Ποιά είναι τα τυχερά χρώματα που μπορείτε να φορέσετε το 2018; Ποιά είναι τα χρώματα των ρούχων, κοσμημάτων και άλλων αξεσουάρ που μπορείτε να φορέσετε για να εναρμόνιστείτε με την ενέργεια σας το 2018;

Το 2018 είναι το έτος του σκύλου στο κινέζικο ωροσκόπιο. Αυτό σημαίνει ότι η ενέργεια αυτού του συγκεκριμένου ζωδίου εκφράζεται στις ιδιότητες του στοιχείου της γης, όπως η ζεστασιά, η αξιοπιστία, η αφοσίωση, η σταθερότητα, η διατροφή και η προστασία.

Τα πιο τυχερά χρώματα που θα φορέθουν 2018

Terracotta (Γήινο χρώμα)
Ανοιχτό κίτρινο
Το χρώμα της άμμου
Μπεζ

Άλλα τυχερά χρώματα που θα φορέθουν το 2018

Κόκκινο
Πορτοκαλί
Κίτρινο
Μωβ
Ροζ
Πορφυρό

Χρώματα που θα ήταν καλό να αποφύγετε το 2018

Μαύρο
Μπλε
Λευκό
Γκρι
Πράσινο
Καφέ

Όπως πάντα, σας ενθαρρύνω να εφαρμόσετε τους κανόνες του feng shui με σύνεση. Δεν λέω να αποφύγετε τελείως κάποια χρώματα το 2018. Χρησιμοποιήστε την κοινή λογική σας εδώ.

Για παράδειγμα, μου αρέσει το πράσινο χρώμα και φορώ αρκετά μαύρο, ειδικά όταν δουλεύω με τους πελάτες (το μαύρο χρώμα τείνει να συγκεντρώνει και να εστιάζει την ενέργεια κάνοντας και εξαλείφει του περισπασμούς). Έτσι δεν πρόκειται να κάνω ριζικές αλλαγές στην ντουλάπα μου. Ωστόσο, αυτό που κάνω είναι να δουλεύω πολύ προσεκτικά με την επιλογή της καλύτερης ενέργειας για οποιαδήποτε δεδομένη στιγμή.

Αν πρόκειται για ένα σημαντικό γεγονός για μένα, για παράδειγμα, θα κάνω μια προσπάθεια να τιμήσω την ενέργεια του έτους με συγκεκριμένα χρώματα. Αυτά δεν πρέπει να είναι μεγάλα κομμάτια μόδας, όλα είναι θέμα σαφούς και ισχυρής πρόθεσης.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles