Ζώδια και Γυμναστική

Ζώδια και Γυμναστική. Ποια είναι τα αδύναμα σημεία του κάθε ζωδίου; Απλές ασκήσεις για τον κάθε ένα ξεχωριστά. Για χαλάρωση αλλά και για ενδυνάμωση!

Ζώδια και Γυμναστική | ΚΡΙΟΣ

Ζώδιο Κριός

Ζώδιο Κριός

Ο Κριός είναι ζώδιο της φωτιάς, με πολλές εκρήξεις και παρορμητικός. Περισσότερο από όλα κουράζει τα πόδια του, αφού βρίσκεται σε συνεχή κίνηση. Έχει, λοιπόν, ανάγκη από μια άσκηση που να εκτονώνει τη μεγάλη του ενεργητικότητα και να τονώνει το σώμα του.

Με τα πόδια σε παράλληλη θέση και ελαφρώς ανοιχτά, τα μπράτσα λίγο λυγισμένα προς τα εμπρός και τα χέρια κλεισμένα σε γροθιές, κάμπτετε ελαφρά τα γόνατα και μετά τινάζεστε προς τα πάνω με ένα πήδημα, τινάζοντας ψηλά τα χέρια και ανοίγοντας τα χέρια, για να επιστρέψετε στην αρχική θέση.

Επαναλαμβάνετε την άσκηση δέκα φορές. Ξεκουράζεστε εισπνέοντας και εκπνέοντας βαθιά.

Σχετικό Άρθρο: Ζώδια και Οδήγηση

Θέλεις Αληθινές Προβλέψεις; Χαρτομαντεία στο Ταρωτώ!

Ζώδια και Γυμναστική | ΤΑΥΡΟΣ

Ζώδιο Ταύρος

Ζώδιο Ταύρος

Είναι ένα ζώδιο της γης, ζωηρό και γεμάτο ρεαλισμό, που όμως συχνά καταλαμβάνεται από άγχος, κυρίως όταν βρίσκεται ενώπιον συναισθηματικών διλημμάτων.

Αυτό που του ταιριάζει είναι να χαλαρώνει με ασκήσεις στρέτσιγκ που βοηθούν τον αυχένα, το αδύναμο σημείο του Ταύρου.

Κάθεστε στο έδαφος με τα πόδια σε θέση οκλαδόν, το αριστερό χέρι κάτω από τον αριστερό γλουτό και το δεξί χέρι υπερυψωμένο. Φέρνετε το χέρι πάνω από το κεφάλι ως το αριστερό αυτί, κλίνοντας το κεφάλι προς τα δεξιά και εκπνέοντας. Μένετε σ’ αυτή τη στάση για δέκα δευτερόλεπτα.

Επαναλαμβάνετε την άσκηση από την άλλη πλευρά: Επαναλαμβάνετε τρεις φορές και από τις δύο πλευρές.

Δείτε και αυτό: Το Χέρι της Φατιμά

Θέλεις Αληθινές Προβλέψεις; Χαρτομαντεία στο Ταρωτώ!

Ζώδια και Γυμναστική | ΔΙΔΥΜΟΙ

Ζώδιο Δίδυμος

Ζώδιο Δίδυμος

Γι’ αυτό το ζώδιο της φωτιάς, που διαθέτει ευφυΐα και κινητικότητα, τα προβλήματα εντοπίζονται στο μυϊκό σύστημα. Και κυρίως στους γοφούς, που έχουν ανάγκη από τόνωση.

Στέκεστε όρθιοι με τα χέρια τεντωμένα προς τα εμπρός και τα πόδια ελαφρώς ανοιχτά. Λυγίζετε τα πόδια. Επανέρχεστε στην όρθια θέση και συγχρόνως σηκώνετε και τεντώνετε το πόδι προς τα πίσω. Επαναλαμβάνετε την άσκηση με το άλλο πόδι.

Συνεχίζετε για δεκαπέντε φορές, εναλλάσσοντας τα πόδια. Ξεκουράζεστε αναπνέοντας βαθιά και επαναλαμβάνετε τρεις φορές για κάθε πόδι.

Αυτή η άσκηση στους Διδύμους αποδίδει καλύτερα αν γίνεται με συντροφιά, με τον έναν απέναντι στον άλλο.

Μάθε περισσότερα: Αφαίρεση Τατουάζ στην TZOUMACLINIC

Θέλεις Αληθινές Προβλέψεις; Χαρτομαντεία στο Ταρωτώ!

Ζώδια και Γυμναστική | ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ζώδιο Καρκίνος

Ζώδιο Καρκίνος

Για το ζώδιο αυτό του νερού, οι καλύτερες ασκήσεις είναι αυτές που γίνονται μέσα στο υγρό στοιχείο. Το μεγάλο όπλο της γοητείας των Καρκίνων είναι το στήθος για τις γυναίκες και ο θώρακας για τους άνδρες.
Η άσκηση που σας προτείνουμε ιδανικό είναι να γίνει μέσα στην μπανιέρα. Σκύβετε πάνω από την μπανιέρα, βυθίζετε τα μπράτσα στο νερό, κρατώντας τα σε παράλληλη θέση και ελαφρώς λυγισμένα. Μετά, κλείνετε τα χέρια, τα ξανανοίγετε και τα ξανακλείνετε.
Επαναλαμβάνετε δεκαπέντε φορές. Ξεκουράζεστε και επαναλαμβάνετε την άσκηση συνολικά τρεις φορές. Το σημαντικό είναι κατά την κίνησή της να μετακινείτε όσο το δυνατόν περισσότερο νερό.
Η συγκεκριμένη άσκηση μπορεί να γίνει και εκτός νερού, αλλά στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να επαναληφθεί τριάντα φορές.

Ζώδια και Γυμναστική | ΛΕΩΝ

Ζώδιο Λέων

Ζώδιο Λέων

Τυπικό ζώδιο της φωτιάς, γεννημένο για να κοιτά τον ήλιο, βίαιο και επιδειξιομανές. Συνδέεται με τη δύναμη, την εξουσία, το θρίαμβο της φύσης, τα ψηλά πετάγματα.
Η ιδανική του άσκηση σχετίζεται με την αεροβική, που διατηρεί σε καλή κατάσταση την καρδιά, που είναι το όργανο-σύμβολο του ζωδίου, και τους πνεύμονες.
Ξεκινάτε με τα πόδια ενωμένα και τα χέρια κατά μήκος του σώματος. Με ένα μικρό πήδημα, ανοίγετε τα πόδια και απλώνετε τα χέρια και επιστρέφετε στην αρχική θέση. Να εκπνέετε την ώρα του πηδήματος και να εισπνέετε όταν είστε ακίνητοι.
Επαναλαμβάνετε δέκα φορές. Ξεκουράζεστε αναπνέοντας βαθιά και επαναλαμβάνετε την άσκηση συνολικά για τρεις κύκλους.

Ζώδια και Γυμναστική | ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ζώδιο Παρθένος

Ζώδιο Παρθένος

Είναι ένα ζώδιο της γης που χαρακτηρίζεται από τη λογική και την απόλυτη προσγείωση. Παρ’ όλα αυτά συχνά παρασύρεται από ενθουσιασμούς και εκρήξεις χαράς.
Ιδανική άσκηση των Παρθένων είναι το στρέτσιγκ που χαλαρώνει τους μυς, που τόσο πολύ συσπώνται από τον έντονο αυτοέλεγχο. Επιπλέον, επειδή οι Παρθένοι αγαπούν τον αθλητισμό, το στρέτσιγκ είναι ένας πολύ καλός τρόπος προετοιμασίας για άλλα αθλήματα.
Καθίστε με τα πόδια ανοιχτά, με το αριστερό χέρι να ακουμπά στη μύτη του δεξιού ποδιού και μείνετε εκεί για δέκα δευτερόλεπτα εκπνέοντας . Εισπνέοντας, επιστρέφετε ανυψώνοντας το αριστερό χέρι, κρατώντας το δεξί απλωμένο στο πλάι.
Επαναλάβετε με το άλλο χέρι. Ακολουθήστε την άσκηση τρεις φορές.

Ζώδια και Γυμναστική | ΖΥΓΟΣ

Ζώδιο Ζυγός

Ζώδιο Ζυγός

Σε μόνιμη αναζήτηση ισορροπίας και δικαιοσύνης, το ζώδιο αυτό διαθέτει πολύ γοητευτικούς και ελκυστικούς ανθρώπους, κοσμικούς και κομψούς. Το γεγονός, όμως, ότι βρίσκονται σε διαρκή επιφυλακή τούς προκαλεί μυϊκή ένταση.
Τα αδύναμα σημεία τους είναι τα πόδια και τα χέρια. Έχουν, λοιπόν, ανάγκη να «λυθούν» και να ενισχύσουν το αίσθημα ισορροπίας, που τόσο μεγάλη ανάγκη έχουν οι Ζυγοί.
Όρθιοι, με τα χέρια απλωμένα και τις παλάμες στραμμένες προς τα πάνω, φέρνετε το δεξί πόδι μπροστά, ανασηκώνετε τη φτέρνα του αριστερού ποδιού και συγχρόνως ανασηκώνετε το δεξί πόδι προς τα εμπρός. Μένετε σ’ αυτήν τη στάση για δύο δευτερόλεπτα και μετά επιστρέφετε στην αρχική στάση, διπλώνοντας τα χέρια μπροστά.
Επαναλαμβάνετε δέκα φορές και μετά επαναλαμβάνετε την ίδια άσκηση με το άλλο πόδι.

Ζώδια και Γυμναστική | ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ζώδιο Σκορπιός

Ζώδιο Σκορπιός

Ζώδιο του νερού, προκλητικό και γεμάτο αισθησιασμό, ο Σκορπιός αντιμετωπίζει προβλήματα με την πλάτη και τη σπονδυλική του στήλη.
Η άσκηση που σας προτείνουμε είναι προτιμότερο να γίνει στο νερό, μέσα σε μια μπανιέρα. Το νερό, άλλωστε, είναι το στοιχείο του Σκορπιού.
Ξαπλώνετε στην μπανιέρα ή στο πάτωμα με τα πόδια διπλωμένα και ελαφρώς σε διάσταση, τα χέρια κατά μήκος των πλευρών και τα χέρια ακουμπισμένα στο έδαφος ή στα τοιχώματα της μπανιέρας. Ανασηκώστε τους γλουτούς και μετά ξανακουμπήστε τους στο έδαφος. Εκπνεύστε με τα χέρια διπλωμένα πίσω από το κεφάλι, που κλίνει προς τα εμπρός.
Επαναλάβετε την άσκηση δεκαπέντε φορές.

Ζώδια και Γυμναστική | ΤΟΞΟΤΗΣ

Ζώδιο Τοξότης

Ζώδιο Τοξότης

Είναι ζώδιο της φωτιάς, αισθησιακό και πάντα σε δράση, που παίρνει γρήγορες αποφάσεις και είναι πάντα ετοιμοπόλεμο.
Το αδύναμο σημείο του είναι οι στρογγυλάδες στους γλουτούς. Στέκεστε όρθιοι με τα πόδια ενωμένα και τα χέρια απλωμένα, κάνετε ένα πήδημα ανυψώνοντας το δεξί γόνατο.
Επαναλαμβάνετε δεκαπέντε φορές πριν περάσετε στο άλλο πόδι, όπου επίσης επαναλαμβάνετε δεκαπέντε φορές.
Ξεκουραστείτε εισπνέοντας και εκπνέοντας βαθιά και επαναλάβετε την άσκηση άλλες δύο φορές.

Ζώδια και Γυμναστική | ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ζώδιο Αιγόκερος

Ζώδιο Αιγόκερος

Ζώδιο της γης, λογικό, αξιόπιστο και μεθοδικό, επιμένει μέχρι τέλους και φέρνει πάντα εις πέρας την αποστολή του. Από την υπερπροσπάθεια που καταβάλλει για να βελτιωθεί, συχνά υποφέρει από στρες.
Η ιδανική γυμναστική είναι το στρέτσιγκ που διευρύνει το θώρακα και διορθώνει την αναπνοή. Όρθιοι, με τα πόδια σε διάσταση, το δεξί χέρι ακουμπισμένο στο δεξί στήθος και το αριστερό κατά μήκος του αριστερού ποδιού. Τεντωθείτε προς τα δεξιά, με το αριστερό χέρι τεντωμένο προς τα πάνω και δεξιά. Μείνετε σ’ αυτήν τη στάση για δέκα δευτερόλεπτα, εισπνέοντας και εκπνέοντας.
Επιστρέφετε στην αρχική στάση και κάντε την άσκηση από την άλλη πλευρά. Επαναλάβετε συνολικά τρεις φορές.

Ζώδια και Γυμναστική | ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ζώδιο Υδροχόος

Ζώδιο Υδροχόος

Όσοι ανήκουν σ’ αυτό το ζώδιο του αέρα χαρακτηρίζονται από εξαιρετική ευφυΐα και δημιουργικότητα, αλλά είναι και άνθρωποι που βλέπουν μπροστά.
Το αδύναμο σημείο τους είναι τα πόδια και αυτά πρέπει να ενισχύουν για να εξασφαλίζουν την ισορροπία.
Σταθείτε με το μπούστο τεντωμένο και ακουμπήστε το αριστερό πόδι πάνω σε μια καρέκλα, αφήνοντας τα χέρια «κρεμασμένα» κατά μήκος του σώματος. Μετά, λυγίζετε το δεξί πόδι φέρνοντας τα χέρια διπλωμένα και με σφιγμένες τις γροθιές προς τα εμπρός. Τέλος, υψώνετε τα χέρια προς τα επάνω (πάντα λυγισμένα) σαν να κρατάτε κάτι.
Επαναλαμβάνετε δέκα φορές. Επαναλαμβάνετε με το άλλο πόδι. Για δύο κύκλους.

Ζώδια και Γυμναστική | ΙΧΘΥΕΣ

Ζώδιο Ιχθύς

Ζώδιο Ιχθύς

Είναι ένα ζώδιο του νερού, γεμάτο έμπνευση και ευαισθησία, λίγο τεμπέλικο, που προτιμά το φαγητό από τα σπορ. Υποφέρει, όμως, από κυκλοφορικά προβλήματα που προκαλούν πρηξίματα στα πόδια του. Η άσκηση που ακολουθεί είναι προτιμότερο να γίνεται μέσα σε μια μπανιέρα με νερό που χαλαρώνει τις γάμπες και κάνει μασάζ στις φλέβες.
Καθίστε με τα πόδια ενωμένα και στηριγμένοι στα χέρια.Τεντώστε και λυγίστε το δεξί πόδι, και μετά το αριστερό αναταράσσοντας όσο πιο πολύ το νερό, για να εξασφαλισθεί καλύτερο μασάζ.
Επαναλάβετέ το τριάντα φορές, ξεκουραστείτε και ξεκινήστε ένα νέο κύκλο, φθάνοντας συνολικά στους τρεις κύκλους. Αν δεν θέλετε να μπείτε στο νερό, ξαπλώστε στο έδαφος, με τα πόδια λυγισμένα στο στήθος και τεντώστε προς τα πάνω πότε το ένα πόδι και πότε το άλλο, για τριάντα φορές.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles