Είσαι αρνητικός άνθρωπος; Ενδεχομένως όχι. Αλλά μερικά ζώδια αφήνουν την   αρνητικότητα να μπεί στη ζωή και ξαφνικά γίνονται αρνητικά άτομα. Συμβαίνει συχνά, όλοι μας περνάμε απαισιόδοξες περιόδους. Όταν συμβαίνει η ζωή, δεν μπορούμε ποτέ να προβλέψουμε τα αποτελέσματα. Μπορεί να σχεδιάσουμε το μέλλον με κάθε λεπτομέρεια, αλλά δεν σημαίνει ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Οι Καρκίνοι μπορούν να αφήσουν τα συναισθήματά τους να τους παρασύρουν. Όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά ή ξυπνούν στην λάθος πλευρά του κρεβατιού, είναι έντονα αρνητικοί. Μπορούν να παίξουν την κάρτα θύματος και να κατηγορήσουν τον κόσμο για τα προβλήματά τους.

Παγιδεύονται μόνοι τους από τις ίδιες τους τις σκέψεις.  Όταν είναι στα καλά τους είναι πιο γλυκοί από ποτέ, αλλά όταν είναι στα άσχημα τους, είναι πιο ξινοί και από λεμόνι. Η απαισιοδοξία του Καρκίνου λειτουργεί ως ένας τρόπος για να απελευθερώσει τα αρνητικά του συναισθήματα.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβίου)

Οι Παρθένοι μπορεί να είναι αρνητικοί όταν κάτι δεν πηγαίνει έτσι ακριβώς όπως θέλουν. Πάντα θέλουν να είναι ηγέτες και να έχουν τον έλεγχο. Δεν αισθάνονται καλά και γκρινιάζουν όταν πρέπει να κάνουν πίσω και να δώσουν τον έλεγχο αλλού.  Έχουν τη στάση “ή με τον τρόπο μου ή καθόλου“ και έτσι δεν είναι καθόλου εύελικτοι.

Οι Παρθένοι είναι πολύ κακόκεφοι όταν είναι απαισιόδοξοι και μερικές φορές αυτη η αρνητική ενέργεια προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη αρνητικότητα. Όταν επιτέλους απόβαλουν όλη αυτή την αρνητικότητα και την επιθετικότητα, θα αισθανθούν επιτέλους θετικοί και αισιόδοξοι.απαισιόδοξα ζώδια

Σκορπίος (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Οι Σκορπιοί είναι αρνητικοί όταν η ζωή δεν πηγαίνει με τον τρόπο που έχουν φανταστεί. Αυτό συμβαίνει σχεδόν όλη την ώρα ως αποτέλεσμα να είναι πάντα απογοητευμένοι. Αρχίζουν να σκέφτονται ότι όλα θα καταρρεύσουν.

Παίρνουν αρνητική κατάσταση και την τροφοδοτούν με τη δική τους ένταση που πιστεύουν πως τίποτα δεν θα πάει καλά. Ο Σκορπιός επηρεάζει και τους γύρω του έντονα και δημιουργείται ένας αρνητικός ογκόλιθος που παρασύρει τα πάντα στην πορεία του.

Αιγόκερως  (22 Νοεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Οι Αιγόκεροι είναι υπεύθυνοι και δομημένοι, αλλά η αρνητικότητα αναλαμβάνει όταν κατακλύζονται από πολλές εύθυνες. Είναι σχεδόν φοβισμένοι ότι δεν μπορούν να αναλάβουν μια νεα πρόκληση και αυτό θα τους κάνει να δουν τα πάντα με διαφορετική ματιά.

Επειδή είναι τόσο πειθαρχημένοι, που όταν αποτυγχάνουν, είναι εξίσου σκληροί για τον εαυτό τους. Αυτό τους αναγκάζει να έχουν μια απαισιόδοξη στάση. Μπορεί να είναι δύσκολο για αυτούς να ξεφύγουν από αυτό. Προσπαθούν να  ξεπεραστούν την κακή διάθεση αλλά να είναι τόσο σκληροπυρηνικοί που είναι ένας αγώνας γι ‘αυτούς.

Διαβάστε περισσότερα για τα Ζώδια εδώ. 

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles