Ζωδιακός Κύκλος – Βασικές Αρχές Ζωδίων

Όλα τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Κυβερνήτες, στοιχεία και μέταλλα.

ΚΡΙΟΣ

Κυβερνήτης του Κριού είναι ο Άρης. Είναι θεμελιώδες ζώδιο της φωτιάς, θετικό. Θεωρείται ο αρχηγός του κοπαδιού και μπορεί εύκολα να χαρακτηριστεί και ως ταραχοποιός! Το μέταλλο του Άρη είναι ο Σίδηρος και το χρώμα που του αρέσει το κόκκινο. Ενεργητικός, ανταγωνιστικός και ριψοκίνδυνος!

ΤΑΥΡΟΣ

Κυβερνήτης του Ταύρου  είναι η Αφροδίτη. Είναι σταθερό ζώδιο της γης, αρνητικό. Ξεροκεφαλιά, πείσμα και άρνηση του να παραχωρήσει κάτι που κατέχει. Το μέταλλο του ταύρου είναι ο χαλκός και το χρώμα που προτιμά είναι οι αποχρώσεις του μπλέκω ή το πράσινο. Πρακτικός και έχει μεγάλη αγάπη για τα υλικά αποκτήματα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κυβερνήτης του Δίδυμου είναι ο Ερμής. Είναι μεταβλητό ζώδιο του αέρα, θετικό. Επικοινωνιακός, δραστήριος, νευρικός άνθρωπος που δύσκολα θα περιοριστεί κάπου. Το μέταλλο των Δίδυμων είναι ο υδράργυρος και κανένα συγκεκριμένο χρώμα δεν τον αντιπροσωπεύει, όλα τα βρίσκουν αρμονικά! Έξυπνος, συνετός και πολυμήχανος!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κυβερνήτης του Καρκίνου είναι η Σελήνη. Είναι θεμελιώδες ζώδιο του νερού, αρνητικό. Η συναισθηματικότητα και η αστάθεια του νερού χαρακτηρίζουν έναν Καρκίνο. Το μέταλλο του είναι ο άργυρος και το χρώμα του το ασημί και γενικά απαλές αποχρώσεις. Έντονη τάση ανεξαρτησίας, ευαισθησία και τάσεις αποκρυφισμού.

ΛΕΟΝΤΑΣ

Ο κυβερνήτης του Λέοντα είναι ο Ήλιος. Είναι σταθερό ζώδιο της φωτιάς, θετικό. Αξιοπρέπεια, τόλμη, αγάπη, δύναμη και γενναιοδωρία. Το μέταλλο του Λέοντα είναι ο χρυσός και το χρώμα που τον αντιπροσωπεύει το χρυσό και το έντονο κόκκινο. Είναι καλύτερος ως ηγέτης παρά ως οπαδός, επίδειξη, δημοσιότητα, σπατάλη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Ο κυβερνήτης της Παρθένου είναι ο Ερμής. Είναι μεταβλητό ζώδιο της γης, αρνητικό. Ικανότητα στην επικοινωνία και έκφραση με πρακτικά ενδιαφέροντα. Το μέταλλο της Παρθένου είναι ο υδράργυρος και το χρώμα που τον αντιπροσωπεύει το γκρι και το μπλε της θάλασσας. Δίνουν προσοχή σε πολλές κουραστικές λεπτομέρειες, ιδιαίτερα στον τομέα της καθαριότητας.

ΖΥΓΟΣ 

Ο κυβερνήτης του Ζυγού είναι η Αφροδίτη. Είναι θεμελιώδες ζώδιο του αέρα, θετικό. Ιδιαίτερα διαχυτικός με τους άλλους ανθρώπους, άνθρωπος της παρέας. Το μέταλλο του Ζυγού είναι ο χαλκός και τα χρώματα που τον αντιπροσωπεύουν είναι το μπλέκω και το ρόζ. Αίσθηση αρμονίας, καλός διπλωμάτης, στόχευση στην απόκτηση ομορφιάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Κυβερνήτης του Σκορπιού είναι ο Άρης και μπορεί να θεωρηθεί συγκυβερνήτης με τον Πλούτωνα. Είναι σταθερό ζώδιο του νερού, αρνητικό. Το νερό σαν ασταθές φέρνει τον Σκορπιό σε πόλεμο με τον ίδιο του τον εαυτό. Το μέταλλο του Σκορπιού είναι ο Σίδηρος (ή το πλουτώνιο) και το χρώμα του το βαθύ κόκκινο. Του αρέσει η θάλασσα και η έρευνα!

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Κυβερνήτης του Τοξότη είναι ο Δίας. Είναι μεταβλητό ζώδιο τής φωτιάς, θετικό. Ενθουσιασμός, φλογερός ζήλος, επέκταση και ατελείωτη τύχη! Το μέταλλο του Τοξότη είναι ο κασσίτερος και το χρώμα που τον εκφράζει είναι το πορφυρό και το βαθύ μπλε. Δεν είναι μόνο νοήμων αλλά και διανοητικός. Τα βέλη του Τοξότη συχνά πληγώνουν χωρίς όμως να το αντιλαμβάνεται ο ίδιος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Ο κυβερνήτης του Αιγόκερου είναι ο Κρόνος. Είναι θεμελιώδες ζώδιο της γης, αρνητικό. Αναλαμβάνει πάντα τις ευθύνες του, εργασιομανής. Το μέταλλο που αντιπροσωπεύει τον Αιγόκερω είναι ο μόλυβδος και το χρώμα είναι γενικότερα σκοτεινές αποχρώσεις. Προσεχτικότητα και αίσθηση του περιορισμού ορίζει τον Αιγόκερω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Ο Υδροχόος έχει κυβερνήτη τον Ουρανό και συγκυβερνήτη τον Κρόνο, παραδοσιακά. Είναι ζώδιο σταθερό του αέρα, θετικό. Διανοητικά επινοητικός, σταθερός και πρωτοπόρος. Το μέταλλο που αντιπροσωπεύει τον Υδροχόο είναι ο μόλυβδος (και το ουράνιο) και το χρώμα που τον αντιπροσωπεύει το ηλεκτρικό μπλε. Ελευθερία, ανεξαρτησία, ξεροκεφαλιά, πρωτοπορία, δικτατορία.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς έχει κυβερνήτη τον Ποσειδώνα. Είναι μεταβλητό ζώδιο του νερού, αρνητικό. Προσαρμοστικότητα, αστάθεια, εσωστρέφεια, μυστικότητα. Το μέταλλο του Ιχθύ είναι ο κασσίτερος (και το ποσειδώνιο) και το χρώμα που τον αντιπροσωπεύει είναι το γαλαζοπράσινο της θάλασσας. Συναισθηματικός, διαισθητικός και φτάνει στα άκρα του ενθουσιασμού και της μελαγχολίας.

Δείτε τις μηνιαίες προβλέψεις από τον Μελλοντολόγο Άρη πατώντας ΕΔΩ

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles