Σκορπιός

via GIPHY

Ο Σκορπίος είναι ένα από τα ζώδια που ζηλέυουν πάρα πολύ. Είστε τόσο ζηλιάρηδες που απορώ πως δεν είστε πάντα πράσινοι από την ζήλια σας. Πάντα δυσκολεύετε την ζωή των συντρόφων σας, ζητώντας να σας λογοδοτήσουν για το παραμικρό. Κατηγορώντας τους και κατασκοπεύοντας τους για να ελέγξετε αν σας λένε την αλήθεια για το παραμικρό. Αν θα μπορούσατε να έχετε ένα GPS εγκατεστημένο πάνω τους για να ξέρετε που είναι ο σύντροφός σας κάθε στιγμή θα ήταν το ιδανικό. Δυστυχώς, η συμπεριφορά σας είναι σχεδόν λες και θέλετε να σας απατήσουν έτσι απλά για να αισθάνεστε πως είχατε δίκο που ήσασταν τόσο καχύποπτος.

Παρθένος

via GIPHY

Είστε συνέχεια τόσο ανασφαλής που είναι πιθανό να οδηγήσετε κάποιον να σας απατήσει. Θα καταλάβουν πως σκοπεύετε να τους κατηγορήσετε ούτως ή άλλως. Μπορεί βέβαια για κάποιους άλλους αυτό το παιχνίδι της ζήλιας να είναι διασκεδαστικό. Κάνετε τον σύντροφο σας να νιώθει σαν να βρίσκεται σε μια ασφυκτική φυλακή. Ποτέ δεν ξεχνάτε τίποτα. Ποτέ θα δεν σταματήσετε να πετάτε σπόντες για την κοπέλα που κοίταξε στην παραλία πέρισυ το καλοκαίρι για παράδειγμα. Ο σύντροφος σας μπορεί να αρχίσει να παραπονίεται ότι αισθάνεται ότι βρίσκεται υπό επιτήρηση, και αυτό συμβαίνει επειδή είναι στα αλήθεια. Αν δεν είστε προσεκτικοί, η ζήλια σας θα τους οδηγήσει σε χέρια κάποιου άλλου.

Λέων

via GIPHY

Το υπερβολικό σας εγώ σας αποτρέπει από το να ζηλεύετε τις περισσότερες φορές, γιατί πώς μπορεί κάποιος να θέλει κάποιον άλλο, αφού είναι μαζί σας; Αλλά κάτω από την αυτοπεποίθεση που εμπνέει το ζώδιο σας,  είστε ένα ανασφαλές μικρό παιδάκι. Το λεπτό που η υποψία θα περάσει από το μυαλό σας, ο εσωτερικός σας δικτάτορας θα απαιτήσει από τον σύντροφο σας να εξαλείψει όλα τα μέλη του αντίθετου φύλου από τη ζωή τους.

Κριός

via GIPHY

Ακριβώς όπως και ο Λέων που οδηγείται από το Εγώ του, η επιφανειακή σας εμπιστοσύνη καλύπτει μια βαθιά ανασφάλεια που κρύβετε μέσα σας. Και δεν είναι η συμπεριφορά του συντρόφου σας που ωθεί τη ζήλια σας – είναι η δική σας αμφιβολία. Αρχίζετε να αναρωτιέστε ποιο είναι το πρόβλημα – τα μαλλιά σας; Τα πέντε κιλά που πήρατε; Δεν θα κάνετε συνέχεια σκήνες ζηλοτυπίας. Αντίθετα, η ζήλια θα εμφανιστεί σε ένα μεγάλο τσακώμο που θα είναι αρκετά δραματικός ικανός να σας κάνει να κερδίσετε βραβείο Όσκαρ.

Δίδυμοι

via GIPHY

Η ένοχη συνείδησή σας που σας οδηγεί σε ζήλια, το ανυπόφορο περιπλανώμενο μάτι σας. Γνωρίζετε τα πράγματα που είπατε και κάνατε πίσω από την πλάτη του συντρόφου σας, οπότε όταν ζηλεύετε, δεν είναι τίποτα περισσότερο από προβολή – πιστεύετε ότι αν το κάνετε εσείς, πρέπει να το κάνει και αυτός.

Ζυγός

via GIPHY

Ζηλεύετε πολύ αλλά τρομοκρατήστε στην ιδέα να συγκρουστείτε με τον σύντροφο σας, έτσι θα το εκφράστείτε σε λίγα πιο παθητικά-επιθετικά σχόλια. “Γιατί νομίζεις ότι αυτή είναι ωραία; Μήπως πρέπει να πας οφθαλμίατρο; Δεν είδες τους τόνους make up που φοράει;” . Επίσης, συνειδητοποιείτε ότι η έκφραση της ζήλιας μπορεί να θεωρηθεί ως ένδειξη αδυναμίας. Έτσι ξέρετε πότε να κρατάτε το στόμα σας κλειστό.

Αιγόκερως

via GIPHY

Δεν ρωτάτε τίποτα, επειδή δεν θέλετε να ακούσετε την απάντηση. Υποψιάζεστε, αλλά δεν κατηγορείτε. Είστε εξαιρετικά ζηλιάρηδες, αλλά ποτέ δεν θα το δείξετε. Αντ ‘αυτού, βράζετε στο ζουμί σας και ελπίζετε πως όλα πάνε καλά.

Ταύρος

via GIPHY

Είστε από τη φύση σας πολύ πιστοί, αλλά το λάθος σας είναι να πως περιμένετε πως ο σύντροφος σας θα είναι τόσο πιστος όσο εσάς. Ο σύντροφος σας θα πρέπει να σας δώσει έναν πραγματικό λόγο για να σας προκαλέσετε τυχόν υποψίες. Στην πραγματικότητα, θα πρέπει να σας το πει ξεκάθαρα γιατί αλλιώς δεν πρόκειται να το καταλάβετε. Το θέμα είναι πως ο Ταύρος αν μάθει το οτιδήποτε σχετικά για την απιστία του συντρόφου του θα ξεκόψει μια και καλή για πάντα.

Τοξότης

via GIPHY

Δεν είστε επιρρεπείς στην ζήλια, αλλά ούτε μπορείτε να συγχώρεσετε εάν κάποιος σας δίνει λόγο να ζηλεύετε. Δεν θέλετε να δώσετε στον άλλο την συναισθηματική ικανοποίηση του να γνωρίζει ότι ζηλεύετε. Ευτυχώς δεν ζηλεύετε ποτέ χωρίς λόγο. Μόλις έχετε όμως έναν λόγο, σαν τον Ταύρο, η σχέση θα τελειώσει αμέσα.

Καρκίνος

via GIPHY

Για εσάς, η αγάπη είναι τυφλή, οπότε δεν παρατηρείτε ποτέ αν κάποιος σας απατά ή κοιτάει αλλού. Αλλά επειδή είναι τόσο απροσδόκητη η συμπεριφορά του Καρκίνου, μόλις συνειδητοποιήσει ότι ο σύντροφος σας κάνει πράγματα πίσω από την πλάτη σας, ποτέ δεν θα συγχωρήσετε. Όποιος για εσάς θεωρεί την αγάπη σας δεδομένη, τότε ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση.

Υδροχόος

via GIPHY

Είστε εντάξει με το φλερτ – τουλάχιστον επιφανειακά. Μέσα σας όμως, αυτό σας οδηγεί σε παράνοια και οργή. Σας αρέσει να θεωρείτε τον εαυτό σας ανοιχτόμυαλο και ανεκτικό, αλλά άλλα λέει η συνείδησή σας. Μόλις καταλάβετε πως σύντροφος σας σας απατά, θα κόψετε για πάντα τις επαφές σας.

Ιχθύς

via GIPHY

Βλέπετε τη ζήλεια σαν ένα άσχημο χαρακτηριστικό. Είστε τόσο “κατανοητικοί”, θα κατηγορήσετε τον εαυτό σας παρά τον σύντροφό σας αν σας απατήσουν – τελικά, αν τους κάνατε ευτυχισμένους, αυτό δεν θα συνέβαινε ποτέ. Δυστυχώς, οι άνθρωποι μπορούν να αισθανθούν πως συγχωρείτε τα πάντα σε αυτοκαταστροφικό βαθμό, γι ‘αυτό είναι πιο πιθανό να σας απατήσουν πιο πολύ από κάθε άλλο ζώδιο.

Δείτε περισσότερα άρθρα από την κατηγορία Έρωτας και Ζώδια.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles