Τοξότης Το Ζώδιο του Μήνα 23/11 – 21/12

Στοιχείο: Φωτιά

Ομάδα: Ευμετάβλητη 

Κυβερνήτης Πλανήτης: Δίας

Ζωδιακό Σύμβολο: Ο Κένταυρος με το τόξο

Τοξότης Το Ζώδιο του Μήνα. Το μεγαλύτερο προτέρημα του Τοξότη είναι η αφοσίωση. Αυτό ισχύει για όσους έχουν τον Ήλιο στον Τοξότη, αλλά και για άτομα με άλλους πλανήτες σε αυτό το ζώδιο. Το μεγαλύτερο ελάττωμα είναι το ότι περιπαίζουν χωρίς διάκριση τους άλλους.

Η φράση κλειδί είναι ΦΙΛΟΔΟΞΩ

Ο Τοξότης έχει την ικανότητα να αφοσιώνεται και η προσωπικότητα του είναι γενναιόδωρη και φιλόδοξη. Αυτόνομος ξεκινάει άφοβα για μεγάλα ταξίδια μόνος και ρίχνεται στη ζωή με τον ίδιο ενθουσιασμό, που ετοιμάζει την βαλίτσα του. Η ικανότητα σας να παίρνετε δραστικές αποφάσεις είναι πλεονέκτημα για σας που κατέχετε διευθυντικές θέσεις. Είστε ενθουσιώδεις και βλέπετε την θετική πλευρά των πραγμάτων. Σας αρέσουν όμως και τα πνευματικά ταξίδια. Μελετάτε τα θέματα σε βάθος και απολαμβάνετε τις φιλοσοφικές συζητήσεις.

Ο Τοξότης έχει ταμπεραμέντο ντόμπρο και ειλικρινές. Για την ακρίβεια, ορισμένες φορές δεν μπορείτε να συγκρατήσετε την γλώσσα σας. Ωστόσο συνήθως έχετε ανοιχτό μυαλό και ξέρετε να ακούτε τι έχουν να πουν οι άλλοι. Γενικά μπορείτε να παίρνετε γρήγορα αποφάσεις,αλλά αρκετές φορές απερίσκεπτα.

Τοξότης | Οικονομικά & Επαγγελματικά

Δάσκαλος, καθηγητής, φιλόσοφος, δικηγόρος, δικαστικός, διερμηνέας, κτηνίατρος, εκπαιδευτής ζώων, πράκτορας ταξιδίων, αθλητής, τζόκεϋ, ιερέας, εκδότης, συγγραφέας. Υπάρχουν βέβαια πάρα πολλοί Τοξότες καταδικασμένοι για μια ολόκληρη ζωή στην εξουθενωτικά άχαρη εργασία σε ένα γραφείο ή σε εργοστάσιο. Δεν αποδέχονται όμως εύκολα μια τέτοια κατάσταση. Ασχολούνται με την διανόηση και μάλιστα με ζήλο. Ευνοϊκή περίοδο οικονομικά και επαγγελματικά είναι οι εξής:

Οικονομικά: 19/01 – 18/02/18 | 7/10/ – 15/11/18 | 17/05 – 7/10/18

Επαγγελματικά:  7/08 – 11/09/18 | 23/09 – 10/10/18

Τοξότης | Αισθηματικά 

Έχοντας ανάγκη από μια ερωτική ζωή γεμάτη ζωντάνια και πλούσια σε εμπειρίες, ο Τοξότης δεν ενδιαφέρεται μόνο για το κορμί της ερωτικής του συντρόφου, πρέπει να είναι και πνευματικά καλλιεργημένη. Θέλει επίσης να αισθάνεται ότι διατηρεί ένα μέρος της ελευθερίας του. Η ζήλια ή η κτητική συμπεριφορά της συντρόφου του, γρήγορα καταστρέφει την αγάπη του και αν αυτό συμβεί στον γάμο του, θα έχει αντίκτυπο και σε άλλους τομείς της ζωής του.

Ευνοϊκή περίοδο για τα αισθηματικά του Τοξότη είναι:

7/3 – 13/5/18 30/5 – 12/6/18 | 2/1 – 14/2/19

Για Αξιόπιστες και Αληθινές προβλέψεις Χαρτομαντείας δείτε ΕΔΩ

Δείτε τις Αστρολογικές Προβλέψεις για τον Δεκέμβριο ΕΔΩ

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles