ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ 20/4 – 20/5/17

ΤΑΥΡΟΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΟ   ΓΗ

ΟΜΑΔΑ      ΣΤΑΘΕΡΗ

ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ     ΑΦΡΟΔΙΤΗ

ΖΩΔΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ                ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ

 

Το μεγαλύτερο προτέρημα του Ταύρου είναι η σταθερότητα και το χειρότερο ελάττωμα η ισχυρογνωμοσύνη. Η φράση κλειδί είναι -έχω-. Ο Ταύρος είναι εργασιομανής όταν αναλαμβάνει μια δουλειά, δεν εννοείται να σταματήσει. Έχει τεράστια αποθέματα ενέργειας, δεν ξέρει τι θα πει ανάπαυση. Ο Ταύρος θεωρείται αξιόπιστος και γενικά, συνεπής. Είναι όμως ακλόνητος, αν αποφασίσει κάτι είναι απίθανο να αλλάξει γνώμη. Οι ταύροι έχουν συχνά μια εξαίρετη κλίση στις επιχειρήσεις την ικανότητα να κερδίζουν χρήματα και να μην τα σπαταλούν. Είναι γενναιόδωροι στην περιποίηση των φίλων τους, άλλα για να δώσουν στον εαυτό τους την ευκαιρία για μια καλή επίδειξη. Είναι βραδυφλεγής, αλλά όταν οργιστεί γίνεται έξαλλος και δύσκολα μπορεί κανείς να τον αντιμετωπίσει. Στον γάμο προπαντός το έναυσμα της οργής του μπορεί να είναι η ζήλια, που απορρέει από το χειρότερο του ελάττωμα του, την τάση για κατοχή!!!

ΤΑΥΡΟΣ 2017 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Το 2017 για εσάς τα Ταυράκια θα μετατοπίσει το κέντρο βάρος σας στα εργασιακά, όπου θα υπάρξουν αρκετές ανακατατάξεις και εξελίξεις. Ίσως θα σας δοθούν ευκαιρίες όπως αλλαγή εργασιακού χώρου με καλύτερες συνθήκες είτε θα σας δοθεί κάποια χρηματική αύξηση. Ταυράκια που έχουν χάσει εδώ και καιρό την εργασία τους, ίσως μετά της 9.6.17 όταν ορθοδρομήσει ο Δίας από τον 6 οίκο βρουν εργασία και διευκολυνθεί η καθημερινότητα τους. Σημαντική περίοδο για τα οικονομικά και τα επαγγελματικά είναι η περίοδος 15/10/2017 – 9/12/2017 όταν Αφροδίτη και Άρης εισέλθουν στον ζυγό!!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Για τα Ταυράκια θα είναι μια επεισοδιακή χρονιά με πολλές ευκαιρίες στα αισθηματικά. Για εσάς τους σταθερούς Ταύρους που αναζητάτε θαλπωρή και ζεστασιά από μία σχέση και όσα Ταυράκια είναι σε γάμο και περνάτε κάποια ένταση, ο Ιούνιος, ο Σεπτέμβριος και από τον Νοέμβριο με τον Δία στον Σκορπιό, θα είναι μία ευκαιρία να εξομαλυνθούν οι σχέσεις σας με τον σύντροφο σας και οι ελεύθεροι Ταύροι να βρουν το άλλο τούς μισό!!


Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Ο πιο ολοκληρωμένος χώρος μεταφυσικής και μελλοντολογίας.
Χαρτομαντεία Ταρώ μέσα από 42 μαντικές τράπουλες.
Σεμινάρια Χαρτομαντείας Ταρώ και Μαγείας.
Πανίσχυρα Ξόρκια, Αποκρυφισμός, Πνευματικές Εργασίες.
Ερωτική Μαγεία, Επαναφορές και δέσιμο συντρόφου.
Υλικά Μαγείας, Πανίσχυρα Χειροποίητα Φυλαχτά.
Μέντιουμ, Λύσιμο Μαγείας, Εξορκισμοί Χώρων, Εργασίες Ευημερίας.
Ηούς 83 Αθήνα , Κάτω Πετράλωνα
Τηλ.: 2103477211 – 6986587147
Επίσημη Ιστοσελίδα : www.taroto.gr

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles