Ταρωτώ: Ένα απλό Χριστουγεννιάτικο μαγικό

Ταρωτώ: Ένα απλό Χριστουγεννιάτικο μαγικό | Οι μέρες των γιορτών ήταν ανέκαθεν γεμάτες με παραδόσεις. Τις μέρες του χειμερινού Ηλιοστασίου, μπορούμε να βρούμε απόηχους αρχαίων παραδόσεων και μαγικών εργασιών σε όλο τον κόσμο. 

Παραδοσιακά τα Χριστούγεννα είναι η εποχή για να διώξουμε “άτακτες” οντότητες! Ξωτικά και καλικάντζαροι κάνουν την εμφάνισή τους στις Χριστουγεννιάτικες ιστορίες! Αυτές οι ιστορίες μας δείχνουν πως οι άνθρωποι παλιότερων εποχών συχνά κατέφευγαν σε δοξασίες και μαγικές εργασίες τις ημέρες των γιορτών προκειμένου να καταπολεμήσουν την αρνητικότητα. Οπότε τι καλύτερο από μια εργασία που θα μας βοηθήσει να ξεφορτωθούμε τις αρνητικές ενέργειες που κινούνται εναντίον μας και θα μας βοηθήσει να προστατευτούμε από αυτές. 

ολοκληρωμένες προβλέψεις

Οι μέρες των Χριστουγέννων είναι πραγματικά μαγικές. Το ΤΑΡΩΤΩ μοιράζεται μαζί σας μια απλή εργασία ώστε να τις κάνετε ακόμα πιο μαγικές. 

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles