Σέξι Ζώδια

Ποια είναι τα ζώδια που καταφέρνουν να κάνουν κάθε ερωτική επαφή, μαζί τους, να μένει αξέχαστη;

1ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23 Αυγούστου  – 22 Σεπτεμβρίου)

Οι Παρθένοι είναι συχνά συνδεδεμένοι με την αγνότητα και την αθωότητα, αλλά κανείς δεν ξέρει πως είναι μια κρυφή δύναμη κάτω από τα σεντόνια. Η διαφορά με έναν Παρθένο είναι ότι συνήθως κάνουν πολύ σεξ – απλά είναι πολύ διακριτικοί με αυτό και δεν το διατυμπανίζουν. Κάτω από το εκλεπτυσμένο τους εξωτερικό λοιπόν, φιλοξενούν κάποιες πολύ σέξι φαντασιώσεις και επιθυμίες. Το μυστικό σας μόλις αποκαλύφθηκε, Παρθένοι!

2ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Ο Σκορπιός είναι σχεδόν ίδιος με τον Παρθένο όταν πρόκειται για σεξουαλική του φόρτιση, αλλά ο Σκορπιός δεν κρύβεται τόσο πολύ. Δεν φοβάται καθόλου να το μιλήσει για το σεξ. Ένας Σκορπιός χρειάζεται πολλή σεξουαλική προσοχή για να εκπληρώσει τις ανάγκες του, και είναι πολύ ενθουσιώδεις εραστές.

3ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Ένας Υδροχόος είναι λίγο πιο υποτονικός όταν πρόκειται για σεξ. Δεν αισθάνονται την ανάγκη να μιλούν γι ‘αυτό πολύ, ή ακόμα και να το κάνουν συχνά. Αλλά όταν κάποιος βρεθεί με έναν Υδροχόο στο κρεβάτι, μπορείς να αμέσως να καταλάβει πως είναι μοναδικοί. Τους αρέσει να πειραματίζονται και δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να βαρεθεί τε ποτέ σε μια σεξουαλική σας συνεύρεση με έναν Υδροχόο.

4ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτεμβρίου –  22 Οκτωβρίου)

Στους Ζυγούς αρέσει η ιδέα της ομορφιάς και της τελειότητας και σεξουαλικές εμπειρίες τους  και το αντανακλούν. Ένας Ζυγός στοχεύει να ικανοποιήσει όχι μόνο τον εαυτό του αλλά για τον εμπλεκόμενο παρτενέρ του. Αυτό σημαίνει ότι ένας Ζυγός είναι πιθανό να σας δώσει ακριβώς αυτό που θέλετε.

5ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Ένας Κριός θέλει να έχει το πάνω χέρι και έχει πολύ φαντασία. Εάν σας αρέσει να δοκιμάζετε νέα πράγματα, μην χάσετε ποτέ την ευκαιρία να βρεθείτε με έναν Κριό στο κρεβάτι.

6ΤΑΥΡΟΥΣ (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Ένας Ταύρος είναι ένας ρομαντικός εραστής. Αν θέλετε να ξεκλειδώσετε την άγρια πλευρά τους, χρειάζεται να  έχετε μια καλή χημεία, μια μεγάλη καρδιά και να είστε διατεθειμένοι να ισχυρισθείτε ότι «κάνετε έρωτα» αντί το ότι κάνετε σεξ. Ένας Ταύρος είναι το καλύτερο είδος του ατόμου για να κάνετε σεξ σε μακροπρόθεσμη βάση – έχουν πολλά μυστικά κρυμμένα στο μανίκι τους για το σωστό πρόσωπο.

Αξιόπιστες Προβλέψεις Χαρτομαντείας; Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες ΕΔΩ

Πως επηρεάζει τα Ζώδια ο Πλανήτης Δίας; Δες ΕΔΩ

Σχολιάστε