Ταρώ της Αγάπης Φεβρουαρίου 2020

Ταρώ της αγάπης Φεβρουαρίου 2020

Ταρώ της Αγάπης Φεβρουαρίου 2020 | Ζώδιο Κριός

Κάρτα Tαρώ – Βασίλισσα  Μπαστούνι

Κάρτα ταρώ Βασίλισσα των Ράβδων
Κάρτα ταρώ Βασίλισσα των Ράβδων

Έχετε κάνει μια καλή αρχή,   που με λίγη προσπάθεια, η πληρότητα και η αρμονία  ήλθαν για να μείνουν. Το επόμενο βήμα, οι οφειλές του παρελθόντος δηλαδή, πολλών από σας, με  τον ένα η τον άλλο τρόπο, είναι  σχεδόν αναγκαίο να εξοφληθούν. Η καρδιά σας, αυτός ο μυστικός και απρόβλεπτος ταξιδιώτης, θα πρέπει να σας επιτρέψει να βάλετε οριστικό τέλος, σε μια παλιά ιστορία που ούτε κι εσείς δεν πολύ καταλαβαίνετε  γιατί νιώθετε ακόμα δεμένοι .Τώρα όμως ώριμοι πια, και σίγουροι ελπίζω, για τη ειλικρίνεια  των αισθημάτων,  προς  το καινούριο  σας ταίρι, προστατεύστε το από την όποια παλιά ιστορία για το καλό και των δύο σας.

Πρώτο Δεκαήμερο

Οι Κριοί  του πρώτου δεκαημέρου, βρίσκονται  μπροστά σε μία σοβαρή απόφαση που πρέπει να πάρουν και κυριολεκτικά διχάζονται ανάμεσα σε παρελθόν και παρόν. Πάρτε τον χρόνο σας. Επιτρέπεται να είστε επιεικείς με τον εαυτόν σας. Δεν είστε μόνον εσείς ο φταίχτης για παλιά σφάλματα. Δεν μπορούμε να σβήσουμε τα λάθη του παρελθόντος, μπορούμε όμως να γράψουμε από πάνω τους. Αν λοιπόν υπάρξει μία ποθούμενη επανένωση, μια καινούρια σελίδα, ξεκινήστε να γράφετε. Ευχές για την δεύτερή σας ευκαιρία..

Δεύτερο Δεκαήμερο

Του δεύτερου δεκαημέρου, βρίσκουν  συναισθηματική ισορροπία, μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα, αρκετές συζητήσεις  και διαφωνίες, μα η διάθεσης εξομάλυνσης, σας χαρίζει την πολυπόθητη ηρεμία. Χαρείτε την λοιπόν για όσο κρατήσει, αφού τόσο την έχετε ανάγκη .Ο  ερωτάς βγαίνει απ’ το περιθώριο που τον είχατε αφήσει, και σας χαρίζει αξέχαστες στιγμές..  

Τρίτο Δεκαήμερο

Τα Κριαράκια του τρίτου δεκαημέρου, εκπέμπουν μία ιδιαίτερα θετική ενέργεια με αποτέλεσμα να υπάρξουν αίσια αποτελέσματα, ακόμα και σε αρκετά δύσκολες υποθέσεις, όχι μόνον αισθηματικές. Πολλές προκλήσεις αντιμετωπίζετε αυτόν τον καιρό, μα την όποια δυσκολία, έχετε τον τρόπο να την ξεπερνάτε επιτυχώς. Αποφύγετε τα πολλά ψεματάκια στο ταίρι σας, φοβάμαι πως κάνει.. πως, αλλά δεν τα πιστεύει, τουλάχιστον όλα. Αν η σχέση  αυτή μετρά στη καρδιά σας, προσοχή..

Ταρώ της Αγάπης Φεβρουαρίου 2020 | Ζώδιο Ταύρος

Κάρτα Tαρώ – Τέσσερα  Μπαστούνι

Κάρτα ταρώ Τέσσερα των Ράβδων
Κάρτα ταρώ Τέσσερα των Ράβδων

Είδατε που σας τα έλεγα; Νάτην η καινούρια αρχή, και όχι τίποτα άλλο, δεν σας μαζεύει κανείς τώρα. Μεγάλη ανανέωση, η σχέση φαίνεται αρκούντως σταθερή, χωρίς να λέμε μεγάλα λόγια,  γιατί σας βλέπω να ορμάτε με το κεφάλι. Σκέπτεστε  επίσης μία μετακόμιση, ίσως  για κάποιους, και λίγο μακρύτερα από ότι νομίζετε. Άλλη πόλη; Κάτι τέτοιο μου ψιθυρίζει. Ότι, και όπου, θα είστε χαρούμενοι , αυτό μετράει. Τέρμα οι παρεξηγήσεις τα θέματα μπαίνουν στις σωστές βάσεις, ακόμα και τα οικονομικά. Διορθώνονται τα κακώς κείμενα, με όρους και όρια και για τους δύο. Γνωρίζω πως έχετε βαθιά αισθήματα πρέπει όμως να το μάθει αυτό, και το ταίρι σας. Κενά, καμιά σχέση δεν χρειάζεται. Εκδηλώστε με όποιον τρόπο μπορείτε την αγάπη σας .Θα  εκπλαγείτε με την αντίδραση παύλα ανταπόδοση,  του προσώπου που θέλετε να προχωρήσετε μαζί του στην ζωή σας, και την δική του.

Πρώτο Δεκαήμερο

Τα ταυράκια του πρώτου δεκαημέρου, έχουν την εντύπωση, πως το σχετικά καινούριο ταίρι σας απαιτεί με τον τρόπο του, ολόκληρο τον ελεύθερο χρόνο που έχετε να διαθέσετε. Ε ναι, αν τώρα που βρίσκεστε στις αρχές, και στα μέλια δεν το επιθυμείτε, πότε θα σας έρθει;, δώστε παρών ,και χαμένοι δεν θα βγείτε. Δείξτε αίσθημα, ενδιαφέρον, στοργή. Τί στο καλό, εγώ θα τα λέω όλα;

Δεύτερο Δεκαήμερο

Του δεύτερου δεκαημέρου, εσείς μοιάζετε να  ζείτε σε διαφορετική διάσταση. Στα καλά καθούμενα αμφισβητείτε τον εαυτόν σας. Φοβάστε να κάνετε το επόμενο βήμα, όποιο και να είναι αυτό. Κατανοώ ως ένα σημείο τον φυσικό φόβο του αγνώστου, κι εσείς σαν γνήσια ταυράκια, δύσκολα χάνετε την γη  απ’ τα πόδια σας. Λίγο όμως  ρίσκο, δεν πιστεύετε πως αξίζει αυτός ο συγκεκριμένος έρωτας; μην παλεύετε για  κάτι απίθανο να συμβεί. Το πιθανό να βλέπετε, που σας κοιτάζει με αγάπη στα μάτια. Βαθειές ανάσες, το παιχνίδι είναι εντελώς δικό σας, μην περιμένετε πάντα το χειρότερο.

Τρίτο Δεκαήμερο

Οι Ταύροι του τρίτου δεκαημέρου, κάνετε την διαφορά. Σταματάτε να κάνετε πράγματα που δεν είναι φτιαγμένα για σας, βρίσκετε την χαμένη σας αυτοκυριαρχία, παίρνετε το παιχνίδι στα χέρια , και κατατροπώνετε τους αντιπάλους παύλα αντιζήλους, κερδίζοντας το παιχνίδι των εντυπώσεων, και γυρνάτε στο σπίτι, με το τρόπαιο της καρδιάς σας, το άτομο που εδώ και λίγο καιρό, μονοπωλεί το ερωτικό ενδιαφέρον σας. Με το σπαθί και τον έρωτα, όλα κατακτούνται. Επιθετικό φλερτ, επιτυχημένη κατάκτηση, τι άλλο ζητάτε απ’ την ζωή σας;;

Ταρώ της Αγάπης Φεβρουαρίου 2020 | Ζώδιο Δίδυμοι

Κάρτα Tαρώ – Δύο  Μπαστούνι

Κάρτα ταρώ Δύο των Ράβδων
Κάρτα ταρώ Δύο των Ράβδων

Δίδυμοι μου, μπορεί να μην το καταλαβαίνετε αλλά έχετε φοβερό σουξέ  αυτόν τον μήνα. Από τις  εννέα μάλιστα που αρχίζουν τα αποκριάτικα πάρτυ δεν μπορεί θα το καταλάβετε. Χωρίς πραγματικά να το επιδιώκετε, εντελώς ακούσια γίνεται προβολή του εαυτού σας, κάτι που θα διαπιστώσετε σύντομα. Η σχέση σας τώρα φαίνεται ελαφρώς βαλτωμένη, από δική σας αδιαφορία, προφανώς την θεωρείτε δεδομένη. Κάκιστη θεωρία. Τίποτα δεν είναι δεδομένο σε αυτήν τη ζωή. Οι προβολείς, δεν θα είναι για πάντα στραμμένοι επάνω σας, και όταν σβήσουν, θα σας φανεί πολύ δυσάρεστη η μοναξιά,  που συνήθως ακολουθεί αυτές τις καταστάσεις. Χαμηλές λοιπόν πτήσεις παρακαλώ, για  ήρεμες, και ασφαλείς, προσγειώσεις.

Πρώτο Δεκαήμερο

Οι Δίδυμοι του πρώτου δεκαημέρου, θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια παλιά αντιζηλία, που για κάποιο λόγο, υποθέτω πως το ταίρι σας, είναι λίγο ανταγωνιστικό, και αρέσκεται να σκαλίζει τις στάχτες του παρελθόντος. Μην τσιμπάτε. Αυτά τα κολπάκια, τα γνωρίζετε καλύτερα απ’ τον καθένα. Θα έλεγα μάλιστα πως εσείς τα εφεύρατε,  Αεράκια μου. Αντιμετωπίστε τις προκλήσεις με την γνωστή σας ψυχραιμία, με ομαλότατη επιστροφή στις αγκαλιές και την καλή διάθεση. Κάτι τέτοια εσείς …Τα μασάτε.

Δεύτερο Δεκαήμερο

Του δευτέρου δεκαημέρου, αποφασίζετε να οργανώσετε ένα μεγάλο πάρτυ, με καλεσμένους όσους γνωρίζετε, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί, μία  εξαιρετικά επιτυχημένη, και χαρούμενη βραδιά , που θα καταλήξει εκεί ακριβώς που υπολογίζατε. Στο κρεβάτι, και όχι φυσικά για ξεκούραση και ύπνο. Σε γενικές γραμμές, αυτός ο μήνας θα είναι ιδιαίτερα γλυκός μαζί σας, και τα όποια προβληματάκια που ανακύπτουν, εξομαλύνονται εύκολα.

Τρίτο Δεκαήμερο

Του τρίτου δεκαημέρου, πως τα είδατε τα πράγματα στραβά, καβγαδίσατε, κι ο καθένας σπίτι του. Βέβαια εσάς, κάτι τέτοια σας πιάνουν, αλλά γιατί καλοί μου τώρα που αυτή η γνωριμία έμοιαζε δρομολογημένη για τον παράδεισο, καταλήγει στα σβησίματα και τα μπλοκαρίσματα;  μήπως να το ξανασκεφτείτε; Τι πιστεύεται δηλαδή, πως θα μείνετε μόνος, ερημίτης, και θα ψάχνετε να ανακαλύψετε το σωστό κατά την γνώμη σας ταίρι;;παίρνετε τον δρόμο, τον λιγότερο ταξιδεμένο, και περιμένετε αυτό να κάνει την διαφορά; Όχι για σας διδυμάκια  μου, σοβαρευτείτε Επι τέλους. 

Ταρώ της Αγάπης Φεβρουαρίου 2020 | Ζώδιο Καρκίνος

Κάρτα Tαρώ – Η Σελήνη

Κάρτα Ταρώ Η Σελήνη
Κάρτα Ταρώ Η Σελήνη

Το  παρατεταμένο  δέσιμο με το παρελθόν είναι  ένας πόνος που εσείς διαιωνίζετε. Κάτι σαν αυτοτιμωρία. Δείτε το, με μεγαλύτερη διαύγεια, δεν βρίσκεστε στο περιθώριό, μόνοι διαλέξατε την μοναξιά, με τον τρόπο σας, και τον ψυχολογικό σας μαζοχισμό. Αισθηματικά φυτοζωείτε  εθελουσίως. Η φίλη των καρκίνων, η Σελήνη η πλανεύτρα, θα θελήσει να σας βγάλει απ’ το καβούκι σας. Δύναμη υπάρχει στα καβουράκια. Ξανά αρπάξτε  το κουβάρι, και μέσα από τον καθρέπτη της ψυχής, μεταμορφωθείτε. Η αγάπη που κοιμάται κρυμμένη  στην καρδιά σας, αρχίζει να ξυπνά και σε λίγο σαν πεταλούδα,  θα προσφερθεί, στο ταίρι που ετοιμάζεστε να κατακτήσετε.

Πρώτο Δεκαήμερο

Του πρώτου δεκαημέρου, είστε πάνοπλοι, και έτοιμοι να διεκδικήσετε  τον έρωτα που κάποιος άλλος άρπαξε απ’ την αγκαλιά σας. Μερικές  φορές οι καλοί  πρέπει να κάνουν, κακά πράγματα,  όχι γιατί είναι εκδικητικοί, αλλά για να αποδείξουν πως στον έρωτα και τον πόλεμο όλα επιτρέπονται. Νικητές  θριαμβευτές, το μεγάλο λάφυρο επιστρέφει στα χέρια σας, και η γιορτή… Μεγάλη Για μια φορά ακόμα, καρκίνοι μου ειρηνιστές, δείχνετε τα μεγάλα δόντια το μεγάλο στόμα και τα μεγάλα αυτιά. Η Κοκκινοσκουφίτσα πια, κοιμάται στο μαξιλάρι σας.

Δεύτερο Δεκαήμερο

Του δευτέρου δεκαημέρου, μπλεγμένοι με χίλιες υποχρεώσεις, προσπαθείτε  να ξεκολλήσετε απ’ την καθημερινή σας ρουτίνα, μα τα  όριά σας στενεύουν διαρκώς, με αποτέλεσμα η συντροφιά σας να διαμαρτύρεται δικαίως θα έλεγα. Η γλυκύτητα και τρυφερότητα που χαρίζετε απλόχερα, όταν απουσιάζει, δημιουργεί ερωτηματικά που δεν χρειάζονται, έτσι λοιπόν απαραιτήτως δώστε στο ταίρι σας ενδιαφέρον και χρόνο, για να μην μετανιώσετε αύριο.

Τρίτο Δεκαήμερο

Του τρίτου τώρα δεκαημέρου, και του δυσκολότερου πλανητικά, έχετε ανάγκη ενδυνάμωσης της αυτοπεποίθησής σας, την επιμέλεια της εμφάνισης σας, και μια μικρή η λίγο μεγαλύτερη, αναβάθμιση της γκαρνταρόμπας σας. Όλα αυτά μαζί, θα δώσουν μια θετική  ώθηση του εγώ σας, που έχει χάσει λίγο από την λάμψη του. Μην ανησυχείτε όμως, γιατί όσο προχωρεί ο μήνας, τόσο καλύτερα θα πηγαίνουν τα πράγματα. Μέχρι το τέλος του, ο Φεβρουάριος θα βοηθήσει να βελτιωθούν τα πράγματα αρκετά, ώστε να γλεντήσετε το καρναβάλι με την ψυχή σας.

τηλεφωνικές προβλέψεις
τηλεφωνικές προβλέψεις

Ταρώ της Αγάπης Φεβρουαρίου 2020 | Ζώδιο Λέων

Κάρτα Tαρώ – Δέκα Πεντάκτινο

Κάρτα ταρώ Δέκα των Πεντάκτινων
Κάρτα ταρώ Δέκα των Πεντάκτινων

Παίρνετε σημαντικές  αποφάσεις, για πολλά θέματα, που για καιρό εκκρεμούσαν. Δεν θα είναι όλες εύκολες, μα είναι πια καιρός, να αποχαιρετίσετε τις αναμνήσεις του παρελθόντος, αφού πιστεύετε  πως  τίποτα από αυτό, δεν θα λειτουργήσει θετικά για σας. Η πολύ επιθυμητή  ανανέωση, είναι εντελώς στο χέρι σας, να  κρατήσετε  σταθερό το πηδάλιο, και με την γνωστή λιονταρίσια σιγουριά, να οδηγηθείτε  στα ήρεμα νερά που ονειρεύεστε. Η αγάπη με την αβίαστη δύναμή της, θα σας απελευθερώσει από κάθε αρνητικό, εργασία, άτομα, σκέψη, και περνώντας  περισσότερο χρόνο με το αγαπημένο πρόσωπο, θα κατανοήσετε το γιατί,  έπρεπε  τώρα, να το πραγματοποιήσετε όλο αυτό.

Πρώτο Δεκαήμερο

Του πρώτου δεκαημέρου,  το   παίζετε χωρίς ντροπή, σε διπλό ταμπλό. Δεν το κάνετε επειδή έχετε αναποφασιστικότητα, αλλά γιατί  απλά, σας ιντριγκάρει τρελά το παιχνίδι, και συγχρόνως  ο εγωισμός, η μεγάλη ευαισθησία του λιονταριού, τονώνεται στον υπέρτατο βαθμό, με αυτόν τον τρόπο. Η ανάγκη για αυτή την ικανοποίηση, του εγώ, συχνά σας οδηγεί σε δύσβατα  μονοπάτια, μα αν λες όχι στην περιπέτεια, λες όχι στην ζωή. 

Δεύτερο Δεκαήμερο

Του δεύτερου δεκαημέρου, ζείτε τον έρωτα , με την ένταση που πόσο σας ικανοποιεί  και σας γεμίζει με δύναμή  και αποφασιστικότητα. Το πρόσωπο της καρδιάς σας, φαίνεται να ανταποκρίνεται, και να ανταποδίδει τα αισθήματά σας, έτσι όπως ακριβώς σας αρέσει . Δεν υπάρχουν ορατά εμπόδια, στην σχέση αυτή, και όλα βαίνουν προς την σωστή κατεύθυνση.  Τι είναι λοιπόν αυτό που σας ανησυχεί; Αν φοβάστε πως είναι μόνο ένα προσωρινό όνειρο, το γρουσουζεύετε .Αφήστε τις κακές σκέψεις, για τους απαισιόδοξους, εσείς δεν είστε επ ουδενί ένας από αυτούς. Τίποτα δεν θα πάει άσχημα, αν εμείς δεν το αφήσουμε να περάσει.

Τρίτο Δεκαήμερο

Του τρίτου δεκαημέρου, συνεχίζετε ακάθεκτοι, και αποφασισμένοι, την ελεύθερη ζωή του τύπου, δεν υπάρχει κάποιο άτομο του στιλ μου, κάτι να μου τραβήξει την προσοχή, οι πάντες ζητούν διαφορετικά πράγματα από μένα… και τέτοια. Φίλοι μου, αποδεχτείτε επιτέλους, πως πολύ σας αρέσει,  πότε πότε να γκρινιάζετε, αλλά κατά βάθος, υπάρχει μια γλυκιά έξαψη , στη εξερεύνηση, παραδεχτείτε το. Η προσμονή μοιάζει να είναι το καλύτερό σας. Όλα τα τραγούδια του κόσμου στα χέρια σας, κι εσείς  δεν αποφασίζετε ποιο θέλετε να ακούσετε. Όταν όμως φανερωθεί αυτό το κάτι, δεν θα σταματάτε με τίποτα. Εδώ είμαστε.

Ταρώ της Αγάπης Φεβρουαρίου 2020 | Ζώδιο Παρθένος

Κάρτα Tαρώ – Δέκα Κούπα

Κάρτα ταρώ Δέκα των Κυπέλλων
Κάρτα ταρώ Δέκα των Κυπέλλων

Η σωστή ώρα μοιάζει να έχει φθάσει, το κουτάκι των κακών, πονεμένων, αναμνήσεων έκλεισε, εύχομαι για πάντα, και το χρονοντούλαπο που το αποθηκεύσατε , θα το κρατήσει εκεί  ξεχασμένο, άχρηστο. Εκείνη η σκέψη που καιρό, τριγύριζε στο μυαλό σας, τώρα γίνεται απόφαση. Με λίγα λόγια, Παντρευόσαστε. Χάρες και γλέντια. Ούτε στιγμή μην τολμήσετε, να ρίξετε κλεφτές ματιές στο παρελθόν. Δώσατε , δώσατε, τελείωσε, Καμιά τύψη, κανένα δάκρυ. Θέλετε να νικήσετε τον αγώνα; Ανοίξτε πρώτος τα πανιά. Χαλαρώστε, ακούστε τους χτύπους της καρδιάς σας. Συλλαβίζουν νέο όνομα., σχεδιάζουν νέο ταξίδι, λαχταράνε καινούρια φιλιά, καινούρια χάδια. Τα πρώτα σκαλιά,  κάτω από τα πόδια σας.  Ενώστε τα χέρια, κι ανεβείτε τα υπόλοιπα  μαζί.

Πρώτο Δεκαήμερο

Του πρώτου δεκαημέρου, πνίγεστε σε μια κουταλιά  νερό. Λίγη ψυχραιμία, θα ήταν πολύ χρήσιμη, τα νεύρα σας κουρέλια, και γιατί; Για μια ασήμαντη λογομαχία με το ταίρι σας;; Τί σας κάνει να πιστεύετε πως με κάτι τόσο μικρό, μπορεί να φθαρεί, και να ξεφτίσει, η σχέση σας;; Η υπερβολή, μπορεί να είναι καλή, για κάποια πράγματα, μα στην δική σας περίπτωση   μπορεί να βλάψει την σχέση  σας. Ένα μικρό ψεματάκι δεν θα  χαλάσει τίποτα άλλο εκτός από το κέφι σας.  Μυστήριο πράγμα η αλήθεια, σπάνια σε απελευθερώνει. Τόση απογοήτευση, ειλικρινά   είναι περιττή.    

Δεύτερο Δεκαήμερο

Του δεύτερου δεκαημέρου, ακόμα σας βασανίζει μια εντελώς αβάσιμη αναποφασιστικότητα. Με λίγη βοήθεια από το άτομο που σας μονοπωλεί το ενδιαφέρον, και λίγη αυτοκυριαρχία που πολύ σας χρειάζεται αυτόν τον καιρό, θα καταφέρετε να… πηδήξετε το ποταμάκι της αμφιβολίας, με θετικά αποτελέσματα. Ότι σας φαίνεται δύσκολο, σύντομα θα καταλάβετε πως οι δυσκολίες είναι μόνο στο μυαλό σας. Τέρμα τα αρνητικά σενάρια. Τι θα κάνατε σήμερα, αν γνωρίζατε ότι μπορείτε να το κάνετε; Ε πηγαίνετε και  καν τε το!

Τρίτο Δεκαήμερο

Του τρίτου δεκαημέρου, έχετε  ένα αρκετά δυσεπίλυτο πρόβλημα, που σας απασχολεί τον τελευταίο καιρό, με κάποιο άτομο που έχετε ερωτευτεί, και  σας δυσκολεύει η μεγάλη κοινωνική διαφορά που υφίσταται ανάμεσα σας. Φίλοι μου, το πουλί και το ψάρι, μπορούν να ερωτευτούν. Πού όμως θα κτίσουν την φωλιά τους;; θα χρειαστείτε ψύχραιμη σκέψη, ότι αποφασίσετε να είναι απόλυτα σύμφωνο, με την παρούσα κοινωνική, και οικογενειακή, σας κατάσταση, και ενεργείτε  ανάλογα. Αν όμως τίποτα δεν μετράει περισσότερο απ’ την αγάπη που αισθάνεστε, τότε είστε ένας αξιολάτρευτος ακροβάτης, και σας εύχομαι ολόψυχα, ποτέ να μην  τρυπήσει το δίχτυ ασφαλείας σας..

Ταρώ της Αγάπης Φεβρουαρίου 2020 | Ζώδιο Ζυγός

Κάρτα Tαρώ – Ντάμα  Σπαθί

Κάρτα ταρώ Βασίλισσα των Ξιφών
Κάρτα ταρώ Βασίλισσα των Ξιφών

Ξεχάστε για λίγο τα επαγγελματικά σας θέματα. Ίσως  να μην  το  αντιλαμβάνεστε, αλλά  έχετε ελαφρώς απομονωθεί, και η συντροφικότητα που είχατε με το ταίρι σας, έχει αρκετά μειωθεί, για να μην πω πως, το καταφέρατε, να είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Προσπαθήστε να βρεθείτε πιο κοντά, και πιο ζεστά, μια και αυτή η απουσία, δημιουργεί, σοβαρές αμφιβολίες, για τα αισθήματά σας. Βρεθείτε κάπου όμορφα   μαζί, εσείς ξέρετε από αυτά πολύ καλά άλλωστε, και χαρίστε χρόνο και τρυφερότητα, ώστε να περάσετε μία υπέροχη βραδιά,  με το ποθούμενο   αποτέλεσμα. Η καλύτερη συνταγή για συγχώρεση  express, και όλα εκείνα που θα ακολουθήσουν. Φυσικά όλα αυτά για σας είναι απλά μαγικά τρικάκια, που όμως έχουν πάντα μεγάλη επιτυχία.

Πρώτο Δεκαήμερο

Του πρώτου δεκαημέρου, αισθάνεστε μεγάλη πληρότητα, η ζωή σας αρχίζει να βελτιώνεται σημαντικά, η αγάπη έχει κτυπήσει την πόρτα σας, και ω του θαύματος, της ανοίξατε, θα έλεγα κάτι και για την ισορροπία, μα αυτό το αφήνω για τον άλλο μήνα, αφού περάσετε τις πρώτες  δοκιμασίες. Η ουσία είναι, πως έχετε  γυρίσει το κλειδί στην μηχανή, και  ο δρόμος ,  ανοιχτός μπροστά σας. Ο έρωτας, το αγαπημένο  καύσιμο της καρδιάς, οδηγεί σε διαδρομές κάθε είδους. Διαλέξτε  με προσοχή, η με παρόρμηση. Η όποια επιλογή, αδιάφορη. Το ταξίδι έχει σημασία, όχι ο προορισμός.

Δεύτερο Δεκαήμερο

Του δεύτερου δεκαημέρου, κάνετε το ατόπημα σε μια τρελούτσικη  αποκριάτικη βραδιά, ενώ συνοδεύετε το ταίρι σας, να δώσετε περισσότερη σημασία από  ότι επιτρέπεται, σε  ένα γοητευτικότατο μασκαραδάκι, με αποτέλεσμα να προκαλέσετε την  οργή και την ζήλια  της /του  συντρόφου σας. Φυσικά και θα το πληρώσετε λίγο πιο ακριβά από ότι υπολογίζατε, η μάχη της ατελείωτης, και αφόρητης γκρίνιας, θα τελειώσει, αλλά  να το γνωρίζετε πως από εδώ και μετά, θα βρίσκεστε υπό συνεχή, και επίμονη επιτήρηση. Για όσο βέβαια αντέξετε. Θα εξαρτηθεί από το πόσο αγαπάτε το ταίρι σας, ακόμα και αν σας σπάει τα νεύρα. Είναι και θέμα αντοχής, εάν την έχετε, συγχαρητήρια.

Τρίτο Δεκαήμερο

Του τρίτου δεκαημέρου, επιτέλους μόνοι. Η ιστορία που σας παίδευε χωρίς αντίκρισμα, πάει τελείωσε. Ήταν ένα άτομο από άλλη διάσταση. Απ  τον πλανήτη Αδιαφορία. Σαφώς δεν ήταν για σας, μα  είχατε τις ελπίδες σας μέχρι την τελευταία στιγμή. Πάλι λοιπόν από την αρχή. Είπαμε, η προσμονή  φέρνει εκείνη την  ανυπομονησία που κάνει την  καρδιά  κάθε φορά,  να κτυπά πιο γρήγορα, που μας κάνει να νιώθουμε πάλι παιδιά. Ένα παιχνίδι έξαψης που πολύ καλά το παίζετε, και  θα συνεχίζετε να το παίζετε για λίγο καιρό ακόμα. Μην σας γίνει  όμως συνήθεια, γιατί δεν θα μείνετε για πάντα παιδιά δυστυχώς..

Ταρώ της Αγάπης Φεβρουαρίου 2020 | Ζώδιο Σκορπιός

Κάρτα Tαρώ – Δύο Κούπα 

Κάρτα ταρώ Δύο των Κυπέλλων
Κάρτα ταρώ Δύο των Κυπέλλων

Το παρελθόν, που νομίζατε πως πια είχατε ξεχάσει, ξαφνικά επιστρέφει, και με έκπληξη αισθάνεστε τον ίδιο πόνο, τόσο δυνατό  όπως τότε. Σαν να μην πέρασε μια μέρα. Δεν έχετε ξεχάσει. Η μεγάλη αλήθεια, αυτή που  χρόνια αποφεύγατε να κοιτάξετε, όλο αυτόν τον καιρό, στέκει μπροστά σας, και σας κοιτά στα μάτια. Και τώρα τι γίνεται; Θα κάνετε την καθημερινότητά σας άνω κάτω; Η θα πιεσθείτε να κρατήσετε την ισορροπία της παρούσας κατάστασης χωρίς  καν να  αναρωτηθείτε,  αν αυτός ο πόνος  που νιώθετε, είναι Η μεγάλη σας αγάπη, και αν της αξίζει πραγματικά, μια δεύτερη ευκαιρία; Αχ δύσκολα που τα βλέπω..

Πρώτο Δεκαήμερο

Του πρώτου δεκαημέρου, είναι εκείνοι που δέχονται την μεγαλύτερη πίεση. Όμως εσείς ειδικά, έχετε το σπάνιο προσόν, να αντέχετε σχεδόν τα πάντα, και δεν με ανησυχείτε, είστε παντός καιρού, και συνήθως επιβιώνετε στα δυσκολότερα. Τα πάντα είναι  στο μυαλό μας, και οι περισσότερες  αντιδράσεις μας  πολύ συχνά, είναι υπερβολικές, γιατί  αφηνόμαστε να  μας παρασύρει, μια σκέψη της στιγμής. Αν πιστεύετε πως η ερωτική σας επιλογή , ήταν ένας απλός ενθουσιασμός , και πάει  τέλειωσε, μπείτε στον κόπο  να το κάνετε γνωστό, και στο πριν από λίγο, άλλο σας μισό, γιατί ακόμα  δεν έχει αντιληφθεί πως εσείς, για αλλού αρμενίζετε….

Δεύτερο Δεκαήμερο

Του δεύτερου δεκαημέρου, ζείτε τον έρωτά σας  δίχως να σκέπτεστε το αύριο. Φιλοσοφημένους σας βρίσκω. Όλοι αυτό το αύριο σκεπτόμαστε , δίχως να μας  περνά η παραμικρή  υποψία για το που θα βρισκόμαστε  αύριο, εκτός από εσάς  Σκορπιοί μου, και μπράβο σας. Στο σήμερα και ότι  για σας  συμπεριλαμβάνει, απολαμβάνετε τον μεγάλο σκοπό της ύπαρξής σας, τον έρωτα. Αυτόν λοιπόν  θα χαρείτε  με κάθε τρόπο, και με την ανάλογη ανταπόδοση απ’ το ταίρι σας. Έχετε αλλάξει  επίπεδο σκέψεων και πράξεων, προς μία εντελώς διαφορετική, κατεύθυνση, που για την ώρα, μοιάζει να βοηθά και να κατευθύνει την   πορεία σας  σε ακίνδυνα και σταθερά μονοπάτια.

Τρίτο Δεκαήμερο

Του τρίτου δεκαημέρου, αποφασίζετε την απόλυτη διαγραφή της  όποιας κατάστασης υπήρχε μέχρι σήμερα στην ζωή σας, και μπαίνετε χωρίς δεύτερη σκέψη, στην μηχανή του χρόνου. Ο μεγάλος και ο μοναδικός έρωτας, επιστρέφει ξαφνικά από το πουθενά, κι εσείς  κατόπιν… καθόλου ωρίμου σκέψεως, γονατίζετε στα πόδια του. Αν  αυτή είναι η ουσία της ζωής σας, με θρησκευτική  ευλάβεια , σκορπίστε παντού , την χρυσόσκονη της χαράς σας. Γευτείτε την  μέχρι να μην αντέχετε άλλο. Χαμογελάστε με  τις ζηλιάρικες ματιές του κόσμου. Η ευτυχία γύρισε στο σπίτι σας, και   αυτή την φορά, ήρθε για να μείνει. Απολαύστε το άρωμα  και την γεύση  αυτού  του παλιού κρασιού  του έρωτα απ’ το παρελθόν που τώρα ξαναζωντανεύει , και σας χαρίζει, αξέχαστες στιγμές.. 

Ταρώ της Αγάπης Φεβρουαρίου 2020 | Ζώδιο Τοξότης

Κάρτα Tαρώ – Το Αστέρι

Κάρτα Ταρώ Το Αστέρι

Οραματιστείτε πως θα θέλατε να προχωρήσετε, μια και είναι πολύ πιθανόν να τα καταφέρετε, όσο  κι αν τα πράγματα,  δείχνουν το αντίθετο. Κάποιες φορές είναι καλό να φοβάστε, όχι όμως αυτή την φορά. Η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη. Με αργό αλλά σταθερό τρόπο, απομακρύνεστε από δύσκολες καταστάσεις. Το όμορφο πλάσμα που βρίσκεται στο πλευρό σας, υποστηρίζει τα σχέδια, και επιβραβεύει  τις προσπάθειες, με την αμέριστη συμπαράσταση  που σας δίνει. Θα κουραστείτε αρκετά, μα να είστε σίγουροι πως οι κόποι σας δεν θα πάνε χαμένοι. Βαδίστε με προσοχή αφού καμία φορά λάθη γίνονται, αλλά και λάθη διορθώνονται. Στην παρούσα φάση όμως δεν σας φοβάμαι. Βρίσκεστε στην σωστή τροχιά, με την σωστή παρεούλα..

Πρώτο Δεκαήμερο

Του πρώτου δεκαημέρου, ίσως να έπρεπε να πάψετε να ονειρεύεστε την όποια αφθονία επιθυμείτε, που πάντοτε θα  βρίσκεται κάπου κοντά η μακριά στο μέλλον, και να δώσετε την αμέριστη προσοχή στο ότι ήδη  έχετε αποκτήσει, που μπορεί να είναι χίλια απτά υπαρκτά και όλα δικά σας πράγματα. Χαρείτε, απολαύστε, τις υπάρχουσες καλές συνθήκες που έχετε δημιουργήσει για τον εαυτόν σας, τους ανθρώπους στην ζωή σας, την καλή σας υγεία. Ωραία τα όνειρα, χωρίς αυτά δεν ζούμε, μα περισσότερο απ’ όλα  μετράει το παρόν, και πάνω από όλα η μεγάλη κινητήρια δύναμη , η αγάπη που μας ζεσταίνει την καρδιά εδώ και τώρα.

Δεύτερο Δεκαήμερο

Του δεύτερου δεκαημέρου, ακόμα δεν  έχετε ανακαλύψει την κατοικία που θα στεγάσει τον έρωτά σας, αλλά και το ψάξιμο έχει την γοητεία του. Ο  έρωτας καλά κρατεί, τα ίδια γούστα, οι ίδιες ιδέες, τα ίδια πιστεύω. Μια χαρά μου φαινόσαστε, μην σας ματιάσω. Προβλέπονται πολύ διασκεδαστικές αποκριάτικες βραδιές, που θα σας φέρουν ακόμα πιο κοντά. Φροντίστε να συντηρήσετε  το ωραίο κλίμα, που σαφώς βοηθά  την σχέση να πάει και λίγο μακρύτερα, σε ακόμα δυνατότερα  συναισθήματα. Πλανητικά ευνοείστε, συντροφικά, λάμπετε, κοινωνικά επεκτείνεστε, μια χαρά. Τι άλλο θέλετε για να βεβαιωθείτε, πως βαδίζετε στον σωστό δρόμο;

Τρίτο Δεκαήμερο

Του τρίτου δεκαημέρου, μπορεί  να έχετε καταξοδευτεί, αλλά το έχετε διασκεδάσει, το έχετε χαρεί όσο ποτέ. Αυτό μετράει. Βλέπω όμως πως τα μάτια σας είναι ανοικτά, θέλω να πω, πως πια, δεν λειτουργείτε στα τυφλά, και μπράβο σας. Τα έμπειρα χέρια σας πήραν τον έλεγχο, και τίποτα δεν μοιάζει να ξεφεύγει της προσοχής σας. Οικονομικά συνέρχεστε σχετικά γρήγορα, μη ανησυχείτε.  Η νέα κατάκτηση  ακτινοβολεί, σας χαρίζει την έμπνευση για πολλά πράγματα, και συχνά δείχνει να  αποζητά την αποκλειστικότητα της συντροφιάς σας. Δεν πιστεύω να μην κάνετε χατίρια; Αυτό άλλωστε δεν επιθυμείτε και σεις;

Ταρώ της Αγάπης Φεβρουαρίου 2020 | Ζώδιο Αιγόκερως

Κάρτα Tαρώ – Ο Ήλιος

Κάρτα Ταρώ Ο Ήλιος
Κάρτα Ταρώ Ο Ήλιος

Τα μεγάλα προβλήματα που σας  δημιουργούσαν πονοκέφαλο,  λύνονται μετά από, τις σοβαρές, επιτυχημένες, προσπάθειες και στα μέτρα που εφαρμόσατε .Κερδίζετε παντού. Θριαμβεύετε, κατατροπώνοντας τους εχθρούς σας , εξαφανίζοντάς τους, απ’ την ζωή σας. Το άτομο που για καιρό προσπαθούσατε να κατακτήσετε, παύει να είναι διστακτικό και μαζεμένο, απέναντί σας, ανοίγεται τελικά, και η στενότερη επαφή  μαζί του, σας κάνει να νιώθετε ευλογημένοι, που μετά από τόση μεγάλη προσπάθεια  η χαρά είναι δική σας. Πιστεύω πως  χαλαρώνετε λίγο τις χαρακτηριστικές σας άμυνες, και αυτό σας χαρίζει μια  άκρως γοητευτική ανεμελιά, που σας κάνει ακόμα πιο περιζήτητους. Τελικά ο Φεβρουάριος θα  σας ανεβάσει την διάθεση, και πολλά πράγματα, και καταστάσεις θα τα δείτε  με  άλλα μάτια, κάτι που θα βοηθήσει  ακόμα περισσότερο την καλή σας διάθεση.

Πρώτο Δεκαήμερο

Του πρώτου δεκαημέρου, ελαφρώς το παρακάνετε. Ωραίο είναι να  αγαπάς και να σε αγαπούν. Να θυμάστε  όμως πως όση αγάπη κι αν δώσεις η πάρεις, ποτέ δεν θα είναι αρκετή. Για αυτόν τον λόγο, πάρτε η δώστε αυτό που είναι εφικτό στην καρδιά σας. Οι υπερβολές βλάπτουν τον έρωτα γενικώς .Πάν μέτρον άριστον, έλεγαν οι  πρόγονοι μας, κάτι ήξεραν. Δεν λέω  στις καινούριες γνωριμίες, το καλύτερο είναι πάντα ο πρώτος καιρός. Στο χέρι σας είναι να τον επιμηκύνετε όσο μπορείτε. Το απολύτως σίγουρο είναι, πως θα περάσετε τέλεια. Πάντα όμως να θυμάστε το ..μέτρον.

Δεύτερο Δεκαήμερο

Του δεύτερου δεκαημέρου, θα επιθυμούσατε πολύ μια ιδανική κατάσταση, αλλά  δεν αισθάνεστε και τόσο έτοιμοι, για μία σοβαρή δέσμευση. Οι δυσκολότεροι του ζωδίου σας, και οι πιο αντιδραστικοί. Κινηθείτε όπως σας αρέσει, ακόμα κι αν κάτι πάει λίγο στραβά πάλι  χαμένοι δεν θα βγείτε .Προσοχή στις επιπολαιότητες, και στα από λάθος  μπερδεμένα ραντεβουδάκια. Κατά τα άλλα, ο μήνας προβλέπεται  να περάσει, με ήρεμες διασκεδάσεις, πιπεράτα φλερτάκια, και φλογερές βραδιές. Παράπονα.. μηδέν. 

Τρίτο Δεκαήμερο

Του τρίτου δεκαημέρου, ακόμα  μοναχούλια αισθάνεστε. Τα απαισιόδοξα  αιγοκεράκια  του ζωδίου σας, το έχετε ρίξει στην γκρίνια. Τίποτα δεν σας αρέσει. Περνάτε τα πολύ κάτω σας. Ελάτε όμως που τα πράγματα πρόκειται να αλλάξουν τόσο σύντομα, όσο δεν περιμένετε; Υπάρχουν κάποια  νέα όμορφα πρόσωπα έτοιμα να εισβάλουν στα χωρικά σας ύδατα για να τα  ταράξουν όσο δεν παίρνει άλλο. Τρικυμία προβλέπεται, και με την έντασή της, αποφορτίζεστε αυτομάτως, αφού το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε νέες ερωτικές καταστάσεις. Έξω  η γκρίνια, μέσα ο έρωτας. 

Ταρώ της Αγάπης Φεβρουαρίου 2020 | Ζώδιο Υδροχόος

Κάρτα Tαρώ – Τρία  Μπαστούνι 

Κάρτα ταρώ Τρία των Ράβδων
Κάρτα ταρώ Τρία των Ράβδων

Μεγάλοι και μικροί, ερωτικοί επαναστάτες, για το χατίρι σας τα σύννεφα φεύγουν, και ο ουρανός, δείχνει το γαλάζιο του. Ο ανοιχτός σας χαρακτήρας, η ευέλικτη σκέψη, και η φυσική σας περιέργεια, μαγνητίζουν κοντά σας ότι  αγαπάτε. Η εικόνα του ελεύθερου ταξιδευτή που εκπέμπετε, δεν πάει καθόλου χαμένη. Αν ακόμα δεν το έχετε καταλάβει, σύντομα θα το διαπιστώσετε. Ο κόσμος που αγαπά κάθε τι αυθεντικό, ειλικρινές και  αισιόδοξο, το βρίσκει σε σας. Εξαιρετικά χαρισματικά πλάσματα , προσελκύετε κοντά σας οτιδήποτε σας φαίνεται ενδιαφέρον και δεν μοιάζει με άλλα. Ήδη ένα τέτοιο πλάσμα  βρίσκεται στην αγκαλιά σας, και  τα ταξίδια μαζί προβλέπονται  αξέχαστα.

Πρώτο Δεκαήμερο

Του πρώτου δεκαημέρου, βρίσκετε κάποιες δυσκολίες με την διαχείριση μιας οικονομικής κατάστασης που για αρκετό καιρό σας ταλαιπωρεί. Το σίγουρο είναι πως τα καταφέρνετε να ξεφύγετε για  ένα χρονικό διάστημα , μα χωρίς να  ξεκαθαρίσει ακόμα το τοπίο. Κουράγιο. Η  προσπάθεια να κατακτήσετε το άτομο που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον σας, είναι σε καλό δρόμο, αλλά  χρειάζεται ακόμα  λίγο χρόνο πριν λάβετε την απάντηση που περιμένετε. Μην απογοητεύεστε, τα λάφυρα  σύντομα θα έλθουν στα χέρια σας, θέμα χρόνου είναι.

Δεύτερο Δεκαήμερο

Του δεύτερου δεκαημέρου, ευκαιρίες εμφανίζονται από το πουθενά, και κυριολεκτικά σας βρίσκουν εντελώς απροετοίμαστο. Συγκεντρωθείτε και μην λέτε ναι, όταν πρέπει να πείτε όχι.  Ένας εξαιρετικά χρήσιμος κανόνας, ειδικά γραμμένος για τους υδροχόους. Κρατήστε ότι έχετε αποκτήσει με τόσα όνειρα, μην αλλάξετε την πορεία σας. Είναι η σωστή.  Αυτό το πρόσωπο που ομορφαίνει την ζωή σας, αξίζει την αγάπη  και την εκτίμησή σας. Καταλαβαίνω τους δισταγμούς , και τις αμφισβητήσεις, πάντοτε θα υπάρχουν αυτά, μα στο βάθος της καρδιάς , το πολύτιμο  πετράδι του έρωτα, θα φωτίζει το, πρόσωπο και τον δρόμο σας.

Τρίτο Δεκαήμερο

Του τρίτου δεκαημέρου, κρατηθείτε καλά, δεθείτε σφιχτά στο δυνατό κατάρτι  του σκάφους της ζωής σας, γιατί το τραγούδι της  γοητευτικής σειρήνας που καιρό τώρα προσπαθείτε να κατακτήσετε, ανταποκρίνεται στο πάθος σας, ανταποδίδοντας  τα ίσα και παραπάνω, αφήνοντάς σας  κατάπληκτο, και μαγεμένο. Τέτοιο δώρο δεν το περιμένατε, αλλά όλα τα υπέροχα έτσι έρχονται, αναπάντεχα. Η τύχη  μοιάζει να σας ευνοεί σκανδαλωδώς, οι φίλοι σας ζηλεύουν. Δεν σας πειράζει. Τίποτα στην φάση αυτή δεν μπορεί να ενοχλήσει  τον έρωτά σας.  Νιρβάνα φίλοι μου Νιρβάνα.

Ταρώ της Αγάπης Φεβρουαρίου 2020 | Ζώδιο Ιχθύς

Κάρτα Tαρώ – Δύο  Πεντάκτινα

Κάρτα ταρώ Δύο των Πεντάκτινων
Κάρτα ταρώ Δύο των Πεντάκτινων

Αλλαγές, διορθώσεις, ξεκαθαρίσματα, και επαναπροσδιορισμοί, βελτιώνουν κατά πολύ την καθημερινότητά σας. Μερικοί βρίσουν τον ιδανικό έρωτα, άλλοι προσπαθούν να δημιουργήσουν καλύτερο κλίμα, με περισσότερο ποιοτικό χρόνο για την παρούσα σχέση τους, κι άλλοι απλά απολαμβάνουν αυτά που έχουν με κόπο αποκτήσει. Όσοι από εσάς  πρέπει τώρα να πάρετε κάποιες αποφάσεις, δεν θα βρίσκατε καταλληλότερη στιγμή. Αποκλείεται να κάνετε λάθος, φτάνει ότι αποφασίσετε να είναι εντός της λογικής, κι όχι έξω απ’ αυτήν. Μερικές φορές είναι καλό να φοβάστε, μα όχι τώρα. Οι πλανήτες  σας  συναινούν με τις επιθυμίες που εκφράζετε στο σύμπαν, και αυτό σας ακούει. Τώρα λοιπόν είναι η ώρα  να βγείτε απ’ την περίμετρο της σιγουριάς, και να τολμήσετε όχι μόνο  στο όνομα της αγάπης, αλλά και στο δικαίωμα  να μείνετε δίπλα της για πάντα.

Πρώτο Δεκαήμερο

Του πρώτου δεκαημέρου, διστάζετε πολύ να προχωρήσετε σε ένα δρόμο που μόνοι έχετε χαράξει, αλλά το σκέπτεστε, αν είναι το σωστό να τον ακολουθήσετε. Θυμηθείτε παρακαλώ, τι ακριβώς είχατε στο μυαλό σας, όταν τον χαράζατε. Το ίδιο ακριβώς σκεφτείτε  τώρα, και αργά μα αποφασιστικά, κάντε το πρώτο βήμα. Τίποτα δεν είναι τυχαίο, όλοι το γνωρίζουμε. Να θυμάστε πως η παλιά ζωή. Τέλος. Η καινούρια λαμπερή γεμάτη  χρώματα , ανυπόμονα περιμένει εσάς, να την ζήσετε. Σας δίνεται η περίφημη  δεύτερη ευκαιρία. Αρπάξτε την χωρίς άλλες τύψεις, αρκετές σας φόρτωσαν οι άλλοι. Τώρα η μαγική σας στιγμή. Αμπρα κατάμπρα ψαράκια μου.

Δεύτερο Δεκαήμερο

Του δεύτερου δεκαημέρου, στα βαθιά σας βρίσκω. Αισθήματα, πάθος, επιθυμίες χρόνων, συσσωρευμένες, ανεβαίνουν στην επιφάνεια και ζητούν  την ολοκλήρωση. Εσείς που κολυμπάτε στα μεγάλα βάθη, είστε οι πιο εσωστρεφείς και οι περισσότερο ευάλωτοι στα προσωπικά σας συναισθήματα. Πάρτε μια ανάσα και μόνο με αυτήν, ξεστομίστε επιτέλους ότι αισθάνεστε για να μην πνιγείτε στα ίδια σας τα δάκρυα. Σας περιμένει ακριβώς εκείνο που ονειρεύεστε. Μην το σκεφτείτε δεύτερη φορά, αναμονή τέλος.

Τρίτο Δεκαήμερο

Του τρίτου δεκαημέρου, αποφασίζετε να κάνετε πράγματα για τον εαυτόν σας, όπως να αρχίσετε μια δίαιτα, η να ξεκινήσετε εκείνη την τόσο μισητή,  μα τόσο απαραίτητη, γυμναστική.  Ηρωικές αποφάσεις .Μακάρι να τα καταφέρετε, αλλά, δύσκολα μπαίνετε σε οποιοδήποτε πρόγραμμα γενικά. Όλα αυτά βέβαια, για τα μάτια μιας ύπαρξης, που έχει μαγνητίσει την προσοχή σας.  Έχετε μάθει τα ωράρια των προγραμμάτων που παρακολουθεί, κι  εσείς  εκεί, βογκώντας και πονώντας, λιώνετε για ένα βλέμμα με νόημα, που δεν λέει να έλθει. Εγκρίνω τον σκοπό, αλλά όχι την αιτία .Αγαπήστε την  άσκηση, σας κάνει καλύτερους, και όχι μόνο στην υγεία. Αν λοιπόν η τύχη σας ευνοήσει, αρκετά σύντομα, θα τα έχετε και τα δύο. Σφριγηλότερη εμφάνιση, και μια ακόμα κατάκτηση, στο ενεργητικό σας.  

μέντιουμ άρης

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles