Ταρώ της Αγάπης Δεκεμβρίου 2019

Ταρώ της Αγάπης Δεκεμβρίου 2019 |Μέσα στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες μπορεί κάποιος να μάθει κάθε τι που τον απασχολεί με αξιοπιστία και ακρίβεια! Οι Μελλοντολόγοι του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες με επικεφαλής το Μέντιουμ Άρη Κάππα σας περιμένουν. Καθημερινά στο κατάστημα ή ακόμα και τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα και τον Κόσμο!

Ταρώ της Αγάπης Δεκεμβρίου 2019 | Ζώδιο Κριός

Κάρτα Tαρώ – Η Αυτοκράτειρα

Κάρτα Ταρώ Η Αυτοκράτειρα
Κάρτα Ταρώ Η Αυτοκράτειρα

 Ένα εξαιρετικά μεγαλοπρεπές άτομο, που ήδη υπάρχει στην ζωή σας, μάλλον ετοιμάζει ένα αναπάντεχο δωράκι, που πιθανότατα κάποιοι από σας το περιμένετε, και για μερικούς άλλους, πέφτει σαν κεραμίδα, στο κεφάλι σας. Ένα μωράκι που εύχομαι να είναι ευπρόσδεκτο και καλοδεχούμενο για όσους θα είστε οι προσεχείς γονείς. Εκείνοι που δεν έχουν κάτι τέτοιο να περιμένουν, θα αντιμετωπίσουν κάποιες όχι και τόσο περαστικές σκηνές ζήλιας, άκρως ενοχλητικές, δυσάρεστες , και διαρκείας. Άλλοι μπορεί να χρειαστεί να κάνουν μία απρογραμμάτιστη μετακόμιση. Με λίγα λόγια κανείς δεν θα πλήξει, από ότι φαίνεται. Στο σημαντικό σας θέμα  την υγεία, καλύτερα δεν γίνεται, μην ανησυχείτε  για τίποτα, έτσι;;Τίποτα.

Ταρώ της Αγάπης Δεκεμβρίου 2019 | Ζώδιο Ταύρος

Κάρτα Ταρώ – Τρία των Ραβδών

Σας βρίσκω σε πολύ καλό δρόμο. Μπορεί  ακόμα να μην έχουν φθάσει τα νέα που περιμένετε, αλλά μην ανησυχείτε στον δρόμο βρίσκονται. Καλό θα ήταν να παίρνατε λίγο χρόνο πριν οριστικοποιήσετε τις αποφάσεις σας στον σύντροφό που έχετε επιλέξει,  θα έπρεπε ίσως να τις πάρετε μαζί μια και αφορούν και τους δυο σας. Όμως δεν ανησυχώ, είμαι σίγουρη πως θα βρείτε τον σωστό τρόπο αν πραγματικά το θέλετε. Αποδεχτείτε τον άνθρωπό σας όπως είναι, δεν είναι δυνατόν να αλλάξει, τα βασικά χαρακτήρα του για σας. Άλλωστε  για αυτά  τον αγαπήσατε. Ωριμάστε μέσα από την αγάπη, δεχτείτε τα υπέροχα δώρα της χωρίς ερωτήσεις και σχόλια, θα υπάρξει χρόνος και γι’ αυτά αργότερα. Ηρεμίστε και πάνω απ’ όλα, χαρείτε.

Ταρώ της Αγάπης Δεκεμβρίου 2019| Ζώδιο Δίδυμος

Κάρτα Ταρώ – Δύο των Πεντάκτινων

Κάρτα ταρώ Δύο των Πεντάκτινων
Κάρτα ταρώ Δύο των Πεντάκτινων

Εκείνη την δεύτερη ευκαιρία που έχετε στο μυαλό σας, να γνωρίζετε πως δεν την δίνουμε στον άλλο. Εμείς την δίνουμε στον εαυτόν μας.  Αντί να ξυπνάμε κάθε πρωί, δίπλα σε ένα αδειανό μαξιλάρι, αποφασίζουμε να συγχωρήσουνε και να ξεχάσουμε. Το τίμημα δεν πρέπει να μας απασχολεί, αφού αυτή είναι επιθυμία μας με κάθε τρόπο θα πρέπει να την πραγματοποιήσουμε. Πάρτε λοιπόν τα όποια ρίσκα, και εύχομαι η άλλη πλευρά, να έχει ακριβώς την ίδια επιθυμία. Ο έρωτας αναγνωρίζει μόνο την ομορφιά της τρυφερότητάς της επιθυμίας της προσφοράς και της ενότητας. Για όλα τα άλλα τα ανούσια και τα κρύα, απλά αδιαφορεί. Αρπάξτε τώρα αυτή την ευκαιρία και κράτιστε και πάλι στην αγκαλιά σας, το άτομο που τόσο σας εμπνέει, και όσο πάει..

Ταρώ της Αγάπης Δεκεμβρίου 2019| Ζώδιο Καρκίνος 

Κάρτα Ταρώ – Έξι των Κυπέλλων

Κάρτα ταρώ Έξι των Κυπέλλων
Κάρτα ταρώ Έξι των Κυπέλλων

Δεν καταλαβαίνω πως το έχετε δει μέσα στον Δεκέμβριο να το παίξετε παιδιά, αλλά ομολογώ, πως πολύ σας πάει. Από ότι φαίνεται , πάει πέρασε η περίοδος απόψυξης και τώρα με αυτή την καινούρια γνωριμία, αισθάνεστε ανάλαφροι σαν πούπουλα. Η διαφορετική διάσταση που μόλις μπήκατε μέσα  ερωτευτήκατε τρελά,, σας οδηγεί  σε νέα πράσινα μονοπάτια, και συμπεριφέρεστε σαν δεκαοκτάχρονα. Μακάρι . να κρατήσει αυτό το όμορφο συναίσθημα για πάντα. Κερδίζετε  με το σπαθί της αγάπης, αυτό ακριβώς που  ονειρευόσαστε και γεύεστε με όλες σας τις αισθήσεις, το γλυκό νέκταρ του έρωτα. Αχ….

Ταρώ της Αγάπης Δεκεμβρίου 2019 | Ζώδιο Λέων

Κάρτα Ταρώ  – Το Δύο των Ξιφών

Κάρτα ταρώ Δύο των Ξιφών
Κάρτα ταρώ Δύο των Ξιφών

Τον προηγούμενο μήνα,  η συμβουλή  ήταν να μαζευτείτε λιγάκι και να φερθείτε γλυκύτερα στο ταίρι σας. Εσείς τι κάνατε; Μπλέξατε εις διπλούν Λιονταράκια μου; Και τώρα τι κάνουμε; Τι ισορροπία μοιραία είναι αυτή που βρήκατε; Το καλό μαζί σας είναι πως κάνετε πράγματα που είναι φτιαγμένα στα μέτρα σας και γλιστράτε σαν  χέλια, άφαντα και αόρατα. Λίγο χώρο αφήνετε, κι αμέσως νέα πράγματα μπαίνουν μέσα. Ασυμμάζευτα θηριάκια του έρωτα, ατρόμητα και φλογερά και ποιος σας φτάνει. Δεν μου πέφτει λόγος, γιατί απλούστατα είστε μοναδικά άπαιχτα και άπιαστα. Με το ταίρι σας δεν γνωρίζω τι θα συμβεί αλλά, αν είναι υπομονετικό, γίνονται και θαύματα..

Ταρώ της Αγάπης Δεκεμβρίου 2019 | Ζώδιο Παρθένος       

Κάρτα Ταρώ – Ο Ακόλουθος των Ραβδών

Κάρτα ταρώ Ακόλουθος των Ράβδων
Κάρτα ταρώ Ακόλουθος των Ράβδων

Με καλά νέα ξεκινά ο Δεκέμβριος, γεγονός που σας αναπτερώνει το ελαφρώς πεσμένο ηθικό σας. Έχετε μπροστά σας μία εξαιρετική ευκαιρία, να κερδίσετε τον χρόνο που χάσατε προσπαθώντας μάταια να κατακτήσετε το αντικείμενο του έρωτά σας. Τα τραπέζια γυρίζουν, οι γνώμες αλλάζουν, και ξαφνικά συμβαίνει το θαύμα. Το άτομο που σας έχει πάρει τα μυαλά, από το πουθενά, εμφανίζεται όλο γλύκες και χαρές, σαν να μην είχε προηγηθεί η περίπου απόρριψή σας, και όλο το προηγούμενο παρελθόν διαγράφεται. Τώρα με τα καινούρια, ελπιδοφόρα γεγονότα, μπορείτε να προχωρήσετε ακάθεκτοι στους ερωτικούς σας ελιγμούς,  μέχρι την τελική πτώση και να κερδίσετε το μεγάλο έπαθλο της αγάπης.

Ταρώ της Αγάπης Δεκεμβρίου 2019| Ζώδιο Ζυγός      

Κάρτα Ταρώ – Η Βασίλισσα των Ξιφών

Κάρτα ταρώ Βασίλισσα των Ξιφών
Κάρτα ταρώ Βασίλισσα των Ξιφών

Προσπάθησα τον προηγούμενο μήνα, να σας προειδοποιήσω, μα όπως βλέπω δεν τα κατάφερα. Πάει το πουλάκι πέταξε. Αυτά συμβαίνουν στην ζωή, τώρα τι να κάνετε; Ευτυχώς που το φως του προβολέα σας, φωτίζει ένα λαμπερό πρόσωπο, άκρως γοητευτικό, που σας σαγηνεύει και πάνω απ’ όλα  σας γοητεύει η χροιά της φωνής του. Γούστα είναι αυτά. Το αποτέλεσμα της γνωριμίας διαγράφεται εξαιρετικά ευοίωνο, και  θα σας αποζημιώσει για τα προηγούμενα σπασμένα. Ποιος στην χάρη σας. Κάθε αρχή και εύκολη για τα ζυγάκια που κάτι τέτοια τα τρώνε για πρωινό, κι αν δεν βαρεθούν, που βαριούνται πολύ εύκολα, και για βραδινό. Τυχερά νούμερα  22- 7- 1.

Ταρώ της Αγάπης Δεκεμβρίου 2019| Ζώδιο Σκορπιός

Κάρτα Ταρώ – Το Άρμα

Κάρτα Ταρώ Το Άρμα
Κάρτα Ταρώ Το Άρμα

Τα σχέδια που κάνετε για μία αλλαγή, ίσως αφορά ένα ταξιδάκι, μα πιθανόν και να έχετε αποφασίσει μία αλλαγή ή κατοικίας , η αυτοκινήτου, όλα αυτά για να σβήσετε  τα παλιά και να αρχίσετε να γράφετε τα καινούρια, με καινούριο φυσικά πρόσωπο. Καλό θα σας κάνει αφού κάθε τι καινούριο, σας ενθουσιάζει, και συγχρόνως ανανεώνει, όπως ας πούμε, το νέο άτομο στην ζωή σας, που φαίνεται να ΄φέρνει μαζί του φρέσκες ιδέες και χρώματα στην καθημερινότητά σας. Όσο για τα νέα αρώματα του έρωτα; Άπειρα. Μάλλον αξίζουν τελικά τα έξοδά σας, μια και πιάνουν τόπο. Ας ελπίσουμε λοιπόν  στην διάρκεια της Ευτυχίας, να κρατήσει μέχρι να χορτάσετε, αν αυτό ποτέ είναι δυνατόν.

Ταρώ της Αγάπης Δεκεμβρίου 2019| Ζώδιο Τοξότης

Κάρτα Ταρώ – Τέσσερα των Ραβδών

Κάρτα ταρώ Τέσσερα των Ράβδων
Κάρτα ταρώ Τέσσερα των Ράβδων

Ωραία καλοί μου τοξότες, η ευχή μου του προηγούμενου μήνα, φαίνεται πως μάλλον έπιασε, και χαίρομαι για σας. Το θέμα είναι να μπορούμε να καταλάβουμε τις βαθύτερες ανάγκες μας, και να μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό. Εσείς  απ’ την άλλη, με τον έμφυτο ενθουσιασμό σας, θα έλεγα ότι επιεικώς, το παρακάνετε. Είπαμε να γίνετε αποφασιστικότεροι οκ. Όχι όμως ακόμα δεν τον είδαμε, βάζουμε θέμα συμβίωσης, και γάμου; Σπεύδε βραδέως έλεγαν οι σοφοί μας πρόγονοι.  Δεν λέω όλα δείχνουν όμορφα, είναι όμως κι όλα; Με λίγη προσοχή λοιπόν και ελαφρώς κρατημένες τις μηχανές του ενθουσιασμού σας, η γλυκιά σας ιστορία, φαίνεται να κρατά τον ούριο άνεμο, που φυσά στα πανιά σας..

Ταρώ της Αγάπης Δεκεμβρίου 2019| Ζώδιο Αιγόκερως   

Κάρτα Ταρώ –  Η Μεγάλη Ιέρεια

Κάρτα Ταρώ Η Μεγάλη Ιέρεια
Κάρτα Ταρώ Η Μεγάλη Ιέρεια

Ίσως να έχει έλθει  η ώρα να αφήσετε πίσω ότι πλήγωσε  τόσο βαθιά τον εγωισμό σας, όσα ψέματα ακούσατε, όσες αλήθειες δεν ειπώθηκαν ποτέ, όσα γνωρίζετε πως συνέβησαν πίσω   από την πλάτη σας. Πιστεύω πως είναι εδώ η στιγμή, που θα πρέπει να  αφεθείτε με κλειστά μάτια, στην ευεργετική και γιατί όχι θεραπευτική, ενέργεια του σύμπαντος, να σας οδηγήσει  όπως, και εκεί που τόσο σοφά γνωρίζει, στην  επίλυση  δηλαδή των προβλημάτων σας, και στις σωστές επιλογές που πρέπει να πάρετε. Ένα διαζύγιο, ένας δύσκολος χωρισμός, προκειμένου να ζήσετε μια ολοκαίνουρια ζωή με το άτομο που διακαώς επιθυμείτε, θα υποχρεωθούν να προχωρήσουν προς ένα φινάλε δυσάρεστο μα απαραίτητο. Πάντοτε, όταν φτάνουμε στο τέλος μιας αποτυχημένης διαδρομής, νιώθουμε θλίψη. Αυτό όμως με κανένα τρόπο, δεν θα γίνει τροχοπέδη στην  αυριανή ευοίωνη ημέρα που σας ξημερώνει.

Ταρώ της Αγάπης Δεκεμβρίου 2019 | Ζώδιο Υδροχόος       

Κάρτα Ταρώ – Τρία των Πεντάκτινων

Κάρτα ταρώ Τρία των Πεντάκτινων
Κάρτα ταρώ Τρία των Πεντάκτινων

Καινούριες βάσεις, καινούργιές αγάπες νέο σκοπό  ζωής, όλα φρέσκα και λαμπερά. Αυτός ο έρωτας δείχνει το πρόσωπό του στον καθρέφτη της καρδιάς σας. Επιτέλους αποφασίζετε  να φρενάρετε,  για να απολαύσετε την υπέροχη συντροφιά που σας προσφέρετε απλόχερα. Μπορεί να είναι λίγο νωρίς ακόμα, μα έχει αρχίσει να σχηματίζεται στο μυαλό σας η ιδέα της σταθερότητας, ότι και αν συνεπάγεται  σε αυτό. Κάτι που θα θέλατε να κτίσετε μαζί, λιθαράκια  και φιλιά. Πολύς έρωτας μαζεμένος. Μακάρι να πάψετε πια να αναζητάτε διαρκώς, την ερωτική ποικιλία, πράγμα που λόγω επαγγέλματος, όσο πατά η γάτα, αμφισβητώ. Μια όμως και δεν επιθυμώ να σας ματιάσω, σας εύχομαι τα ακόμα καλύτερα..

Ταρώ της Αγάπης Δεκεμβρίου 2019 | Ζώδιο Ιχθύς      

Κάρτα Ταρώ – Η Εγκράτεια

Κάρτα Ταρώ Η Εγκράτεια
Κάρτα Ταρώ Η Εγκράτεια

Μία κατάσταση που ξεκίνησε από εντελώς ελευθέρα, και στο όποτε,  εξελίσσεται  αργά μα σταθερά, σε  πρώτου βαθμού  σαν τους τυφώνες. Ο τυφώνας έρωτας λοιπόν, ενέσκηψε στην πολιτεία της καρδιάς σας και ετοιμάζεται να σας πάρει μαζί, θέλετε δεν θέλετε. Σαν καλός αλχημιστής, θα αναμίξετε τα θέλω σας με εκείνα του άλλου προσώπου, την επιθυμία και τον πόθο σας, και ως διά μαγείας όλα θα μπουν στην θέση τους. Μοιάζουν όλα τέλεια. Παρακαλώ μην τα χαλάσετε με την γνωστή σας  απαισιοδοξία. Το συγκεκριμένο άτομο μοιάζει κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας,  Χαρείτε το. Τυχεροί αριθμοί  8-12-23

ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles