Τα ζώδια των Χριστουγέννων

Μέντιουμ Άρης

Μέντιουμ Άρης

Τα ζώδια των Χριστουγέννων | Ζώδιο Κριός

Κριός – Ζώδιο Κριός – Προβλέψεις Κριός

Η αντίληψη, η προνοητικότητα και το καλλιτεχνικό σας ταλέντο, υπόσχονται σήμερα επιτυχία σε επιχειρήσεις, κυρίως αν σχετίζονται με κάθε μορφής έγγραφα, παιδιά, διδασκαλία και μέση εκπαίδευση.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του γάμου και των συνεργασιών, των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εργασίας, της υγείας, της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών.

Η πανσέληνος της 22-12-2018 επηρεάζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας.

Τα ζώδια των Χριστουγέννων | Ζώδιο Ταύρος

Ταύρος - Ζώδιο Ταύρος - Προβλέψεις Ταύρος

Ταύρος – Ζώδιο Ταύρος – Προβλέψεις Ταύρος

Με όπλα το ταλέντο και τη λογική, μπορείτε να έχετε επιτυχία σε επιχειρήσεις σχετικές με την ομορφιά, την επικοινωνία ή την εκπαίδευση. Κινηθείτε επικοινωνήστε.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εργασίας, της υγείας, της καριέρας, των επαγγελματικών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής.

Η πανσέληνος της 22-12-2018 επηρεάζει τον τομέα των επικοινωνιών, φίλων, συγγενών κ.λ.π.

Τα ζώδια των Χριστουγέννων | Ζώδιο Δίδυμος

Δίδυμος - Προβλεψεις Δίδυμος - Ζώδιο Δίδυμος

Δίδυμος – Προβλεψεις Δίδυμος – Ζώδιο Δίδυμος

Με τη μαχητικότητα που σας διακρίνει, αλλά και την υπομονή και υπομονή, εύκολα θα φθάσετε στο στόχο και την αναγνώριση, μια που διαθέτετε τη τη στόφα του αρχηγού.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του σπιτιού, της τροφής, της καριέρας, των επαγγελματικών.

Η πανσέληνος της 22-12-2018 επηρεάζει τον τομέα των χρημάτων και υλικών αγαθών.

Τα ζώδια των Χριστουγέννων | Ζώδιο Καρκίνος

Καρκίνος - Ζώδιο Καρκίνος - Προβλέψεις Καρκίνος

Καρκίνος – Ζώδιο Καρκίνος – Προβλέψεις Καρκίνος

Πιο ισορροπημένο συναισθηματικά από εσάς, δεν θα μπορούσαμε να βρούμε σήμερα. Η κοινωνικότητα και η πνευματώδης ομιλία, σας δίνουν την απαραίτητη γοητεία. Το σπίτι είναι ο χώρος που θα αποδώσετε καλύτερα σήμερα. Πείτε όχι σε ποτό.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του σπιτιού, της τροφής, των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών.

Η πανσέληνος της 22-12-2018 επηρεάζει τον τομέα της προσωπικής σας λάμψης.

Τα ζώδια των Χριστουγέννων | Ζώδιο Λέων

Λέων - Ζώδιο Λέων - Προβέψεις Λέων

Λέων – Ζώδιο Λέων – Προβέψεις Λέων

Η ανυπομονησία δίνει κάποια νευρικότητα και στις κινήσεις σας. Με δίψα για μάθηση, αποφεύγετε τα προβλήματα και μπορείτε να ασχοληθείτε με επιτυχία με ό,τι απαιτεί διανοητική εργασία. Εκεί δείχνετε τις ξεχωριστές σας ικανότητες.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, του γάμου και των συνεργασιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ.

Η πανσέληνος της 22-12-2018 επηρεάζει τον τομέα θρησκείας, αποκρυφισμού.

Τα ζώδια των Χριστουγέννων | Ζώδιο Παρθένος

Παρθένος - Ζώδιο Παρθένος - Προβλέψεις Παρθένος

Παρθένος – Ζώδιο Παρθένος – Προβλέψεις Παρθένος

Η εξυπνάδα, η σταθερότητα, το καλλιτεχνικό ταλέντο, μπορούν να συνδυαστούν με σκοπό το κέρδος. Αρκετά κοινωνικοί, αλλά όχι και πολύ αισιόδοξοι, χωρίς πολλά ανοίγματα δείχνετε μια πίστη στις σχέσεις σας.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, της εργασίας, της υγείας, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του γάμου και των συνεργασιών.

Η πανσέληνος της 22-12-2018 επηρεάζει τον τομέα φίλων, ομάδων, δημοσιότητας, κοινού.

Τα ζώδια των Χριστουγέννων | Ζώδιο Ζυγός

Ζυγός - Ζώδιο Ζυγός - Προβλέψεις Ζυγός

Ζυγός – Ζώδιο Ζυγός – Προβλέψεις Ζυγός

Το θάρρος και η γενναιοδωρία σας σήμερα, είναι τα όπλα της επιτυχίας. Θέματα σχετικά με ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα ή δικαστήρια μπορούν να βρουν λύση, καθώς έχετε εξαιρετικό ένστικτο και αντοχή στην επιδίωξη των επιδιώξεών σας.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών της εργασίας, της υγείας.

Η πανσέληνος της 22-12-2018 επηρεάζει τον τομέα των επαγγελματικών.

Τα ζώδια των Χριστουγέννων | Ζώδιο Σκορπιός

Σκορπιός - Ζώδιο Σκορπίος - Προβλέψεις Σκορπιός - Ο Μήνας του Σκορπιού

Σκορπιός – Ζώδιο Σκορπίος – Προβλέψεις Σκορπιός

Με το ρομαντισμό και έντονο το καλλιτεχνικό στοιχείο σήμερα, αλλά και τα μεγάλα πάθη, δείξτε ιδιαίτερη προσοχή και μην τα βάζετε με τον εαυτό σας. Ελέγξτε τα συναισθήματά σας, για να έχετε κάποια ελπίδα επιτυχίας.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών του σπιτιού, της τροφής, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας.

Η πανσέληνος της 22-12-2018 επηρεάζει τον τομέα εκπαίδευσης και μακρινών ταξιδιών.

Τα ζώδια των Χριστουγέννων | Ζώδιο Τοξότης

Τοξότης - Ζώδιο Τοξότης - Προβλέψεις Τοξότης

Τοξότης – Ζώδιο Τοξότης – Προβλέψεις Τοξότης

Τα όπλα σας σήμερα είναι η ξεχωριστή σας διαίσθηση και κοινωνικότητα. Λίγο απρόβλεπτοι, αλλά με μεγάλο μαγνητισμό προς τα πλήθη, μπορείτε να φθάσετε πιο εύκολα στην επιτυχία, που τόσο τη θέλετε..

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, του σπιτιού, της τροφής.

Η πανσέληνος της 22-12-2018 επηρεάζει τον τομέα ασφαλειών, κληρονομιών, οικονομικών.

Τα ζώδια των Χριστουγέννων | Ζώδιο Αιγόκερως

Αιγόκερως - Ζώδιο Αιγόκερως - Προβλέψεις Αιγόκερως

Αιγόκερως – Ζώδιο Αιγόκερως – Προβλέψεις Αιγόκερως

Η δυσκολία στο να εκφράσετε τα συναισθήματά σας αλλά και να ζητήσετε βοήθεια των άλλων, όταν την χρειάζεστε, φαίνεται στις σημερινές σας δραστηριότητες και δοσοληψίες. Κατά τα άλλα και πρακτικότητα έχετε και οργανωτικότητα, που θα μπορούσαν να φέρουν καλύτερα αποτελέσματα.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών.

Η πανσέληνος της 22-12-2018 επηρεάζει τον τομέα του γάμου ή συνεργασιών σας.

Τα ζώδια των Χριστουγέννων | Ζώδιο Υδροχόος

Υδροχοός - Ζώδιο Υδροχόο - Προβλέψεις Υδροχόος

Υδροχοός – Ζώδιο Υδροχόο – Προβλέψεις Υδροχόος

Η μεγάλη σας αισιοδοξία, αλλά και η οργανωτική ικανότητα μπορούν να σας καθιερώσουν σήμερα και να δώσουν την επιτυχία. Ακόμα και οι φιλοσοφικές συζητήσεις σας ευχαριστούν. Προσοχή όμως στα συμπόσια, επειδή τα κιλά παραμονεύουν.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, της προσωπικότητας, του εγώ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης.

Η πανσέληνος της 22-12-2018 επηρεάζει τον τομέα της εργασίας και υγείας σας.

Τα ζώδια των Χριστουγέννων | Ζώδιο Ιχθύες

Ιχθύς - Ζώδιο Ιχθύς - Προβλέψεις Ιχθύς

Ιχθύς – Ζώδιο Ιχθύς – Προβλέψεις Ιχθύς

Από τη μια κάποια επιθετικότητα, από την άλλη ο έντονος συναισθηματισμός, μπορούν να σας οδηγήσουν σε ψυχικούς τραυματισμούς. Φανείτε πολύ προσεκτικοί σήμερα σε όλα τα θέματα.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του γάμου και των συνεργασιών, της προσωπικότητας, του εγώ.

Η πανσέληνος της 22-12-2018 επηρεάζει τον τομέα των ερωτικών, αλλά και των παιδιών.

Μέντιουμ Άρης

Μέντιουμ Άρης

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles