Θεραπευτικές Δυνάμεις των Κρυστάλλων

Θεραπευτικές Δυνάμεις των Κρυστάλλων | Πιθανότατα έχετε ακούσει να μιλούν σχετικά με τους κρυστάλλους. Αυτό που ίσως να μην γνωρίζετε είναι το τι μπορούν να μας προσφέρουν. Υπάρχει ένας αριθμός διαφορετικών κρυστάλλων, κάθε ένας γεμάτος με τις δικές του θεραπευτικές ιδιότητες για το νου, το σώμα και το πνεύμα. Πιστεύεται πως προωθούν τη ροή θετικής ενέργειας. Ακόμα, πιστεύεται πως βοηθούν να να ξεφορτωθεί το σώμα και το πνεύμα την αρνητική ενέργεια με φυσικά και πνευματικά οφέλη. 

προβλεψη χαρτομαντείας με εκκρεμες

Ιστορικά μιλώντας, οι κρύσταλλοι πωλούνταν ως αρχαίες συνταγές ίασης, με φιλοσοφίες δανεισμένες από τον Ινδουισμό και το Βουδισμό. Ωστόσο, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πως δεν υπάρχουν επιστημονικές αποδείξεις που να υποστηρίζουν τη χρήση των κρυστάλλων. Παρόλα αυτά οι άνθρωποι ακόμα έλκονται από τα χρώματα και την ομορφιά τους. 

Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά όμως στοιχεία που να υποστηρίζουν τις θεραπευτικές ιδιότητες των κρυστάλλων, ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων πιστεύουν στη βοήθειά τους. Οπότε αν έχετε περιέργεια να τους χρησιμοποιήσετε βεβαιωθείτε πως θα κρατήσετε ανοιχτό μυαλό και δείτε τι μπορεί να σας προσφέρει ο κάθε κρύσταλλος. 

Για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε συμπληρώσαμε ένα περιεκτικό πίνακα κάποιων από τους πιο διάσημους κρυστάλλους. 

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles