Τα ιδανικά ζώδια για σχέση εξ’αποστάσεως

Για να έχεις μια σχέση με απόσταση, χρειάζεται να είσαι καλός στην επικοινωνία.

Τα ιδανικά ζώδια για σχέση εξ’αποστάσεως. Οι σχέσεις εξ’ αποστάσεως απαιτούν τεράστια δέσμευση και θυσία και σίγουρα δεν είναι για τους δειλούς. Πολλές από αυτές αποτυγχάνουν. Επειδή ο ένας ή και οι δυο σύντροφοι δεν είναι πρόθυμοι ή ικανοί να εναποθέσουν την απαραίτητη δουλειά ή τα χρήματα για να τις κάνουν επιτυχημένες. Όπως το να προγραμματίζουν βιντεοκλήσεις ή να οργανώνουν ταξίδια για να βλέπουν ο ένας τον άλλο συχνά.

Πιθανώς το γνωρίζεις ήδη πως, καλώς ή κακώς, το ζώδιό σου σχετίζεται αρκετά με την ερωτική σου ζωή. Μπορεί να αποκαλύψει αν τείνεις περισσότερο στις πρόσκαιρες ή τις σοβαρές σχέσεις, το πόσο πιθανό είναι να μείνεις πιστός και το πόσο ρομαντικός είσαι.

Οι σχέσεις εξ’ αποστάσεως λειτουργούν καλύτερα, όταν υπάρχει πολλή εμπιστοσύνη. Ανοιχτή επικοινωνία, προγραμματισμός και όταν ο κάθε σύντροφος έχει τη δική του ανεξάρτητη κοινωνική ζωή. Φυσικά, οποιοδήποτε ζώδιο είναι ικανό να το κάνει να λειτουργήσει. Αν προσπαθεί αρκετά σκληρά, αλλά αυτό είναι μόνο για πλάκα.

Για να ξέρεις: Ζώδια και Πεθερές | Οι 12 πεθερές

Ζώδια για σχέση εξ’αποστάσεως | Δίδυμοι (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) : τέλειοι στην επικοινωνία
Ζώδιο Δίδυμος

Ζώδιο Δίδυμος

Ένας Δίδυμος θα κάνει την προσπάθεια να τηλεφωνήσει.

Ο καλύτερος τρόπος να κρατήσεις υγειή τη σχέση σου με απόσταση, ή οποιαδήποτε σχέση, είναι να διατηρήσεις μια ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας. Δε θα έχεις την ευκαιρία να δεις ή να μιλήσεις στο σύντροφό σου όσο συχνά θα μπορούσες, αν ζούσατε στο ίδια σπίτι, και αυτό το κάνει απολύτως απαραίτητο και για τους δύο να στέλνετε μηνύματα. Να κάνετε βιντεοκλήσεις. Να μιλάτε στο τηλέφωνο. Να στέλνετε περιστέρια-αγγελιοφόρους! Ή οτιδήποτε χρειάζεται να κάνετε για να βεβαιωθείτε πως και οι δύο παραμένετε συγχρονισμένοι ο ένας με τη ζωή του άλλου όσο πιο πολύ γίνεται.

Οι Δίδυμοι έχουν πολύ εύκολο το όλο θέμα της επικοινωνίας. Κάποιες φορές ακόμα, υπερμοιράζονται. Αγαπούν πραγματικά το να δίνουν και να λαμβάνουν πληροφορίες. Θα ακούσουν καθώς περιγράφεις τη μέρα σου. Θα σου πουν τα πάντα για το τι τους συμβαίνει, για να μην νιώσεις ποτέ πως έχεις χάσει κάτι.

Διαβάστε και αυτό: Τι είναι αυτό που εκνευρίζει τα ζώδια;

Ζώδια για σχέση εξ’αποστάσεως | Παρθένοι (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου) : είναι πιστοί και ειλικρινείς
Ζώδιο Παρθένος

Ζώδιο Παρθένος

Ένας Παρθένος είναι ένας αφοσιωμένος σύντροφος.

Η εμπιστοσύνη είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία μιας σχέσης με απόσταση. Χρειάζεται να είσαι σε θέση να εμπιστευτείς πλήρως το σύντροφό σου. Ακόμα κι όταν δε ξέρεις πάντα τι κάνει ακριβώς. Ένας τρόπος να το κάνεις αυτό είναι να επιλέξεις ένα σύντροφο, που είναι άνετα πιστός και πάντα ειλικρινής, όπως ένας Παρθένος.

Οι Παρθένοι είναι γνωστοί για την επιλεκτικότητά τους και αυτό ισχύει το ίδιο και για τις ερωτικές τους επιλογές. Καθώς δεν είναι άνθρωποι που θα «βουτήξουν» στα πράγματα χωρίς να αναλύσουν όλες τις πλευρές, ένας Παρθένος έχει πιθανόν ξοδέψει αρκετό χρόνο σκεπτόμενος για το αν ένα πρόσωπο είναι σωστό ή όχι για αυτούς. Και μόλις πάρουν την απόφασή τους, είναι αφοσιωμένοι μέχρι το τέλος. Μπορεί να υποκύψουν στη ζήλεια κάποιες φορές, αλλά το γεγονός πως είναι ανοιχτοί και ειλικρινείς θα πρέπει να τους βοηθάει να χαλαρώσουν.

Αστρολογία: Οι 12 Οίκοι στην Αστρολογία

Ζώδια για σχέση εξ’αποστάσεως | Αιγόκεροι (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου) : παραμένουν λογικοί στους καυγάδες
Ζώδιο Αιγόκερος

Ζώδιο Αιγόκερος

Οι Αιγόκεροι θα δουλέψουν για να διορθώσουν το πρόβλημα.

Η σημασία και η πρόθεση των λέξεων μπορεί να χαθούν μέσω των μηνυμάτων ή των e-mail και μαζί με την ένταση που προκαλεί η απόσταση, μπορεί να οδηγήσει σε κάποιους μεγάλους καυγάδες, που ίσως να μην είχατε αν ήσασταν κοντά. Είτε πρόκειται για πραγματικά προβλήματα ή ασήμαντες λογομαχίες, μπορεί να φανεί δύσκολο να φτάσετε σε έναν δίκαιο συμβιβασμό μέσω τηλεφώνου.

Ευτυχώς, ο Αιγόκερος θα είναι ικανός να παραμείνει πρακτικός και λογικός κατά τη διάρκεια και των δυο ειδών καυγάδων και πιθανόν θα συνεισφέρει για να τους αποτρέψει από το να πάρουν έκταση. Έχουν μια αποφασιστικότητα για να επιτύχουν, επομένως δε θα επιτρέψουν σε μια σχέση να χαθεί τόσο γρήγορα χωρίς να καταβάλλουν όλη την προσπάθεια, που χρειάζεται, για να διορθωθεί το πρόβλημα.

Σχετικό Άρθρο: Πως να φλερτάρετε ένα ζώδιο

Ζώδια για σχέση εξ’αποστάσεως | Υδροχόοι (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου) : είναι ικανοί να απολαμβάνουν τη μοναχικότητα και να διατηρούν την προσωπική τους ζωή
Ζώδιο Υδροχόος

Ζώδιο Υδροχόος

Οι Υδροχόοι έχουν πολλούς φίλους για να τους κρατάνε απασχολημένους.

Ένα από τα κλειδιά για να κάνεις την οποιαδήποτε σχέση να λειτουργήσει, είναι να διατηρήσεις μια καλή αίσθηση του εαυτού σου. Ο σύντροφός σου δε θα έπρεπε να είναι ολόκληρος ο κόσμος σου και το να έχεις τους δικούς σου φίλους και την κοινωνική σου ζωή εκτός από αυτόν, θα βοηθήσει στο να μείνεις συνετός. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τις σχέσεις εξ’ αποστάσεως. Οι Υδροχόοι είναι κοινωνικοί, έχουν πολλούς φίλους και επίσης απολαμβάνουν την ελευθερία τους. Με αυτόν τον τρόπο, μια σχέση εξ’ αποστάσεως μπορεί πράγματι να είναι το τέλειο είδος σχέσης γι’ αυτούς. Βοηθάει επίσης πως είναι μέσα σε ό,τι έχει να κάνει με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, κάτι που θα φανεί χρήσιμο για τη διατήρηση της οικειότητας παρά τα πολλά χιλιόμετρα, που σας χωρίζουν.

Δείτε και αυτό: Όταν τα ζώδια θυμώνουν

Ζώδια για σχέση εξ’αποστάσεως | Τοξότες (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου) : είναι άνετοι και ασφαλείς με τον εαυτό τους
Ζώδιο Τοξότης

Ζώδιο Τοξότης

Οι Τοξότες θα εστιάσουν στον εαυτό τους και δε θα ανησυχούν για το τι κάνει ο σύντροφός τους.

Ένα από τα πιο ενδεικτικά σημάδια πως η σχέση σου εξ’ αποστάσεως θα αποτύχει, είναι αν εσύ και ο σύντροφός σου δεν εμπιστεύεστε ο ένας τον άλλο. Όταν δεν τον βλέπεις συχνά, ζείτε και οι δυο κάπως μυστικές ζωές και η έλλειψη εμπιστοσύνης μπορεί να οδηγήσει στην παράνοια σχετικά με τα πραγματικά συναισθήματα του άλλου ή ακόμα και στο φόβο της απιστίας. Χρειάζεται να είσαι αρκετά ασφαλής μέσα στη σχέση σου και να μην αφήνεις αυτά τα αρνητικά συναισθήματα να σε κατακλύζουν και οι Τοξότες είναι υπέροχοι σε αυτό.

Είναι απίστευτα άνετοι με τον εαυτό τους και δε θα ανησυχούν διαρκώς για το τι κάνει το άλλο άτομο. Παρότι μερικές φορές μπορεί να γίνουν αρκετά προκλητικοί, είναι τυπικά πολύ άμεσοι όταν επικοινωνούν αυτό, που θέλουν.

Ζώδια για σχέση εξ’αποστάσεως | Λέοντες (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου) : είναι αρκετά ρομαντικοί, ώστε να κρατήσουν τη σπίθα ζωντανή
Ζώδιο Λέων

Ζώδιο Λέων

Είναι πραγματικοί ρομαντικοί.

Κάθε σχέση, είτε εξ’ αποστάσεως είτε όχι, μπορεί να φτάσει σε μια ρουτίνα, όταν τα πράγματα έχουν χαλαρώσει μετά από μια καυτή και έντονη αρχή. Πρέπει να γίνεις δημιουργικός, όταν ψάχνεις τρόπους να κρατήσεις αυτή τη σπίθα ζωντανή, κάτι το οποίο είναι ιδιαίτερα δύσκολο όταν δε βρίσκεστε στην ίδια πόλη.

Οι Λέοντες δεν έχουν πρόβλημα με αυτό. Σφοδρά παθιασμένοι και ρομαντικοί. Οι Λέοντες είναι υπέροχοι εραστές για την ικανότητά τους να δείχνουν συνεχώς στο σύντροφό τους πόσο πολύ τον θέλουν. Θέλουν πραγματικά ο σύντροφός τους να είναι ευτυχισμένος. Θα φτάσουν στα άκρα για να το πετύχουν. Μια σχέση εξ΄αποστάσεως δε θα είναι ποτέ βαρετή, αν ένας Λέοντας είναι κομμάτι της.

Ζώδια για σχέση εξ’αποστάσεως | Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου) : είναι συγχρονισμένοι με τις ανάγκες του συντρόφου τους
Ζώδιο Ιχθύς

Ζώδιο Ιχθύς

Ακόμα κι αν επικοινωνείτε μέσω μηνυμάτων, ένας Ιχθύς θα σας καταλάβει.

Οι εκφράσεις του προσώπου και η γλώσσα του σώματος συχνά μπορούν να πουν πολλά περισσότερα από ό,τι οι λέξεις, που επιλέγουμε να χρησιμοποιούμε. Αλλά, όταν βρίσκεσαι σε μια σχέση εξ’ αποστάσεως, δε θα έχεις πάντα αυτά τα στοιχεία για να αντιληφθείς.

Ένας Ιχθύς είναι ικανός να αντιμετωπίσει αυτό το θέμα με το να είναι πολύ συγχρονισμένος με τα συναισθήματα του άλλου προσώπου. Μπορούν να το αισθανθούν, όταν κάτι πάει στραβά, ακόμα κι αν δεν του το λες, γεγονός που μπορεί να βελτιώσει δραστικά τους επικοινωνιακούς περιορισμούς μιας σχέσης εξ’ αποστάσεως. Είναι επίσης συμπονετικοί και ρομαντικοί. Επομένως ο σύντροφός τους μπορεί να είναι σίγουρος ότι τον ακούν. Τον καταλαβαίνουν και τον αγαπούν! Κάτι το οποίο είναι όλα όσα μπορεί να ζητήσει κανείς.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles