Υδροχόος | Τα καλύτερα & χειρότερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα

Πιθανότατα να υπάρχουν χαρακτηρηστικά στο ζώδιο σας που σας αρέσουν και ίσως ακόμη και να τα λατρεύετε. Όλοι έχουμε κάποια γνωρίσματα της προσωπικότητας μας που αγαπάμε αλλά και μερικά που μας δυσκολεύουν την ζωή.

Για αρχή, ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο του αέρα, όπως και ο Ζυγός και ο Δίδυμος.

Και ως ζώδιο του αέρα, τείνουν να είναι στοχαστές που αγαπούν να αναλύουν εις βάθος ένα προβλήμα για να το καταλάβουν.

Είναι επίσης σε θέση να χειριστούν αφηρημένα προβλήματα όπως ένας επαγγελματίας επειδή τείνουν να βλέπουν τον κόσμο με διαφορετική οπτική. Σίγουρα δεν σκέφτονται όπως κάθε άλλο ζώδιο.

Ο Υδροχόος είναι τόσο διαφορετικός από τα άλλα ζώδια, που η μοναδικότητα και η διαφορετικότητα του πολύ συχνα τον κάνει να φαίνεται ως “περίεργος” και ασυνήθιστος στους άλλους.

via GIPHY

Με άλλα λόγια, αν δεν είστε ήδη ένα ζώδιο του αέρα, πιθανότατα δεν θα ξέρετε ποτέ τι συμβαίνει μέσα στο κεφάλι του Υδροχόου.

Όπως ο ίδιος ο αέρας, ο Υδροχόος είναι δύσκολο να δεσμευτεί. Ακόμη και όταν νομίζετε ότι τους έχετε καταλάβει, κάνουν ή λένε κάτι που αποδεικνύει ότι δεν τους γνωρίζετε καθόλου.

Αλλά παρόλο που μπορεί να είναι δύσκολο να μάθεις πραγματικά τι θέλει ένας Υδροχόος, δεν μπορείς να αρνηθείς ότι ο κύριος στόχος τους στη ζωή είναι να κάνουν την διαφορά και να φέρουν κάτι καλό στο κόσμο που ζουν.

Ο Υδροχόος κυβερνάται από τον Ουρανό. Από τον Ουρανό, ο Υδροχόος παίρνει τη διάθεσή του για εξέγερση και την ανάγκη να εξερευνήσει νέα πράγματα στη ζωή.

Η θέση αυτού του πλανήτη κάνει τον Υδροχόο να είναι τόσο ανεξάρτητος και προοδευτικός άνθρωπος. Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης της πρωτοτυπίας και της ελευθερίας, εξάλλου.

Παρόμοιο άρθρο: 6 Ζώδια που Κρύβουν τα συναισθήματά τους

Όσο για τον τρόπο του Υδροχόου, ο Υδροχόος είναι ένα σταθερό ζώδιο, μαζί με τον Ταύρο, τον Λέοντα και τον Σκορπιό.

Αυτό σημαίνει ότι είναι πιο πιθανό να είναι εσωστρεφής παρά εξωστρεφής, και είναι πιο πεισματάρης και ριζωμένος στις πεποιθήσεις τους από ότι άλλα ζώδια.

Συνεχίστε να διαβάζετε για τα καλύτερα και χειρότερα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του Υδροχόου, σύμφωνα με την αστρολογία.

10Βλέπει πάντα την καλύτερη εκδοχή των άλλων

via GIPHY

Μια από τις καλύτερες ιδιότητες του Υδροχόου είναι ότι είναι πάντα έτοιμος να δει το καλύτερα χαρακτηριστικά των ανθρώπων που συναναστρέφεται. Είναι το είδος του ατόμου που σας δίνει το πλεονέκτημα της αμφιβολίας σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις.

Ο Υδροχόος πιστεύει επίσης στις δεύτερες ευκαιρίες, αρκεί να την δείξετε ότι το αξίζετε.

Παρόμοιο άρθρο: Ζώδιο Υδροχόος Μαθήματα Αστρολογίας

9Είναι ένα μυστήριο

via GIPHY

Ο Υδροχόος είναι ένα μυστήριο που μπορεί να ακούγεται ενδιαφέρον για μερικούς ανθρώπους, αλλά στην πραγματικότητα, θα σας μπερδέψει. Αρέσετε στα αλήθεια σε έναν Υδροχόο ή απλώς είναι ευγενικός; Είστε ακόμα φίλοι μετά από αυτόν τον μεγάλο τσακώμο που είχατε ή μήπως δεν θα ξαναμιλήσετε ποτέ;

Θα προσπαθήσετε να καταλάβετε πολλά σε κάθε συνάντηση με τον Υδροχόο, αλλά σας εγγυώμαι ότι δεν θα λάβετε πολλές απαντήσεις. Η απόμακρη φύση του Υδροχόου καθιστά δύσκολο να σας εκφράσει ακριβώς τα συναισθήματα του.

Και όσον αφορά τις καταστάσεις, και τις καλές και τις κακές στην ζωή του, είναι πολύ δύσκολο να καταλάβεις τι ακριβώς νιώθουν.

Παρόμοιο άρθρο: Το Ζώδιο του Μήνα | Υδροχόος

8Δεν φοβάται υπερασπιστεί τον εαυτό του.

via GIPHY

Ένα πράγμα που είναι σίγουρο πως δεν κάνει ποτέ ο Υδροχόος είναι πως δεν γίνεται ποτέ χαλί να τον πατήσουν. Είτε αγωνίζεται για κάτι που πιστεύει είτε υπερασπίζεται τον εαυτό του σε ένα επιχείρημα, ο Υδροχόος είναι ένας ισχυρός χαρακτήρας που δεν φοβάται να σταθεί για τον εαυτό του.

Παρόμοιο Άρθρο: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις: 29/01/18 – 04/02/2018

7Είναι ο άνθρωπος του όλα ή τίποτα

via GIPHY

Ακούγεται σαν μια καλή ιδιότητα του χαρακτήρα που μπορεί κάποιος να έχει, αλλά όταν πρόκειται για τον Υδροχόο, αυτό φτάνει στα άκρα. Ο Υδροχόος ΠΟΤΕ δεν κάνει τίποτα στο μισό.

Είναι γνωστό ότι κάνει μια μεγάλη διαπραγμάτευση από την επαναστατοποίηση, η οποία συχνά τον φέρνει σε περισσότερα προβλήματα από ό,τι μπορεί να χειριστεί.

Παρόμοιο άρθρο: Πώς το ωροσκόπιο σας θα επηρεάσει την καριέρα σας το 2018

6Έχει μυαλό και ξέρει πώς να το χρησιμοποιήσει

via GIPHY

Ο Υδροχόος αγαπά να μάθαινει και πάντα ψάχνει για αυτό το νέο ενδιαφέρον τομέα για να σβήσει τη δίψα του για γνώση. Αγαπά επίσης τη διδασκαλία ή να λεει στου φίλους του όλα τα καινούργια πράγματα που μαθαίνει, επειδή είναι ο τρόπος του να δένεται με τους ανθρώπους που αγαπά, καθώς και να τους διδάσκει κάτι νέο.

Ένας Υδροχόος σκέφτεται πάντα εναλλακτικά.

Παρόμοιο άρθρο: Προβλέψεις Ταρώ Φεβρουαρίου 2018

5Δεν θα είναι ποτέ δεμένος.

via GIPHY

Αν και είναι αλήθεια, ο Υδροχόος έχει πολλούς στενούς φίλους και αγαπά να συναντά νέους ανθρώπους. Ωστόσο, του αρέσει να είναι ανεξάρτητος και χρειάζεται την ελευθερία του για να είναι ευτυχισμένος.

Δεν είναι ένα μυστικό ότι ο Υδροχόος μπορεί να είναι πολύ απόμακρος και ενώ μπορεί να φανεί σαν να είναι κρύος και πως δεν σε θέλει πραγματικά γύρω σου. Στην πραγματικότητα, του αρέσει να είναι μόνος του. Ακόμα και αν πονάει μερικές φορές, όμως!

Παρόμοιο άρθρο: Ποιό είναι το σοφότερο ζώδιο;

4Βλέπει τον κόσμο διαφορετικά

via GIPHY

Ο Υδροχόος θα μπορούσε σίγουρα να χαρακτηριστεί ως “δεξιόστροφο” άτομο, λαμβάνοντας υπόψη πόσο συχνά σκέφτεται εναλλακτικά. Είναι ένα δημιουργικό άτομο, το οποίο πολλές φορές δεν είναι εμφανές στην δουλειά που κάνει, αλλά και στον τρόπο που σκέφτεται.

Δεν θα δείτε τον Υδροχόο να εξετάζει τα πράγματα λογικά, αλλά θα τον δείτε να προσπαθεί να μετατρέψει ένα πρόβλημα με τρόπο δικό του για να το λύσει.

Παρόμοιο Άρθρο: Το Ζώδιο που πρέπει να αποφύγετε να κάνετε σχέση

3Μπορείτε πάντα να στηριχτείτε πάνω του

via GIPHY

Πάνω από όλα τα άλλα, ο Υδροχόος είναι ένας καταπληκτικός φίλος που μπορείτε να έχετε. Όχι μόνο θα είναι εκεί την στιγμή που θα του πεις πως τον χρειάζεσαι αλλά θα κάνει και ό,τι είναι δυνατόν να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

Ο Υδροχόος είναι επίσης ένας φοβερός ακροατής, οπότε κάθε φορά που έχετε κάποιο πρόβλημα ή απλά θέλετε να μιλήσετε, είναι πάντα εκεί για να σας ακούσει.

Παρόμοιο άρθρο: Οι χειρότεροι φόβοι των ζωδίων – και πώς να τους καταπολεμήσετε

2Ο στοχασμός του μπορεί να τον φέρει σε μπελάδες.

via GIPHY

Ο Υδροχόος δεν είναι καθόλου παρορμητικός άνθρωπος. Έχει την τάση να είναι στοχαστικός σε ό,τι κάνει, κάτι που είναι φυσικό, αλλά μπορεί επίσης να οδηγήθει σε υπερβολική σκέψη.

Και όταν ο Υδροχόος ξανασκεφτεί τα πράγματα, συμβαίνουν κακά πράγματα. Ακόμη και όταν πρέπει να πάρει μια απόφαση για κάτι που ήθελε για πολύ καιρό, πρέπει ακόμα να ζυγίσει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα πριν κινηθεί.

Παρόμοιο άρθρο: Πως ζηλεύει το κάθε ζώδιο;

1Με ποιο ζώδιο ταιριάζει περισσότερο; Με τον Ζυγό

via GIPHY

Τόσο ο Ζυγός όσο και ο Υδροχόος είναι ζώδιο του αέρα. Αυτό τους κάνει να σκέπτονται με τον ίδιο τρόπο και να έχουν παρόμοιες διαδρομές και στόχους στη ζωή.

Και τα δύο ζώδια εκτιμούν την ενεργό κοινωνική ζωή. Ο Ζυγός εκτιμά ότι ο Υδροχόος είναι μια δημιουργική ψυχή, ενώ ο Υδροχόος εκτιμά πως μπορεί να ξέρει τι πραγματικά συμβαίνει με τον Ζυγό κάθε στιγμή.

Ο Ζυγός και ο Υδροχόος είναι έξυπνοι και επικοινωνούν εξαιρετικά μεταξύ τους.

Ενώ και οι δύο παίρνουν αποφάσεις με βάση τα συναισθήματά τους, δεν είναι ούτε αυταρχικοί ούτε ανεύθυνοι με τα συναισθήματά τους. Για τους άλλους, αυτή η σχέση μπορεί να μοιάζει περισσότερο με μια σοβαρή συνεργασία, αλλά μόνο ο Υδροχόος και ο Ζυγός γνωρίζουν πόσο βαθιά η αγάπη τους.

Σας ενδιαφέρει:

Ονειροκρίτης Ταρωτώ. Πλήρης και Αναλυτικός.

Εδώ, μαθαίνεις την αλήθεια. Προβλέψεις Ταρώ από 15€. 

Γίνε και εσύ φίλος μας στο Facebook. Στην Μεγάλη παρέα του Ταρωτώ!