Στις 13 Νοεμβρίου, ο Άρης σταματά στον Κριό, αφού βρίσκεται σε μια φαινομενικά ανάδρομη κίνηση από τις 9 Σεπτεμβρίου. Ο Άρης βρίσκεται στον Κριό από τις 27 Ιουνίου 2020 και θα εισέλθει στον Ταύρο μόνο στις 6 Ιανουαρίου 2021.

Ο Κριός είναι ένα από τα ζώδια όπου ο Άρης βρίσκεται στον οίκο του: για αυτόν τον λόγο, μας ευλογεί η απίστευτη θέληση και αντοχή μέχρι το τέλος του έτους. Η ικανότητά μας για λήψη αποφάσεων, τα επίπεδα ενέργειας, το θάρρος μας και η ζωτικότητά μας θα υποστηρίζονται ιδιαίτερα. Τώρα έχουμε μια υπέροχη ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε την πολύτιμη σοφία που αποκτήσαμε, ενώ ο Άρης ήταν οπισθοδρομικός για να αναλάβουμε δράση. Τώρα, ήρθε η ώρα να λάβουμε σημαντικές αποφάσεις, να προχωρήσουμε άφοβα, να ανοίξουμε νέους δρόμους και να τολμήσουμε να ανακαλύψουμε πλήρως τους εαυτούς μας.

Άρης στον Κριό 2020-2021: Το Ταξίδι ενός Ήρωα

Κατά τη διάρκεια του 2020, το ταξίδι του Κόκκινου Πλανήτη μέσα από τον οίκο του ήταν πολύ μεγαλύτερο και διαφορετικό από το συνηθισμένο. Ο Άρης χρειάζεται κανονικά περίπου έξι εβδομάδες να κάνει μετάβαση σε ένα ζώδιο, αλλά φέτος ήταν ανάδρομος για 2 μήνες.

Αυτή η οπισθοδρόμηση λαμβάνει χώρα μία φορά κάθε δύο χρόνια. Αυτό που δεν συμβαίνει συχνά είναι ο Άρης να κάνει μετάβαση στο ζώδιο που κυβερνά: η τελευταία φορά που πραγματοποιήθηκε οπισθοδρομικός κύκλος στον Κριό ήταν το 1988.

Η οπισθοδρόμηση του Άρη μπορεί να είναι πιο δύσκολη να αντιμετωπιστεί αν το συγκρίνουμε με άλλους ανάδρομους πλανήτες: Η ενέργεια του Άρη κατευθύνεται προς τα έξω και προς τα εμπρός. Ο Κόκκινος Πλανήτης είναι ανυπόμονος και δεν απολαμβάνει να συγκρατεί τη δύναμη και τη δύναμή του. Όταν οι λειτουργίες του Άρη εσωτερικεύονται λόγω της οπισθοδρόμησης, μπορεί να προκαλέσει σημαντική απογοήτευση και εσωτερική ένταση: Ο θυμός μπορεί να ξεφύγει από τον έλεγχο, ειδικά όταν η διέλευση συμβαίνει σε ένα ζώδιο όπως ο Κριός.

Ωστόσο τα καταφέραμε και περάσαμε στην άλλη πλευρά. Τώρα είμαστε ευλογημένοι με μια φλογερή, παθιασμένη και έντονη ενέργεια μέχρι το υπόλοιπο του έτους. Τους επόμενους μήνες, ο Άρης θα μας δώσει κίνητρα και θα μας εμπνεύσει να σημειώσουμε πρόοδο, να μεγαλώσουμε, να ξεφύγουμε από τη στασιμότητα και πιο κοντά στους στόχους και τα όνειρά μας.

Τέλος Ανάδρομου Άρη: Αντιμετωπίζοντας τους Φόβους μας & Προχωρώντας προς τα Εμπρός

Ο Άρης είναι ο πλανήτης που σχετίζεται με τον τρόπο με τον οποίο διεκδικούμε τον εαυτό μας, το πώς παίρνουμε ενστικτωδώς την πρωτοβουλία, τον τρόπο επίθεσης και τον τρόπο υπεράσπισης. Ο Άρης σχετίζεται με τις συνειδητές επιθυμίες μας και με τον τρόπο που ακολουθούμε αυτό που θέλουμε. Ο παραδοσιακός κυβερνήτης του Κριού και του Σκορπιού, αυτός ο πλανήτης κυβερνά τη δράση χωρίς προνοητικότητα, καθαρή ώθηση, θέληση και δύναμη.

Ενώ ο Άρης ήταν οπισθοδρομικός, είχαμε την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με την ευπάθειά μας, να συνειδητοποιήσουμε τις ανασφάλειες μας, τους μηχανισμούς προστασίας μας, για αυτό που μας κρατά αδύναμους και δεν μας επιτρέπει να δράσουμε και να προχωρήσουμε όπως θα θέλαμε. Τώρα έχουμε την ευκαιρία να αναλάβουμε δράση από ένα βαθύτερο επίπεδο αυτογνωσίας και να εφαρμόσουμε ουσιαστικές αλλαγές που θα μας φέρουν βαθύτερα στο ταξίδι μας για την ανακάλυψη.

Τετράγωνο Άρη, Δία, Κρόνου και Πλούτωνα: Ανάλυση και Ολοκλήρωση

Τους τελευταίους αυτούς τέσσερις μήνες, τα συνεχόμενα τετράγωνα μεταξύ του Άρη στον Κριό και του Δία, του Κρόνου και του Πλούτωνα στον Αιγόκερω έχουν προσθέσει ακόμα περισσότερη ένταση στην φωτιά που καίει: έχουν δοκιμάσει την υπομονή μας, τη θέληση μας και τον αυτοέλεγχό μας από τον Αύγουστο.

Ο Άρης έχει ήδη σχηματίσει 2 τετράγωνα με κάθε ένα από αυτούς τους τρεις πλανήτες στο Αιγόκερω. Ένα τετράγωνο καθώς ήταν σε ευθεία πορεία και ένα καθώς ήταν ανάδρομος και σύντομα θα βιώσουμε το τελεύταιπ από αυτά τα τετράγωνα. Οι τελευταίες ευθυγραμμίσεις θα πραγματοποιηθούν τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο.

Ο Άρης θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα για τελευταία φορά στις 23 Δεκεμβρίου και θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Δία στις 23 Ιανουαρίου και στις 23 αντίστοιχα. Το Ιανουάριο, ο Άρης θα βρίσκεται στον Ταύρο καθώς ο Δίας και ο Κρόνος θα βρίσκονται στον Υδροχόο. Καθώς μια σημαντική ποσότητα ενέργειας μετατοπίζεται από τη Γη σε ένα ζώδιο του αέρα, αυτές οι πτυχές έχουν τη δυνατότητα να μας φέρουν πολύ ενδιαφέρουσες ευκαιρίες, καθώς και μια αίσθηση σαφήνειας και ολοκλήρωσης γύρω από θέματα που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά τον Αύγουστο.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles