Ταρώ της Αγάπης Νοεμβρίου 2019

Ταρώ της Αγάπης Νοεμβρίου 2019 |Η Χαρτομάντης Βέρα μέσα από το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες κάθε μήνα θα γράφει για το κάθε ζώδιο τα Ταρώ της Αγάπης. Αν ενδιαφέρεστε για μια ολοκληρωμένη πρόβλεψη από κοντά ή τηλεφωνικά, επικοινωνήστε μαζί μας.

Ταρώ της αγάπης Νοεμβρίου 2019 από την Μελλοντολόγο Βέρα
Το Αστέρι

1Ταρώ της αγάπης Νοεμβρίου 2019 | Ζώδιο Κριός

Κάρτα Tαρώ – Το  Αστέρι

Φίλοι μου Κριοί, η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη. Έτσι το λέω αναφορικά με την εργασιομανία σας. Σκεφτείτε όμως λιγάκι εκείνο το γλυκό πλασματάκι που αφήνετε μοναχούλικο  να σας περιμένει. Σας εύχομαι  να δείχνει πάντα     αυτή την υπομονή, γιατί μαζί σας σίγουρα θα την χρειαστεί. Αυτή η αγάπη σας ανταμείβει πλουσιοπάροχα για όλα όσα έχετε περάσει στο παρελθόν. Αντιζηλίες, αντιπαλότητες, και ανταγωνισμοί, βγαίνουν στην επιφάνεια.  Μην  περιμένετε να λυθούν όλα τώρα. Χρειάζονται τον χρόνο τους. Τα ερωτικά σας πάντως λάμπουν σαν αστέρια στον ουρανό. Τυχερά νούμερα 19-22-30

Κάρτα Ταρώ Έξι των Κυπέλλων

2Ταρώ της αγάπης Νοεμβρίου 2019 | Ζώδιο Ταύρος

Κάρτα Ταρώ – Έξι των Κυπέλλων

Ταυράκια αγαπημένα, Ευτυχώς καταλάβατε τι ήταν  εκείνο που σας χαλούσε  τόσο πολύ τα κέφια, τον περασμένο μήνα, και ακολουθήσατε τις  μικρές μου συμβουλές, να αναβαθμίσετε  επειγόντως την ιδέα που είχατε για τον εαυτόν σας. Βρίσκεστε σε εξαιρετική φόρμα και πολύ μου αρέσετε έτσι. Μικρές διορθώσεις χρειάζονται, όπως να εκφραστείτε σαφέστερα και περισσότερο, στο άτομο που σας  ενδιαφέρει. Δεν βοηθά να είστε τόσο κλειστοί. Ανοίξτε την καρδιά σας, τα χέρια σας, και την αγκαλιά σας. Αυτό ακριβώς περιμένατε, τον έρωτα όπως ακριβώς τον επιθυμούσατε. Όλα τα άλλα, έχουν  δευτερεύουσα σημασία. Επαγγελματικά, οικογενειακά, φιλικά, τίποτα δεν αξίζει για σας περισσότερο από αυτόν τον έρωτα. Τι περιμένετε λοιπόν; Τυχεροί αριθμοί 22-14-17..

Κάρτα ταρώ Εφτά των Κυπέλλων

3Ταρώ της αγάπης Νοεμβρίου 2019 | Ζώδιο Δίδυμος

Κάρτα Ταρώ – Εφτά των Κυπέλλων

Δίδυμοί ευάεροι  και ευήλιοι με το παραπάνω  αυτόν τον μήνα. Από που να αρχίσω και πώς να τελειώσω μαζί σας; Δεν πιάνεστε. Το σενάριο σας του μήνα, πως το έχετε δει έτσι; Κάνουμε ότι θέλουμε, ότι μας αρέσει, και δεν πειράζει, ας πληρώσουμε. Λίγη τρέλα  είπαμε χρειάζεται, Είναι ένας τρόπος να ξεπερνάμε τις δυσκολίες. Λίγη όμως. Εσείς τα ρίξατε όλα στο τραπέζι, κι όποιον πάρει ο χάρος. Όχι πώς δεν σας θαυμάζω, μα έτσι ενδέχεται να χαλάσετε μία κατάσταση που κοπιάσατε να φέρετε στα νερά σας. Αυτό το ωραίο άτομο που σας έχει ερωτευτεί, δεν ξέρει πως να φερθεί με όλο αυτόν τον αέρα που φυσάει στη σκέψη σας. Είπαμε ελεύθερη σχέση, αν αυτή υπάρχει πραγματικά. Και μετά ; Προσπαθήστε  λιγάκι, μην χαθεί  κάτι όμορφο από κακούς χειρισμούς. Μετρήστε τα καλά που σας χαρίζει το σύμπαν και απολαύστε τα δώρα σας με σύνεση.

Ο Ερημίτης

4Ταρώ της αγάπης Νοεμβρίου 2019| Ζώδιο Καρκίνος 

Κάρτα Ταρώ – Ο Ερημίτης

Βλέπω μεγάλη εσωστρέφεια  με λίγη απογοήτευση στο πάρα πέντε πάλι να πέσετε στα γνωστά σας Τάρταρα, εκείνα που πέφτετε όταν τα πράγματα ψιλό στραβώνουν   η έτσι τουλάχιστον νομίζετε . Η ώρα έχει έρθει, κι αν δεν βιαστείτε  θα   περάσει, να   αδειάσετε επί τέλους  εκείνες τις  εντελώς πια , περιττές αποσκευές του παρελθόντος που μόνο θλίψη και δάκρυα περιέχουν.  Ξεφορτώστε την ψυχή  και το μυαλό σας , από τα δυσάρεστε που πάνε, περάσανε, και στο χέρι σας είναι  ποτέ να μην ξαναγυρίσουν. Ο Νοέμβριος για σας, είναι ο μήνας της γενικής αναδιοργάνωσης   του σπιτιού, χειμώνας έρχεται. Είσαστε   και φοβεροί  νοικοκύρηδες, ξεχαστείτε  με όλη αυτή την ανακατωσούρα, και σύντομα θα διαπιστώσετε πως με την απασχόληση συνέρχεστε  σιγά σιγά.  Μέχρι το   τέλος του μήνα, και τις   φιλότιμες   σας προσπάθειές  η διάθεσή σας θα έχει αλλάξει θετικά. Τα ομορφότερα έρχονται με τον επόμενο μήνα, που σας κρατάει μια διό  εκπλήξεις. Πολύ ευχάριστες.

Κάρτα ταρώ Δύο των Ξιφών

5Ταρώ της αγάπης Νοεμβρίου 2019 | Ζώδιο Λέων

Κάρτα Ταρώ  – Το Δύο των Ξιφών

Καλά πηγαίνατε τον προηγούμενο μήνα. Τώρα  τι αμφιβολίες είναι αυτές; ;αφού υποτίθεται , πως αυτή ήταν η επιθυμία σας , ένας σταθερός δεσμός δηλαδή. Ορίστε λοιπόν , σας ήρθε  όπως το θέλατε, γιατί τόσες δεύτερες σκέψεις;; Αν μπορείτε να το ξανασκεφτείτε  καλό θα ήταν. Το ταίρι σας έχει δυνατά αισθήματα για σας, μα και απαιτήσεις. Δεν είστε πια μόνοι σ αυτόν τον κόσμο. Συμβαδίστε! Κάθε αρχή η κοινή  ζωή έχει πολλές χαρές. Η προσπάθεια όμως είναι απαραίτητη. Αντιμετωπίστε αυτόν τον φθινοπωρινό μήνα, με πολύ υπομονή και λίγο περισσότερο ρομαντισμό.   Τα αστέρια, σχεδιάζουν καλά  πράγματα για σας.  Τυχερά νούμερα  14-29-30

Κάρτα Ταρώ Η Μεγάλη Ιέρεια

6Ταρώ της αγάπης Νοεμβρίου 2019 | Ζώδιο Παρθένος       

Κάρτα Ταρώ – Η Αρχιέρεια

Μαζί με το καιρό, και η διάθεσή σας. Η  σελήνη του μήνα, σας μελαγχολεί, μαζί  με κάποια  ψεματάκια  που ανακαλύψατε πρόσφατα και έχετε γίνει πολύ επιφυλακτικοί με την σχέση σας. Περιμένετε να  συμπεριφέρονται όλοι σαν και σας και απογοητεύεστε όταν συμβαίνει το αντίθετο. Σκεφτείτε όμως πόσο ανιαρό θα ήταν αν είχαμε όλοι τον ίδιο τρόπο αντιμετώπισης των πραγμάτων. Μυστικά καλά κρυμμένα, αυτόν τον μήνα, βγαίνουν στην επιφάνεια και σας ταράζουν λίγο περισσότερο από ότι χρειάζεται. Την ηρεμία θα την ξαναφέρετε στην καθημερινότητά μετά τις 18 του μήνα  και ελπίζω να ησυχάσετε, έστω και για λίγο γιατί στη συνέχεια δηλαδή μετά τις  23 έρχονται κάτι μικροκαυγαδάκια, με εκείνη την ερωτική ένταση  που τόσο ανεβάζει την λίμπιντο σας

Κάρτα Ταρώ Ο Κρεμασμένος

7Ταρώ της αγάπης Νοεμβρίου 2019| Ζώδιο Ζυγός      

Κάρτα Ταρώ – Ο Κρεμασμένος

Καλά περάσατε καλά διασκεδάσατε, τώρα έφθασε η ώρα,  να  πάρετε τις αποφάσεις που το ωραίο καλοκαιράκι, καταφέρατε  να καθυστερήσετε, να τρενάρετε δηλαδή. Πώς θα ξεφύγετε από τις ωραίες υποσχέσεις που έχετε δώσει;;Αυτή η αναποφασιστικότητα  ίδιον του χαρακτήρα των περισσοτέρων από σας, πολλές φορές είναι σε θέση να καταστρέψει υπέροχες σχέσεις εντελώς άδικα. Προσέξτε λίγο στις 13 του μήνα, μην χρειαστεί να πληρώσετε κάποια συναισθηματικά χρέη, που ενδεχομένως στοιχήσουν κάτι πάρα πάνω από ότι είστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό. Γενικά πάντως σας αγαπούν αρκετά, ώστε να σας αφήσουν να ξεγλιστρήσετε για μία ακόμα φορά

Κάρτα ταρώ Τρία των Κυπέλλων

8Ταρώ της αγάπης Νοεμβρίου 2019| Ζώδιο Σκορπιός

Κάρτα Ταρώ – Τρία των Κυπέλλων

Καλά τα καταφέρατε καλά τα περάσατε με τα συμβατικά πράγματα, και  πάτε να το ρίξετε στα περίεργα, και στα πολυπρόσωπα. Ακόμα και με άτομα που δεν το περίμεναν, ούτε όμως και εσείς. Ξεφεύγετε και δεν θα πείραζε αν δεν είχατε βρει το άλλο σας μισό όπως λέγατε. Λίγη προσοχή δεν έβλαψε ποτέ κανένα. Φυλάξτε λίγο τα ρούχα σας, μην μείνετε πάλι μόνα κι έρημα. Προσοχή  στις 4 και 7 του μήνα, ημέρες λίγο δύσκολες, αλλά  με τη φόρα που έχετε πάρει , οι δυσκολίες οι ερωτικές εννοείτε δεν θα λείψουν  Η μαζευτείτε, η  κουράγιο καλοί μου άνθρωποι. Τυχεροί αριθμοί  1-15-23.

Κάρτα ταρώ Βασίλισσα των Κυπέλλων

9Ταρώ της αγάπης Νοεμβρίου 2019 | Ζώδιο Τοξότης

Κάρτα Ταρώ – Η Βασίλισσα των Κιπέλλων

Τελικά οι καλές συμβουλές, δεν  περνάνε εύκολα στο υπερβολικά ελεύθερο πνεύμα σας. Αυτό που σας έρχεται , αυτό κάνετε.  Ο έρωτας  είναι για σας η πηγή της ζωής, και γιατί όχι, το νόημά της. Προσέξτε όμως, μην σαϊτεύετε το λάθος πρόσωπο γιατί το τίμημα θα είναι τσουχτερό. Καθίστε και  λίγο με την υπάρχουσα κατάσταση, στο κάτω κάτω, εσείς την επιλέξατε. Μονοπωλείτε το ενδιαφέρον του άλλου, ενώ από την πλευρά σας  είστε μονίμως αλλού. Οι τυχερές σας ημέρες 2- 6- 19

Κάρτα ταρώ Εφτά των Κυπέλλων

10Ταρώ της αγάπης Νοεμβρίου 2019 | Ζώδιο Αιγόκερως   

Κάρτα Ταρώ –  Εφτά των Κυπέλλων

Τι κάνετε φίλοι μου; Πάλι  έχουμε νεύρα;  Ηρεμήστε γιατί αυτόν τον μήνα, τα σκαμπανεβάσματα που φοβάστε πως θα έχετε, θα είναι  απαλότερα, και σχεδόν χαϊδευτικά στις ευαίσθητες πλατούλες σας.  Μην λυπάστε τις αστοχίες που προέκυψαν, τα πάντα  τείνουν να διορθώνονται μόνα τους σχεδόν. Η ανοχή του συντρόφου σας είναι τεράστια, και θα πρέπει κι εσείς να δείξετε με κάποιο τρόπο κάπως ανοιχτοχέρικο, πως καταλαβαίνετε. Τα ερωτικά μας θέματα είναι και τα ακριβότερα, γιατί συχνά στοιχίζουν   αρκετά  παραπάνω από όσα υπολογίζουμε. Εσείς φυσικά δεν πτοείστε από κάτι τέτοια, είσαστε οι ειδικοί του είδους.

Κάρτα Ταρώ Η Εγκράτεια

11Ταρώ της αγάπης Νοεμβρίου 2019 | Ζώδιο Υδροχόος       

Κάρτα Ταρώ – Η   Εγκράτεια

Ο μήνας μπαίνει  με μικρές  καθυστερήσεις και αρκετές αλλαγές στα σχέδιά σας. Πιστεύω πως είναι διορθώσεις για το καλύτερο, μια και η ζωή  εξελίσσεται μέρα με τη μέρα και συχνά τα σχέδιά αλλάζουν ανάλογα με την στιγμή. Αυτήν την στιγμή λοιπόν που εσείς ανυπομονείτε, το πρόσωπο που καίγεστε γι’ αυτό, δυσκολεύει με την αναβλητικότητά του, τη ζωούλα σας. Υπομονή, χρησιμοποιείστε μικρά και μεγάλα μέσα, ξέρετε καλά ποια και αγάλι αγάλι όπως η γνωστή παροιμία, θα το πιείτε το μέλι σας. Να θυμάστε πως όταν δεν βιάζεστε κάνετε θαύματα.

Κάρτα ταρώ Δύο των Κυπέλλων

12Ταρώ της αγάπης Νοεμβρίου 2019 | Ζώδιο Ιχθύς      

Κάρτα Ταρώ – Δύο των Κυπέλλων

Ένας καλός μήνας για τα  απογοητευμένα Ψαράκια, που κάποιες προσπάθειές τους κατέληξαν στο καλάθι των άχρηστων. Νέες καταστάσεις  νέα ελπιδοφόρα πρόσωπα  έρχονται να χρωματίσουν την καθημερινότητά, με το αγαπημένο σας χρώμα, το ροζ. Από αλλού βέβαια το περιμένετε και από αλλού έρχεται. Τι πειράζει;;Ας έλθει από όπου θέλει. Το αποτέλεσμα μετράει. Σε αυτήν την περίπτωση το αποτέλεσμα μοιάζει άψογο, έτσι  όπως το επιθυμείτε. Οπότε τι το κουβεντιάζουμε, αφού όλα τέλεια;; Τυχεροί αριθμοί  3-7 -18.

ρωτα το ταρωτω