Τι μηνύματα στέλνουν οι Άγγελοι τις γιορτές

Μέσα στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες μπορεί κάποιος να μάθει κάθε τι που τον απασχολεί με αξιοπιστία και ακρίβεια! Οι Μελλοντολόγοι του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες με επικεφαλής το Μέντιουμ Άρη Κάππα σας περιμένουν. Καθημερινά στο κατάστημα ή ακόμα και τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα και τον Κόσμο!

Κριός

Ζώδιο Κριός 2020

Μηνύματα των Αγγέλων

Με ημέρες χαράς γεμάτες φως θα θέλετε σε όλη αυτή την περίοδο των εορτών να γεμίσει η ζωή σας. Στείλτε τις ευχαριστίες σας προς τον Δημιουργό σας και γεμίστε την ψυχή σας με Αγάπη. Θα λάβετε Αγγελική βοήθεια γιατί σε αυτές τις Άγιες ημέρες οι Άγγελοι θα βρίσκονται ανάμεσά σας. Αγαπητοί Κριοί μου όλοι οι Άγγελοι υπάρχουν στον πλανήτη μας  είναι φωτεινές, αγαθές ενέργειες που φροντίζουν πάντα για το ανώτερο καλό σας.

Τα μηνύματα που θα λαμβάνετε θα είναι μηνύματα αγάπης και όσοι ζείτε παρέα με την μοναξιά σύντομα θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις για να ξεκινήσετε μια νέα σχέση. Ακολουθήστε μερικά βήματα προς τους Αγγέλους και θα σας βοηθήσουν. Στο μονοπάτι  της ζωής σας και της ευλογημένης νέας χρονιάς που θα διανύσετε χρησιμοποιήστε τις δημιουργικές σας δυνάμεις στην εργασία σας και ανυψώστε την δονητική σας συχνότητα για να έρθουν όλα τα υλικά αγαθά που επιθυμείτε. 

Ταύρος

Ζώδιο Ταύρος 2020

Μηνύματα των Αγγέλων

Αγαπητοί Ταύροι με γαλήνη ψυχής και Αγάπη να περάσετε αυτές τις γιορτές. Δείξτε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που σας περιβάλουν. Καιρό σας απασχολούν τα οικονομικά και όλο περισσότερο θέλετε να δώσετε ώθηση στην εργασία σας και την καριέρα σας. Στην νέα χρονιά που θα υποδεχτείτε ζητήστε υλική βοήθεια από τους Αγγέλους  μπορείτε να εκπληρώσετε τον σκοπό του ανώτερου εαυτού σας. Το μυαλό σας θα ανακουφιστεί και θα νιώσετε ελεύθεροι. Όλες τις ημέρες των εορτών προσέξτε απρόσμενες αλλαγές. Κινηθείτε μεθοδικά. 

Στα συναισθηματικά σας ζητήστε περισσότερους Αγγέλους στο πλευρό σας  αποδεχθείτε νέες καταστάσεις ζητήστε από τον  εσωτερικό σας εαυτό να σας δώσει νέες προοπτικές και όλα τα παλιά πρότυπα να διαγραφούν. Μέσα σε αυτή την περίοδο εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να μπορέσετε να ισορροπήσετε τα πράγματα μέσα στη σχέση σας. Οι Άγγελοι σας λένε πως τίποτα δε συμβαίνει τυχαία στη ζωή σας! Η θεϊκή καθοδήγηση  θα βοηθήσει εσάς και το πνευματικό σας ταίρι σε όλες τις δύσκολες καταστάσεις για μια αρμονική χρόνια γεμάτη φως.

Δίδυμοι

Ζώδιο Δίδυμος 2020

Μηνύματα των Αγγέλων

Φίλοι Δίδυμοι ξεσηκωμένοι γεμάτοι χαρά ετοιμάζεστε σε αυτή την γιορτινή περίοδο να περάσετε όμορφα. Σε όλο αυτό το διάστημα και το πρώτο τρίμηνο του 2020 αποφύγετε να εμπιστευτείτε συνεργάτες για να μην έχετε δυσκολίες στην εργασία σας. Μπορείτε να πάρετε θετικές αποφάσεις μέσα από την καθοδήγηση  με την αγνή λευκή ακτίνα του Αρχάγγελου Γαβριήλ να σας φωτίσει σε όλη την περίοδο των εορτών είσαστε καλύτερα για το ανώτερο καλό σας για το καλό όλων. Αρκετές θα είναι και οι αλλαγές σας στον οικονομικό τομέα φροντίστε να είσαστε εγκρατής.

Θα λάβετε καλύτερες αποφάσεις Ενδυναμώστε ακόμα περισσότερο τον οραματισμό σας! Φανταστείτε την εργασία σας ήδη υλοποιημένη. Γεμίστε την ψυχή σας θετικά χωρίς αρνητικότητα. Ο Αρχάγγελος Ραφαήλ(σμαραγδένια ακτίνα) μπορεί μέσα σε αυτές τις χαρούμενες ημέρες συναισθηματικά να θεραπεύσει την καρδιά σας. Λάβετε την καθοδήγηση του στο πνευματικό σας μονοπάτι για εσάς και το ταίρι σας. Μπορεί η σχέση σας να φτάσει σε πολύ καλά επίπεδα  πάθος και όμορφες στιγμές, φέρνει ο Αρχάγγελος Γαβριήλ σε όλη την διάρκεια του χρόνου. 

Καρκίνος

Ζώδιο Καρκίνος 2020

Μηνύματα των Αγγέλων

Όλη η περίοδος των εορτών σας βρίσκει με ρομαντική διάθεση,  η ένταση των συναισθημάτων σας  γίνεται μεγαλύτερη για το ταίρι σας. Προσπαθήστε να καταλάβετε και να ακούσετε τα θετικά μηνύματα που στέλνουν όλοι οι Άγγελοι, ενισχύστε την ζωτική σας ενέργεια και προστατέψτε το ενεργειακό σας πεδίο. Τις ημέρες αυτές γεμίστε με χαρά την ψυχή σας διώξτε την θλίψη εμπιστευθείτε τον άνθρωπο σας ζητήστε από τον Αρχάγγελε Ραφαήλ να Θεραπεύσει όλες τις αρνητικές συνέπειες που νιώθετε και με το σμαραγδένιο φως του την αύρα σας και όλη την ενέργεια σας.

Πρωτόγνωρα συναισθήματα θα ανακαλύψετε μέσα σας που θα ξεσηκώσουν μυαλό και ψυχή  θα βρείτε τους τρόπους για να ανανεώνετε τη σχέση σας, αλλά να ανανεώνεστε κι εσείς οι ίδιοι. Στα επαγγελματικά σας το νέο έτος θα δοκιμαστείτε αρκετά, σκεφθείτε ταπεινά, μην απορρίπτετε φίλους η συνεργάτες που σας βοήθησαν. Προς τον Απρίλιο μια νέα εργασία σας γεμίζει εκπλήξεις. Αν κινηθείτε σωστά στα οικονομικά σας  ο καινούργιος χρόνος δε θα είναι αρνητικός.

μέντιουμ άρης

Λέων

Ζώδιο Λέων 2020

Μηνύματα των Αγγέλων

Αγαπητοί Λέοντες μέρες χαράς σε όλη την εορταστική περίοδο θα λάβετε από τους Άγγελους.  Όλοι οι Αρχάγγελοι αυτές τις άγιες ημέρες θα στείλουν φωτεινές, αγαθές ενέργειες που φροντίζουν πάντα για το ανώτερο καλό σας. Πολύ σημαντικό για εσάς  είναι ότι αυτή την χρονιά η σχέση σας θα είναι αρμονική. Αφήστε το τοξικό παρελθόν που είχατε με το συντροφικό σας ταίρι ανταλλάξτε απόψεις μεταξύ σας αν θέλετε και οι δύο σας μέσα σε αυτή την χρονιά μπορείτε να αλλάξετε πολλά.

Τα μηνύματα που στέλνουν οι ουράνιοι Άγγελοι και η Αγγελική καθοδήγηση που θα λάβετε σας κάνουν την καρδιά σας ήρεμη γεμίζετε ευαισθησία και αγάπη, ένας νέος δρόμος ανοίγεται με βοήθεια από τον Αρχάγγελο Ραφαήλ. Ζητήστε από τους Αγγέλους της ειρήνης φώτιση και γαλήνη. Δώστε προσοχή στα επαγγελματικά σας, ενώ αναγκαίες αλλαγές σας βάζουν σε σκέψεις.  Οργανωθείτε σωστά, βάλτε στόχους και προσπαθήστε να ταχτοποιήσετε τις εκκρεμότητες για να υλοποιήσετε τους στόχους σας.

Παρθένος

Ζώδιο Παρθένος 2020

Μηνύματα των Αγγέλων

Τα μηνύματα που θα λάβετε από όλο το Αγγελικό Βασίλειο σε αυτές τις  χαρμόσυνες ημέρες θα σας καθοδηγήσει να ζήσετε αρμονικά. Αρνητικά συναισθήματα μπορεί να θεραπεύσει ο Αρχάγγελος Ραφαήλ ζητήστε ολική θεραπεία σε ότι υπάρχει σε ότι βιώνετε. Σε αυτή την χρονιά μπορείτε να βελτιώσετε τις επαγγελματικές σας σχέσεις και την επικοινωνία. Αξιοποιήστε ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν σε όλη την περίοδο της νέας χρονιάς.

Ζητήστε από τον Άγγελο της φήμης και της αναγνώρισης τον Yeahyel να θεραπεύσει τους ανταγωνισμούς  και να φέρει αφθονία σε όλα τα επίπεδα. Στα οικονομικά σας να είσαστε ιδιαίτερα πολύ προσεχτικοί. Την χρονιά αυτή θα θέλετε να ανανεώσετε την σχέση σας και να νιώσετε εσωτερική γαλήνη. Κάτι δύσκολο θα περάσετε με το συντροφικό σας ταίρι και η ερωτική σας ζωή θα έχει πολλά δύσκολα. Ζητήστε προστασία και βοήθεια για εσάς και το αγαπημένο σας πρόσωπο. Ανακαλύψτε τον αληθινό σκοπό της ζωής σας, δεχτείτε Αγγελική καθοδήγηση για μια πορεία ζωής με Αγάπη. 

Ζυγός

Ζώδιο Ζυγός 2020

Μηνύματα των Αγγέλων

Όλες τις Άγιες ημέρες φροντίστε να τις περάσετε ήρεμα. Έντονη η χρονιά για τα επαγγελματικά σας, όμως το σύμπαν φέρνει πολλές ευκαιρίες ενώ το 2020 λοιπόν θα σας βρει γεμάτους ζωή. Προσέξτε μόνο νέες συνεργασίες, εργαστείτε σκληρά στους επόμενους μήνες που θα ακολουθήσουν και θα ανταμειφθείτε.  Καθαρίστε τις ενέργειες σας μα καθαρή σκέψη και προσευχή. Ζητήστε από τον Αρχάγγελο Ραφαήλ να σας ανακουφίσει και να θεραπεύσει οτιδήποτε δύσκολο αντιμετωπίζετε, δεχτείτε στο πνευματικό σας μονοπάτι της ζωή σας την θεραπεία βγάζοντας σας από οτιδήποτε τοξικό.

Η νέα χρονιά στα οικονομικά σας θα φέρει θετικές αλλαγές προς το καλύτερο. Αρκετά μηνύματα θα λάβετε για τα αισθηματικά σας. Αποφύγετε εντάσεις με το ταίρι σας θα είναι μία περίοδος άρνησης και συναισθηματικής ανασφάλειας. Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ μπορεί να προστατέψει εσάς και το αγαπημένο σας πρόσωπο η βοήθεια του είναι άμεση. Φροντίστε να αποφύγετε σε όλη την περίοδο της νέας χρονιάς δυσάρεστες καταστάσεις, μα πάνω από όλα από παράλογες φοβίες. 

Σκορπιός

Ζώδιο Σκορπιός 2020

Μηνύματα των Αγγέλων

Αρκετά είναι τα μηνύματα που στέλνουν όλοι οι ουράνιοι Άγγελοι για εσάς το 2020. Οι άγιες ημέρες σας βρίσκουν αρκετά ετοίμους σε όσα θέλετε να κάνετε.  Θετικά θα είναι τα μηνύματα που αφορούν τα οικονομικά σας αρκεί να τα χειριστείτε με προσοχή. Στην εργασία σας  συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο και θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά. Σε αυτό το σημείο και σε όλη την χρονιά θα πρέπει να προσέξετε  αν θέλετε αφθονία και ευημερία επικαλεστείτε την βοήθεια του  Αρχαγγέλου Raziel πιστέψτε στην βοήθειά του για να λάβετε τα δώρα του σύμπαντος.

Αν πάλι θέλετε πλούτο και υποστήριξη μπορείτε να κάνετε επίκληση στον Άγγελο Poiel σε όλη την χρονιά για να φτάσετε στους στόχους σας. Ο αισθηματικός σας  τομέας στις γιορτινές ημέρες και στην χρονιά που ακολουθεί όπως όλα δείχνουν σιγά σιγά θα αλλάζει, οι δυσκολίες θα εξασθενίσουν. Δεχτείτε τις αγγελικές υπάρξεις στην ζωή σας δεχτείτε το φως και την αγάπη. Πλησιάστε το ταίρι σας παραμερίστε τους εγωισμούς, μην μπλοκάρετε τα συναισθήματα σας γιατί ο χρόνος περνά και η ζωή διαβαίνει, ζήστε με Αγάπη γιατί αξίζετε την Αγάπη.

Τοξότης

Ζώδιο Τοξότης 2020

Μηνύματα των Αγγέλων

Γιορτινές και χαρούμενες ημέρες γεμάτες φως θα δέχεστε εσείς οι ανέμελοι Τοξότες σε όλη την εορταστική περίοδο και όχι μόνο. Το 2020 θα είναι μια καθοριστική χρονιά που στα επαγγελματικά σας θα έχετε άνοδο. Το σύμπαν και όλο το Αγγελικό βασίλειο θα σας οδηγήσει σε πολύ καλές συνεργασίες και πολλές επιτυχίες ακόμα και ποιο μακροχρόνια. Βάλτε συλλογικό σκοπό στην ζωή σας την αλήθεια και την ακεραιότητα γιατί όλη η Αγγελική σφαίρα έχει  προσαρμοστεί    απόλυτα μαζί σας.  Μπορείτε τώρα να χτίσετε γερά θεμέλια για το μέλλον και ην οικονομική σας κατάσταση.

Στα αισθηματικά σας οι Ουράνιοι Άγγελοι στέλνουν μηνύματα και σας τονίζουν ότι θα πρέπει να προστατέψετε την σχέση σας.  Μην πληγώσετε το ταίρι σας σε όλο το 2020 να είσαστε ξεκάθαροι γιατί τα συναισθήματά του είναι αληθινά για εσάς. Ο Άγγελος της ανύψωσης  Vehuel (Βεχουήλ) μπορεί να επεξεργαστεί την αρνητική σκέψη σας να σας βοηθήσει να γίνεται καλύτεροι σε ότι αποφάσεις και να πάρετε για την σχέση σας να θεραπεύσει οποιαδήποτε αρνητική επιρροή που δέχεστε η θα δεχτείτε. 

Αιγόκερως

Ζώδιο Αιγόκερως 2020

Μηνύματα των Αγγέλων

Αγαπητοί Αιγόκεροι στην προηγούμενη περίοδο περάσατε δύσκολα  άγχη, οι έγνοιες και οι δυσκολίες τα τελευταία δύο χρόνια σας έκαναν την ζωή σας δύσκολη. Σε αυτές τις γιορτινές ημέρες θα λάβετε φως και Αγγελική καθοδήγηση από τον Άγγελο Aladiah δεχτείτε την θεραπευτική του δύναμη για νέα ξεκινήματα και αφθονία σε όλα τα επίπεδα τις ύπαρξής σας αλλά και όσων είναι γύρω σας. Καλό θα ήταν να προσπαθήσετε άμεσα.  Το μήνυμα που στέλνουν οι ουράνιοι Άγγελοι για τα επαγγελματικά σας είναι, ότι το 2020 θα αντιμετωπίσετε προβλήματα και θα κουραστείτε αρκετά.

Προσπαθήστε να έχετε καλές συνεργασίες προσευχηθείτε στον Αρχάγγελο Γαβριήλ διαλογιστείτε και επιστρέψτε σιγά σιγά στις καθημερινές σας εργασίες κρατώντας το αίσθημα της ευγνωμοσύνης στη καρδιά σας! Συναισθηματικά όλες τις άγιες ημέρες η τύχη σας αλλάζει, για άλλους καλύτερα άλλους όχι. Μερικοί θα σκεφθείτε αρνητικά με τοξικά συναισθήματα απέναντι στο ταίρι σας που δύσκολα θα ξεπεράσετε. Στην διάρκεια του νέου έτους θα χρειαστείτε αρκετό χρόνο για να πάρετε αποφάσεις οι ευθύνες και οι αλλαγές σε όλη την χρονιά θα είναι πολλές.

Υδροχόος

Ζώδιο Υδροχόος 2020

Μηνύματα των Αγγέλων

Φίλοι Υδροχόοι αγγελικά θετικά μηνύματα θα λάβετε τις γιορτινές ημέρες ενώ το 2020 για εσάς σηματοδοτεί την αλλαγή σε όλα τα επίπεδα. Αλλαγές θα έχετε στον επαγγελματικό τομέα  και αυτή η  χρονιά θα είναι καλή, αξιοποιήστε την διαίσθηση σας και λειτουργήστε με την λογική. Επικοινωνήστε με τους Αρχάγγελους και τώρα στα δύσκολα μάθετε τον αληθινό σκοπό της ζωής σας. Καλό θα ήταν να δεχτείτε Αγγελική καθοδήγηση για τον νέο κύκλο ζωής σας που μόλις αρχίζει. Αν χειριστείτε σωστά τα οικονομικά σας θα είναι διαχειρίσιμα.

Το 2020 και όλο το Αγγελικό Βασίλειο  σας στέλνουν μια περίοδο λάμψης και γαλήνης, θα θέλετε τα όνειρα σας να γίνουν πραγματικότητα.  Είναι μια περίοδος της ζωής σας που με το ταίρι σας θα θέλετε να κάνετε μια νέα αρχή. Μη βιαστείτε καθόλου γιατί δεν ευνοείστε για καμία πρωτοβουλία. Έχετε ανάγκη να μείνετε με τον εαυτό σας και να δείτε ποιο είναι το καλύτερο για τον εσωτερικό σας κόσμο. Ζητήστε μια ανώτερη επικοινωνία, δεχτείτε αγγελική καθοδήγηση και νιώστε μοναδικά. Δεχτείτε σε όλη αυτή την χρονιά τους Αγγέλους στην ζωή σας θα φροντίσουν για το ανώτερο καλό σας. 

Ιχθύες

Ιχθύς προβλεψεις 2020

Μηνύματα των Αγγέλων

Αυτές τις Άγιες μέρες γιορτής και χαράς αφήστε την καρδιά σας ελεύθερη  από ότι μέχρι τώρα σας βάραινε αφήστε ανοιχτό όλο το πεδίο σας. Σε θέματα εργασιακά ή θέματα καριέρας θα πάρετε αποφάσεις για ένα νέο και ενδιαφέρον ξεκίνημα. Σημαντικά θέματα είναι γεμάτα δυσκολίες μην έχετε φόβους σε ότι αντιμετωπίσετε και δεχτείτε στην νέα χρονιά του 2020 τις φωτεινές υπάρξεις όλου του σύμπαντος και του Αγγελικού Βασιλείου να σας καθοδηγούν και να σας συμβουλεύουν.

Το Σύμπαν στέλνει την καλύτερη ενέργεια σε εσάς. Δώστε προσοχή σε αισθηματικά θέματα γιατί η νέα χρονιά σας καλεί να κάνετε συμβιβασμούς με το ταίρι σας ενώ οι ίντριγκες θα είναι πολλές.  Η έλλειψη αγάπης που υπάρχει μεταξύ σας θα προβληματίσει και τους δύο σας, κρυμμένα γεγονότα θα υπάρχουν και θα οδηγηθείτε σε αδιέξοδο. Φροντίστε να μην αποστασιοποιείστε συναισθηματικά ζητήστε από τον Δημιουργό σας και όλους τους ουράνιους Άγγελους να καθαρίσουν όλη την αρνητικότητα και τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε. Ζητήστε από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ να σας βοηθήσει και να θεραπεύσει την σχέση σας σε όλα τα επίπεδα.  

  << Οι Άγιες ημέρες που έρχονται ας φέρουν την ευτυχία σε εσάς και ο καινούργιος χρόνος να είναι γεμάτος αφθονία, όμορφες στιγμές, και πολλά χαμόγελα>>

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles