Κριός

Κριός ΖώδιοΥπάρχει ηλεκτρισμός στην ατμόσφαιρα για εσάς αυτή την εβδομάδα, o οποίος μπορεί να σας κάνει ανοιχτό σε νέες ιδέες ή να βοηθήσει την φαντασία σας να δημιουργήσετε νεες. Θα μπορούσε να είναι κάτι απλό όπως τα Χριστούγεννιατικα δώρα που θα πάρετε στους αγαπημένους σας ή κάτι άλλο πιο μεγάλο. Με τον Ερμή μαζί με τον Κρόνο στο ζώδιο σας, θα πρέπει να επικεντρωθείτε στο να κάνετε νέες επαγγελματικές επαφές και συναλλαγές.

Ταύρος

Ταύρος ΖώδιοΗ διπλωματία σας μπορεί να σας οδηγήσει ψηλά αυτή την εβδομάδα. Μπορεί να υπάρξουν κάποια πολύ απαιτητικά θέματα ή συνομιλίες που πρέπει να διαχειρήστειτε. Αλλά, ακόμα κι αν υπάρχουν, θα πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να δείτε και τις δύο πλευρές του θέματος.  Αυτό θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε το ότιδηποτε. Το ευχάριστο αυτής της εβδομάδας είναι πως κάποιος από τα παλιά, που πιθανώς συνδέεται με το επαγγελματικό περιβάλλον, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας στα ξαφνικά.

Δίδυμοι

Δίδυμος ΖώδιοΚαθώς ο ηγέτης σας, ο Ερμής πηγαίνει μαζί με τον Κρόνο για τις επόμενες δέκα ημέρες, εννοείτε αυτό που λέτε και λέτε τι εννοείτε. Άλλοι άνθρωποι θα αναπτύξουν ένα σεβασμό για εσάς αν εστιάζεστε στον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε μαζί τους. Να είστε ανοικτός σε νέες γνωριμίες. Πολλές φορές οι άνθρωποι που είναι πιο ανοικτόμυαλοι και έχουν μια διαφορετική προσέγγιση στην ζωή τους θα σας κάνουν καλό και θα σας επηρεάσουν θετικά.

Καρκίνος

Καρκίνος ΖώδιοΑυτή είναι η εποχή του χρόνου, που θα πρέπει να οργανώσετε πολλά πρακτικά θέματα για να διασφαλείσετε πως θα πάνε βάση σχεδίου. Παρόλο που σας βοηθάει πολύ στην ζωή σας να πάνε όλα βάση σχεδίου, κάθε μικρή αναποδιά μπορεί να σας απογοητεύσει και να σας αποσυντονίσει. Κάποιες αλλαγές στο οικογενειακό σας περιβάλλον μπορεί να σας βγάλουν έξω από τα νερά σας.

Λέων

Λέων ΖώδιοΤο ζώδιο σας είναι ένα από τα πιο σταθερά ζώδια του Ζωδιακού Κύκλου. Αυτό σημαίνει πως πάντα προτιμάτε την σταθερότητα και την ρουτίνα. Συχνά την απολαμβάνετε αυτή την κανονικότητα και την προβλεπόμενη τοή των πραγμάτων. Ωστόσο, αυτή είναι μια εβδομάδα, που θα κάνετε αυθόρμητες κινήσεις και θα το απολαύσευτε. Θα καταλάβετε πως τελικά δεν χρειάζονται να γίνονται όλα με το χρονόμετρο.  Η πειθαρχία είναι φυσικά σημαντική, αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν κυριαρχεί απόλυτα στην ζωή σας.

Παρθένος

Παρθένος ΖώδιοΗ οικιακή ζώη ενισχύεται από τη συγκέντρωση πλανητών και ο κυβερνήτης σας πηγαίνει μαζί με τις αυστηρές ενέργειες του Κρόνου. Αυτό υποδηλώνει ότι θα σκεφτείτε πολύ βαθιά θέματα σχετικά με το πού ζείτε, με ποιόν και πώς μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες. Ωστόσο, το τέταρτο Σελήνης που κυριαρχεί πάνω από αυτή την εβδομάδα υποδηλώνει ότι θα είναι πολύ σημαντικό να παρατηρήσετε προσεκτικά σε αυτό που αισθάνονται και όσοι είναι κοντά σας.

Ζυγός

ΖυγόςΕάν μπορείτε να συνδυάσετε τον πραγματισμό με τη φαντασία, μπορείτε να επιτύχετε πολλά αυτήν την εβδομάδα. Είστε στα καλύτερα σας όταν οι διανοητικές ικανότητές σας δοκιμάζονται ή αποδεικνύετε στους ανθρώπους την ποιότητα των ιδεών σας. Και όλα αυτά είναι δυνατά αυτήν την εβδομάδα. Ίσως η μεγαλύτερη πρόκληση δεν είναι να σπαταλάμε πάρα πολύ χρόνο στις διαδικασίες. Βάλτε τις σωστές προτεραιότητες.

Σκορπιός

Σκορπιός - Ζώδιο του Μήνα

Καθώς ο Ερμής και ο Κρόνος συνδυάζονται, εάν το βάλετε στο μυαλό σας, θα μπορούσατε να οργανώσετε τα οικονομικά σας πολύ αποτελεσματικά. Μπορεί να υπάρχει ένα κομμάτι μέσα σας  που θέλει να είναι πολύ πιο ελεύθερος. Αυτό έρχεται εν μέρει από το τέταρτο Σελήνης, το οποίο θα έχουμε για μεγάλο μέρος αυτής της εβδομάδας. Μερικές φορές, όμως, αισθανθείς λίγο ασταθής και μάλλον ανήσυχος για τη ζωή σου.

Τοξότης Τοξότης Ζώδιο

Κάποιος μπορεί να διαφωνήσει με μερικά από τα σχέδια ή τις ιδέες σας αυτή την εβδομάδα. Αλλά αυτό θα σας βοηθήσει να καταλάβετε πως κάποιοες φορές σκεφτεστε μονόπλευρα. Αν υπάρχει κάποιο μακροπρόθεσμο έργο στο οποίο εργάζεστε, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μπορέσετε να αρχίσετε να βλέπετε απτά αποτελέσματα. Ωστόσο, αυτή είναι και μια εβδομάδα, που αν κάνετε κάτι έξω από τα νερά σας θα σας βοηθήσει αρκετά.

Αιγόκερως

Αιγόκερος ΖώδιοΥπάρχει αρκετή ενέργεια που διοχετεύεται γύρω σας. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι χρειάζεστε ένα βαθμό χώρου ή διαχωρισμό από άλλους, αλλά εάν το πάρετε αυτό, μπορεί να σας θεραπεύσει πολύ, βοηθώντας σας να αναλογιστείτε κάποια πολύ σημαντικά και προσωπικά ζητήματα. Ωστόσο, θα μπορούσε να υπάρξει ξαφνική κλήση κάποιο μέλος της οικογένειας ή από την εργασία σας.

Υδροχόος

Υδροχόος ΖώδιοΟι φιλίες στον κόσμο σας, οι οποίες είναι απολύτως σταθερές και αξιόπιστες, μπορούν να αποτελέσουν πηγή μεγάλης σταθερότητας και καθησυχασμού αυτή την εβδομάδα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιοι νέοι άνθρωποι δεν μπορούν να μπουν στον κύκλο σας. Ένα μελλοντικό σας σχέδιο μπορεί επίσης να αποκτήσει δυναμική τώρα.

Ιχθείς

Ιχθύες ΖώδιοΟι πιθανότητες είναι ότι εργάζεστε εξαιρετικά σκληρά τα τελευταία χρόνια. Η επαγγελματική σας κατάσταση, οι θέσεις εργασίας, η κατάρτιση, τα προσόντα και τα παρόμοια είναι όλοι πολύ στο προσκήνιο. Ωστόσο, τα καλά νέα είναι ότι τώρα έχετε την ευκαιρία να δείτε πόσο μακριά έχετε φθάσει.Ωστόσο, τα καλά νέα είναι ότι τώρα έχετε την ευκαιρία να δείτε πόσο μακριά έχετε έρθει. Κοιτάξτε πίσω αυτή την περίοδο και θα εντυπωσιαστείτε από την πρόοδό σας.

Για Αξιόπιστες και Αληθινές προβλέψεις Χαρτομαντείας δείτε ΕΔΩ

Δείτε τις Αστρολογικές Προβλέψεις για τον Δεκέμβριο ΕΔΩ

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles