Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)
Αποφύγετε τον Ιχθύ

Ποτέ μην αλληλεπιδράτε με έναν Ιχθύ εκτός αν είναι απόλυτη ανάγκη. Ένας Ιχθύς είναι γνωστό ότι είναι πολύ ευαίσθητος και συναισθηματικός. Εσείς, σαν Κριός, είστε λίγο πολύ ρομποτικός. Είστε μηχανικοί και δεν δίνετε στα συναισθήματα σας σημασία. Ένας Ιχθύς θα είναι πολύ απαιτητικός συναισθηματικά σε μια σχέση, και απλά δεν έχετε το χρόνο ούτε την υπομονή για τέτοιες απαιτήσεις.

Ταύρος (20 Απριλίου – 21 Μαΐου)
Αποφύγετε τον Διδύμο

Σας αρέσει να ζείτε στην ασφάλεια και να κάνετε υπολογισμούς για τα πάντα. Ένας Ταύρος πάντα αναζητά σταθερότητα, τάξη και συνέπεια. Ένας Δίδυμος είναι λίγο πολύ ασταθής και αυθόρμητος για το γούστο σας. Ένας Δίδυμος θα σας οδηγήσει στην τρέλα με την χαλαρή φύση τους και έτσι είναι ίσως καλύτερο να αποφύγετε μια ενδεχόμενη σχέση μαζί τους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα στην κατηγορία Ζώδια εδώ.

Δίδυμος (22 Μαΐου – 21 Ιουνίου)
Αποφύγετε τον Πάρθενο

Παρόμοια με τον Ταύρο, ένας Παρθένος επίσης έχει λαχτάρα για την τάξη και τη συνέπεια. Ένας Παρθένος θα μισήσει αν διακόψετε τη ρουτίνα του. Είστε πιο ελεύθερα πνεύματα. Είναι πολύ πιθανό ότι δεν θα έχετε μια επιτυχημένη σχέση με ανθρώπους που δεν είναι περιπετειώδεις ή πρόθυμοι να ξεφύγουν από τη ρουτίνα. Με κάθε κόστος, προσπαθήστε να αποφύγετε εκείνους που είναι ουσιαστικά ανίκανοι να προχωρήσουν σε τυχαίες εξερευνήσεις μαζί σας.

Διαβάστε περισσότερα από την κατηγορία Έρωτας και Ζώδια εδώ. 

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)
Αποφύγετε τον Αιγόκερω

Ξέρετε ότι είστε ένας πολύ συναισθηματικός άνθρωπος. Ως Καρκίνος, πάντα θέλετε να είστε με κάποιον που είναι σε θέση να σας συναρπάσει συναισθηματικά. Και έτσι, πρέπει να αποφύγετε με οποιονδήποτε τρόπο τους Αιγόκερους. Είναι άνθρωποι που είναι εντελώς απαλλαγμένοι από τα συναισθήματα και δεν θα είναι σε θέση να ανταποδώσουν τα συναισθήματά σας. Επίσης, δεν τους αρέσουν τα άτομα που προσκολλώνται υπερβολικά και εξαρτώνται από άλλους ανθρώπους.

Διαβάστε περισσότερα από την κατηγορία Μαθήματα Αστρολογίας εδώ.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)
Αποφύγετε τον Ζυγό

O Λέων, όπως είναι γνωστό ότι είναι πολύ δυνατός, απρόβλεπτος και πολύ ειλικρινής. Είναι απλώς η προσωπικότητά σας και δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα γι ‘αυτό. Είστε πολύ απαιτητικοί γιατί ξέρετε ακριβώς τι θέλετε από τη ζωή και δεν περιμένετε τίποτα λιγότερο. Σας αρέσει να δουλεύετε σκληρά για τα πράγματα που θέλετε και δεν υπολογίζετε τίποτα και κανέναν μέχρι να καταφέρετε αυτά που επιθυμείτε. Αυτή η στάση μπορεί φαίνεται υπερβολική για κάποιον. Ένας Ζυγός θέλει κάποιον που είναι συντροφικός και διακριτικός. Μια σχέση μεταξύ αυτών των δύο ζωδίων μπορεί να αποδειχθεί καταστροφική.

Διαβάστε περισσότερα Εβδομαδιαίες Προβλέψεις εδώ. 

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)
Αποφύγετε τον Τοξότη

Είστε πολύ ήρεμος και σταθερός. Τα σχέδια σας είναι για όλη σας την ζωή. Οι σχέσεις που επιθυμείτε θέλετε να είναι για πάντα. Δεν έχετε έφεση στο να εξερευνάτε νέα πράγματα. Σας αρέσει η ασφάλεια. Αυτός είναι ο ακριβής λόγος για τον οποίο δεν θα θέλατε να έρθετε σε σχέση με έναν Τοξότη. Ένας Τοξότης πάντα ψάχνει δράση και περιπέτεια. Αυτό είναι κάτι που δεν ενδιαφέρει έναν Παρθένο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα στην κατηγορία Ζώδια εδώ.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)
Αποφύγετε τον Καρκίνο

Σε έναν Καρκίνο πάντα αρέσει να ζει τη ζωή σε ακραίες συνθήκες, ενώ εσείς, ως Ζυγός, επιθυμείτε να ζήσετε τη ζωή με μέτρο. Σας αρέσουν υγιείς δόσεις κινδύνου και ασφάλειας. Απολαμβάνετε μέτριες ποσότητες αδρεναλίνης και σταθερότητας. Σας αρέσει να πηγαίνετε με σταθερό ρυθμό. Ένας Καρκίνος πάντα θέλει να ζει την ζωή στα άκρα και σας κάνει να νιώθετε άβολα.

Διαβαστε περισσότερα από την κατηγορία Αριθμόλογία εδώ.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)
Αποφύγετε τον Λέοντα

Είστε σχεδόν ίδιοι με τον Λέοντα. Στην πραγματικότητα, έχετε πολλές ομοιότητες, αλλά οι ομοιότητές σας μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση στην σχέση σας μεταξύ σας. Είστε και οι δυο τόσο απίστευτα γοητευτικοί και σίγουροι άνθρωποι, αλλά πιθανότατα θα είστε ασυμβίβαστοι στις πεποιθήσεις σας. Κάθε φορά που γίνεται κάποια διαφωνία, δεν υπάρχει κάποια μέση λύση που μπορείτε να βρείτε. Θα τσακώνεστε συχνά και αυτό θα καταστρέφει την σχέση σας.

Διαβάστε Μηνιαίες Προβλέψεις εδώ.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)
Αποφύγετε τον Ταύρο

Έχετε πολύ έντονο πνεύμα για έναν Ταύρο για να το χειριστεί. Ένας Ταύρος θέλει να μένει προσγειωμένος. Σας αρέσει να περιπλανιέστε και να εξετάζετε συνέχεια καινούρια πράγματα. Είστε βασικά ένας νομάδας της σύγχρονης εποχής και ο τρόπος ζωής σας είναι πολύ έντονος για να μπορεί ο Ταύρος να τον ανεχθεί. Και καθένας από εσάς δεν είναι ποτέ πρόθυμος να αλλάξει τον τρόπο ζωής σας για τον άλλο.

Διαβάστε περισσότερα στην κατηγορία Ελληνική Μυθολογία εδώ. 

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου)
Αποφύγετε τον Κρίο

Και οι δύο σας δεν κάνετε εύκολα συμβιβασμούς και δεν κάνετε σε τίποτα πίσω. Και οι δύο έχετε πολύ πείσμα και αυτό δεν κάνει καλό στις μεταξύ σας σχέσεις. Ως Αιγόκερως, σας αρέσει να κρατάτε την ζωή σας ιδιωτική ενώ ένας Κριός δεν έχει την υπομονή να ανεχθεί τις ιδιορρυθμίες σας.

Διαβάστε περισσότερα στην κατηγορία Ταρώ εδώ.

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)
Αποφύγετε τον Σκορπίο

Οι Σκορπιοί δεν συγχωρούν ποτέ και δεν ξεχνούν ποτέ. Όταν πληγώνονται, το παίρνουν πολύ προσωπικά και πιθανότατα δεν θα θέλουν να ασχοληθούν με ανθρώπους που τους επηρεάζουν με λάθος τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι η επαναστατική και ειλικρινής συμπεριφορά του Υδροχόου πιθανότατα δεν θα ταιριάζει καλά με την προσωπικότητα ενός Σκορπιού.

Συμβούλευτείτε τον μεγάλο μας Ονειροκρίτη.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)
Αποφύγετε τον Υδροχόο

Και οι δύο είστε πολύ συναισθηματικοί. Υπάρχει υπερβολικό συναίσθημα μεταξύ των δυο σας όταν χειρίζεστε θέματα με την σχέση σας. Και οι δυο σας χρειάζεστε έναν συγκρατημένα συναισθηματικά και σταθερό σύντροφο για να αντισταθμίσουν τις τάσεις σας για υπερβολικό δράμα.

Μάθε τι σημαίνει το όνομα σου.

Ετήσιες Προβλέψεις για το 2108

Αληθινές Προβλέψεις Χαρτομαντείας Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles