Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

via GIPHY

Οι άνθρωποι σας φοβούνται. Είστε πολύ ισχυροί και πολύ σοφοί … και αυτό τρομάζει τους περισσότερους. Δυστυχώς, η δύναμή σας είναι τρομακτική και όταν οι άνθρωποι φοβούνται, τείνουν να απορρίπτουν.

Είστε σοφοί και θέλετε να μοιραστείτε τη σοφία σας, αλλά πολλές φορές σας παρεξηγούν για τις θετικές σας προθέσεις.

Παρόμοιο άρθρο: Ζώδιο Κριός Μαθήματα Αστρολογίας

Σας ενδιαφέρει: Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Για Κάθε Θέμα Που Σας Απασχολεί

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

via GIPHY

Οι άνθρωποι νομίζουν πως του λέτε ψέματα. Μπορεί να λέτε, ή μπορεί να είστε ειλικρινής, αλλά υπάρχει κάτι για τη μυστηριώδες στη φύση σας. Αυτό δεν είναι κατ ‘ανάγκην κακό, αλλά σίγουρα προκαλεί κάποια δυσπιστία.

Έπρεπε να αποδείξετε τον εαυτό σας στο παρελθόν και ίσως να έχετε κουραστεί να κάνετε τα πάντα για να αποδείξετε στους φίλους σας ότι είστε αξιόπιστοι.

Παρόμοιο Άρθρο: Ζώδιο Ταύρος Μαθήματα Αστρολογίας

Σας ενδιαφέρει: Αναζητώντας Αυθεντικές Υπηρεσίες Μαγείας

Δίδυμος (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

via GIPHY

Οι άνθρωποι υποθέτουν αυτόματα ότι είσαι χαμένος. Αυτό πρέπει να σε πληγώνει, αλλά είναι και κάτι που έχεις μάθει να το αντιμετωπίζεις όλη σου τη ζωή.

Το καλό είναι όμως πως δεν είσαι χαμένος, είσαι απλώς ο εαυτός σου. Όταν είσαι αληθινός στον εαυτό σου εμπιστεύεσαι το ένστικτο σου και αφήνεις πίσω την βαβούρα από τις γνώμες του κόσμου.

Παρόμοιο άρθρο: Ζώδιο Δίδυμος Μαθήματα Αστρολογίας

Σας ενδιαφέρει: Η Σημασία Της Θετικής Σκέψης

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

via GIPHY

Οι άνθρωποι νομίζουν ότι είσαι απόμακρος. Το συμπέρασμα αυτό βγαίνει γιατί δείχνετε στους άλλους πως σας αρέσει περισσότερο να μένετε σπίτι και να βλέπετε τηλεόραση παρά να βγαίνετε έξω να διασκεδάσετε.

Μόνο αν κάποιος σας πλησιάσει αρκετά, θα μπορέσει να είναι τυχερος και διασκέδασετε μαζί λίγο έξω από το σπίτι. Αλλά οι άνθρωποι έχουν κουραστεί πια να σας ρωτούν, δεδομένου ότι θεωρούν ότι δεν θα μπορούσαν ποτέ να ανταγωνίζονται με την αγάπη σας να μην κάνετε τίποτα.

Παρόμοιο άρθρο: Ζώδιο Καρκίνος Μαθήματα Αστρολογίας

Σας ενδιαφέρει: Λειτουργούν Πραγματικά Τα Μαγικά Ξόρκια;

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)


via GIPHY

Οι άνθρωποι νομίζουν ότι είστε καταπληκτικοί. Όλη η αυτή η δυναμική του Λέοντα κρύβει μια πραγματική μαγεία που κεντρίζει τους άλλους ανθρώπους.

Ο Λέοντας είναι το πιο γοητευτικό ζώδιο και παρόλο που γνωρίζουμε ότι τους αρέσει να επιδεικνύεται, αυτό που επιδεικνύει συνήθως αξίζει τον έπαινο και τη γοητεία μας, και έτσι απλά πιστεύουμε ότι είναι τρομερός!

Παρόμοιο άρθρο: Ζώδιο Λέων Μαθήματα Αστρολογίας

Σας ενδιαφέρει: Παρανοήσεις Σχετικά Με Τα Μαγικά Ξόρκια Αγάπης

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

via GIPHY

Οι άνθρωποι σας φοβούνται. Όχι επειδή είστε σοφοί ή εντυπωσιακοί, όπως ένας Κριός, αλλά επειδή ξέρουν ότι τους μισείτε – είναι ακριβώς δεδομένο. Μισείς τόσο πολύ, τόσο συχνά, ότι οι άνθρωποι παίρνουν είτε το παίρνουν προσωπικά ή απομακρύνονται, αν μπορούν.

Δεν σας αρέσει αυτό, γιατί αν είστε όλοι μόνοι, δεν έχετε κανέναν να μισείτε.

Παρόμοιο άρθρο: Ζώδιο Παρθένος Μαθήματα Αστρολογίας

Σας ενδιαφέρει: Λειτουργούν Πραγματικά Τα Μαγικά Ξόρκια;

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)


via GIPHY

Οι άνθρωποι νομίζουν ότι είστε εξαιρετικά ευγενικός. Αυτό συμβαίνει γιατί όντως είσαι….εξωτερικά. Αυτό το σημείο βέβαια μπορεί να είναι ένα καλό σημείο να ξεκινήσετε.

Μπορεί από μέσα σας να είστε ο χειρότερος κριτής, αλλά ποτέ δεν θα το μάθουμε και αυτό μας κάνει να νομίζουμε ότι είστε από τα πιο γλυκά πλάσματα του κόσμου.

Παρόμοιο άρθρο: Ζώδιο Ζυγός Μαθήματα Αστρολογίας

Σας ενδιαφέρει: Μαγικά Φίλτρα Για Χρήματα

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)


via GIPHY

Οι άνθρωποι νομίζουν ότι είστε καλοί στο κρεβάτι. Και ίσως έτσι να είναι. Μπορεί να είστε ο χειρότερος εραστής της γης, αλλά η φήμη σας ως Super Sex Bomb σας σας κάνει πολύ δημοφιλή.

Είναι καλό που οι άνθρωποι σκέφτονται αυτό για εσάς, επειδή το επόμενα πράγματα που κάποιος σκέφτεται για έναν Σκορπιό δεν είναι και τόσο κολακευτικά.

Παρόμοιο άρθρο: Ζώδιο Σκορπιός Μαθήματα Αστρολογίας

Σας ενδιαφέρει: Χαρτομαντεία Για Ερωτευμένους

Τοξοτης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

via GIPHY

Οι άνθρωποι σκέφτονται ότι το μυαλό σας πάντα ονειροπολεί, πως βρίσκεται στα σύννεφα, σκεπτόμενο κάποια καινούρια ενασχόληση. Οι άνθρωποι δεν σας εμπιστεύονται πολύ επειδή το μόνο που κάνεις είναι να ονειροπολείς.

Ζείτε στο κεφάλι σας, Τοξότες, και αν έχετε αφήσει ποτέ το χρόνο να παρατηρήσετε, θα δείτε ότι υπάρχουν άλλοι άνθρωποι στο δωμάτιο, εκτός από τους φανταστικούς φίλους σας.

Παρόμοιο άρθρο: Ζώδιο Τοξότης Μαθήματα Αστρολογίας

Σας ενδιαφέρει: Χαρτομαντεία Καφεμαντεία Στην Αθήνα

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

via GIPHY

Οι άνθρωποι σκέφτονται ότι είστε λίγο b * tch.

Αυτό που εσείς πιστεύετε πως είναι επιδεξιότητα και ταλέντο του εαυτού σας ταυτόχρονα μεταφράζεται από τους άλλους ώς κάτι αρνητικό. Προσπαθείτε, Αιγόκεροι, αλλά είστε πολύ ανώτεροι από εμάς τους απλούς θνητούς!

Πάρομοιο άρθρο: Ζώδιο Αιγόκερος Μαθήματα Αστρολογίας

Σας ενδιαφέρει: Επαναφορά Προσώπου Ερωτικό Δέσιμο Συντρόφου

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

via GIPHY

Οι άνθρωποι νομίζουν ότι είσαι ψυχρός. Και μάντεψε τι? Είσαι … Μπορεί να μην το θέλεις να είσαι, και ίσως να νομίζεις ότι είσαι ζεστός, αλλά αυτό που βγάζεις προς τα έξω είναι η εικόνα ένος εγωκεντρικού και άβολου χαρακτήρα … εκτός αν, φυσικά, είναι αυτό που θέλετε. Κατόπιν, ζεσταίνετε έναν τόνο.

Αλλά, ουσιαστικά, δεν σας νοιάζει. Αυτό βγαίνει προς τα έξω και οι άλλοι το παρατηρούν όταν καταλάβουν την ψυχρή και απόμακρη σας φύση, αρχίζουν και στρίβουν όμως δια του αρραβώνος και όχι άδικα!

Παρόμοιο άρθρο: Υδροχόος | Τα καλύτερα & χειρότερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα

Σας ενδιαφέρει: Το Καλύτερο Μέντιουμ Στην Αθήνα

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

via GIPHY

Οι άνθρωποι σκέφτονται ότι είστε ένας θλιβερός σάκος από πατάτες, με μια επιπλέον βοήθεια από μαραμένα όνειρα και μια δόση μαρτυρικότητας και αυτολύπησης.

Είναι πάρα πολύ άσχημο το γεγονός ότι αυτό το χαρακτηριστικό είναι το πρώτο πράγμα που παρατηρούν οι άνθρωποι, γιατί αν μπορούσαν να τα βγάλουν πέρα ​​- και είναι δύσκολο να το κάνεις, παραδέχομαι – τότε θα μπορούσαν να δουν ότι είστε βασικά ένα από τα πιο γλυκά ζώδια του Ζωδιακού Κύκλου.

Παρόμοιο άρθρο: Το Ζώδιο του Μήνα | Ιχθύς

Σας ενδιαφέρει: Παρανοήσεις Σχετικά Με Τα Μαγικά Ξόρκια Αγάπης

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles