Τα ζώδια πάντα μας γοητεύαν και ποτέ δεν διστάζουμε να τα συμβουλεύτουμε  για να μάθουμε περισσότερα για το πρόσωπο που αγαπάμε. Αλλά μπορούμε να μάθουμε περισσότερα από ζώδια  – στην πραγματικότητα, αν μελετήσουμε σωστά τα ζώδια μπουρούμε να μάθουμε πολλές λεπτομέρεις.  Όπως για παράδειγμα να έχουμε μια ιδέα για τους ανθρώπους που είναι περίσσοτερο πιθανό να μας απατήσουν.

Δίδυμοι

Δίδυμοι Ζώδιο | Αστρολογία

Οι Δίδυμοι μπορούν να ζευγαρώνουν περισσότερους από έναν ρόλο, είτε επαγγελματίκο είτε προσωπικό. Όπως και άλλα ζώδια του αέρα, τους Δίδυμους μπορούμε να τους αποκαλέσουμε και άστατους. Δυστυχώς, μπορούν εύκολα να διασπαστεί η προσοχή τους από πολλαπλούς συντρόφους.

Ιχθείς

Ιχθύες Ζώδιο | Αστρολογία

Αντιπροσωπεύεται από δύο ψάρια σε αντίθετες κατευθύνσεις, οι Ιχθείς είναι διπλής φύσης. Είναι πολύ συναισθηματικοί και παθιασμένοι άνθρωποι. Κάθε φορά που αποσυνδέονται από την πραγματικότητα, θα ταξιδεύουν οπουδήποτε τους παίρνει ο ρομαντισμός ή η φαντασία.

Λέων

λεων

Το μεγάλο εγώ του Λέοντα μπορεί να είναι μια αρετή αλλά και μια αμαρτία. Λατρεύουν το δράμα, το ρομαντισμό και την υπερβολή. Ευδοκιμούν με το να είναι οι βασιλιάδες της ζώης.  Είναι γνωστοί για την ακόρεστη σεξουαλική τους όρεξη και σαν λιοντάρι, αγαπούν επίσης να διεκδικήσουν τη δύναμή τους και να απολαύσουν τη λίμπιντο τους!

Τοξότης

Χαρακτηρισμένοι από ανησυχία, οι Τοξότες είναι πολύ περίεργοι και πάντα ενεργοποιούνται από συναρπαστικές εμπειρίες. Οι άλλοι έλκονται από το τρόπο ζωής τους που είναι χωρίς άγχος. Έτσι, δεν είναι δύσκολο για έναν Τοξότη να βρει έναν νέο σύντροφο όταν ο ενθουσιασμός ενός νέου ρομαντισμού πεθαίνει.

Σκορπίος

Σκορπιός Ζώδιο | ΑστρολογίαΓνωστοί για την αφοσίωσή τους, οι Σκορπιοί θα αποχωρήσουν εάν δουν ακόμα και τα ελάχιστα σημάδια απιστίας στους συντρόφους τους. Ο καλύτερος τρόπος για να τους κρατήσετε πιστούς είναι να είστε πιστοί μαζί τους. Είστε σίγουροι ότι θα τους χάσετε αν παραπέσετε.

Διαβάστε περισσότερα στην κατηγορία: Έρωτας και Ζώδια

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles