Όταν τα ζώδια θυμώνουν

ταρωτώ μαντικές τέχνες

Τα ζώδια όταν έχουν νεύρα – Ζώδιο Κριός 
Ζώδιο Κριός

Ζώδιο Κριός

Έχουν τον εκνευρισμό στο αίμα τους. Αυτό διότι ο πλανήτης Άρης είναι κυβερνήτης του ζωδίου σας. Η ανυπομονησία είναι στο αίμα τους. Πολλές φορές τα Κριάρια, είναι ιδιαίτερα εύθικτα και επιτίθενται σε κάθε «πρόκληση». Δεν είναι τυχαίο πως οι Κριοί γίνονται στρατιωτικοί, μηχανικοί, χειρούργοι, οδοντογιατροί. Είναι όμως άτομα τα οποία δεν ξέρεις πότε θα αντιδράσουν, πως θα αντιδράσουν και σε πιο ερέθισμα. Ιδιαίτερα επιρρεπής σε μικροατυχήματα.

 

Τα ζώδια όταν έχουν νεύρα – Ζώδιο Ταύρος
Ζώδιο Ταύρος

Ζώδιο Ταύρος

Ο θυμός των Ταύρων είναι ελεγχόμενος μέχρι να φτάσουν στο αμήν. Εάν όμως φτάσουν εκεί τότε… αλλάξτε χώρα. Είναι από τα άτομα τα οποία έχουν τεράστια υπομονή, αλλά όταν σπάσουν τα όρια ανοχής και αντοχής τους, τότε γίνονται πραγματικά ταύροι σε υαλοπωλείο. Το κακό είναι ότι τα μαζεύουν μέσα τους και κάνουν μια έκρηξη μετά από αρκετό καιρό, με αποτέλεσμα να καταστρέφουν ότι έχουν χτίσει με κόπο. Όταν όμως ηρεμούν, πράγματι μετανιώνουν αλλά είναι αργά πλέον γιατί έχουν αφήσει μόνο συντρίμμια.

 

Τα ζώδια όταν έχουν νεύρα – Ζώδιο Δίδυμος
Ζώδιο Δίδυμος

Ζώδιο Δίδυμος

Οι Δίδυμοι είναι υπερκινητικοί και έχουν έναν εκνευρισμό τον οποίο δεν μπορούν να τον εξηγήσουν. Όταν όμως πραγματικά τα πάρουν στο κρανίο, εκμεταλλεύονται το επικοινωνιακό τους χάρισμα και σε κάνουν αλοιφή σε φραστικό, πάντα, επίπεδο. Θίγονται με αρκετά περίεργα πράγματα, και συνήθως ξεσπούν με οδήγηση και δυνατή μουσική. Αν δείτε ποτέ κανέναν να φεύγει με το αυτοκίνητο ή την μηχανή με χίλια, τότε κατά 90% είναι Δίδυμος.

 

Τα ζώδια όταν έχουν νεύρα – Ζώδιο Καρκίνος
Ζώδιο Καρκίνος

Ζώδιο Καρκίνος

Αρκετά παθητικοί και εσωστρεφείς, δεν βγάζουν σχεδόν ποτέ τα νεύρα τους προς τα έξω. Τα «καταπίνουν», σκάνε μόνοι τους και πολλές φορές αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υποφέρουν από ψυχοσωματικές ασθένειες. Εμ… όλη αυτή η ένταση κάπου πρέπει να βγει.

 

Τα ζώδια όταν έχουν νεύρα – Ζώδιο Λέων
Ζώδιο Λέων

Ζώδιο Λέων

Έχει την ικανότητα να εξωτερικεύει συναισθήματα και να εκφράζεται μ’ ένα ζεστό, όλο αυτοπεποίθηση και δημιουργικότητα τρόπο. Ευέξαπτος και γεμάτος πάθος, εκρήγνυται θυμίζοντας Βεζούβιο (σπανίως μεν, βοήθα Παναγιά μου αν τον πετύχεις έτσι δε). Όμως είναι γενναιόδωρος σε μεγάλο βαθμό και μπορεί να ξεχάσει όσο και να συγχωρήσει αυτούς που συχνά του έχουν κάνει κακό.

 

Τα ζώδια όταν έχουν νεύρα – Ζώδιο Παρθένος
Ζώδιο Παρθένος

Ζώδιο Παρθένος

Θεωρούνται από τα ήρεμα ζώδια του κύκλου. Γνωστοί τσιγκούνηδες, το πολύ-πολύ να σπάσουν κανένα ποτήρι στα νεύρα τους (φτηνό όμως, ε;) Σπάνια θα βρίσει με άσχημους χαρακτηρισμούς , ενώ ως εκτόνωση μπορεί να διαβάσει κάποιο βιβλίο, να ακούσει την μουσική της αρεσκείας του ή να πάει το σκυλί του βόλτα. Πάντως αν παρεκτραπεί, σίγουρα θα έρθει να ζητήσει συγνώμη.

 

Τα ζώδια όταν έχουν νεύρα – Ζώδιο Ζυγός
Ζώδιο Ζυγός

Ζώδιο Ζυγός

Ένα ζώδιο που προτιμά να πληρώνει με το ίδιο νόμισμα. Τους έστησες, θα σε στήσουν. Τους απάτησες, θα σε απατήσουν. Όταν όμως σημάνουν τα τύμπανα του πολέμου δεν κάνουν υποχώρηση αλλά αναχώρηση, δηλαδή κοινώς την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια. Σπάνια το τραβάνε στα άκρα . Όταν συμβαίνει όμως αυτό είναι συνήθως σε σχέσεις και σε βάθος χρόνου, κάνοντας των άλλο να φύγει αυτός από μόνος του.

 

Τα ζώδια όταν έχουν νεύρα – Ζώδιο Σκορπιός
Ζώδιο Σκορπιός

Ζώδιο Σκορπιός

Η προσωποποίηση του θυμού. Συνήθως έχουν μια ψυχρότητα, ενώ αν τους ρωτήσεις «τι έχεις;» θα σου απαντήσουν «τίποτα, κάτι δικά μου». Εκεί πρέπει να περιμένεις τον θυμό και την εκδίκηση. Έχουν βίαια ξεσπάσματα και πολλές φορές χτυπούν, βρίζουν ενώ ξεσπούν ακόμα και στον εαυτό Όταν δεν περνά το δικό τους γίνονται τρομερά εκδικητικοί, ακριβώς γιατί έχουν δική τους αντίληψη περί κόσμου.

 

Τα ζώδια όταν έχουν νεύρα – Ζώδιο Τοξότης
Ζώδιο Τοξότης

Ζώδιο Τοξότης

Έμφυτο χαρακτηριστικό τους να σπάνε τα νεύρα των άλλων. Ακολουθώντας ένα δικό τους τρόπο σκέψης μπορεί να στραβώσουν εκεί που δεν το περιμένεις και να τα κάνουν όλα ρημαδιό, ενώ αντίθετα εκεί που περιμένεις ότι θα γίνουν έξαλλοι απλά να σε κοιτούν σιωπηλοί. Εάν ξεπεράσουν τα όριά τους είναι ικανοί να βρίσουν και να κάνουν φασαρία χτυπώντας πράγματα γύρω τους.

 

Τα ζώδια όταν έχουν νεύρα – Ζώδιο Αιγόκερος
Ζώδιο Αιγόκερος

Ζώδιο Αιγόκερος

Με χαρακτηριστικό τους την πειθαρχία και την υπευθυνότητα εκνευρίζονται όταν ο κόσμος γύρω τους λειτουργεί αντίθετα. Έχουν δική τους άποψη των πραγμάτων και του κόσμου γενικότερα και σπάνια αλλάζουν γνώμη. Τα ξεσπάσματά τους είναι σπάνια, αλλά τρομερά σε ένταση και δεν υπάρχει περίπτωση να συνεννοηθείς μαζί τους όταν είναι σε τέτοια κατάσταση. Κοινώς ανήκουν στην κατηγορία του «Ο γιατρός είπε να λέμε πάντα ναι και χωρίς χαμόγελο μην καταλάβουν ότι τους κοροϊδεύουμε».

 

Τα ζώδια όταν έχουν νεύρα – Ζώδιο Υδροχόος
Ζώδιο Υδροχόος

Ζώδιο Υδροχόος

Θυμώνουν εύκολα, αλλά ευτυχώς για λίγο. Αν και η ένταση που βγάζουν είναι μεγάλη. Κυρίως όταν τους αμφισβητούν ή όταν νιώθουν ότι καταπιέζονται. Συμβουλή: όταν βλέπετε ένα τέτοιο ζώδιο να ξεκινάει να θυμώνει, αποσπάστε του την προσοχή στρέφοντας την συζήτηση σε άλλα θέματα μπας και γλιτώσετε την μουρμούρα.

 

Τα ζώδια όταν έχουν νεύρα – Ζώδιο Ιχθύες
Ζώδιο Ιχθύς

Ζώδιο Ιχθύς

Παρ όλη την συναισθηματικότητα που τους διακρίνει, θυμώνουν και μάλιστα με ευκολία. Συνήθως όμως την κρατούν μέσα τους, καθώς τα ψαράκια είναι πολύ εσωστρεφή, και έτσι κάνουν κακό στον ίδιο τους τον εαυτό. Υποφέρουν συχνά από πονοκεφάλους που προέρχονται κυρίως από καταπιεσμένα συναισθήματα. Αναγνωρίζουν την ειλικρινή συγνώμη και θεωρούν το επίμαχο ζήτημα λήξαν.
Διαβάστε ακόμα:

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles