Ταρώ της Αγάπης Ιανουαρίου 2020

Ταρώ της Αγάπης Ιανουαρίου 2020 Αφιερωμένο σε όλες και όλους τους ερωτιάρηδες. Τον καινούριο χρόνο, στιγμή να μην σας  λείψει, αυτή η ουσία της ζωής, που όλοι γύρω της, χορεύουμε στον ρυθμό της. Αγάπη, μοναδική, απολαυστική, καλοδεχούμενη, απαραίτητη, δική σας  για όλο το χρόνο και όχι μόνο.

Ταρώ της Αγάπης Ιανουαρίου
Με όλη μου την καρδιά!
Χαρτομάντης Βέρα
τηλεφωνικές προβλέψεις

1Ταρώ της Αγάπης Ιανουαρίου 2020 | Ζώδιο Κριός

Κάρτα Ταρώ: Ο Ηλιός 

Ο νέος χρόνος, κάνει τη είσοδό του με  βαρελότα και βεγγαλικά, ακριβώς όπως το ονειρευόσασταν. Το ταίρι σας αποδεικνύεται  το ιδανικό σε όλα τα πεδία, της όχι και τόσο εύκολης  σχέση σας. Έχετε άραγε  επιτέλους ανακαλύψει εκείνο το ιδανικό των ονείρων σας; Εμπιστευτείτε τον χρόνο που θα το αποδείξει όπως μόνο αυτός γνωρίζει και τίποτα δεν αφήνει κρυφό. Άτομα που γνωρίζεται πως σας ζηλεύουν, θα προσπαθήσουν να σας υποβάλλουν στο μαρτύριο της υποψίας, φυσικά για τους  ανόητους και κουτσομπολίστικους σκοπούς τους,  εξιστορώντας  την ιστορία της ζωής της   καλής σας  με την δική τους σκοτεινή ερμηνεία. 

 Ελπίζω, μάλλον είμαι σίγουρη, πώς όχι μόνο δεν θα τους ακούσετε, αλλά και κάποιους θα τους απομακρύνεται από τον άμεσο κοινωνικό σας κύκλο.

Πρώτο Δεκαήμερο

Τώρα εκείνοι του πρώτου δεκαημέρου, χρειάζεστε λίγη προσοχή στις υπερβολές πάσης φύσεως. Εντάξει  τα βρήκαμε  δηλαδή όλα παραδομένα  στα χέρια μας, και πρέπει να πέσουμε παντού με τα μούτρα;; Σιγά σιγά κριαράκια μου μην πέσετε από καμιά βουνοκορφή άδικα. Λίγη αναμονή δημιουργεί μία μαγική ατμόσφαιρα που πιστέψτε με αξίζει τον κόπο

Δεύτερο Δεκαήμερο

Οι του δευτέρου δεκαημέρου, αποφύγετε σκηνές ζήλιας, δεν υπάρχει κανένας λόγος να κουράσετε  άδικα το όμορφο άτομο που συντροφεύει την ζωή σας. Άλλωστε  είναι  απόλυτα ειλικρινής  μαζί σας. Κλείστε τα αυτιά σας στις κακές γλώσσες, αυτές έτσι διασκεδάζουν. Αντίθετα εσείς διασκεδάζετε με το ταίρι που τόσο έχετε ταιριάξει και τόσο όμορφα περνάτε μαζί.

Τρίτο Δεκαήμερο

Τα κριάρια του τρίτου δεκαημέρου, ας μου κάνουν την χάρη, να σηκωθούν πια και λίγο απ’ το κρεβάτι, νισάφι καλοί μου. Χωρίς αστεία όμως, είστε το πιο ευνοημένο δεκαήμερά του μήνα γι’ αυτό  προσέξτε λίγο τις καταχρήσεις που μπορεί να σας χαλάσουν  το κέφι, όταν σας περιμένουν  μόνο χαρές, πολλές χαρές ακόμα και γάμος. Απολαύστε λοιπόν .Μια  φορά στην ζωή μας έρχονται τόσα καλά μαζεμένα.

2Ταρώ της Αγάπης Ιανουαρίου 2020 | Ζώδιο Ταύρος

Ζώδιο Ταύρος
Κάρτα Ταρώ Άσος Σπαθί

Καινούρια σελίδα, για μερικούς και καινούριο βιβλίο. Οι εκπλήξεις δεν αποκλείονται, ούτε απαγορεύονται. Όνειρα και πραγματικότητα παλεύουν στο μυαλό σας, μια και ακόμα δεν μπορείτε να αποφασίσετε αν και πόσο, θα επιθυμούσατε  να συμβιώσετε, με την καινούρια σας σχέση. Σαν ταύρος, το σπίτι είναι  το ιερό σας καταφύγιο, επομένως  όχι άδικα, διστάζετε, αλλά και χαϊδεύετε την ιδέα. Μήπως, λέω μήπως αξίζει τον κόπο και περάσετε τέλεια;; Πως ήταν εκείνη η διαφήμιση; Μία  δοκιμή θα σας πείσει;; Μερικές φορές στην ζωή αξίζει να ρισκάρουμε, άλλωστε δεν θα δεθείτε με τίποτα αλυσίδες. Μόνο με την προσμονή της χαράς που αισθάνεστε έχετε πάρει  την απόφαση.  Απλά ακόμα δεν το έχετε αντιληφθεί.

Το αλάτι της ζωής  στέκει επάνω στο τραπέζι σας. Ο έρωτας σας καλεί  για ένα αξέχαστο δείπνο, θα το χάσετε   λόγω δεύτερης σκέψης; Δεν το πιστεύω…

Πρώτο Δεκαήμερο

Οι Ταύροι του πρώτου δεκαημέρου, θα βγουν από το πρόγραμμα τους, ξεχασμένη η δίαιτα, ο ύπνος νωρίς, ασκήσεις, και διάφορα άλλα… Αναδύεται ο γλεντζές εαυτός σας, διασκεδάζεται με την ψυχή σας και όλα αυτά, την επόμενη ημέρα, τα πληρώνετε ελαφρώς ακριβά. Άντε και του χρόνου. Χαμένοι πάντως δεν  είστε με τίποτα. Τι καλά…

Δεύτερο Δεκαήμερο

Εκείνοι του δεύτερου δεκαημέρου, μες την  καλή χαρά, γιατί φέτος δεν θα κουραστείτε καθόλου με τραπέζια και μαγειρέματα, αφού τα καλέσματα που έχετε φθάνουν για δύο χρονιές. Αυτό θα πει τύχη. Κουβεντιάζοντας  για τύχη, δεν την δοκιμάζετε λιγουλάκι;;Έχω καλό προαίσθημα. Ειδικά αν κοντά βρίσκεται το αγαπημένο σας πρόσωπο. Στην  χαρά και τη διασκέδαση, πρώτοι και καλύτεροι. 

Τρίτο Δεκαήμερο

Το τρίτο τώρα δεκαήμερο, ταξιδάκια, διακοπούλες μακριά απ’ τα καθημερινά. Βρήκατε τρόπο, τον καλύτερο θα έλεγα, να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε κοντά στη φύση. Το πολύ ωραίο της ιστορίας βέβαια, είναι η συντροφιά που έχετε μαζί σας. Φωτίζει το τοπίο και την ζωή σας, άπλετα. Αυτό θα πει γιορτές, μέσα και έξω. Χαρούλες..

ρωτα το ταρωτω

3Ταρώ της Αγάπης Ιανουαρίου 2020 | Ζώδιο Δίδυμος

Ζώδιο Δίδυμος
Κάρτα Ταρώ Επτά Πεντάκτινο

Μήπως δεν έχετε ακόμα καταλάβει, πως η περίοδος των εορτών έφθασε, κι όλοι περιμένουν πως και πώς να την απολαύσουν , εκτός από σας; Μπορεί, ένα περαστικό καβγαδάκι, να σας χαλάσει τόσο το κέφι ;μία ασήμαντη διαφωνία, να χαλάσει τα σχέδια που έχετε προγραμματίσει; Γνωρίζω πολύ καλά, πόσο πεισματάρικα πλάσματα είστε, και γνωρίζω επίσης, πόσο εύκολα ξεθυμαίνετε. Ελάτε τώρα, μία κακή στιγμή δεν αξίζει να καταστρέψει τις όμορφες ημέρες που σας περιμένουν, το ξέρετε αυτό.

 Βγάλτε το θυμό , και φορέστε τα καλά σας, για να υποδεχθείτε όπως του αρμόζει τον καινούριο χρόνο. Να θυμάστε πως η καλή διάθεση αυτές τις ημέρες, φέρνει γούρι σε αυτούς που την δείχνουν σε όλο τον κόσμο.

Πρώτο Δεκαήμερο

Οι Δίδυμοι του πρώτου δεκαημέρου, βαριούνται αφόρητα, τα υποχρεωτικά ψώνια των ημερών. Μην φορτώνετε όλο αυτό το βάρος στο ταίρι σας, η εάν το επωμίζεστε εσείς, μην γκρινιάζετε γι’ αυτό. Χαλάτε την καλή ενέργεια που κρύβεται στην ανταλλαγή δώρων. Αγαπήστε ότι σχετίζεται με αυτές τις ημέρες, είναι ευεργετικές για όλους μας. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Το πάρε δώσε της αγάπης, λειτουργεί σαν κάθαρση της ψυχής και του μυαλού. Μην το θεωρείτε σαν υποχρέωση.

Δεύτερο Δεκαήμερο

Του δεύτερου  δεκαημέρου, το ρίχνετε στο ξεκαθάρισμα. Ζητάτε από το σύντροφό σας εξηγήσεις, για κάποιες συμπεριφορές του, που εσείς δεν εγκρίνετε. Τώρα βρήκατε; Μέσα στις γιορτές; Αφού μέσα σας το γνωρίζετε, πως μια χαρά θα τα βρείτε, τι σας έπιασε; Πώς λέγεται αυτό; Σπάσιμο. Η επιθυμίας σας να επιβληθείτε σας παρασύρει στην κατηφόρα της διαφωνίας και της κατήφειας. Μα ημέρες που είναι από χρόνια και καιρούς, δηλωμένες, ημέρες αγάπης, δεν κάνουμε καβγαδάκια, αγαπούλες  κάνουμε. Ελάτε βρείτε τα πριν αλλάξει ο  χρόνος, έτσι για το τυχερό σας.

Τρίτο Δεκαήμερο

Του τρίτου δεκαημέρου, Βαλίτσες, πολλές βαλίτσες. Εμείς οι γυναίκες το παρακάνουμε ελαφρώς, όταν πρόκειται να ταξιδέψουμε, με αποτέλεσμα να ακούμε  με βουλωμένα φυσικά αυτάκια, την άπειρη γκρίνια των συντρόφων μας. Καμιά φόρα, συμβαίνει φυσικά και το αντίθετο, μα είναι λίγο σπάνιο. Στο τέλος όμως τα πράγματα βελτιώνονται, και η συνέχεια που ακολουθεί, αναμένεται άκρως ικανοποιητική, ώστε να παραδεχτείτε ότι άξιζε τον κόπο. Θα χαρείτε μαζί τις όμορφες γεμάτες ζεστασιά και αγάπη, ημέρες των εορτών, και θα επιστρέψετε στην βάση σας, ανανεωμένοι, χαρούμενοι , κι αγαπημένοι..

4Ταρώ της Αγάπης Ιανουαρίου 2020 | Ζώδιο Καρκίνος

Ζώδιο Καρκίνος
Κάρτα Ταρώ Τέσσερα Μπαστούνι

Εσείς καλοί μου Καρκίνοι, αν είστε μόνοι, έχετε αποφασίσει και το  πιστεύετε, να μην αφήσετε καμία μοναξιά να περάσει το σκληρό σας κέλυφος. Περνάτε μια χαρά, με σας συντροφιά. Δεν βρίσκεστε σε κάποια άσχημη φάση, επιλογή σας είναι, πρώτα να τα βρείτε με τον εαυτόν σας, και μετά βλέπετε. Οι ζευγαρωμένοι Καρκίνοι, δεν είναι απλά μια άλλη ιστορία, είναι η άλλη πλευρά της σελήνης. Τρυφεροί, ερωτευμένοι, αγαπησιάρηδες, τόσο δοτικοί , τόσο χαλί να τους πατήσεις και ολοκληρωτικά δικοί σας. Το ταίρι σας θα χαρεί αυτές τις γλυκιές ημέρες μαζί σας, τυλιγμένο στην ζεστή σας αγκαλιά, πνιγμένο στα φιλιά σας.

Ας μην ξεχάσουμε, τι υπέροχα μαγειρεύετε .Ας μην ξεχάσουμε το υπέροχο δωράκι που έχετε ετοιμάσει. Ας ξορκίσουμε επίσης την όχι και τόσο ρομαντική γκρίνια, που  όταν σας πιάνει, τελειωμό δεν έχει, και όλα θα εξελιχθούν υπέροχα. 

Πρώτο Δεκαήμερο

Τα Καρκινάκια του πρώτου δεκαημέρου έχουν ξεσηκώσει το σπίτι, ετοιμάζοντας το μενού των ημερών και διακοσμώντας τον χώρο τους. Οι καλεσμένοι τους θα απολαύσουν μία αξέχαστη βραδιά. Αξέχαστες θα είναι και οι υπόλοιπες ημέρες των διακοπών για τους  Καρκίνους αφού το πρόσωπο της καρδιάς  είναι  δίπλα τους. Τρυφερές και ανέφελες μέρες

Δεύτερο Δεκαήμερο

Το δεύτερο δεκαήμερο του Καρκίνου, σκοντάφτει σε ένα μικρό εποχιακό κρυολόγημα, και τον τρώει η μαύρη γκρίνια για το κακό που του έτυχε. Με λίγη στοργή και μερικά ζεστά  χαδάκια, θα συνέλθει και όλα θα επιστρέψουν στην ομαλότητα των προηγουμένων ημερών. Τέλος καλό όλα καλά. Είναι και λίγο ευαίσθητοι στα απρόοπτα, και πολύ περισσότερο με τα θέματα της υγείας.

Τρίτο Δεκαήμερο

Το τρίτο δεκαήμερο, θα  αφιερώσετε τόσο πολύ χρόνο στη νέα σας κατάκτηση, που θα χάσετε μέρος της ετοιμασίας των εορτών. Πολύ που σας νοιάζει. Νιώθετε σαν μικρό παιδί. Πετάτε στα σύννεφα. Το πρόσωπο αυτό σας μαγεύει, σας ιντριγκάρει, σας προκαλεί να ανακαλύψετε μαζί του, καινούρια ύψη και βάθη, στην καρδιά και στο σώμα σας. Συγχαρητήρια, αυτές είναι γιορτές…

ολοκληρωμένες προβλέψεις

5Ταρώ της Αγάπης Ιανουαρίου 2020 | Ζώδιο Λέων

Ζώδιο Λέων
Κάρτα Ταρώ Άσος Μπαστούνι

Ο μεγαλοπρεπής Λέων, θα λάμψει με την αδιαμφισβήτητή και άκρως ενδιαφέρουσα προσωπικότητά του. Οι κατακτήσεις βροχή, τα καλέσματα δεν έχουν τέλος. Λιονταράκια περιζήτητα. Μέσα όμως σε αυτήν την αίγλη, μια σταγόνα ανάμνησης, σας δημιουργεί τόση νοσταλγία και τόση ανάγκη να ξαναβρεθείτε με ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Μία ιστορία μεγάλης αγάπης, που τελείωσε άδοξα, και σας πίκρανε περισσότερο από ότι είχατε φανταστεί. Με το άτομο αυτό, όχι και τόσο τυχαία, θα βρεθείτε σε κάποιο κάλεσμα κοινού φίλου, και με το ζόρι θα κρατηθείτε, να μην το αρπάξετε και φύγετε μαζί του. Όλα όμως δυστυχώς δεν έχουν την δυνατότητα να συμβαίνουν όπως θέλουμε.

 Γι’ αυτό αρκεστείτε και χαρείτε με το  χαριτωμένο ταίρι σας, για την ώρα βέβαια, αφού το  σύμπαν αποφασίζει. Εκείνο. κάνει τις επιλογές για μας. 

Πρώτο Δεκαήμερο

Λιονταράκια του πρώτου δεκαημέρου, ξεβολεύεστε λιγάκι, αφού φίλοι ή συγγενείς από μακριά, έρχονται να χαρούν τις όμορφες αυτές ημέρες μαζί σας, και τους φιλοξενείτε στο σπίτι σας. Ξέρω δεν τρελαίνεστε για κάτι τέτοια, μα οι μέρες αυτές θα περάσουν πιο γρήγορα από ότι περιμένατε, κι όταν φύγουν, θα αφήσουν πίσω τους, μια γλυκιά  νοσταλγία. Του χρόνου πάλι. 

Δεύτερο Δεκαήμερο

Του δεύτερου δεκαημέρου, τα γεγονότα εξελίσσονται διαφορετικά. Αποφασίζετε να κλείσετε τηλέφωνα, πόρτες και παράθυρα, και μένετε  τα δυο σας, σαν πουλάκια στην φωλίτσα τους. Ρομαντικά έτσι; Κάτι τέτοια κάνετε και τρελαίνετε το ταίρι σας. Χώρια που θα ξεκουραστείτε και θα βγάλετε από πάνω σας, όλες τις έγνοιες της καθημερινότητάς σας. Με έναν σμπάρο…. 

Τρίτο Δεκαήμερο

Το τρίτο δεκαήμερο, το ρίχνει στα γλέντια και την  κραιπάλη. Κάθε μέρα, καινούρια μέρα, και ο νοών  νοείτο. Εσείς φαντάζομαι  πως δεν σας ενδιαφέρει η μονιμότητα, μόνο η γιορτή, και γι’ αυτό έχετε αποφασίσει να γιορτάζετε όποτε σας δίνεται η ευκαιρία, και σας δίνεται πολύ συχνά θα έλεγα. Αν αυτό σας χαρίζει το πνεύμα των εορτών, με γεια σας με χαρά σας.

ρωτα το ταρωτω

6Ταρώ της Αγάπης Ιανουαρίου 2020 | Ζώδιο Παρθένος

Ζώδιο Παρθένος

Κάρτα Ταρώ Η Εγκράτεια

Έχω την  εντύπωση πως οι εργασιομανείς παρθένοι, δεν έχουν πάρει ακόμα το μήνυμα των εορτών. Είναι  απρόθυμοι., βαριεστημένοι, κουρασμένοι, κακόκεφοι, και το χειρότερο χωρίς φανερή αιτία. Πιστεύω πως έχετε καταναλώσει τις δυνάμεις σας, προσπαθώντας να κατακτήσετε το Έβερεστ, παύλα το άτομο, που έχει συγκεντρώσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, αλλά μέχρι στιγμής, εισπράττετε παγάκια απ’ το Νεπάλ.

 Μην πτοείστε, η νίκη είναι δική σας, και όλη η κρυάδα, θα μεταμορφωθεί σε γλυκιά ζεστασιά. Τι στο καλό, εσάς τα καλύτερα παιδιά, θα ξεχάσει ο Άη Βασίλης;;

Πρώτο Δεκαήμερο

Το πρώτο δεκαήμερο, θέλει να πάρει τα βουνά και μαθήματα  σκι, με όλα τα συμπαρομαρτούντα, όπως παρέα , φλερτάκια, καλό φαγητό, πολλές τούμπες, και τρεχούμενες μυτούλες. Α ναι, και πολύ άσκηση. Ο Ήλιος, το φεγγάρι, κιόλα τ αστέρια , θα σας φυλάξουν και θα φροντίσουν να επιστρέψετε, χαρούμενοι, με λίγες φρέσκες μελανιές μόνο.

Δεύτερο Δεκαήμερο

Του δεύτερου δεκαημέρου, λίγη μουρμούρα την έχετε. Παίρνετε συνεχώς παράταση στις προτάσεις που σας γίνονται, αδυνατώντας να αποφασίσετε για το που προτιμάτε να πάτε και με ποιόν. Φυσικά η δυστοκία σας οφείλεται στο πρόσωπο που δυσκολεύει την ζωή σας με την διστακτικότητά του. Πάρτε τα πάνω σας, γιατί σύντομα  οι δισταγμοί τελειώνουν και αρχίζουν τα ερωτικά παιχνίδια. 

Τρίτο Δεκαήμερο

Το τρίτο δεκαήμερο, έχει την επιστροφή στα πάτρια εδάφη. Η αγαπημένη σας οικογένεια περιμένει πώς και πώς να σας φιλοξενήσει στο πατρικό- εξοχικό, που μαζεύεστε όλοι μαζί τις γιορτές. Μοναδικό πρόβλημα το ξεβόλευα του/της συντρόφου σας, που θα τo  υποστεί με χάρη, μόνο για  το χατίρι σας. Τυχερούλια. 

7Ταρώ της Αγάπης Ιανουαρίου 2020 | Ζώδιο Ζυγός

Ζώδιο Ζυγός

Κάρτα Ταρώ Επτά Πεντάκτινο

Καλά επιλέξατε το τέλειο πλάσμα, καλά το ερωτευτήκατε, αν συμφωνούσατε και λιγάκι πότε πότε, καλό θα ήταν. Θάλασσα ο ένας βουνό ο άλλος. Να σοβαρευτούμε μία  σταλίτσα;; γιορτές έρχονται καλοί μου άνθρωποι, ήμαρτον. Το στόλισμα του δένδρου και του  σπιτιού θα καλμάρουν αρκετά τα πράγματα ώστε να υπάρξει προσωρινή εκεχειρία λόγω εορτών. Το  θερμοκέφαλο ταίρι σας ετοιμάζεται να σας χαρίσει πολύ όμορφες στιγμές αγάπης, που τόσο σας ανεβάζουν.

 Χαμηλώστε κι εσείς τους τόνους, ώστε να βρεθείτε στο ίδιο μήκος κύματος, και να περάσετε υπέροχα. Δεν είναι μεγάλο το τίμημα  με τέτοια ανταπόδοση.

Πρώτο Δεκαήμερο

Το πρώτο δεκαήμερο, του Ζυγού, έχει  αποφασίσει να χαρεί εκείνες τις παραστάσεις και εκείνες τις ταινίες που λόγω φόρτου εργασίας είχε στερηθεί. Τον υπόλοιπο χρόνο  ονειρεύεται βολτίτσες στον ήλιο, ουζάκια με μεζέδες στο κέντρο της πόλης και πολλές αγκαλιές  με ύπνο στον καναπέ, όλα σε πολύ αργό ρυθμό. Όσο για τα ψώνια, σιγά σιγά, ποιος βιάζεται;; Όλα θα γίνουν…. Κάποτε.

Δεύτερο Δεκαήμερο

Το δεύτερο δεκαήμερο, σκέπτεται  μεγαλοπρεπέστερα. Ταξιδάκι στο εξωτερικό, σε μια πόλη μεγαλοπρεπώς στολισμένη, με δεκάδες     επιλογές για άπειρες βόλτες, τρελά ψώνια και πρησμένα ποδαράκια τα βράδια. Μικρό τίμημα για τόση διασκέδαση. Το ταίρι σας θα το χαρεί με την  ψυχή του/της. Η επιστροφή σας, χαρούμενη και ο νέος χρόνος ακόμα πιο γλυκός.

Τρίτο Δεκαήμερο

Το τρίτο δεκαήμερο, συνειδητοποιημένα θα κοιμηθείτε όσο θέλετε, θα σηκωθείτε όποτε θέλετε, θα βγείτε όποτε σας κάνει κέφι , και θα κάνετε τα πάντα απρογραμμάτιστα. Η μεγάλη ανάγκη για ξεκούραση, σας βγαίνει επιτακτικά, και καλό θα κάνετε να ακούσετε τον εξαντλημένο οργανισμό σας. Το ταίρι σας , ευτυχώς λατρεύει τον ύπνο την ξεκούραση και δύσκολα θα σηκώνεται απ’ το κρεβάτι. Μερικοί άνθρωποι τα έχουν όλα..

8Ταρώ της Αγάπης Ιανουαρίου 2020 | Ζώδιο Σκορπιός

Ζώδιο Σκορπιός

Κάρτα Ταρώ Έξη Σπαθί

Σκορπιοί μου ακριβοί και σκορποχέρηδες, τι σχέδια είναι αυτά που κάνετε και δεν καλείτε κι εμάς; Κρουαζιέρα με σκάφος, έστω και νοικιασμένο, για το ταίρι και τους κολλητούς σας; Μπράβο υπέροχη ιδέα. Λίγο ακριβή, μα σίγουρα θα εντυπωσιάσετε τρελά το άτομο που σας έχει κλέψει την καρδιά και εκείνο το μικρό καβγαδάκι, θα ξεχαστεί στην στιγμή.  Όσο για τα πάσης φύσεως προβλήματα της ζωής  σας, ο χρόνος που έρχεται, μεγάλο μέρος τους, θα σας βοηθήσει να  τα λύσετε. Για τα υπόλοιπα, ε, αυτή είναι η δουλειά σας.

Πρώτο Δεκαήμερο

Το πρώτο δεκαήμερο των σκορπιών, αρχίζει καλά, αλλά κάπου  κάπως, επάνω στον εκνευρισμό με τα επαγγελματικά σας, κάνετε μια δυσάρεστη σκηνή, στο άτομο που τόσο αγαπάτε. Σίγουρα όμως θα βρείτε τον τρόπο να επιστρέψετε τα πράγματα στον δρόμο  που με κόπο έχετε φθάσει.

Δεύτερο Δεκαήμερο

Το δεύτερο δεκαήμερο, έχετε χάσει λίγο από την όρεξή σας για τις ετοιμασίες των ήμερων που φθάνουν, και μέρα με την μέρα, η υπομονή σας εξαντλείται. Ευτυχώς το ταίρι σας, οργανώνει μια υπέροχη βραδιά για δύο, προ εορταστική, με απόλυτη τρυφερότητα, και εκείνο τον φινετσάτο αισθησιασμό που διαθέτει, σας  χαλαρώνει, και σας γεμίζει με την ενέργεια που είχατε χάσει.

Τρίτο Δεκαήμερο

Του τρίτου δεκαημέρου, ποιος την χάρη σας. Η συνωμοσία του σύμπαντος  αποφασίζει για σας τα καλύτερα. Το μεγαλύτερο, την απόλυτη αφοσίωση απ’ το ταίρι σας, και την ωραία διάθεση να νιώθετε πως ολόκληρος ο κόσμος σας ανήκει. Απολαύστε το όσο σας χαρίζεται, μια και οι όμορφες στιγμές της ζωής μας είναι πολύ λίγες.

μέντιουμ άρης

9Ταρώ της Αγάπης Ιανουαρίου 2020 | Ζώδιο Τοξότης

Ζώδιο Τοξότης

Κάρτα Ταρώ Τρία Κούπα

Τοξοτάκια παιχνιδιάρικα, ήρθε η ώρα για το παιδί που κρύβετε μέσα σας, να αναδυθεί και να παρασύρει τους πάντες με τα τρελά γιορτινά σας κέφια. Η αγαπημένη σας εποχή η ώρα των αναπάντεχων και  καμία φορά εντελώς άχρηστων δώρων, έχει φθάσει, και είστε αποφασισμένος να το χαρείτε, με το νέο άτομο που πρόσφατα ήλθε  στην ζωή σας, να την αναστατώσει ευχάριστα. Η κάθε καινούρια ημέρα σας χαμογελάει, μέσα απ’ το δικό της χαμόγελο, και κάθε της φιλί, ασπασμός των αγγέλων προς τ άστρα. Καταφέρατε να σαϊτεύσετε τον έρωτα, στη καταλληλότερη στιγμή. Τώρα όλα μοιάζουν δικά σας, και γιατί όχι πολλά είναι.

Αρπάξτε την στιγμή, και πιέστε αργά και ηδονικά, το γλυκό πιοτό του έρωτα που σας προσφέρεται  χωρίς τσιγκουνιές, από το ταίρι σας.

Πρώτο Δεκαήμερο

Του πρώτου  δεκαημέρου,  θα διαπιστώσετε  πως οι  μέρες αυτές, δεν φθάνουν για όσα έχετε βάλει στο μυαλό σας να κάνετε, και θα προσπαθήσετε να  επιταχύνετε  το πρόγραμμά σας, με  αποτέλεσμα που τελικά θα σας αγχώσει, στερώντας ένα μέρος της ικανοποίησης που θα παίρνατε από αυτό. Δεν  πειράζει, το αποτέλεσμα μετράει.

Δεύτερο Δεκαήμερο

Του δεύτερου δεκαημέρου, ήδη βρίσκεστε στην αναζήτηση καινούριας στέγης, για εκείνη την συγκατοίκηση, που κουβεντιάζουμε από τον προηγούμενο μήνα. Ακόμα όμως και αν δεν  βρεθεί το κατάλληλο αμέσως, στο τέλος της αναζήτησης, περιμένει το σπίτι των ονείρων σας. Το άτομο της καρδιάς βρίσκεται στην ίδια σελίδα μαζί σας, και τίποτα δεν υπάρχει ανάμεσα σας, για την ώρα.

Τρίτο Δεκαήμερο

Του τρίτου τώρα δεκαημέρου, παρά το δραματικά άδειασμα του πορτοφολιού σας, θέλετε να προσφέρετε μια αξέχαστη πρωτοχρονιά στο ταίρι σας, και κλείνετε ένα τραπέζι  στο ακριβότερο νυχτερινό κέντρο της πόλης, για να περάσετε μαζί μια μοναδική βραδιά, και βέβαια το επιτυγχάνετε με σιγουριά και την έμφυτη χάρη σας..

10Ταρώ της Αγάπης Ιανουαρίου 2020 | Ζώδιο Αιγώκερως

Ζώδιο Αιγόκερος

Κάρτα Ταρώ Η Σελήνη

Αιγόκεροί μου, πικραμένοι και απογοητευμένοι, πάρτε βαθειές ανάσες, μια και τα πράγματα βαίνουν σαφώς, προς το καλύτερο. Οι  ημέρες των εορτών, εκτός από το προφανές, κρύβουν και μερικές εκπλήξεις για σας, θα έλεγα ευχάριστες. Κρατήστε ότι καλάθια  θέλετε. Για άλλους θα χρειαστούν πολύ μεγάλα για άλλους ελαφρώς μέτρια και για κάποιους μικρά. Το αποτέλεσμα όμως είναι πως ο Αη Βασίλης δεν θέλει να σας αφήσει  παραπονεμένους, και θα μοιράσει για σας όση αγάπη έχει στο σακούλι του.

Δεν υπάρχει λόγος λοιπόν για παράπονα. Νέες γνωριμίες  σε κάποια καλέσματα, τραπέζια, κλαμπάκια, κάπου τέλος πάντων θα προκύψουν καινούριες γνωριμίες καινούριοι έρωτες, που θα βοηθήσουν στην επούλωση των πληγών σας.

Πρώτο Δεκαήμερο

Οι Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, στην προσπάθειά σας να ξαναβρείτε το κέφι σας βγαίνετε κάθε βράδυ και συχνά επιστρέφετε λίγο παραπάνω πιωμένος. Δεν είναι κακό, φτάνει η επιστροφή σας να γίνεται με ταξί. Έτσι κι αλλιώς οι ημέρες συγχωρούν την υπερβολή. Το σωστό είναι, εκείνο που σας κάνει να διασκεδάζετε, και με αυτόν τον τρόπο να ξεπερνάτε τα δυσάρεστα του παρελθόντος. 

Δεύτερο Δεκαήμερο

Εκείνοι του δευτέρου δεκαημέρου, βρίσκεστε  στην κατάσταση που δεν σας κάνει κέφι να σηκωθείτε από το κρεβάτι, για όλους τους λάθος λόγους. Το πρόβλημα δεν λύνεται με κλείσιμο μέσα στο σπίτι μόνοι. Βάλτε στο μυαλό σας πως όλα περνούν και ξεχνιούνται, με κάτι καινούριό, το οποίο δεν θα το βρείτε στο κρεβάτι ούτε ολομόναχοι στην τηλεόραση. Μία έξοδος με φιλικά άτομα ή και μόνοι, μπορεί να γίνει η αιτία για νέα πρόσωπα, καινούρια άτομα φρέσκες καταστάσεις.

Τρίτο Δεκαήμερο

Του τρίτου δεκαημέρου, την βγάζουν στο σπίτι της μαμάς. Αγκαλιές και κανακέματα, καλό φαγητό ,ότι θέλει το παιδάκι μου. Είναι κι αυτό μία παρηγοριά, μα δεν είναι η λύση. Τέλος πάντων ότι σας ανακουφίζει, μα παρακαλώ για λίγο. Τέτοιες ημέρες επιβάλλεται να γιορτάζουμε και να χαιρόμαστε όλοι  .Ακολουθείστε  αυτή την αλάνθαστη συμβουλή με όλη μου την αγάπη, και θα δείτε την διαφορά.

11Ταρώ της Αγάπης Ιανουαρίου 2020 | Ζώδιο Υδροχόος

Ζώδιο Υδροχόος

Κάρτα Ταρώ Τρία Μπαστούνι

Υδροχόοι μου, χαρούμενοι. Τελικά η γοητεία του καινούριου προσώπου, σας έχει συνεπάρει για τα καλά. Κόψατε έστω και προσωρινά  την συνήθεια του γλυκοκοιτάζειν γενικώς. Άρα προβλέπονται όμορφες ημέρες εορτών για όλους. Αχ, αυτός έρωτας που έχει την δύναμη  μεταμορφώνει τα λιοντάρια σε γατούλες. Για την ώρα οι γατούλες είστε εσείς που γουργουρίζετε ευτυχισμένα στις αγκαλιές των αγαπημένων σας.

Αν σκέπτεστε να ξαναμεταμορφωθείτε σε λιοντάρια, αφήστε το παρακαλώ, για μετά τις γιορτές. Να περάσουμε τις ξεχωριστές αυτές ημέρες με αφθονία αγάπης, με χίλια  χάδια και άπειρα φιλάκια.

Πρώτο Δεκαήμερο

Οι Υδροχόοι των πρώτων ημερών, ετοιμάζονται για ιδανικές διακοπές σε κάποιο μπουτίκ ξενοδοχείο SPA με μασάζ και διάφορα άλλα χαλαρωτικά και καλλωπιστικά. Το τέλειο δωράκι για ένα ερωτευμένο ζευγαράκι όπως εσείς. Θα επιστρέψετε ακόμα πιο αγαπημένοι από πριν, και πιο σίγουροι για την επιλογή σας.

Δεύτερο Δεκαήμερο

Του δεύτερου δεκαημέρου, δεν θέλουν να κάνουν σχέδια. Μέχρι την τελευταία στιγμή, θα περιμένουν  την έμπνευση, που ακόμα και αν δεν έλθει ποτέ, πάλι θα περάσουν θαυμάσια, μια και είναι ζευγαρωμένοι, ερωτευμένοι, ευτυχισμένοι κι ας μην πάνε πουθενά. Το πουθενά γι’ αυτούς θα είναι ο παράδεισος..

Τρίτο Δεκαήμερο

Το τρίτο δεκαήμερο, έχει καταξοδευτεί με τα δωράκια, ανίψια , ξαδέλφια, γονείς, δεν έχουν περισσέψει και πολλά, μα μια δυο πολύ ενδιαφέρουσες συναυλίες, σίγουρα θα παρακολουθήσουν, θα πιουν τις μπυρίτσες τους, αγκαλιά, και θα γυρίζουν σπίτι ικανοποιημένοι και χαρούμενοι. Το  χρήμα έχει την αξία που του δίνεις, αυτοί οι Υδροχόοι είναι υπεράνω. Μαζί τους..

12Ταρώ της Αγάπης Ιανουαρίου 2020 | Ζώδιο Ιχθύς

Ζώδιο Ιχθύς

Κάρτα Ταρώ Εξη Κούπα

Ψαράκια μου λαμπερά, οι ημέρες που έρχονται θα είναι για σας η ξεκούραση που περιμένατε. Η πνευματική εννοείται, μια και τα τρεχάματα των εορτών, τελειωμό δεν θα έχουν. Ψώνια, δωράκια, τραπέζια, μπαράκια και όλα τα εις άκια  θα παίξουν το ρόλο τους, μαζί με πολλά γλυκόλογα, αγάπες, και για μερικούς ενδιαφέροντα φλερτάκια, με καλές προοπτικές. Η ζωή σας χαμογελά κι ο έρωτας σας κλείνει πονηρά το μάτι. Εσείς απλά θα πρέπει να ξεχωρίσετε το παλιό απ’ το καινούριο, για να μην σας βρουν ξαφνικοί μπελάδες, όπως  σκηνές ζήλιας, και περιττά δάκρυα.

 Όχι πως δεν είστε κυρίαρχοι του παιχνιδιού, αλλά μέρες που είναι ας αποφύγετε τα δυσάρεστα και συγκεντρωθείτε στο άτομο που πιστεύετε πως σας ταιριάζει και για κάτι περισσότερο, πιο σοβαρό. Μένω άφωνη. Τι σας συμβαίνει; Μήπως έχετε πυρετό;  

Πρώτο Δεκαήμερο

Τα ψαράκια των πρώτων ημερών, θα είναι εκείνα, και των πρώτων ερώτων. Τι χαρά. Φρέσκος αέρας φυσά στην καρδιά σας και ερωτεύεστε σαν σχολιαρόπαιδο. Περιττό να πούμε την συνέχεια, η σελίδες μας έχουν και μία σοβαρότητα. Το σπουδαίο γεγονός είναι ότι θα κάνετε πολύ χαρούμενες γιορτές, και όχι μόνο.

Δεύτερο Δεκαήμερο

Του δεύτερου δεκαημέρου, εκτός από τα απαραίτητα πια ψώνια, έχετε να επιλέξετε, ανάμεσα σε οικογενειακά καλέσματα, ξέρετε , παιδιά, σκυλιά, γιαγιάδες, θείες, κι ανίψια, με βουτιές στους υπερφορτωμένους μπουφέδες, η μπαράκια με τα φιλαράκια, στριμώγματα, και φυσικά ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Τι θα διαλέξετε άραγε;;

Τρίτο Δεκαήμερο

Το τρίτο δεκαήμερο, σας  πετυχαίνει στο τσακ καινούριας κατάστασης, που μόλις αρχίζει να παρουσιάζει τις δυνατότητές της. Πολλές τις βλέπω και χαίρομαι πολύ για σας. Οι ημέρες αυτές θα  καθορίσουν μία σημαντική  απόφασή σας. Εύχομαι να είναι η σωστή..