Ετήσιες Προβλέψεις Αστρολογίας 2018

Ζώδια 2018

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια 2018. Αγαπημένοι φίλοι, το 2018 θα είναι μια χρονιά για γερά νεύρα. Θα χαρακτηρίζεται από μεγάλη αστάθεια, και πολλές φορές εξαιτίας διαφόρων γεγονότων. Τα πράγματα θα κρέμονται από μια λεπτή κλωστή.

Ζώδια 2018. Στην πολιτική, θα κυριαρχεί πολύ παρασκήνιο και κρυφές συμφωνίες. Θα υπάρχουν υπόγειες συμμαχίες. Με την είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο τον Μάιο του 2018 κινδυνεύουν κατεστημένα να καταρρεύσουν. Οι παλιές αντιλήψεις θα αντικατασταθούν με σύγχρονες. Ότι παλιό δεν θα έχει διάρκεια ζωής. Η φύση του 2018 θα μας δείξει, από τον Μάιο κυρίως και μετά, τα δόντια της. Θα δούμε πόσο αδύναμοι είμαστε. Ακραία καιρικά φαινόμενα και υψηλή σεισμικότητα σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτά τα φαινόμενα θα είναι πιο αυξημένα σε σχέση με το 2017.

Η ημερομηνίες 4/06 – 8/06 | 16/07 – 20/7 και 2/10/18 θα είναι σημαδιακές για την χώρα μας.

Στις Η.Π.Α. θα υπάρξει κίνδυνος λόγω σκανδάλου. Ίσως αποπομπή του Ντόναλτ Τράμπ. Το Βερολίνο και το Λονδίνο θα βρίσκονται στο στόχαστρο της Ισλαμικής τρομοκρατίας. 

Τα τυχερά ζώδια της χρονιάς φέτος έως τις 9/11 είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς. Λόγω της θέσης του Δία στον Σκορπιό. Θα ευνοηθούν στον έρωτα, στα οικονομικά, στα επαγγελματικά. Τα πρώτα δεκαήμερα των Κριών, Καρκίνων, Ζυγών και Αιγόκερων θα φιλοξενήσουν από τις 21/12/17, τον Κρόνο. Για ένα έτος θα περάσουν μια περίοδο περισυλλογής και σκέψεων. Θα είναι ένα διάλειμμα εσωστρέφειας και αυτοσυγκέντρωσης.

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις Κριός

Ζώδιο Κριός

Ζώδιο Κριός

Αγαπημένα Κριαράκια, το 2018 ξεκινάει με την Αφροδίτη στον 10 οίκο σας. Από τις 19/01, όπου θα ευνοηθείτε ιδιαιτέρως αυτό το διάστημα στα επαγγελματικά σας. Πιθανότατα μέσα στον εργασιακό σας χώρο προκύψει κάποιο φλερτ. Ο Άρης μέχρι τις 17/3 στον Τοξότη. Θα σας ευνοήσει σε θέματα κάποιας εξόρμησης. Ίσως ακόμα και στο εξωτερικό και σε ζητήματα δικαστικά. Ο ανάδρομος Δίας τον Μάιο έως τέλος Ιουνίου θα φέρει στην επιφάνεια, κάποια θέματα που είχατε ξεχάσει και αφήσει στο περιθώριο. Επίσης, θέματα όπως κληρονομικά και περιουσία από την οικογένεια σας, γίνεται επιτακτικά ανάγκη να τακτοποιηθούν.

Οι κρυφές σας σχέσεις υπάρχει κίνδυνος να βγούνε στην φόρα και να αποκαλυφθούν. Από τις 26/07  έως 18/08  ανάδρομος Ερμής. Ίσως δημιουργήσει κάποια προβλήματα, που θα συσχετίζονται με το αίσθημα σας. Θα δέχεστε από το άλλο σας μισό πίεση για επισημοποίηση σχέσεως. Εάν έχετε παιδιά ίσως προκύψουν θέματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με αυτά. Από 12/9  έως 16/11  ο Άρης στον Υδροχόο θα σας ωθήσει, με την βοήθεια τρίτων, να υλοποιήσετε πολλά σχέδια σας. Να πραγματοποιηθεί κάτι πού είναι πολύ σημαντικό για εσάς και το αναζητούσατε πολύ καιρό. Στις 3/12 με Αφροδίτη στο Σκορπιό ξεκινάει μια περίοδο που ευνοεί πολύ το παρασκήνιο και τις κρυφές συμφωνίες που δεν θέλετε να δημοσιοποιήσετε.

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιανουαρίου 2018

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις Ταύρος  

Ζώδιο Ταύρος

Ζώδιο Ταύρος

Αγαπημένα Ταυράκια, το νέο έτος ξεκινάει για εσάς με τον Ερμή στον 9 οίκο σας. Από τις 12/1 μπορεί να ευνοηθείτε από κάποιο επαγγελματικό ταξιδάκι. Οι μαθητές και φοιτητές Ταυράκια θα τα πάνε πολύ καλά στις εξετάσεις και τα μαθήματα. Θα έχουν επιτυχία. Ενώ από τις 6/3 έως 13/5 με Αφροδίτη και κυρίως ανάδρομο Ερμή στον Κριό αντίστοιχα, θα είναι μια περίεργη περίοδο για τα Ταυράκια. Θα υπάρχει μια ψυχολογική κατάπτωση σε ζητήματα καθημερινότητας. Δεν θα είστε ιδιαίτερα κοινωνική, θα είστε πιο εσωστρεφής. Για λίγο όμως. Από 17/5 μπαίνει ο Άρης στον Υδροχόο και στον 10 οίκο σας. Θα σας αποφέρει ιδιαίτερα καλά γεγονότα στα επαγγελματικά σας και ευχάριστες ειδήσεις. Ίσως θα έχετε και σημαντικές οικονομικές απολαβές, και θα παράγετε σημαντικό έργο.

Από τις 11/7 μπαίνει η Αφροδίτη στον Παρθένο. Είναι μια ευχάριστη είδηση για τα μοναχικά Ταυράκια, που ίσως βρουν το αγαπημένο τούς άλλο μισό. Όσα Ταυράκια έχουν σύντροφο ίσως επισημοποιήσουν τότε την σχέση τους. Είναι επίσης πολύ καλή περίοδο και για τυχερά παιχνίδια. Πάντα με προσοχή και μέτρο! Από τις 10/9 έως 31/10 θα έχετε την Αφροδίτη στον 7 οίκο. Θα ευνοούνται συνεργασίες στον επαγγελματικό χώρο, όπου θα έχουν διάρκεια και θα έχουν σοβαρό χαρακτήρα. Ιδιαιτέρως στον επιχειρηματικό κλάδο. Στις 9/11 μπαίνει ο Δίας στον Τοξότη! Τα Ταυράκια θα ευνοηθούν ιδιαιτέρως για έναν χρόνο σε θέματα οικονομικής φύσεως.

Αυτά τα 4 ζώδια είναι τρελά ρομαντικά

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις Δίδυμος 

Ζώδιο Δίδυμος

Ζώδιο Δίδυμος

Για εσάς τα Διδυμάκια ξεκινάει το νέο έτος με τον Άρη στον 6 σας οίκο. Θα σας κάνει ιδιαιτέρως δυναμικούς, στον εργασιακό τομέα. Μόνο που οι ανώτεροι σας απαιτούν όλο και περισσότερα από εσάς! Εσείς θα αναγκάζεστε και δίνετε όλο και περισσότερα και θυσιάζετε πολύ από τον προσωπικό σας χρόνο και χώρο. Αυτά όλα αλλάζουν από τις 11/2 με την Αφροδίτη στους Ιχθείς. Οι κόποι σας τελικά θα ανταμείβονται και θα έχετε την προστασία των ανωτέρων σας. Ο έρωτας μέσα στον επαγγελματικό χώρο θα χτυπήσει την πόρτα σας. Από τις 18/3 έως 16/5 ο Άρης από τον Αιγόκερω και τον 8 οίκο σας θα σας φέρει στην επιφάνεια κάποια ξεχασμένα απωθημένα του παρελθόντος.

Θα ενεργοποιήσει ένα γεγονός με το οποίο δεν έχετε τελειώσει ή δεν έχετε ολοκληρώσει. Θα βρεθείτε μάλλον σε λίγο δύσκολη θέση. Ίσως υπάρξουν αυτή την περίοδο και αντιδικίες με κληρονομικά και περιουσιακά θέματα. Από τις 30/6 έως 6/9 ο Ερμής στον Λέοντα σε συνδυασμό με την ανάδρομη πορεία του, θα σας επιφέρει κάποιες καθυστερήσεις. Σε θέματα μετακινήσεων και ταξιδιών, δεν είναι ευνοϊκή περίοδο για πνευματική εργασία. Διότι δεν θα είστε ιδιαιτέρως συγκεντρωμένοι. Επίσης θα υπάρξουν εμπόδια σε δημόσιες υπηρεσίες στο διάστημα 26/7 -18/8. Ενώ από τις 16/11 θα δημιουργήσετε πάλι το θαύμα σας στον εργασιακό σας χώρο. Θα είστε ιδιαιτέρως δημιουργικοί και δυναμικοί. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες για επαγγελματική άνοδο.

Πως ζηλεύει το κάθε ζώδιο;

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις Καρκίνος

Ζώδιο Καρκίνος

Ζώδιο Καρκίνος

Για εσάς τα Καρκινάκια, μπαίνει με το δεξί το 2018. Με τον Δία στον 5 οίκο, τι άλλο θέλετε. Το 2018 θα είναι το έτος του έρωτα, για τον Καρκίνο και όχι μόνο. Θα υπάρχουν πολλά φλερτ και επιτυχίες πάνω σε αυτόν τον τομέα. Το 2018 ξεκινάει με την Αφροδίτη στον Υδροχόο και τον 8 οίκο σας. Από τις 19/1, όπου θέματα κληρονομικά και περιουσιακά τίθενται επί τάπητος και έχουν καλή έκβαση. Οι κρυφές σχέσεις ευνοούνται επίσης. Από τις 19/2 με Ερμή στους Ιχθείς, θα είναι μια περίοδο όπου ευνοούνται νομικές υποθέσεις. Γενικώς δικαστήρια που είναι σε εκκρεμότητα. Όπως επίσης ταξίδια, θα έχετε μια τάση να φιλοσοφείτε αυτή την περίοδο. Από τις 18/3 έως 16/5 με Αιγόκερω στον Άρη και στον 7 οίκο σας, εσείς τα Καρκινάκια θα ευνοήστε για θέματα επαγγελματικής συνεργασίας.

Ιδιαίτερα για δυναμικά σχήματα, είναι εποχή όπου ο γάμος σας τίθεται σε νέες βάσεις. Ανανεώνεται ή σας γίνεται, εάν είστε γυναίκα, πρόταση γάμου. Από τις 30/6 έως 6/9 με Ερμή στον 2 οίκο σας, θα επανεξετάσετε το θέμα των οικονομικών σας και την εισοδηματική πηγή σας. Θα υπάρξει μια οικονομική εύνοια. Θα υπάρξει και απώλεια χρημάτων λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή μεταξύ 26/7 – 18/8. Από τις 10/9 έως 31/10 με Αφροδίτη στο Σκορπιό είναι η περίοδο που θα βρεθείτε αντιμέτωποι και σε δίλημμα. Μερικοί από εσάς να δημιουργήσετε μια κρυφή σχέση ή να κάνετε μια κρυφή  συμφωνία, που θα έχει διάρκεια. Από 17/11 έως 3/12 με ανάδρομο Ερμή στον 6 οίκο, να φροντίσετε την υγεία σας. Διότι μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια παλαιότερα προβλήματα, που είχατε αμελήσει. Ίσως υπάρξουν και εμπόδια σε δημόσιες υπηρεσίες.

Τα 4 πιο πιστά ζώδια που δεν θα σας απατήσουν ποτέ

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις Λέων

Ζώδιο Λέων

Ζώδιο Λέων

Για εσάς τα Λιονταράκια, ξεκινάει το 2018 από τις 12/1, με Ερμή στον 6 οίκο σας. Όπου στον χώρο της εργασίας σας θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα ευέλικτοι και να χρησιμοποιείτε το μυαλό σας. Έτσι θα πετύχετε πολύ καλά αποτελέσματα. Ίσως αυτό το διάστημα επαναπροκύψουν κάποια παλιότερα χρόνια προβλήματα υγείας. Από τις 27/1 έως 17/3 με Άρη στον Τοξότη θα σας προκύψουν ερωτικές επιτυχίες. Φλερτ, που για τους μοναχικούς Λέοντες θα είναι πολύ ωραίο και ρομαντικό. Επικίνδυνο όμως για τους δεσμευμένους και παντρεμένους. Από τις 20/5 μπαίνει η Αφροδίτη στον 12 οίκο και στο ζώδιο του Καρκίνου. Εδώ θέλει προσοχή! Υπάρχει κίνδυνος για παραστρατήματα δεσμευμένων Λιονταριών! Διότι οι κρυφές σχέσεις θα έρθουν στην επιφάνεια και θα εκτεθείτε. Προσοχή γενικά διότι και οι τοίχοι έχουν αυτιά. 

Από τις 30/6 έως 6/9 ο Ερμής στον Λέοντα, θα σας διευκολυνθεί πολύ ο τομέας των δημοσίων σχέσεων. Θα είστε ιδιαίτερα υπεύθυνοι και ακριβολόγοι στο χώρο της εργασίας και όχι μόνο αυτό. Θα προσελκύσετε και ανθρώπους σημαντικούς με αξιώματα, που θα σας τείνουν χείρα βοηθείας για τα μελλοντικά σας σχέδια. Όποια κι αν είναι αυτά. Από τις 12/9 έως 15/11 με τον Άρη στον 7 οίκο σας, θα επαναπροσδιορίσετε τις συνεργασίες σας στον επαγγελματικό σας χώρο. Επίσης θα εμφανιστούν και θα έρθουν στην επιφάνεια κάποιες εχθρότητες. Ο γάμος σας θα τεθεί σε νέες βάσεις. Από 3/12 με Αφροδίτη στον 4 οίκο σας, θα σας απασχολήσουν κυρίως οικογενειακά ζητήματα οικονομικής φύσεως, όπως έξοδα και παιδιά.

Τα 4 πιο αρνητικά & απαισιόδοξα ζώδια

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις Παρθένος

Ζώδιο Παρθένος

Ζώδιο Παρθένος

Για εσάς αγαπημένα Παρθενάκια, ξεκινάει το 2018 με την Αφροδίτη στον Υδροχόο. Από τις 19/1, όπου θα βρίσκεται στον 6 οίκο, θα έχετε σε θέματα εργασίας μεγάλη εύνοια από ανώτερο σας. Κάποιο κόποι σας θα ανταμειφθούν, και θα υπάρξει μάλιστα καλή ανταμοιβή. Από τις 19/2 με Ερμή στον 7 οίκο, θα σας προταθούν συνεργασίες σε επαγγελματικά θέματα. Και σε προσωπικό επίπεδο στον γάμο σας. Θα υπάρχει μια πολύ καλή επικοινωνία για επανασχεδιασμό της σχέσης σας. Ακόμη και για την βελτίωση των οικονομικών στο σπίτι. Από τις 7/3 με Αφροδίτη και Ερμή στον Κριό έως στις 13/5 και στον 8 οίκο σας, θα σας προκύψουν θέματα με ακίνητα και περιουσιακά ζητήματα.

Επίσης θα έρθουν στην επιφάνεια ζητήματα κληρονομικά, που θα σχετίζονται με συγγενείς. Εδώ θέλει ιδιαίτερη υπομονή και γερά νεύρα. Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος σε κάποια φάση 23/3 – 14/4. Άλλα και η διάθεση σας δεν θα είναι ιδιαίτερος καλή. Ίσως υπάρξει πρόσωπο που ασθενεί. Από τις 10/7 ο Δίας ορθοδρομεί στον Σκορπιό και θα ανακαλύψετε μια ιδιαίτερη βελτίωση στα οικονομικά σας. Μια καινούργια εισοδοματική πηγή ίσως. Από τις 10/9 έως 31/10 με Αφροδίτη στον Σκορπιό θα σας δημιουργηθεί μια ιδιαιτέρως κτητική διάθεση για τον σύντροφο σας. Εξαιτίας αυτής της συμπεριφοράς σας, θα αισθάνεται ότι δεν του αφήνεται χώρο να αναπνέει. Από τις 16/11 με Άρη στους Ιχθείς θα γίνει μια προσπάθεια εξομάλυνσης της σχέσης σας με τον σύντροφο σας. Τότε θα πάρετε αποφάσεις! Αλλά δεν πρέπει να αφήσετε τα νεύρα σας να σας παρασύρουν. Να παίρνεται νηφάλιες αποφάσεις.

Προβλέψεις Ταρώ Ιανουαρίου 2018

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις Ζυγός

Ζώδιο Ζυγός

Ζώδιο Ζυγός

Αγαπημένοι Ζυγοί, για εσάς κάνει ποδαρικό το 2018, με έναν Άρη στον Σκορπιό. Τα οικονομικά σας θα είναι ιδιαιτέρως βελτιωμένα αυτή την περίοδο. Αλλά επειδή εσείς οι Ζυγοί όσα έχετε τόσα ξοδεύετε, προσοχή στις σπατάλες. Αλλά φέτος ο Δίας θα σας παρέχει πολλά υλικά αγαθά, γι’αυτό δεν ανησυχείτε. Από τις 11/2 η Αφροδίτη στους Ιχθείς στον 6 οίκο σας, θα σας παρέχει ασφάλεια και εύνοια στον εργασιακό σας χώρο. Δεν αποκλείεται να έχετε μια αύξηση στον μισθό σας, και μια ερωτική γνωριμία στον επαγγελματικό σας χώρο. Από τις 18/3 έως 16/5 με τον Άρη στον Αιγόκερω και στον 4 οίκο, ίσως προκύψουν κάποια εμπόδια σε σχέση με οικογενειακά ζητήματα και τους ηλικιωμένους γονείς σας. Ίσως τεθεί και θέμα εξόδων, με ζημιά στο χώρο του σπιτιού σας. 

Η διέλευση του Άρη σηματοδοτεί μια περίεργη εποχή. Ενεργοποιεί καταστάσεις από το παρελθόν. Από τις 14/6 η Αφροδίτη στον Λέοντα, θα σας ευνοήσει ιδιαίτερα στον κοινωνικό περίγυρο. Η βοήθεια φίλων και γνωστών θα διευκολύνει στην επίτευξη κάποιων στόχων και επιθυμιών. Επίσης θα έχετε επιτυχία στον τομέα των δημοσίων σχέσεων αν ασχολείστε επαγγελματικά. Από τις 7/8 ώες 9/9 με Αφροδίτη στον Ζυγό θα είστε ιδιαιτέρως ελκυστικοί και γοητευτικοί. Φλερτ και έρωτας θα είναι στο ζενίθ. Από τις 12/9 έως 15/11 με Υδροχόο στον Άρη και στον 5 οίκο, θα είναι μια ιδιαιτέρως τυχερή περίοδο για εσάς. Ευνοούνται εργασία, δημόσιες σχέσεις, τυχερά παιχνίδια και έρωτας! Ιδιαίτερη εύνοια θα έχουν οι επιχειρηματίες.

Μαθήματα Αστρολογίας Ζυγός

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις Σκορπιός

Ζώδιο Σκορπιός

Ζώδιο Σκορπιός

Για εσάς αγαπημένοι Σκορπίοι, είστε φέτος οι τυχεροί του ζωδιακού κύκλου. Έχετε έναν ολόκληρο Δία για προστάτη που θα σας φέρει ευχάριστες εκπλήξεις. Από τις αρχές του έτους, με Αφροδίτη στον Αιγόκερω και στον 3 οίκο, θα ευνοηθείτε για κάποια εξόρμηση ενός ταξιδιού. Κάθε πνευματική εργασία και επικοινωνία θα έχει μεγάλη επιτυχία. Η καθημερινότητα σας θα είναι ευχάριστη. Από τις 27/1 έως 17/3 με τον Άρη στον Τοξότη, τα οικονομικά σας θα είναι στο ζενίθ. Κυρίως μέσω του εργασιακού σας χώρου και από μια απρόβλεπτη εισοδοματική πηγή. Αυτό θα σας  χαροποιήσει ιδιαιτέρως. Διότι τα χρήματα τα έχετε πολύ ανάγκη. Από τις 25/4 με Αφροδίτη στους Διδύμους θα τεθούν επί τάπητος περιουσιακά ζητήματα. Ότι έχει σχέση με κληρονομικά θέματα, και θα είναι υπέρ σας. Αυτό το διάστημα ίσως δημιουργηθεί μια κρυφή ερωτική επαφή. 

Από τις 13/6 με Ερμή στον Καρκίνο και στον 9 οίκο θα σας έρθουν στην επιφάνεια υπαρξιακά ζητήματα. Φιλοσοφικές αναζητήσεις και μια ανάγκη στροφής προς την μεταφυσική ή την θρησκεία. Από τις 30/6 έως 6/9, με Ερμή στον Λέοντα και 10 οίκο, θα σας αποκαλυφθεί όλη η μαεστρία στον επαγγελματικό χώρο. Θα δημιουργήσετε πρωτότυπα πράγματα και θα είστε ιδιαιτέρως δημιουργικοί στον εργασιακό σας χώρο. Όπως και κοινωνικά, όπου θα έρθετε σε επαφή με σημαντικές προσωπικότητες. Από τις 12/9 έως 15/9 με Άρη στον Υδροχόο, θα υπάρξει ανάγκη να επιλυθούν οικογενειακά ζητήματα. Τα οποία έχουν μείνει στάσιμα εδώ και καιρό. Θα ενεργοποιηθούν προβλήματα που δεν έχουν λυθεί στο παρελθόν! Εδώ, θα χρειαστεί να βρεθεί μια λύση τώρα.

Ελληνική Μυθολογία

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις Τοξότης

Ζώδιο Τοξότης

Ζώδιο Τοξότης

Εσείς τα Τοξοτάκια, θα ξεκινήσετε το 2018, με έναν Ερμή στον 2 οίκο σας. Από τις 12/1, ο προγραμματισμός σας και η ευελιξία και κάποιες συναντήσεις, με σημαντικά πρόσωπα, από τον χώρο της εργασίας θα σας επιφέρουν οικονομικά οφέλη. Ενώ από τις 27/1 έως 17/3 ο Άρης στον πρώτο σας οίκο θα σας κάνει ιδιαιτέρως δυναμικούς και δραστήριους. Θα βγάζετε ένα ιδιαίτερο προφίλ προς τα έξω. Θα σας ευνοεί στον κοινωνικό σας περίγυρο και τις δημόσιες σχέσεις. Ιδιαίτερα τα αρσενικά Τοξοτάκια, θα είναι ιδιαιτέρως γοητευτικά! Από τις 20/5 με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, θα σας απασχολήσουν θέματα που αφορούν συμφωνίες και παρασκήνιο. Πράγματα και λόγια που δεν θέλετε να γίνουν γνωστά δημοσίως. Ότι αποφασιστεί θα έχει επιτυχία! Μάλλον αυτό το διάστημα προχωρήσετε σε παράνομη ερωτική σχέση.

Από τις 31/6 έως 6/9 με Ερμή στον Λέοντα και στον 9 οίκο σας, όσον αφορά νεαρούς Τοξότες, σε θέματα σπουδών και εξετάσεων θα έχετε ιδιαίτερη επιτυχία. Επίσης θα υπάρχει εύνοια στους Τοξότες για ταξίδι μεγάλης απόστασης. Ευνοούνται επίσης δικαστήρια και διάφορες νομικές υποθέσεις και εκκρεμότητες με το δημόσιο. Από τις 10/9 έως 31/10 με Αφροδίτη στον 12 οίκο θα έχετε την διάθεση να δώσετε την αγάπη σας ανιδιοτελώς. Θα νιώθετε βαθιά συναισθήματα για κάποιο πρόσωπο που χρειάζεται την βοήθεια σας. Επίσης, αυτή την εποχή, δημιουργούνται ισχυρές κρυφές σχέσεις με διάρκεια. Από τις 9/11 ξεκινάει αγαπημένα Τοξοτάκια η δικιά σας χρονιά, όπου θα ευνοηθείτε σε πολλούς τομείς! Μετά από μια μακροχρόνια ταλαιπωρία, τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν! Όσο για τα αισθηματικά σας θα βρεθούν στο ζενίθ.

Περίεργες Στιγμές στο Σεξ & Αντιμετώπιση τους!

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις Αιγόκερος

Ζώδιο Αιγόκερος

Ζώδιο Αιγόκερος

Σε εσάς αγαπημένα Αιγοκεράκια, με τον Άρη στο Σκορπιό θα σας υποδεχτεί το 2018. Θα επηρεαστεί τόσο ο επαγγελματικός σας, όσο και ο κοινωνικός σας τομέας Θα είστε ιδιαιτέρως δυναμικοί και πρωτότυποι. Γεμάτοι ιδέες στον επαγγελματικό τομέα! Θα ευνοηθείτε από τούς ανωτέρους σας και επίσης θα έχετε επιτυχία στις δημόσιες σχέσεις. Από τις 19/2 με Ερμή στους Ιχθείς και στον 3 οίκο, θα ευνοηθείτε σε πνευματικές εργασίες και σε μετακινήσεις επαγγελματικές. Επιτυχία και σε εξετάσεις οποιασδήποτε μορφής!  Επιτυχία εγγυημένη! Από τις 7/3 έως 14/5 με Ερμή και Αφροδίτη στον Κριό και στον τέταρτο οίκο θα σας απασχολήσουν τρέχοντα ζητήματα οικογενειακής φύσης. Γονείς και παιδιά.

Θα ενεργοποιηθούν και ζητήματα που δεν έχουν τακτοποιηθεί από το παρελθόν. Μπορεί να προκληθεί κατά την ανάδρομη φορά του Ερμή εκνευρισμός. Με την ορθοδρόμηση του Δία στον 11 οίκο, από τις 10/7 θα ευνοηθείτε από κάποια γνωριμία για επαγγελματικά ζητήματα. Θα προκύψει μία καλή πρόταση για συνεργασία και μια επιθυμία θα  πραγματοποιηθεί. Από τις 12/9 έως 15/11 με τον Άρη στον 2 οίκο σας, οι οικονομική σας κατάσταση θα σας περιέλθει σε εύνοια. Κυρίως από τον επαγγελματικό και κοινωνικό τομέα. Θα σας γίνουν προτάσεις και για συνεργασία εκτός εργασιακού χώρου. Μπορεί να είναι ιδιαιτέρως δελεαστικές. Όσο περισσότερο πρωτότυποι είστε, τόσο πιο επιτυχημένη οικονομικά, θα είναι η συμφωνία.

Ενεργειακοί Κρύσταλλοι

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις Υδροχόος

Ζώδιο Υδροχόος

Ζώδιο Υδροχόος

Αγαπημένοι Υδροχόοι, για εσάς το 2018, ξεκινάει με την Αφροδίτη στο Ζώδιο σας. Θα σας κάνει ιδιαιτέρως γοητευτικούς και λαμπερούς από τις 19/1. Τα φλερτ και οι ερωτικές επιτυχίες θα είναι δεδομένες. Θα ελκύετε πολύ κόσμο γύρω σας. Από τις 19/2 θα έχετε τον Ερμή στον 2 οίκο σας. Το πολυτάλαντο μυαλό σας, θα σας κάνει να έχετε οικονομικές επιτυχίες, κυρίως το κέρδος θα είναι από τον επαγγελματικό χώρο. Αλλά εσείς οι Υδροχόοι έχετε πολλά ταλέντα και με την φαντασία σας κάνετε θαύματα. Από τις 18/3 έως 16/5 με τον  Άρη στον Αιγόκερω και 12 οίκο σας, θα βγει κάποιο συναίσθημα ζήλιας η μοχθηρίας. Είτε προς τους συναδέλφους σας, είτε στο συντρόφου σας. Αυτό προέρχεται βεβαίως γιατί σας έχουν προκαλέσει στο παρελθόν! Δεν είναι αναίτιο! Πολλές φορές γίνεστε και αντικείμενο ζήλιας! Με αυτή διέλευση θέλει προσοχή στις κρυφές σχέσεις, σε περίπτωση που διατηρείται μια.

Από τις 11/7, με Αφροδίτη στον Παρθένο, από κάποια υπόθεση που σχετίζεται με περιουσιακά στοιχεία από κληρονομιά, θα δείτε ότι μάλλον προχωράει προς όφελος σας. Αυτή η διέλευση προκαλεί και ιδιαίτερη σεξουαλική έλξη προς τον σύντροφο σας. Από τις 12/9 έως 15/11 με τον Άρη στο ζώδιο σας, θα νιώθετε μία ακαταμάχητη σιγουριά για τον εαυτό σας! Μια αυτοπεποίθηση! Θα είστε γεμάτοι ιδέες και πρωτοτυπία. Θα προσελκύετε ανθρώπους που μπορεί να σας βοηθήσουν επαγγελματικά και κοινωνικά. Αν ασχολείστε με τις δημόσιες σχέσεις, δεν υπάρχει ιδανικότερη περίοδο για να προωθήσετε το προϊόν σας.

Μάθε τι σημαίνει το όνομα σου!

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις Ιχθύες 

Ζώδιο Ιχθύς

Ζώδιο Ιχθύς

Για εσάς τα αγαπημένα ψαράκια, το 2018 ξεκινάει με τον Ερμή στον Αιγόκερω. Όπου θα σας κάνει ιδιαιτέρως κοινωνικά και πρόσχαρα. Θα είναι μια περίοδο, όπου θα κάνετε νέες γνωριμίες και θα διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας. Από τις 11/2 με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας, θα είστε ιδιαιτέρως γοητευτικοί και ελκυστικοί. Θα έχετε πολλές ερωτικές επιτυχίες και φλερτ θα σας πολιορκούν πολλές προτάσεις. Από τις 7/3 έως 13/5 με Αφροδίτη και Ερμή στον Κριό και στον 2 οίκο σας, θα δείτε επιτέλους να βελτιώνονται τα οικονομικά σας. Θα παρέχετε στον εαυτό σας, αυτό που πραγματικά έχετε ανάγκη και έχετε στερηθεί από τον Κρόνο τόσα χρόνια.

Από τις 30/6 έως 6/9, ο Ερμής στον Λέοντα και στον 6 οίκο σας, θα σας  παρέχει στον εργασιακό σας χώρο επιδεξιότητα και πρωτοτυπία. Έξυπνες ιδέες, που θα χαροποιήσει ιδιαιτέρως τους ανωτέρους σας, όπου θα βγείτε κερδισμένοι. Κάποια μικροπροβλήματα υγείας ίσως προκύψουν με 26/7 έως 18/8. Από τις 10/9 έως 31/10, με Αφροδίτη στον Σκορπιό, κάποιο ταξίδι θα προκύψει με τον σύντροφο σας. Θέματα δικαστικά και νομικά θα πάρουν καλή πορεία με μια μικρή καθυστέρηση. Από τις 16/11, με τον Άρη στο ζώδιο σας θα πρέπει να προσέχετε μικροατυχήματα και μικροτραυματισμούς. Είναι περίοδο, όπου δεν πρέπει να κάνετε πράγματα με βιασύνη. Ούτε να παίρνετε αποφάσεις στα γρήγορα! Μπορεί να έχουν δυσάρεστες επιπτώσεις. Προσέχετε τις συμφωνίες που κάνετε και τι υπογράφετε.

Ο Μεγαλύτερος Διαδικτυακός Ονειροκρίτης! Ονειροκρίτης Ταρωτώ

Θες Αληθινές Προβλέψεις από κοντά ή Τηλεφωνικά για το 2018; Προβλέψεις ΕΔΩ

Τι Σημαίνει το Όνομα σου; Μάθε ΕΔΩ

 

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles