Τα σημάδια του χωρισμού

Τα σημάδια του χωρισμού. Οι σχέσεις δε θα είναι πάντα μια εύκολη κατάσταση. Ακόμα και τα ζευγάρια, που δείχνουν τέλεια στους τρίτους, έχουν θέματα που χρειάζεται να δουλέψουν. Στην τελική, τίποτα που αξίζει να το έχεις, δεν έρχεται εύκολα.

Αλλά για εκείνους, που βρίσκονται σε μακροχρόνιες σχέσεις, μπορεί να φανεί δύσκολο να το κάνουν να λειτουργήσει, είτε πρόκειται για μια μέρα ή για να ξεπεράσουν μια κατάσταση. Αν έχετε υπάρξει ζευγάρι για πολύ καιρό, είστε άνετοι και έχετε οικειότητα μεταξύ σας. Το να αφήσετε τη σχέση, μπορεί να γίνεται όλο και πιο δύσκολο.

«Δεν είμαστε στατικοί, κάτι το οποίο είναι καλό πράγμα, αλλιώς δε θα ήμασταν ικανοί να αναπτυχθούμε και να μάθουμε από προηγούμενες εμπειρίες».

«Όλοι αλλάζουμε με το πέρασμα του χρόνου και αν οι σχέσεις μας αντικατοπτρίζουν τις αλλαγές, που βιώνουμε ως άτομα, η στατική κατάσταση μιας σχέσης μπορεί να αρχίσει να μοιάζει σαν την αρχή του τέλους της σχέσης».

Σχετικά Άρθρα:

Μετά τον χωρισμό τι;

Το τέλος μια σχέσης | Χωρισμός

Πως αντιμετωπίζει κάθε ζώδιο τον χωρισμό;

Αλλά μερικές φορές οι άνθρωποι δεν αναπτύσσονται προς την ίδια κατεύθυνση και τότε έρχεται η ώρα για αυτούς να αποχωρίσουν από τη σχέση. Παρακάτω είναι τα πέντε σημάδια, που δείχνουν πως η σχέση σου έχει τελειώσει, σύμφωνα με την Degges-White.

Τα σημάδια του χωρισμού | Είσαι πάντα ενοχλημένος από το σύντροφό σου

Όταν κάποιος βρίσκεται συνεχώς γύρω σου, μπορεί να καταλήξεις να κατευθύνεις όλη την αναστάτωση σου πάνω του. Σε μια υγιή σχέση, ο σύντροφός σου είναι εκεί για να σε βοηθήσει στις δύσκολες στιγμές. Αλλά σε μια κακή, δεν επικοινωνείτε σωστά και πολλές σκέψεις μένουν ανείπωτες. Αν πάντα νιώθεις θυμωμένος με το σύντροφό σου, η Degges-White είπε πως θα πρέπει να καταλάβεις αν θα είσαι πιο ευτυχισμένος αν χωρίσεις. Αν η απάντηση είναι ναι, ήρθε η ώρα να πεις αντίο.

Τα σημάδια του χωρισμού | Η σκέψη του να σε αγγίζει σε κάνει να μαζεύεσαι

Τα σεξουαλικά “πάνω και κάτω” είναι φυσιολογικά σε όλες τις σχέσεις. Επίσης, η περίοδος του μέλιτος δε διαρκεί για πάντα, επομένως δε θα είστε πάντα ο ένας κολλημένος πάνω στον άλλο. Η Degges-White είπε πως όταν το πάθος ξεφουσκώσει, αυτό που μένει είναι φιλία όπου υπάρχει συνουσία και μια μακράς διαρκείας σύνδεση.

Το να φαντασιώνεσαι άλλους ανθρώπους είναι επίσης φυσιολογικό. Αλλά αν το κάνεις όλη την ώρα και η σκέψη του πραγματικού συντρόφου σου σε κάνει να βγάζεις σπυράκια, τότε αυτό είναι ένα κακό σημάδι. Η Degges-White είπε πως αν είστε πολύ εξουθενωμένοι ή κουρασμένοι για να κάνετε σεξ, τότε αυτό είναι εντάξει. Όλα σχετίζονται με το αν βρίσκετε ακόμα ο ένας τον άλλο ελκυστικό ή όχι.

“Ενώ το σεξ δεν είναι ποτέ αυτό, που κρατάει μια μακροχρόνια σχέση επιτυχημένη, αν πλέον δεν μπορείς να πάρεις ευχαρίστηση ούτε ακόμα και από μια ανάμνηση σεξουαλικής ικανοποίησης με τον σύντροφό σου ή δε νιώθεις ούτε ένα ίχνος επιθυμίας να βρεθείς με τον σύντροφό σου με την έννοια της συνουσίας, τότε σίγουρα κάτι πάει στραβά”, είπε.

Διαβάστε και αυτό: Η πραγματική αγάπη

Τα σημάδια του χωρισμού | Έχεις αρχίσει να μισείς τις συνήθειές του

Στην αρχή μιας σχέσης, όλα φαίνονται τέλεια. Είναι πιθανότερο να του δώσεις το πλεονέκτημα να αμφιβάλλει για τη συμπεριφορά του και όλες οι συνήθειές του φαίνονται χαριτωμένες και αξιαγάπητες.

Προχωρώντας μπροστά, λίγους μήνες ή χρόνια αργότερα και αυτές οι μικρές ιδιομορφίες μπορεί να γίνουν υπερβολικά ενοχλητικές. Η Degges-White είπε πως αν δεν μπορείς να ανεχτείς τον τρόπο με τον οποίο ο σύντροφός σου μασάει το φαγητό του, χτυπάει τα δάχτυλά του, ή οτιδήποτε άλλο, αυτό πιθανώς έχει να κάνει περισσότερο με εσένα, παρά με εκείνον.

“Πολλοί από εμάς θέλουμε να ξεσπάσουμε στους συντρόφους μας, επειδή είμαστε εκνευρισμένοι ολοκληρωτικά από κάτι άλλο. Επιλέγουμε τους συντρόφους και τις οικογένειες ως τα “ασφαλή μας μέρη”. Για να βγάλουμε προς τα έξω τα “όχι και τόσο όμορφα” συναισθήματά μας”, είπε.

“Όταν δεν μπορείς να αναχθείς να κοιτάς το σύντροφό σου ή φοβάσαι για την επιστροφή του συντρόφου σου στο σπίτι ή νιώθεις σαν να θες να ουρλιάζει όταν ο σύντροφός σου ξεκινά να λέει το ίδιο αστείο/βαρετή ιστορία/χαζή παρατήρηση/κτλ., τότε μάλλον χρειάζεσαι να καθίσεις κάτω και να μιλήσεις ειλικρινά σχετικά με το αν η σχέση σας αναπτύσσεται ή όχι μέσα σε όσα εσύ και ο σύντροφός σου χρειάζεστε να είναι”.

Ενδιαφέρον: Νέα Σχέση μετά από Χωρισμό;

Τα σημάδια του χωρισμού | Οι καυγάδες αυξάνονται

Όλα τα ζευγάρια μαλώνουν. Στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι ο πιο υγιής τρόπος για να επιλύσουν ένα θέμα. Αρκεί να το κάνετε με το σωστό τρόπο. Γι’ αυτό ένας περιστασιακός καυγάς δεν αποτελεί σημάδι πως είστε λάθος ο ένας για τον άλλο. Ωστόσο, μικρές διαφωνίες που πάντα καταλήγουν σε ομηρικούς καυγάδες, δεν είναι υγείες. Και αν σημαδεύετε στο ποιος θα υπερισχύσει, πάντα αναφέρεστε στο παρελθόν ή προσπαθείτε να πληγώσετε ο ένας τον άλλον, τότε δεν προσπαθείτε να προχωρήσετε μπροστά. Σπρώχνετε ο ένας τον άλλο μακριά.

Διαβάστε και αυτό: Ανεκπλήρωτος Έρωτας

 

Τα σημάδια του χωρισμού | Δεν πηγαίνει κάπου

Κανείς δε θέλει να βρίσκεται σε μια αδιέξοδη σχέση, που φαίνεται να μην οδηγεί κάπου. Αν σκέφτεσαι ότι ο σύντροφός σου προσπαθεί να αλλάξει προς το καλύτερο, τότε θα πρέπει να του δώσεις λίγο χώρο να το κάνει. Αλλά αν ακούν τις ανησυχίες σου και τις αγνοούν παρά τις παίρνουν σοβαρά υπόψιν, τότε αυτό είναι ένα προειδοποιητικό σημάδι.

“Κάποιες φορές χρειάζεται να δώσουμε μια προθεσμία σε έναν πιθανό μακροχρόνιο σύντροφο”, είπε. “Και ενώ χρειάζεται να είσαι ευέλικτος απλώς για να προσαρμοστείς στα πραγματικά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν, αν ένας σύντροφος δεν μπορεί να συμφωνήσει σε ένα λογικό χρονοδιάγραμμα για τη σχέση, ώστε να την πάει στο επόμενο επίπεδο, τότε μπορεί να είναι καλύτερο να την τελειώσεις ολοκληρωτικά, παρά να την αφήσεις σε μια μακροχρόνια αδράνεια”.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles