Η ημερομηνία γέννησής σας μπορεί να καθορίσει πολλά για το ποιος είστε ως άτομο. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με την κινεζική αστρολογία, η ημερομηνία μπορεί πραγματικά να επηρεάσει την προσωπικότητά σας, τη συμβατότητα με τους άλλους, την καριέρα και την τύχη.

Ο κινεζικός ζωδιακός κύκλος ακολουθεί έναν κύκλο 12 ετών και κάθε κύκλος συνδέεται με ένα από τα πέντε στοιχεία – ξύλο, φωτιά, γη, μέταλλο ή νερό. Στο πλαίσιο αυτού του κύκλου, κάθε έτος συνδέεται και με ένα ζώο επίσης. Αυτά τα συγκεκριμένα ζεύγη στοιχείων και ζώων εμφανίζονται μόλις μία φορά κάθε 60 χρόνια και είναι οι καθοριστικοί παράγοντες όταν πρόκειται για την προσωπικότητα.
Αυτό το έτος, το Κινεζικό Νέο Έτος λαμβάνει χώρα στις 16 Φεβρουαρίου 2018, σηματοδοτώντας το τέλος του Έτους του Κόκορα και την αρχή του Έτους του Σκύλου.

Εάν περιμένετε μωράκι μετά από αυτή την ημερομηνία, τότε συγχαρητήρια! Το σκυλί θεωρείται ένα πολύ ευοίωνο ζώο. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα για το τι σημαίνει να έχετε ένα μωρό που γεννήθηκε στο Έτος του σκύλου της Γης.

1. Προσωπικότητα

Γενικά, οι γεννημένοι στο Έτος του Σκύλου (1958, 1970, 1982, 1994, 2006) χαρακτηρίζονται από την αφοσίωση, την ανεξαρτησία και τη φιλική τους φύση. Ενώ είναι γνωστό ότι είναι υπεύθυνοι, ειλικρινείς και έξυπνοι, η αδυναμία τους είναι ότι μπορούν να είναι βραχυπρόθεσμοι και πεισματάρηδες.

Τα σκυλιά της Γης, συγκεκριμένα, είναι “επικοινωνιακά, σοβαρά και υπεύθυνα στην δουλειά“. Βιώνουν επίσης “καλή τύχη στον πλούτο“, αναφέρει ένας ταξιδιωτικός οδηγός της Κίνας.

2. Συμβατότητα


Τα σκυλιά τα πάνε καλά με τους άλλους, αλλά ο καλύτερος τους συνδυασμός είναι με αυτούς που γεννήθηκαν στο Έτος του Κουνελιού (1963, 1975, 1987, 1999, 2011), διότι και τα δύο ζώα έχουν παρόμοιες προσωπικότητες (ευαίσθητες και συμπονετικές).

Αλλά ενώ τα σκυλιά αρέσουν σε όλους, μπορούν να έχουν δύσκολες σχέσεις με το ζώδιο του Δράκου και του Προβάτου, οι οποίοι έχουν πολύ διαφορετικές προσωπικότητες και ηθική εργασίας. Οι Δράκοι (1964, 1976, 1988, 2000, 2012) τείνουν να είναι φιλόδοξοι, αλλά μη ρεαλιστικοί, ενώ τα Πρόβατα (1967, 1979, 1991, 2003, 2015) τείνουν να είναι απαισιόδοξοι.

3. Καριέρα

Λόγω της βαθιάς αίσθησης πίστης τους, τα σκυλιά τείνουν να προσελκύονται σε καριέρες που εξυπηρετούν άλλους. Επίσης, δεν φοβούνται να αναλάβουν δύσκολα καθήκοντα, πράγμα που σημαίνει ότι οι καλύτερες σταδιοδρομίες περιλαμβάνουν έναν πολιτικό, ιερέα, σχεδιαστή εσωτερικών χώρων, σύμβουλο ή αστυνομικό.

Κινέζικη Αστρολογία | Η Χρονιά του Σκύλου

4. Τυχερά πράγματα

Κάθε ζώδιο έχει τους δικούς του τυχερούς αριθμούς. Χρώματα, λουλούδια και ακόμη και κατευθύνσεις! Για όσους γεννήθηκαν στο Έτος του Σκύλου. Οι τυχεροί αριθμοί περιλαμβάνουν 3, 4 και 9, ενώ τα τυχερά χρώματα περιλαμβάνουν κόκκινο, πράσινο και μοβ.

Αν και είναι κακή τύχη όταν το έτος γέννησής σας είναι το ίδιο με το έτος των ζωδιακών κύκλων, υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να καταπολεμήσετε την κακοτυχία και το κόκκινο είναι ένα από αυτά. Για τα σκυλιά της Γης, αυτό ίσως να εξισορροπήσει την τύχη τους φέτος. Το κόκκινο είναι ένα από τα τυχερά χρώματα τους.

5. Διάσημα σκυλιά


Πρίγκιπας Ουίλιαμ
Μάϊκλ Τζάκσον
Κέλυ Κλάρκσον
Ελεν ΝτιΤζένερις
Taraji P. Henson
Μαντόνα
Μαράια Κάρεϊ
Justin Bieber

Γίνε Ακαταμάχητη στους Άντρες

Ονειροκρίτης Ταρωτώ. Πλήρης και Αναλυτικός.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles