ταρωτώ μαντικές τέχνες Τα τελευταία χρόνια προσπαθούμε με κάθε τρόπο να βελτιώσουμε τον ύπνο μας. Ρωτήστε τον εαυτό σας μια απλή ερώτηση. Είναι η κρεβατοκάμαρά μου φτιαγμένη με τέτοιο τρόπο να παρέχει έναν ηρεμιστικό, καταπραϋντικό τρόπο; Σίγουρα δεν έχουμε όλοι ψηλοτάβανα δωμάτια, χειροποίητα μάλλινα ριχτάρια και την άψογα τοποθετημένα φυτά σε όλο το χώρο. Υπάρχουν όμως βασικά στοιχεία του Feng Shui που μπορούν να δημιουργήσουν ένα πιο ήρεμο περιβάλλον που βοηθάει τον ύπνο, ανεξάρτητα από το μέγεθος του χώρου σας.

A post shared by Live Feng Shui & Interior (@fengshui.interior) on

Ουδέτερα χρώματα

Υπάρχει ένας λόγος που σε κάθε κρεβατοκάμαρα που βλέπετε στο Pinterest έχουν διάφορες αποχρώσεις ουδέτερων χρωμάτων. Οι απαλοί χρωματισμοί στο υπνοδωμάτιο σας προάγουν τη μέγιστη ξεκούραση, χαλάρωση και ηρεμία. Αυτά είναι θεμελιώδη για έναν ποιοτικό ύπνο. Πρέπει να αποφευχθούν οι κάτασπροι τοίχοι, καθώς θεωρούνται «μεταλλικό στοιχείο» στο Feng Shui, το οποίο μπορεί να είναι εξαιρετικά διεγερτικό και όχι ιδανικό για την κρεβατοκάμαρα σας. Το υπόλευκο, το χρώμα κρέμας και ζεστό ανοιχτό καφέ είναι τέλειες επιλογές για την κρεβατοκάμαρα.

 

ΣΧΕΤΙΚΟ: Πως να έχετε ένα χαρούμενο και υγιές σπίτι, με την βοήθεια του feng shui

Κεφαλάρια

Τα κεφαλάρια θεωρούνται μη διαπραγματεύσιμα στο Feng Shui, καθώς πιστεύεται ότι παρέχουν αίσθημα υποστήριξης. Τα μαλακά κεφαλάρια από ύφασμα συνιστώνται επειδή δεν δημιουργούν το αποτέλεσμα κοπής που κάνουν τα μεταλλικά ή τα σιδερένια. τα οποία μπορεί να διαταράξουν σε μεγάλο βαθμό την ξεκούραστη ενέργεια του ύπνου.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Τα Τυχερά Χρώματα του 2018 (με βάση το Feng Shui)

Τοποθέτηση του κρεβατιού

Ξέρετε πως εκεί που τοποθετήσατε το κρεβάτι σας είναι πολύ σημαντικό για έναν ξεκούραστο ύπνο; Σύμφωνα με την καλύτερη πρακτική του Feng Shui, το κρεβάτι σας πρέπει να τοποθετηθεί έτσι ώστε να μπορείτε να βλέπετε την πόρτα όταν είστε στο κρεβάτι. Τοποθετώντας το κρεβάτι σας κάτω από ένα παράθυρο, απέναντι ακριβώς από την πόρτα ή στον ίδιο τοίχο με την πόρτα είναι απαγορευτικό. Διαταράσσει την ενέργεια του δωματίου και παρέχει το ίδιο «κοπτικό» αποτέλεσμα με τα κεφαλάρια από σίδηρο.

Καθρέπτες

Το Feng Shui δεν συμφωνεί καθόλου με τον γεμάτο τοίχο με καθρέφτες στο υπνοδωμάτιο. Οι καθρέφτες θεωρούνται ότι αντανακλούν την ενέργεια γύρω από ένα χώρο, που μπορεί να διαταράξουν τον ύπνο και να γίνει υπερβολικά διεγερτική. Θεωρείται επίσης ότι καλείτε έναν τρίτο στο γάμο σας – το οποίο είναι ίσως το καλύτερο για να αποφύγετε.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Τι σημαίνει όταν ένα μωρό γεννιέται στο έτος του σκύλου;

Ένα ζευγάρι από όλα

Οι ειδικοί του Feng Shui προτείνουν να έχετε όλα τα πράγματα στην κρεβατοκάμαρα σας σε ζεύγη. Δύο κομοδίνα, δύο λάμπες, δύο μαξιλάρια κλπ. Τα ζευγάρια θεωρείται πως προωθούν την αρμονία, την αγάπη και την θετική ενέργεια. Προωθούν τον έρωτα στην κρεβατοκάμαρα, η οποία θα μπορούσαμε όλοι να χρησιμοποιήσουμε λίγο περισσότερο.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Προβλέψεις για το Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

Αφαιρέστε την Τεχνολογία

Δεν πρέπει να σας προκαλεί και πολύ έκπληξη. Οι ειδικοί του Feng Shui επιμένουν να θέλουν όλα τα είδη τεχνολογίας να είναι έξω από την κρεβατοκάμαρα. Και ναι, αυτό περιλαμβάνει και την τηλεόραση. Αφαιρέστε όλα τα ηλεκτρονικά, τις συσκευές και τα τηλέφωνα έτσι ώστε να μην παράγουν ενέργεια γύρω σας όταν προσπαθείτε να κοιμηθείτε. Εάν θέλετε να πάτε σε άλλο επίπεδο…δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε το wifi σας τη νύχτα για να εξαλείψετε την ενέργεια και από αυτό.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles