Νιώθεις οτι κάποιοι άνθρωποι έχουν όλη την τύχη;

Ένας αστρολογικός χάρτης δεν δείχνει όλα όσα θα συμβούν ή για την τύχη σας. Τα αστέρια και οι πλανήτες μας δείχνουν σε τι πρέπει να συνεργαστούμε, αλλά το πεπρωμένο εξαρτάται κυρίως από τις δικές σας επιλογές και στάση.

Μερικά από τα ζώδια φαίνεται να είναι σε όλη την ζωή πιο τυχερά. Αυτό δεν συμβαίνει επειδή το σύμπαν απλώς τους αγαπάει περισσότερο. Το ζώδιο μας περιγράφει τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας μας. Δεν είναι μυστικό ότι το αν κάποιος είναι τυχερός ή όχι έχει να κάνει με το πώς προσεγγίζει τις προκλήσεις και αναγνωρίζει τις ευκαιρίες.

Αν είστε ένα από τα πιο τυχερά ζώδια, μην αφήστε αυτό να σας κάνει τεμπέληδες. Η καλή τύχη δεν είναι ποτέ συνεπής και έχει την τάση να εξαντλείται στις χειρότερες στιγμές. Είναι ακόμα ευθύνη σας να μετατρέψετε αυτή την τύχη σε κάτι για το οποίο μπορείτε να βασιστείτε μακροπρόθεσμα.

Από την άλλη πλευρά, αν το ζώδιο σας δεν είναι ψηλά σε αυτή τη λίστα, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείψετε και να υποθέσετε ότι είστε καταδικασμένοι σε αποτυχία. Πρέπει να αναλάβετε τον έλεγχο της δικής σας κατεύθυνσης και να μάθετε να αναγνωρίζετε ευκαιρίες στην καθημερινή ζωή.

Ανεξάρτητα από τι ζώδιο είστε, υπάρχουν πολλοί τρόποι να αξιοποιήσετε τις δικές σας ικανότητες και εμπειρίες και να φέρετε περισσότερη τύχη στη ζωή σας. Έτσι, εδώ είναι τα πιο τυχερά ζώδια, που ταξινομούνται από τα περισσότερο τυχερά προς τα λιγότερο τυχερά.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Ο Τοξότης είναι πρώτος σε αυτόν τον κατάλογο από προεπιλογή. Ο κυβερνώντας πλανήτης είναι ο Δίας, που πάντα συνδέεται με καλή τύχη, γενναιοδωρία και αφθονία. Για τον Τοξότη, η ίδια η ζωή είναι μια πλούσια γκάμα από ανεκτίμητες εμπειρίες και περιπέτειες.

via GIPHY

Ο Τοξότης κάνει τη δική τους τύχη απλά επειδή είναι το πιο αισιόδοξο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Μπορούν να δουν μια ωφέλιμη πλευρά σχεδόν σε οτιδήποτε συμβαίνει.

Αιγόκερως (22 Δεκέμβριου – 19 Ιανουάριου)

Ο Αιγόκερως μπορεί να μην είναι το πρώτο ζώδιο που έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεστε “τυχερά ατυχήματα”, αλλά ο Αιγόκερως οδηγείται να πετύχει, ανεξάρτητα από το πόσο καιρό χρειάζεται. Αυτό είναι ένα αρκετά τυχερό χαρακτηριστικό. Η αποφασιστικότητα των Αιγόκερων να αναλάβουν τη μοίρα τους με αμείλικτη αποτελεσματικότητα τους δίνει τη δύναμη να δημιουργήσουν όσο το δυνατόν περισσότερη δική τους τύχη.

Λέοντας (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Ο καθένας αγαπά τον Λέοντα! Ο Λέων αγαπά ιδιαίτερα τον Λέοντα! Η αυτοπεποίθηση αποτελεί βασικό συστατικό για τη δημιουργία μιας ζωής γεμάτης καλή τύχη. Ο Λέων προσελκύει κάθε είδους θετική ενέργεια από άλλους ανθρώπους απλώς και μόνο επειδή αυτό είναι αυτό που περιμένουν.
Μπορούν άνετα να πουν σε ένα ακροατήριο αυτό που ακριβώς χρειάζεται να ακούσουν και η παρουσίασή τους είναι τόσο ελκυστική, ώστε οι άνθρωποι είναι συνήθως στην ευχάριστη θέση να τους δώσουν αυτό που ζητούν.

Ταύρος (20 Απρίλιου – 20 Μαΐου)

via GIPHY

Ο Ταύρος έλκει τον πλούτο, την ομορφιά και την άνεση. Η φυσική αίσθηση της αξίας τους και η επιμονή στην ασφάλεια τις καθιστά έξυπνους επενδυτές και όχι μόνο όταν πρόκειται για υλικό πλούτο. Η αίσθηση του εδάφους του Ταύρου περιλαμβάνει ποιοτικούς ανθρώπους και ιδέες καθώς και ωραία αντικείμενα. Η κακή τύχη απλά δεν επιτρέπεται στην ιδιοκτησία τους.

Ιχθείς (19 Φεβρουάριου – 20 Μάρτιου)

Στον παρελθόν, όταν οι άνθρωποι δεν είχαν ανακαλύψει ακόμα τους πλανήτες πέρα από τον Κρόνο, ο Δίας ήταν επίσης κυβερνώντας πλανήτης των Ιχθύων. Ο Ποσειδών κατέχει αυτή τη θέση αυτές τις μέρες, αλλά πολλές από τις παλαιές ενώσεις εξακολουθούν να ισχύουν.

Το μεγαλύτερο ταλέντο των Ιχθύων είναι η ενσυναίσθηση: η ικανότητα κατανόησης άλλων ανθρώπων σε βαθύ, συναισθηματικό επίπεδο. Τείνουν να γνωρίζουν τι χρειάζονται οι άλλοι και είναι πάντα έτοιμοι να βοηθήσουν, γεγονός που τους αποφέρει μια μεγάλη ποικιλία χρήσιμων συνδέσμων στα κοινωνικά και επαγγελματικά τους δίκτυα.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Η αλήθεια και η ισορροπία είναι το κύριο μέλημα του Ζυγού, όχι η τύχη. Στην πραγματικότητα, αν ένας Ζυγός έχει καλή τύχη για πολύ καιρό, θα αρχίσει να ψάχνει για την αρνητική πλευρά που ξέρει ότι πρέπει να έρχεται

via GIPHY

Ο Ζυγός δεν είναι κυνικός με κανένα τρόπο, αλλά τείνει να έχει έντονη συνείδηση ότι όλα τα καλά έχουν ένα μειονέκτημα (και αντίστροφα). Ευτυχώς, οι Ζυγοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις διαπραγματευτικές δεξιότητές τους για να αυξήσουν τις πιθανότητες να παραμείνουν μακριά από αυτό το μειονέκτημα όσο το δυνατόν περισσότερο.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Ο Υδροχόος είναι έξυπνος και πνευματικός, αλλά και εκκεντρικός και συχνά περιβάλλεται από τις δυνάμεις του χάους και της αλλαγής. Μερικές φορές αυτές οι αλλαγές φέρνουν ευχάριστες εκπλήξεις και εξαιρετική τύχη. Συχνά, δημιουργούν ένα ενοχλητικό χάος.

Ο Υδροχόος είναι ένα από τα πιο ευέλικτα ζώδια και είναι καλοί στο να εντοπίζουν ελπιδοφόρες ευκαιρίες στη μέση των χειρότερων καταστάσεων. Η τύχη τους καθορίζεται από την ικανότητά τους να παρακολουθούν και να επιδιώκουν αυτές τις ευκαιρίες.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Οι Κριοί βασίζονται σε βίαιη δύναμη και είναι αποφασισμένοι να έχουν τον τρόπο τους, ανεξάρτητα από την τύχη τους. Αυτό συχνά λειτουργεί προς όφελός τους, δεδομένου ότι απωθούν κάθε εμπόδιο στην πορεία τους. Ωστόσο, αυτή η προσέγγιση τείνει να κάνει και πολλούς εχθρούς.

Ο ενθουσιασμός του Κριού είναι αξιοθαύμαστος, αλλά η επιτυχία συνήθως έρχεται γρηγορότερα και πιο συχνά, αν μπορούν να τον εμπλουτίσουν και να μάθουν πώς να πάρουν αυτό που θέλουν χωρίς να μετατρέψουν τα πάντα σε ένα διαγωνισμό.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

via GIPHY

Ο Δίδυμος, ένας από τους πιο κοινωνικούς από τα ζώδια, είναι σπουδαίος στο να εντυπωσιάζει τους ανθρώπους και να είναι ομαδικός παίκτης. Το μεγαλύτερο πρόβλημα των Δίδυμων βγαίνει όταν πρέπει να κάνουν κάτι μόνοι τους. Απλά δεν λειτουργούν καλά στη μοναξιά για πολύ καιρό. Χρειάζονται πληροφορίες, απόψεις και επικύρωση από άλλους.

Η τύχη του Δίδυμου εξαρτάται από την τύχη των άλλων ανθρώπων, και για μένα, αυτή είναι κακή τύχη.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Δεν είναι ότι ο Παρθένος προσελκύει κακή τύχη. Η Παρθένος δεν εμπιστεύεται την καλή τύχη. Ο Παρθένος εμπιστεύεται λίστες, βάσεις δεδομένων και έρευνα και αν συμβαίνει κάτι καλό ή κακό, αρχίζουν να αναζητούν μοτίβα. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αλλά δεν μπορείτε να αναπαράγετε καλή τύχη στο εργαστήριο.

Ο Παρθένος έχει την τάση να έχει ακολουθεί τόσο πολύ τη λογική που παραβλέπει ό,τι νέες πληροφορίες δεν ταιριάζουν με τη θεωρία τους. Αυτό τους προκαλεί να χάνουν πολλές απροσδόκητες ευκαιρίες.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Αυτό το ζώδιο τείνει να είναι αμυντικό και να κρατάει για πάντα μνησικακίες. Φυσικά, οι καρκίνοι έχουν και τη γλυκιά πλευρά τους, αλλά επειδή είναι φυσικά ντροπαλοί και προστατευτικοί, είναι δύσκολο να φτάσεις σε αυτό το μέρος τους.

Εάν θέλετε να αυξήσετε την καλή τύχη σας, πρέπει να βγείτε από το σπίτι σας και να πάρετε μερικά ρίσκα αλλά δυστυχώς αυτή είναι η μεγαλύτερη δυσκολία του Καρκίνου.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

via GIPHY

Ο κυβερνώντας πλανήτης του Σκορπιού είναι ο Πλούτωνας. Επειδή αυτός ο πλανήτης συνδέεται με τραγωδία και τραυματικά μαθήματα ζωής, ο Σκορπιός έρχεται φυσικά τελευταίος σε αυτόν τον κατάλογο.

Αλλά είναι οι Σκορπιοί πραγματικά οι πιο άτυχοι άνθρωποι του ζωδιακού κύκλου, ή μήπως, όπως ο Πλούτωνας, ευδοκιμούν πραγματικά με το δράμα και τις προκλήσεις; Θα μπορούσε ο Σκορπιός να αποχαιρετίσει την κακή τύχη; (Και αν ναι, είναι η κακή τύχη τους πραγματικά καλή τύχη; Ο Σκορπιός είναι ένα άπειρο παράδοξο!)

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια εδώ.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles