Τι είναι Αστρολογία;

Μαθήματα Αστρολογίας με απλά και κατανοητά λόγια!

Η αστρολογία και ο ρόλος της στη ζωή μας

Το πόσο σημαντική είναι η αστρολογία στην καθημερινότητά μας φανερώνει η ερώτηση που συνηθίζουμε να κάνουμε σε κάποιον που μόλις γνωρίσαμε και αφορά το ζώδιο του! Η επίμαχη ερώτηση «Τι ζώδιο είσαι;», ακολουθεί συνήθως μετά τις 3-4 πρώτες βασικές ερωτήσεις. Όπως το όνομα, η ηλικία, η περιοχή κατοικίας ή το επάγγελμα του ενδιαφερομένου, καμιά φορά όμως και πριν από αυτές!

Κι όταν ντρεπόμαστε ή για κάποιο άλλο λόγο αποφεύγουμε να κάνουμε ευθέως την ερώτηση κρύβοντας την περιέργειά μας, προσπαθούμε να το εκμαιεύσουμε έμμεσα μέσα από την ημερομηνία γέννησης. Θα ήταν λοιπόν άδικο να μην παραδεχθούμε ότι η αστρολογία μας αφορά και μας επηρεάζει άμεσα.

Τι είναι η αστρολογία

Η αστρολογία ταυτίζεται με τη γνώση του εαυτού μας. Σύμφωνα με την επιστήμη της αστρολογίας κάθε ανθρώπινο ον συνδέεται με μία μοναδική στιγμή του χρόνου. Τη στιγμή αυτή καταγράφει και μελετά η αστρολογία, με σκοπό κάθε άνθρωπος να μπορεί να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τον ίδιο του τον εαυτό. Εάν μάθουμε τα πάντα για τον εαυτό μας, τα καλά και τα κακά, θα μπορέσουμε να ενισχύσουμε τη θετική μας πλευρά και ταυτόχρονα να βελτιώσουμε και να διορθώσουμε τα αρνητικά μέρη του εαυτού μας.

Η αστρολογία επίσης φωτίζει τα άγνωστα μονοπάτια της ζωής στην ατομική πορεία κάθε ανθρώπου. Φωτίζοντάς μας όλες τις πτυχές. Μπορεί να μας χαράξει ένα δρόμο, μία πορεία, μακριά από παγίδες, κινδύνους και κακοτοπιές. Με τις σωστές συμβουλές μπορεί να δώσει ένα εντελώς διαφορετικό νόημα. Ενδιαφέρον στο ταξίδι που λέγεται ζωή.

Ο γενέθλιος χάρτης

Ο γενέθλιος ή αστρολογικός χάρτης εμφανίζει τη θέση που βρίσκονται οι πλανήτες την ώρα που γεννιέται ένας άνθρωπος. Τρία είναι τα στοιχεία που καθορίζουν το γενέθλιο χάρτη. Η ημερομηνία γέννησης. Ο τόπος γέννησης και η ώρα γέννησης. Ακόμη όμως και με τα δύο πρώτα στοιχεία είναι εφικτή η εξαγωγή συμπερασμάτων και προβλέψεων για ένα άτομο. Από το χάρτη μπορούμε να εξάγουμε πολλές πληροφορίες. Τον ωροσκόπο, τις όψεις των πλανητών και πολλά άλλα ενδιαφέροντα όπως θα δούμε παρακάτω.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα γενέθλιο χάρτη όχι μόνο για κάποιο πρόσωπο αλλά και για ένα γεγονός, μία εκδήλωση, μία πόλη, χώρα, κλπ αρκεί να έχουμε τα έγγραφα με τα στοιχεία που καθορίζουν την επίσημη έναρξη ή ύπαρξή τους.

Διαβάστε για τον Ζωδιακό Κύκλο ΕΔΩ

Για προβλέψεις χαρτομαντείας, αξιόπιστα και με λεπτομέρεια δες ΕΔΩ

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles