Ζώδιο Δίδυμος Μαθήματα Αστρολογίας
Ζώδιο Δίδυμος 

Ζώδιο Δίδυμος

Μαθήματα Αστρολογίας

ΔΙΔΥΜΟΙ (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Κυβερνήτης: Ερμής

Μέταλλο: Υδράργυρος

Θετικά στοιχεία: Πνευματική οξυδέρκεια και ευστροφία, ευφράδεια λόγου, κλίση στην επικοινωνία και στο γράψιμο, προσαρμοστικότητα, κινητικότητα

Αρνητικά στοιχεία: Επιπολαιότητα, αδιάκοπη ομιλία, πονηριά, νευρικότητα

Κυρίαρχη φράση: Σκέφτομαι και επικοινωνώ

Τι συμβολίζει: Ο Δίδυμος συμβολίζει την επικοινωνία, τη δυνατότητα εύκολης προσαρμογής, τα βιβλία, τη συγγραφή, το εμπόριο, τις συναλλαγές, τις μεταφορές, την πρωτοβουλία.

Χαρακτηριστικά

Ο Δίδυμος με κυβερνήτη τον Ερμή είναι ένα ζώδιο με έντονη πνευματική δραστηριότητα και ανησυχία. Αναζητά συνεχώς την αλλαγή και την εξέλιξη και δεν του αρέσει καθόλου να παραμένει στα ίδια. Θέλει διαρκώς να ταξιδεύει και να γνωρίζει καινούργιους ανθρώπους. Η εμφάνιση του αποτελεί βασικό του μέλημα. Προσέχει πάρα πολύ τον εαυτό του και θέλει να παραμείνει για πάντα νέος. Και προσοχή, δεν διαπραγματεύεται με τίποτα την ελευθερία του. Υπάρχουν φορές που του φταίνε όλα και δυσκολεύεται να βρει ισορροπία ανάμεσα σε αυτά που επιζητεί η καρδιά και αυτά που θέλει το μυαλό. Επίσης, μπλέκει σε επιπολαιότητες και γίνεται ασυνεπής στο λόγο του. Όντας επικοινωνιακός θέλει να μεταδώσει αυτά που ξέρει σε όλο τον κόσμο. Αν είναι καλλιεργημένος θα μεταδώσει γνώση, διαφορετικά μπορεί εύκολα να διαδώσει όλα τα κουτσομπολιά που ξέρει.

Άνδρας Δίδυμος: Ως εύστροφος και πνευματώδης ελκύεται από άτομα που τον αγγίζουν πνευματικά χωρίς να δίνει ιδιαίτερη εμφάνιση στην εξωτερική τους εμφάνιση. Τη μία μπορεί να γίνει στοργικός και αγαπησιάρης και την άλλη απόμακρος και αδιάφορος.

Γυναίκα Δίδυμος: Της αρέσουν οι συζητήσεις, να εκφράζει ελεύθερα και με θάρρος την γνώμη της. Η γυναίκα Δίδυμος είναι το κέφι της παρέας και της αρέσει να διασκεδάζει με έντονους ρυθμούς. Ακολουθεί πιστά την ιδιαίτερη λογική της και δύσκολα αλλάζει τον τρόπο που σκέφτεται.

Παιδί Δίδυμος: Παρατηρητικό και περίεργο παιδί γεμάτο ανησυχίες και απορίες. Η λέξη «γιατί» είναι μέρος της δεύτερης φύσης του. Ο Δίδυμος επιδιώκει την ελευθερία του από παιδί. Αν το αφήσεις ελεύθερο θα βρει τρόπο να διοχετεύσει την ενέργειά του και να μάθει από τις εμπειρίες του.

Συναισθηματικά

Ως εγκεφαλικό ζώδιο θα αγαπήσει κάποιον για το πνεύμα του. Μπορεί να φλερτάρει και να «παίζει» γενικώς αλλά δε θα μείνει ποτέ σε μία σχέση που δεν τον καλύπτει πνευματικά. Όσο ερωτικός και παθιασμένος κι αν είναι με το σύντροφό του υπάρχουν στιγμές που θα απομονωθεί ζητώντας την ελευθερία του.

Οικονομικά

Η σχέση του Δίδυμου με τα χρήματα είναι ιδιαίτερη. Μπορεί να ξοδέψει πολλά σε αγαθά που καλύπτουν τις πνευματικές ανάγκες του, όπως βιβλία, ταξίδια και θεάματα, από την άλλη όμως φροντίζει να βάλει και κάτι στην άκρη.

Επαγγελματικά

Η μονοτονία και η ρουτίνα είναι στοιχεία που απεχθάνεται ο Δίδυμος γενικώς στη ζωή του και το ίδιο ισχύει και στα επαγγελματικά του. Αναζητά επαγγέλματα που προσφέρουν ποικιλία και δύσκολα θα παραμείνει σε κάποια ανιαρή δουλειά. Είναι καλός σε επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με την επικοινωνία, παίρνει γρήγορα αποφάσεις και προσαρμόζεται εύκολα στις συνθήκες όσο απαιτητικές κι αν είναι. Η απασχόληση στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας ταιριάζει απόλυτα στους Διδύμους. Ο Ερμής ως κυβερνήτης του του προσφέρει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να κάνει καριέρα στο συγκεκριμένο τομέα: ευφράδεια, δεινότητα στην επικοινωνία, γρήγορη σκέψη και δράση. Ένα επάγγελμα που περιλαμβάνει ταξίδια μπορεί επίσης να γοητεύσει ένα Δίδυμο. Ευκολία και προσαρμογή στις ξένες γλώσσες. Μεγάλος σύμμαχός του αν επιλέξει τέτοιας φύσεως εργασία.

Για αξιόπιστες Προβλέψεις Χαρτομαντείας Ταρώ δείτε ΕΔΩ

Μαθήματα Αστρολογίας ΕΔΩ