Κανείς δεν είναι ασφαλής.

Μέχρι τώρα, όλοι έχουμε ακούσει για τον εφιάλτη του ανάδρομου Ερμή. Αλλά δεν είναι ο μόνος πλανήτης που μπορεί να είναι ανάδρομος. Μην πανικοβάλεστε, αλλά να ξέρετε πως φέτος θα συναντήσουμε και ανάδρομη Αφροδίτη.

Όταν η Αφροδίτη είναι ανάδρομη μπορεί να επηρεάσει τον καθένα, ανεξάρτητα από το ποιό είναι το ζώδιο του. Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που αντιπροσωπεύει την αγάπη, την έλξη και τα χρήματα, καθώς και τα γούστα και τις βασικές μας πεποιθήσεις για την αξία των αντικειμένων και τους ανθρώπους στη ζωή μας.

Ενώ η λέξη ανάδρομη μπορεί να φαίνεται πως κάτι κινείται προς τα πίσω με την Αφροδίτη, δεν είναι έτσι. Είναι απλώς μια ψευδαίσθηση.

Όταν ένας πλανήτης είναι ανάδρομος, μας δίνει την ευκαιρία να προβληματιστούμε για τις ημιτελείς υποχρεώσεις μας και να συμμαζέψουμε ό,τι έχουμε αφήσει στην τύχη του, αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνουμε οποιεσδήποτε ριζικές αλλαγές. Όταν η ανάδρομη Αφροδίτη τελειώσει, ίσως να μην είστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με τις αλλαγές που θα έχει φέρει.

Πότε είναι η Αφροδίτη ανάδρομη το 2018;

Η Αφροδίτη παλινδρομεί κάθε 18 μήνες περίπου και διαρκεί περίπου 40 ημέρες. Η τελευταία φορά που συνέβη αυτό ήταν τον Μάρτιο του 2017, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούμε να αναμένουμε την ανάδρομη Αφροδίτη προς τα τέλη του 2018. Η ακριβής ημερομηνίες για το 2018 είναι:

5 Οκτωβρίου – 16 Νοεμβρίου 2018

Όταν η Αφροδίτη είναι ανάδρομη μπορεί να είναι μια δύσκολη εποχή, αλλά εδώ υπάρχουν μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να επιβιώσετε:

1. Μην γυρνάτε πίσω σε παλιές ερωτικές ιστορίες

Σκέφτεστε τον πρώην σας και τα πολλά μεγάλα και υπέροχα πράγματα που κάνατε μαζί; Όταν η Αφροδίτη είναι ανάδρομη, οι ανεπίλυτες προηγούμενες σχέσεις ή τα προβλήματα με τους πρώην εραστές σας μπορεί να προκαλέσουν απροσδόκητη συσσώρευση, υποδηλώνοντας την ανάγκη για κλείσιμο αυτής της ιστορίας.

Είναι δελεαστικό τώρα να κοιτάξουμε τις σχέσεις του παρελθόντος με ένα θετικό τρόπο και να θέλουμε να αναζωπυρώσουμε αυτή την παλιά φλόγα, αλλά μην το κάνετε. Προσπαθήστε να μάθετε από αυτές τις σχέσεις και να θυμάστε ότι τελείωσαν για κάποιο λόγο.

Γίνε Ακαταμάχητη στους Άντρες

Περίεργες Στιγμές στο Σεξ & Αντιμετώπιση τους!

2. Δώστε στον εαυτό σας κάποιο χώρο για να αναπνεύσετε.

Με την Αφροδίτη να σας πιέζει, μπορεί να βρούμε τους άλλους ενοχλητικούς, ειδικά εκείνους που είναι πιο κοντά μας (και αυτό συμπεριλαμβάνει και τον εαυτό μας). Μπορεί να νιώθουμε επιπλέον πως τους έχουμε ανάγκη ενώ συγχρόνως, επιπλέον μπορεί να αισθανόμαστε κάπως ενοχλημένοι.

Για να διατηρήσουμε τις σχέσεις μας σε καλό δρόμο, πρέπει να επικεντρωθούμε στο πώς να αισθανόμαστε όταν είμαστε μόνοι μας. Κάντε ένα διάλειμμα από τους αγαπημένους σας και κάντε κάποιες δραστηριότητες μόνοι σας που σας χαλαρώνουν. Θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε, να βυθιστείτε στο αγαπημένο σας βιβλίο ή να πάτε σε ένα spa.

3. Αξιολογήστε την τρέχουσα σχέση σας με μια ειλικρινή ματιά.

Η ανάδρομη Αφροδίτη έχει την τάση να ξυπνά παλιά ζητήματα τα οποία μπορεί να έχουν προηγουμένως αποτελέσει πηγή διαμάχης μεταξύ εσάς και του συνεργάτη σας. Τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και να λύσετε τα θέματα που συνεχίζουν να επιστρέφουν στο προσκήνιο.

Να είστε ειλικρινείς με τα συναισθήματα σας και να εκφράσετε την δυσαρέσκεια σας στον σύντροφο σας αν υπάρχει.

Τεστ : Φρύδια και Προσωπικότητα

4 Να είστε προσεκτικοί με τα χρήματά σας.

Όταν η Αφροδίτη είναι ανάδρομη δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, να κάνετε νέες επενδύσεις, να πραγματοποιήσετε σημαντικές αγορές ή χαλάσετε πολλά χρήματα. Η Αφροδίτη έχει τον έλεγχο των υποθέσεων χρημάτων και των οικονομικών δραστηριοτήτων. Έτσι, όταν η Αφροδίτη είναι ανάδρομη, προσέξτε τι κάνετε με τα χρήματά σας.

Δεδομένου ότι η αντίληψή μας είναι απορυθμισμένη, μπορεί να μας οδηγήσει στη λήψη οικονομικών αποφάσεων με έναν συναισθηματικό και όχι από έναν αντικειμενικό τρόπο. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι επενδύσεις μπορούν να υπερεκτιμηθούν, χάνοντας την αξία τους μόλις η Αφροδίτη επανέλθει. Επιπλέον, αναβάλλετε (αν μπορείτε) οποιαδήποτε ημερομηνία δικαστηρίου που περιλαμβάνει οικονομικούς συμβιβασμούς.

Οι Λόγοι της Απιστίας

Επαναφορά Επανασύνδεση Προσώπου μετά από Χωρισμό

5. Μην πειραματιστείτε με την εμφάνιση σας.

Όπως ίσως γνωρίζετε, η Αφροδίτη κυβερνά επίσης την ομορφιά και το γούστο. Τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε κάτι δραστικό, όπως να αλλάζετε ριζικά το χτένισμα σας ή να κάνετε πλαστική χειρουργική, καθώς η συναισθηματική σας κατάσταση θα σας κάνει λιγότερο αντικειμενικούς.

Αγαπήστε τον εαυτό σας όπως είναι.

6. Μην χαλάσετε την διατροφή σας.

Η Αφροδίτη είναι ο απόλυτος πλανήτης που αναζητά την ευχαρίστηση και όταν είναι ανάδρομη μπορεί να κάνει τις υγιεινές διατροφικές σας συνήθειες και τις προπονήσεις να βγουν έξω από το παράθυρο.

Ονειροκρίτης Ταρωτώ. Πλήρης και Αναλυτικός.

Ξέρεις ότι……

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles