Ταρώ της Αγάπης Μαρτίου 2020

Ταρώ της Αγάπης Μαρτίου 2020 |Μέσα στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες μπορεί κάποιος να μάθει κάθε τι που τον απασχολεί με αξιοπιστία και ακρίβεια! Οι Μελλοντολόγοι του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες με επικεφαλής το Μέντιουμ Άρη Κάππα σας περιμένουν. Καθημερινά στο κατάστημα ή ακόμα και τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα και τον Κόσμο!

Ταρώ της Αγάπης Μαρτίου 2020

Ταρώ της αγάπης Μαρτίου 2020 | Ζώδιο Κριός

Κάρτα Tαρώ – Η Ιέρεια

Κάρτα Ταρώ Η Μεγάλη Ιέρεια
Κάρτα Ταρώ Η Μεγάλη Ιέρεια

Η Ιέρεια είναι μια κάρτα με βάθος και συναίσθημα. Όχι ερωτικά συναισθήματα αλλά μια μεγάλη αίσθηση συνειδητοποίησης. Η εμφάνισή της ως η ερωτική σας κάρτα για τον Μάρτιο δηλώνει πως δεν είναι όλα όπως φαίνονται στη ζωή σας. Είναι πιθανό να νιώσετε πολλές φορές πως κάτι δεν πάει καλά με τον σύντροφό σας. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και δώστε σημασία στις ανησυχίες σας. Ο υποσυνείδητός νους σας γνωρίζει πολλά περισσότερα από όσα νομίζετε. Από την άλλη ίσως “απλά ξέρετε” αυτό το μήνα πως η ερωτική σας κατάσταση πηγαίνει προς κάπου ξεχωριστά.. εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας. 

Οι συναισθηματικές ιδιότητες της Ιέρειας: Διαίσθηση, απελευθέρωση, βάθος.

Ταρώ της αγάπης Μαρτίου 2020 | Ζώδιο Ταύρος

Κάρτα Tαρώ – Το Τρία των Κυπέλλων

Κάρτα ταρώ Τρία των Κυπέλλων
Κάρτα ταρώ Τρία των Κυπέλλων

Το τρία των κυπέλλων είναι μια θερμή κάρτα που δηλώνει οικειότητα και φιλία. Δείχνει πως υπάρχει πολύ αγάπη στη ζωή σας καθώς ξεκινάτε τη νέα χρονιά, ακόμα κι αν δεν πρόκειται για ερωτική αγάπη. Υπάρχουν άνθρωποι στη ζωή σας που θα είναι εκεί για εσάς ότι και να γίνει και θα σας στηρίξουν μέσα από τα καλά και τα κακά της ζωής σας. Αν ξεκινάτε το μήνα με βαριά καρδιά τότε στραφείτε σε αυτούς τους φίλους, σας γνωρίζουν καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο και θα σας ανεβάσουν το ηθικό. Αν είστε ταύρος που ανυπομονεί για την αγάπη βρείτε κάποιους φίλους να βγαίνετε μαζί και να περνάτε καλά.

Οι συναισθηματικές ιδιότητες του τρία των κυπέλλων: φιλία, υποστήριξη, χαρά

Ταρώ της αγάπης Μαρτίου 2020 | Ζώδιο Δίδυμοι

Κάρτα Tαρώ – Η Ισχύς

Κάρτα Ταρώ Η Δύναμη
Κάρτα Ταρώ Η Δύναμη

Σε συναισθηματικό επίπεδο η κάρτα της Ισχύος μπορεί να σημαίνει κάποια διαφορετικά πράγματα για εσάς το μήνα Μάρτιο, φίλοι Δίδυμοι. Το προφανές νόημα της κάρτας αυτής είναι πως θα αντιμετωπίσετε μια συναισθηματική ταλαιπωρία αυτό το μήνα και θα χρειαστεί να αναζητήσετε την δική σας δύναμη προκειμένου να αντεπεξέλθετε. Αν αυτό είναι το θέμα, η κάρτα της Ισχύος είναι μια θετική κάρτα που δηλώνει πως θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τα οποιαδήποτε συναισθηματικά προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε. Όμως η Ισχύς είναι και μια κάρτα στήριξης και η εμφάνισή της αυτό το μήνα μπορεί να σημαίνει πως ο σύντροφός σας είναι στην πραγματικότητα εκείνος που χρειάζεται τη βοήθειά σας.

Οι συναισθηματικές ιδιότητες της Ισχύος: Στήριξη, δύναμη, κουράγιο

Ταρώ της αγάπης Μαρτίου 2020 | Ζώδιο Καρκίνος

Κάρτα Tαρώ – Η Σελήνη

Κάρτα Ταρώ Η Σελήνη
Κάρτα Ταρώ Η Σελήνη

Σαν κάρτα σχετική με την αγάπη, η Σελήνη μπορεί να εκπροσωπεί φόβους και ψευδαισθήσεις. Αν και συνδέεται με το υποσυνείδητο, είναι περισσότερο συνδεδεμένη με την σκιώδη πλευρά του. Η νέα χρονιά θα έπρεπε να δίνει την αίσθηση του φρέσκου ξεκινήματος, αλλά όταν εξακολουθείτε να δουλεύετε με οδυνηρές αναμνήσεις του παρελθόντος είναι δύσκολο να ξεκινήσετε από την αρχή. Οι φόβοι σας δεν είναι αλήθειες. Αν πάρετε ρίσκο στην αγάπη δεν υπάρχει εγγύηση πως δεν θα πληγωθείτε, αλλά αν δεν πάρετε ρίσκο σίγουρα θα χάσετε ότι θα μπορούσε να συμβεί..

Οι συναισθηματικές ιδιότητες της σελήνης: η ικανότητα να ξεπερνάμε, γεγονός & μυθοπλασία, διαίσθηση

Ταρώ της αγάπης Μαρτίου 2020 | Ζώδιο Λέων

Κάρτα Tαρώ – Το Έξι των Πεντάκτινων

Κάρτα ταρώ Έξι των Πεντάκτινων
Κάρτα ταρώ Έξι των Πεντάκτινων

Το έξι των πεντάκτινων είναι μία κάρτα του πάρε-δώσε. Υπήρξαν στιγμές στο παρελθόν όπου ήσασταν σε μεγάλη ανάγκη και ο/η σύντροφός σας ήταν εκεί για να σας στηρίξει όπως και οι φίλοι σας και η οικογένειά σας ήταν εκεί για να σας βοηθήσουν. Τώρα η κατάσταση έχει αντιστραφεί και ΕΣΕΙΣ είστε σε θέση να τους βοηθήσετε. Ίσως ο/η σύντροφός σας χρειάζεται οικονομική ή συναισθηματική υποστήριξη και επειδή σας βοήθησε τόσο πολύ στο παρελθόν πρέπει να κάνετε το βήμα και να τους υποστηρίξετε τώρα. Ή ίσως ένας φίλος ή συγγενής περνάει μια συναισθηματική κατάσταση ή χωρισμό και χρειάζεται κάποιο ώμο για να κλάψει. Υπήρξε εκεί για εσάς και τώρα είναι η ώρα είναι η ώρα να του το ανταποδώσετε.

Οι συναισθηματικές ιδιότητες του έξι των πεντάκτινων: υποστήριξη, ισορροπία, αμοιβαιότητα

Ταρώ της αγάπης Μαρτίου 2020 | Ζώδιο Παρθένος

Κάρτα Tαρώ – Το Έξι των Κυπέλλων

Κάρτα ταρώ Έξι των Κυπέλλων
Κάρτα ταρώ Έξι των Κυπέλλων

Είναι το ξεκίνημα ενός καινούριου μήνα, όμως ίσως να είστε ακόμα εστιασμένοι στο παρελθόν, Παρθένοι. Το έξι των κυπέλλων είναι μια γλυκιά κάρτα νοσταλγίας, ωστόσο φέρνει πραγματικά μαθήματα για την παρούσα φάση. Η εμφάνισή του εδώ μας αποκαλύπτει πως ίσως να θυμάστε κάποια παλιά αγάπη και τις μέρες που πέρασαν, μια περίοδο στη ζωή σας όπου τους εμπιστευόσασταν όλους και δεν είχατε πληγωθεί. Η μαγεία αυτής της κάρτας έρχεται όταν μπορείτε να ζήσετε στην παρούσα φάση με όλα τα μαθήματα που έχετε πάρει αλλά κρατάτε αυτή τη νεανική αθωότητα που σας κάνει πρόθυμους να ανοίξετε την καρδιά σας ξανά και ξανά. 

Οι συναισθηματικές ιδιότητες του έξι των κυπέλλων: Νοσταλγία, αθωότητα, ευπάθεια

Ταρώ της αγάπης Μαρτίου 2020 | Ζώδιο Ζυγός

Κάρτα Tαρώ – Η Βασίλισσα των Πεντάκτινων

Κάρτα ταρώ Βασίλισσα των Πεντάκτινων
Κάρτα ταρώ Βασίλισσα των Πεντάκτινων

Η βασίλισσα των πεντάκτινων είναι η αρχόντισσα της ισορροπίας, όπως εσείς, Ζυγοί! Είναι έμπειρη στην εργασία της αλλά και στο σπίτι, ικανή να απλώσει τις προσπάθειές της σε πολλαπλούς τομείς της ζωής και να δημιουργήσει αρμονία σε αυτούς. Η παρουσία της σαν συναισθηματική σας κάρτα για τον Μάρτιο δηλώνει ότι μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τις δυνάμεις αυτής της βασίλισσας για ισορροπία. Ο ερωτικός σας σύντροφος αυτό το μήνα ίσως νιώσει πως δεν έχετε αρκετό χρόνο ή προσοχή να του δώσετε. Θα είναι εύκολο να θεωρήσετε τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας δεδομένο τώρα, ωστόσο λίγη προσπάθεια να δείξετε την αφοσίωσή σας θα αποδώσει πραγματικά.

Οι συναισθηματικές ιδιότητες της βασίλισσας των πεντάκτινων: φροντίδα, ζεστασιά, ισορροπία

Ταρώ της αγάπης Μαρτίου 2020 | Ζώδιο Σκορπιός

Κάρτα Tαρώ – Το Τέσσερα των Πεντάκτινων

Κάρτα ταρώ Τέσσερα των Πεντάκτινων
Κάρτα ταρώ Τέσσερα των Πεντάκτινων

Το τέσσερα των πεντάκτινων είναι μια κάρτα που έχει να κάνει με τη γερή λαβή, κάτι που το γνωρίζετε καλά εσείς, Σκορπιοί! Ενώ οι κάρτες των πεντάκτινων έχουν συνήθως να κάνουν με τα χρήματα, έχουν όμως να κάνουν με αυτά που σας κάνουν να νιώθετε ασφαλείς. Ίσως νιώθετε πως αν αφήσετε την ρομαντική κατάσταση στην οποία βρίσκεστε θα είναι πολύ τρομακτικό το να μείνετε μόνοι σας ή πολύ δύσκολο να βρείτε κάποιο άλλο άτομο, οπότε μένετε εκεί που είστε επειδή νιώθετε ασφάλεια. Πάρτε λίγο χρόνο αυτό το μήνα ώστε να σκεφτείτε άλλους ανθρώπους και καταστάσεις στη ζωή σας που σας δίνουν μια αίσθηση ασφάλειας ώστε να μπορέσετε να πλησιάσετε τις σχέσεις σας με λιγότερη εξάρτιση και περισσότερες προοπτικές.

Οι συναισθηματικές ιδιότητες του τέσσερα των πεντάκτινων: διατήρηση, ασφάλεια, απελευθέρωση

μαθε για το μελλον σου - μεντιουμ αρης

Ταρώ της αγάπης Μαρτίου 2020 | Ζώδιο Τοξότης

Κάρτα Tαρώ – Το Πέντε των Πεντάκτινων

Κάρτα ταρώ Πέντε των Πεντάκτινων
Κάρτα ταρώ Πέντε των Πεντάκτινων

Το πέντε των πεντάκτινων είναι μια μελαγχολική κάρτα για να ξεκινήσουμε το μήνα. Μας δηλώνει πως η αισιόδοξη στάση σας έχει δεχτεί ένα πλήγμα πρόσφατα λόγω των συναισθημάτων μοναξιάς ή οικονομικής ανησυχίας που νιώθετε. Ίσως νιώθετε απομονωμένοι, ή μπορεί να είστε σε μια σχέση όπου νιώθετε πως δεν σας φροντίζουν πλέον. Ίσως ακόμα να σημαίνει πως τα πολλά έξοδα σας έχουν αφήσει χωρίς πολλά χρήματα για να διαθέσετε για το αντικείμενο της αγάπης σας. Όπως και να έχει αυτό το μήνα πιθανότατα νιώθετε πως όλοι έχουν αγάπη στη ζωή τους εκτός από εσάς. Μην πέφτετε σε αυτή την παγίδα. Ψάξτε για αυτούς που ήταν πάντοτε κοντά σας. Με την εμφάνιση του πέντε των πεντάκτινων η υποστήριξη των αγαπημένων σας είναι διαθέσιμη για εσάς, αλλά θα πρέπει να τη ζητήσετε. 

Οι συναισθηματικές ιδιότητες του πέντε των πεντάκτινων: υποστήριξη, φροντίδα για τον εαυτό μας, παροδικότητα

Ταρώ της αγάπης Μαρτίου 2020 | Ζώδιο Αιγόκερως

Κάρτα Tαρώ – Η Αυτοκράτειρα

Κάρτα Ταρώ Η Αυτοκράτειρα
Κάρτα Ταρώ Η Αυτοκράτειρα

Σαν ζώδιο της Γης κι εσείς, Αιγόκεροι, η Αυτοκράτειρα είναι μια υπέροχη κάρτα για να λάβετε αγάπη – είναι μια κάρτα συνδεδεμένη με τη Γη, όπως εσείς. Είναι η δύναμη της αφθονίας, της ομορφιάς και της δημιουργικότητας και φέρνει μια ζεστή δύναμη στη ζωή σας καθώς ξεκινάτε αυτό το μήνα. Αν και το ζώδιό σας συνήθως είναι πιο συγκρατημένο και πρακτικό, η επιρροή της Αυτοκράτειρας σας. μαλακώνει αυτό το μήνα και μπορεί να σας βοηθήσει να συνδεθείτε με κάποιον σε ένα πιο εγκάρδιο επίπεδο από όσο έχετε συνηθίσει. Κάντε μια χειμωνιάτικη βόλτα με αυτό το ξεχωριστό άτομο – η φύση μπορεί να φροντίσει την αγάπη σας.

Οι συναισθηματικές ιδιότητες της Αυτοκράτειρας: ηρεμία, απόλαυση, φροντίδα

Ταρώ της αγάπης Μαρτίου 2020 | Ζώδιο Υδροχόος

Κάρτα Tαρώ – Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων

Η φυσική ενέργεια του βασιλιά των κυπέλλων μοιάζει πολύ με τη δική σας, Υδροχόοι. Έχει συναισθήματα και ενσυναίσθηση, αλλά δεν τα αφήνει να τον επηρεάζουν. Ελέγχει τα συναισθήματά του και προσεγγίζει την αγάπη και όλες τις σχέσεις με ωριμότητα. Ως η συναισθηματική σας κάρτα ταρώ για το μήνα Μάρτιο, έχετε πρόσβαση στης γειωμένη δύναμη του βασιλιά των κυπέλλων ώστε να σας βοηθήσει να προσεγγίσετε την παρούσα ερωτική σας κατάσταση. Δεν θα επιτρέψετε σε κανέναν να παίξει με τα συναισθήματά σας, να είστε ξεκάθαροι με το τι είναι αποδεκτό και τι όχι από κάποιον με τον οποίο εμπλέκεστε ερωτικά και μείνετε μακριά από τοξικούς ανθρώπους. Το μελόδραμα και οι αμφιβολίες προκύπτουν όταν τα συναισθήματα είναι ανεξέλεγκτα. Αν ψάχνετε για κάτι σταθερό θα πρέπει να το προσεγγίσετε με σταθερότητα.

Οι συναισθηματικές ιδιότητες του βασιλιά των κυπέλλων: ωριμότητα, δύναμη, ισορροπία

Ταρώ της αγάπης Μαρτίου 2020 | Ζώδιο Ιχθύς

Κάρτα Tαρώ – Οι Εραστές

Οι Εραστές είναι η ερωτική σας κάρτα για το μήνα Μάρτιο, Ιχθύες. Αυτή η κάρτα ξεκάθαρα έχει ένα μήνυμα σχετικά με την αγάπη και δηλώνει πως ο έρωτας είναι μια ισχυρή δύναμη στη ζωή σας. Αν έχετε την πραγματική αγάπη στη ζωή σας αυτή την περίοδο τιμήστε την και φροντίστε την. Αλλά να θυμάστε πως οι εραστές είναι επίσης είναι μια κάρτα σχετική με επιλογές και η παρουσία της δηλώνει πως ίσως έχετε μια απόφαση να πάρετε για τη σχέση σας αυτό το μήνα. ίσως να βγαίνετε με κάποιους ανθρώπους και να πιέζεστε να αποφασίσετε ανάμεσά τους, ή μπορεί να είστε ήδη σε μια σχέση και προσπαθείτε να αξιολογήσετε τη θέση της στο μέλλον. Όταν εμφανίζονται οι Εραστές είναι σημάδι να ακούσετε πρώτα την καρδιά σας και να συνδεθείτε με αυτό που είναι σημαντικότερο για εσάς και ΤΟΤΕ να πάρετε την απόφασή σας. 

Οι συναισθηματικές ιδιότητες των Εραστών: συντροφικότητα, ρομαντικό ειδύλλιο, αποφάσεις

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles