικά στοιχεία: Ανασφάλεια, αφηρημάδα, αστάθεια, αναποφασιστικότητα, έλλειψη πρωτοβουλίας και επιμονής

Κυρίαρχη φράση: Πιστεύω

Τι συμβολίζει: Ο Ιχθύες συμβολίζει τον ωκεανό, το μυστικισμό, τον αποκρυφισμό, τη θυσία, την τέχνη

Χαρακτηριστικά

Ζώδιο Ιχθύς. Ο Ιχθύες έχει κυβερνήτη τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη της ουτοπίας. Ως εκ τούτου είναι ένα ζώδιο γεμάτο συναισθηματισμό που καταφέρνει μέσω του οραματισμού και της μεγάλης φαντασίας του να δραπετεύει από την πραγματικότητα. Είναι ευαίσθητος, ρομαντικός και ταπεινός. Του αρέσει να προσφέρει και να θυσιάζεται για το σύνολο, ενώ ο ίδιος μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα στις συνθήκες γύρω του. Από την άλλη είναι αναποφάσιστος και πολλές φορές δεν δείχνει την απαιτούμενη επιμονή και θέληση για να πετύχει κάτι. Όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα υπολόγιζε τα αφήνει στην τύχη τους και στο τέλος φτάνει στο σημείο να κλαίγεται. Η συναισθηματική του φύση μπορεί εύκολα να τον παρασύρει σε καταχρήσεις (αλκοόλ, κ.λπ.) ακόμη και εσωτερική σύγχυση που θα τον απομονώσει από τον περίγυρο του.

Άνδρας Ιχθύες: Είναι στοργικός και συμπονετικός. Στοιχεία που μαζί με την ευαισθησία του, εντυπωσιάζουν το γυναικείο φύλο. Επίσης, του αρέσει να ακούει τα προβλήματα των άλλων. Ο έντονος ρομαντισμός του σε συνδυασμό με τη γοητεία του και τους άριστους τρόπους του απογειώνουν το ταίρι του στον έρωτα.

Γυναίκα Ιχθύες: Πρόκειται για γυναίκα ιδιαίτερα ευαίσθητη. Θυσιάζεται και δίνεται ολοκληρωτικά στον άλλον. Αυτή η καλοσύνη της σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ζει σε έναν δικό της κόσμο καθόλου καχύποπτο μπορεί εύκολα να την μετατρέψουν σε θύμα.

Παιδί Ιχθύες: Είναι ευαίσθητο με πολύ φαντασία. Μην αποπειραθείτε να το εντάξετε στην πραγματικότητα. Αφήστε το να φαντάζεται αλλά ταυτόχρονα να είναι υπεύθυνο.

Συναισθηματικά

Ο Ιχθύες ενθουσιάζεται εύκολα. Παρασύρεται -από την ιδέα του έρωτα και μόνο- σε μία σχέση. Χωρίς να τον πολυνοιάζει που θα καταλήξει. Μπορεί εύκολα να πληγωθεί από μία δυσάρεστη κατάσταση. Ενώ αν δει ότι έχει χαθεί ο ρομαντισμός από τη σχέση δεν το έχει σε τίποτα να τον αναζητήσει αλλού… Αντίστοιχα όμως, μπορεί να παραμερίσει τον εγωισμό του και να συγχωρέσει την απιστία του συντρόφου του.

Οικονομικά

Ο Ιχθύες δεν είναι καθόλου φιλοχρήματος. Είναι σε θέση να παρατήσει μία πολύ καλή δουλειά εάν δεν τον καλύπτει συναισθηματικά ανεξάρτητα από τα οικονομικά οφέλη.

Επαγγελματικά

Ο Ιχθύες του αρέσει να εργάζεται και ταυτόχρονα να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο. Ακόμη, μπορεί να απασχοληθεί  με κάτι που απαιτεί καλλιτεχνική αίσθηση ή επάνω στο αντικείμενο του αποκρυφισμού. Σίγουρα δεν μπορεί να αποδώσει σε επαγγέλματα που απαιτούν πειθαρχία και απουσιάζει εντελώς το πνευματικό και ψυχικό στοιχείο λόγω της ευαίσθητης ψυχοσύνθεσή του. Σαν υπάλληλος είναι υπάκουος, σωστός και επιμελής. Ωστόσο, το γεγονός ότι το μυαλό του συχνά «ταξιδεύει» τον κάνει να κωλυσιεργεί και να δουλεύει σε ένα δικό του ρυθμό όχι πάντα αποδοτικό.

Γενικά, οι Ιχθύες θέλουν το χρόνο τους στην εργασία. Η ανάγκη για μεγαλύτερη ταχύτητα, οι προθεσμίες και το επιπλέον άγχος δε θα δράσουν τονωτικά ως προς την απόδοση τους αλλά περισσότερο ανασταλτικά. Επίσης, αν βρίσκονται στη θέση του ανωτέρου το πιο πιθανό είναι λόγω έλλειψης αυτοπεποίθησης και αποφασιστικότητας να φανούν ανεπαρκείς. Δυσκολεύονται να επιβληθούν στους υφισταμένους τους και δεν έχουν τον απαιτούμενο εγωισμό και τη θέληση που χρειάζεται για να ηγηθούν και να επιβληθούν σε μία ομάδα.

Τι είναι Αστρολογία;

Οι ομάδες των Ζωδίων

Αστρολογικές Προβλέψεις

Πλανητικά Έλαια από το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles