Τεστ : Φρύδια και Προσωπικότητα

Τεστ : Φρύδια και Προσωπικότητα. Το σχήμα και η φυσική τάση των φρυδιών σου μπορούν να δείξουν αρκετά για το χαρακτήρα σου. Δες το σχήμα και διάλεξε ποιο απ΄ολα τα στιλ φρυδιών είναι το δικό σου. Στη συνέχεια δες τις απαντήσεις!

Τεστ Αυτογνωσίας 

1. Δημιουργία

Είσαι σούπερ δημιουργική. Είτε πρόκειται για τέχνη ή για την επίλυση προβλημάτων, έχεις την ικανότητα να βρίσκεις λύσεις όπως κανένας άλλος. Αν ήσουν παγιδευμένη σε ένα κλουβί και κάποιος σου έδινε ένα παπούτσι, μια μπανάνα ή ένα συνδετήρα, θα μπορούσες να βρεις διέξοδο σε λίγα λεπτά.

2. Διασκέδαση

Λατρεύεις τις βόλτες, τα ταξίδια, τις εξόδους. Ξέρεις πώς να χαλαρώνεις και μένεις ήρεμη ακόμη και στις πιο τρελές καταστάσεις. Οι άνθρωποι θέλουν να περνούν χρόνο μαζί σου γιατί είσαι η χαρά της ζωής.

3. Λογική 

Πατάς γερά στα πόδια σου και είσαι αυτό που θα λέγαμε ορθολογική. Οι άνθρωποι σέβονται τις απόψεις σου και ζητούν τις συμβουλές σου.

4. Συμπόνια

Έχεις αυτό που ονομάζουμε “ενσυναίσθηση”. Είσαι συμπονετική και σου αρέσουν τα απλά πράγματα στη ζωή όπως για παράδειγμα μια καλή πεζοπορία, ένα ζεστό τσάι ή ένα καλό βιβλίο.

5. Αυταρχισμός

Ξέρεις τι θέλεις αλλά και πώς θα το αποκτήσεις. Είσαι σίγουρη για τον εαυτό σου κι αισθάνεσαι πιο άνετα σε ηγετικές θέσεις.

6. Εσωστρέφεια & εξωστρέφεια ταυτόχρονα 

Σε κάποιες περιπτώσεις είσαι ιδιαίτερα ντροπαλή και σε άλλες σούπερ εξωστρεφής. Σου αρέσει η TV και το σινεμά ειδικά όταν έχεις παρέα κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο.

7. Τιμιότητα

Είσαι σούπερ ειλικρινής, μερικές φορές περισσότερο απ΄όσο χρειάζεται κι αυτό είναι ευλογία και κατάρα για τις προσωπικές σου σχέσεις.

8. Σκληρότητα

Είσαι ήρεμη & ψύχραιμη κι αυτό σε κάνει σκληρή. Έχει αίσθηση του στιλ και σου αρέσει αν διακοσμείς το χώρο σου και να έχεις προσεγμένη εμφάνιση.

9. Πιστή 

Είτε πρόκειται για σχέση ή για οικογένεια, είσαι πάντα εκεί για τους δικούς σου ανθρώπους. Οι άνθρωποι μπορούν πάντα να υπολογίζουν σε εσένα γι΄αυτό και μπορείς να κάνεις φίλους με ευκολία.

Ξέρεις ότι……

Ονειροκρίτης Ταρωτώ. Πλήρης και Αναλυτικός.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles