Βιολογική Κάθαρση 

Βιολογική Κάθαρση. Στο ανθρώπινο σώμα υπάρχουν φυσικά και διανοητικά κανάλια. Τα φυσικά κανάλια σχετίζονται με τα φυσικά αντικείμενα και περιλαμβάνουν την ψυχομετρία, το εκκρεμές, την ανάγνωση των φύλλων του τσαγιού, του καφέ και των χαρτιών.

Το διανοητικό κανάλι σχετίζεται με τα συνειδητά επίπεδα. Περιλαμβάνει την διόραση, τη διακοή, τη διαίσθηση και την τηλεπάθεια. Το διανοητικό κανάλι χωρίζεται επίσης στο Υπερβατικό και στο Συνειδητό.

Ο άνθρωπος έχει την ικανότητα, να φτάσει σε υψηλό πνευματικό επίπεδο. Φτάνει να κάνει εξάσκηση.  Αυτό δεν μπορεί να συμβεί από την μια μέρα στην άλλη.

Διαδικασία για Βιολογική Κάθαρση

Για να  καθαρίσετε τον εαυτό σας πρέπει να πετάξετε όλα τα άχρηστα κατάλοιπα. Όλα αυτά που μπλοκάρουν ή εμποδίζουν τη ροή της πληροφόρησης. Το μυαλό πρέπει να είναι καθαρισμένο από όλες εκείνες τις αιτίες που δεν του επιτρέπουν να αναπτυχθεί σωστά.

Στην αρχή, πρέπει να μάθουμε να ελέγχουμε και να εστιάζουμε τη συνειδητή μας σκέψη. Πρέπει να μπορούμε να έχουμε τον έλεγχο της σκέψης μας και να είμαστε εμείς αυτοί που την καθοδηγούμε και να μην είναι η σκέψη αυτή που καθοδηγεί εμάς.

Αποβολή Αρνητικών Συναισθημάτων

Πρέπει να είμαστε σε θέση να μπορούμε να απομακρύνουμε συναισθήματα όπως είναι η αγωνία, ο φόβος, ο θυμός, η ζήλια και η βιασύνη. Πρέπει να ζούμε μακριά από θορύβους ή να μάθουμε να τους μπλοκάρουμε με τρόπο ώστε να μη μας ενοχλούν. Κυρίως όμως πρέπει να μάθουμε να αγαπάμε.

Οι ιδέες που έχουμε στο μυαλό μας και η πίστη μας πρέπει να παραμένουν πάντα ακέραιες. Συνειδητά πρέπει να γνωρίζουμε τι κάνει καλό στο εαυτό μας και τι είναι λάθος. Πρέπει να έχουμε ξεκαθαρίσει με τον εαυτό μας τι κάνουμε. Γιατί το κάνουμε και αν πραγματικά το θέλουμε. Ένα πολύ βασικό μέρος της διαδικασίας του καθαρισμού είναι να μάθουμε να μη εξαρτόμαστε από τα υλικά πράγματα. Πρέπει να είμαστε σε θέση να μοιραζόμαστε. Να μη είμαστε εγωκεντρικοί κρατώντας τα πάντα για τον εαυτό μας.

Η Αγάπη

Η αγάπη μας δεν πρέπει να είναι εγωιστική. Πρέπει να μάθουμε να αγαπάμε αληθινά. Να αφήνουμε τους ανθρώπους ελεύθερους να ζουν τη ζωή τους όπως τη θέλουν οι ίδιοι κι όχι όπως εμείς θα θέλαμε να τη ζουν.

Όλα τα παραπάνω θα μας βοηθήσουν να εξασκηθούμε και στο διαλογισμό. Είναι εξίσου σημαντικό μέρος της διαδικασίας.

Αν καταφέρουμε να πραγματώσουμε τα παραπάνω, θα είμαστε να σε θέση να συναντούμε κάποιον στο δρόμο και να μπορούμε να γνωρίζουμε πολλά πράγματα γι΄αυτόν.

Η Παρόρμηση…..

Τέλος δίνουμε σημασία στο τι λέει η παρόρμηση μας.

Π.χ.: Κάθε μέρα που πηγαίνουμε στην εργασίας μας ακολουθούμε ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο. Αν κάποια φορά μας πει το μυαλό να πάρουμε έναν άλλο δρόμο, θα πρέπει να υπακούσουμε σ΄αυτό χωρίς να σκεφτούμε ότι ο δρόμος έχει μεγαλύτερη απόσταση μέχρι να φτάσουμε στον προορισμό μας.

Όλα αυτά στην πραγματικότητα δεν είναι δύσκολα. Χρειάζεται να αφήσουμε τους εαυτούς μας ελεύθερους. Ελεύθερους από τα δεσμά που μας επιβάλει ο κόσμος που ζούμε. Με εξάσκηση θα καταφέρουμε υπέροχα πράγματα και ονειρικές πρωτόγνωρες καταστάσεις. Καταστάσεις, που δεν μπορούμε να ζήσουμε προσκολλημένοι στην ύλη.

Άρθρο για Βιολογική Κάθαρση από την Κατερίνα Αστεριάδη.

Για Αξιόπιστες και Αληθινές προβλέψεις Χαρτομαντείας δείτε ΕΔΩ

Δείτε τις Αστρολογικές Προβλέψεις για τον Δεκέμβριο ΕΔΩ

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles