Γιόγκα είναι ο δρόμος που μας βοηθάει να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας μέσα απο το ξύπνημα της συνειδήσεως μας.

Η λέξη γιόγκα προέρχεται από την λέξη Yug (σανσκριτική) που σημαίνει συνδέω, ενώνω.

Ο κάθε άνθρωπος έχει μία τριπλή υπόσταση.

  • Το Σώμα – Υλικό, φυσικό, συνειδητό, στέρεο.
  • Την Ψυχή – Αιθερικό, ψυχικό-νόηση, υποσυνείδητο, μνήμη.
  • Το Πνέυμα – Πνευματικό, ασυνείδητο, αέριο.

Και υπάρχουν σε αυτόν και 7 τσάκρας. Τα 4 κατώτερα αντιστοιχούν στο φυσικό πεδίο ενώ τα 3 ανώτερα στο πνευματικό.

 Τα τσάρκας ειναι ενεργειακά κέντρα όπου ο ψυχισμός έρχεται σε επαφή με το φυσικό σώμα. Κάθε τσακρα μετατρέπει τη βασική ενέργεια σε θερμότητα, ψύχος, δύναμη κλπ. Τα κέντρα του κρανίου εργάζονται σε ένα πεδίο κραδασμών σαφώς πιο ανεπτυγμένο όπως είναι η ενόραση, η τηλεπάθεια κλπ. Υπάρχουν άπειρα τσακρας αλλα τα 7, αυτά που αντιστοιχούν στήν σπονδυλική στήλη, είναι τα πιο σημαντικά.

MULADHARA

Το Μουλανταρ είναι το κέντρο ελέγχου της λαγνείας και της σεξουαλικής αντίδρασης. Αντιστοιχεί με το ακρότατο σημείο του κόκκυγος. 4 πέταλα κόκκινου χρώματος.

SVADHISTHAN

Είναι η έδρα του ενστίκτου. Είναι το κέντρο που ελέγχει τις ασυνείδητες ή τις ενστικτώδεις δυνάμεις. Συσχετίζεται με το πλέγμα της λεκάνης. 6 πέταλα βαθύ κόκκινο.

MANIPOURA

Ελέγχει το στομάχι, το συκώτι και το εντερο. Είναι η έδρα της ηλιακής φωτιάς και ή των φυσικών ορέξεων. 10 πέταλα χρώματος βιολέ σκούρο.

ANAHAT

Είναι το κέντρο της καρδιάς. Η έδρα της ατομικής ψυχής και της αληθινής αγάπης. Κέντρο ελέγχου εγωιστικών συναισθημάτων και συγκινήσεων. 12 πέταλα χρώματος χρυσό κόκκινου.

VISUDHHA

Έχει κέντρο στον λαιμό και ειδικότερα στον λάρυγγα. Εδρεύει στούς αυχενικούς σπονδύλους. Ελέγχονται οι ψυχοσωματικές ενέργειες  που εκδηλώνονται με την έκφραση. Νοητική – αντικειμενική γνώση. 16 πέταλα χρώματος καφέ.

AJNA

Το κέντρο αυτο βρίσκεται μέσα στο κρανίο, όπισθεν του μετωπιαίου οστού. Ανάμεσα απο τα δυο φρύδια. Στήν σωστή συγκέντρωση δημιουργούνται κραδασμοί που φτάνουν μέχρι το Σαχασραρ. Ταυτίζεται με το μικροσκοπικό αδένα, επίφυση, γνωστό και ώστε τρίτο μάτι. Είναι η έδρα της ενόρασης και το κέντρο ελέγχου του υποσυνείδητου. Κατευθύνει τη σκέψη, τη θέληση και το όραμα. 2 πέταλα χρώματος ασημί.

SAHASRAR

Έχει έδρα στο κρανίο. Το κρανίο χωρίζεται σε δύο ζώνες.

Α’ ζώνη : Τα δυο ημισφαίρια του εγκεφάλου που είναι η έδρα της προσωπικότητας και της λογικής.

Β’ ζώνη : Είναι η ζώνη που δίνει στον άνθρωπο πραγματική διάσταση.  Είναι η έδρα της αναπνοής, της έμπνευσης, της διαίσθησης και λειτουργεί αυτόματα. Λόγω της έλλειψης άσκησης είναι σα ναρκωμένο.

Αν ο σύγχρονος ανθρωπος, που λειτουργεί με βάση την λογική, αναπτύξει την δέυτερη ζώνη θα έχει φωτισμένη συνείδηση και θα αντιλαμβάνεται καταστάσεις πέρα απο την λογική. 

Ο χιλιόφυλος λωτός με τα χρωματιστά πέταλα είναιτο σύμβολο του.

Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Ο πιο ολοκληρωμένος χώρος μεταφυσικής και μελλοντολογίας.
Χαρτομαντεία Ταρώ μέσα απο 42 μαντικές τράπουλες.
Σεμινάρια Χαρτομαντείας Ταρώ και Μαγείας.
Πανίσχυρα Ξόρκια, Αποκρυφισμός, Πνευματικές Εργασίες.
Υλικά Μαγείας, Πανίσχυρα Χειροποίητα Φυλαχτά.
Λύσιμο Μαγείας, Εξορκισμοί Χώρων, Εργασίες Ευημερίας.

Ηούς 83 Αθήνα , Κάτω Πετράλωνα
Τηλ.: 2103477211 – 6986587147
Επίσημη Ιστοσελίδα : www.taroto.gr

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles