Θεραπευτική

Θεραπευτική. Όταν δε τηρούμε τους νόμους της φυσιολογικής ισορροπίας τότε οργανισμός μας διαταράσσετε. Έτσι εκδηλώνονται οργανικές ή μη βλάβες που τις αποκαλούμε ασθένειες. Η αδυναμία ενός και μόνου οργάνου να εκπληρώσει εξ ολοκλήρου το ρόλο του, επιδρά στο σύνολο. Και έτσι εξασθενίζει τη ζωτικότητα του ατόμου. Γιατί όλα τα όργανα του ατόμου είναι αλληλέγγυα.

Έπειτα από αυτό ότι τα σωματικά κακά αντανακλούν αναπόφευκτα επί της ψυχικής δραστηριότητας. Εξασθενίζοντας ή διαταράσσοντας το σαρκικό όργανο της εκδήλωσης. Οποιοδήποτε φάρμακο είναι συνεπώς ανεπαρκές, εφόσον φροντίζει μόνο για το σώμα και παραμελεί τη ψυχή. Καταπολεμά πιθανόν τα συμπτώματα της ασθένειας, αλλά δε θεραπεύει την ίδια την ασθένεια.

Η υγεία ή η επάνοδος στην υγεία, προϋποθέτουν μια κανονική και σωστή λειτουργία των 4 αρχών:

Της πνευματικής η οποία είναι το αντίθετο της υποδούλωσης στα πάθη και στα κατώτερα ένστικτα.

Της διανοητικής από την οποία εξαρτώνται οι ευγενέστερες λειτουργίες του ανθρώπου.

Της ψυχικής που είναι απαραίτητη για να κυβερνιόμαστε σύμφωνα με τις δύο πρώτες.

Της ζωικής που είναι το υπόβαθρο των προηγουμένων.

Δείτε και αυτό: Οι Εσωστρεφείς Άνθρωποι

Θεραπευτική | Εσωτερική Γαλήνη

Για αυτό, όλοι οι θεραπευτές φροντίζουν πρώτα να αποκαταστήσουν την εσωτερική γαλήνη του ασθενή. Ενώ λοιπόν, προσπαθούν να περιορίσουν τις οδυνηρές εκδηλώσεις και να ζωντανέψουν την εμπιστοσύνη και την ελπίδα.

Επιδιώκουν ταυτόχρονα να προκαλέσουν ανώτερες δονήσεις στη ψυχή του ασθενή. Αυτές είναι η φροντίδα του πνευματικού μέλλοντος, το σεβασμό, την αγνότητα, την επιείκεια, τη συγνώμη. Εξαγνίζουν επίσης την ψυχική αύρα του ασθενή, απομακρύνοντας από αυτήν τους παράγοντες που προκαλούν τη διαταραχή. Όπως η εγωιστική, φθονερή ή απλά υλιστική σκέψη που έχει εγκατασταθεί μέσα στον ασθενή. Ο θεραπευτής προσπαθεί να ανορθώσει το ηθικό του ασθενή και χρησιμοποιεί για αυτό το σκοπό όλα τα μέσα. Όπως γητειές, εξορκισμούς, μαγικά φίλτρα κ.α.

Έτσι, φθάνει στη βαθύτερη αιτία της ασθένειας, αντί να περιοριστεί και να καταπολεμήσει μόνο τα εξωτερικά συμπτώματα όπως κάνει η ιατρική. Έτσι λοιπόν η απόκρυφη ιατρική χρησιμοποιώντας, τις πλανητικές αντιστοιχίες στα τρία βασίλεια της φύσης. Αντισταθμίζει τις αδυναμίες με τη χρήση  και συνδιαλλάσσει τις αντιθέσεις με τις μίξεις.

Άρθρο του Ντίνου Λιδάκη

Έχετε λίγο χρόνο; Το Τεστ του Έρωτα

Αναπάντητα Ερωτήματα; Χαρτομαντεία στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles