Τα 3 ζώδια που κάνουν το πιο παθιασμένο σεξ

Τα 3 ζώδια που κάνουν το πιο παθιασμένο σεξ. Αν το φθινόπωρο και ο χειμώνας είναι χουχουλιάρικοι μήνες και η άνοιξη περιστρέφεται γύρω από το να είσαι μόνος, τότε τι είναι αυτό, που χαρακτηρίζει το καλοκαίρι; Το να κάνεις σεξ, φυσικά! Όλοι αγαπάμε ένα καλό καλοκαιρινό ειδύλλιο. Στην τελική, και υπάρχει κάτι σε αυτά τα καλοκαιρινά βράδια που σε κάνει να θέλεις να το βρεις. Επομένως, αν είσαι εκεί έξω στο κυνήγι ενός one night stand, θα θες να ξέρεις τα ζώδια, που κάνουν το πιο παθιασμένο σεξ – εκείνους, που ξέρουν τι κάνουν στην κρεβατοκάμαρα και εκείνους που μπορούν να φέρουν κεραυνούς σε καθημερινή βάση (οργασμούς, μιλάω για οργασμούς).

Κάθε ζώδιο του ζωδιακού έχει τη δυνατότητα να είναι ένας απίστευτος εραστής, αλλά κάποια ζώδια απλώς έχουν ένα φυσικό πλεονέκτημα όταν πρόκειται για πάθος. Για κάποιους από αυτούς, προέρχεται από την άνεση και την έντονη σεξουαλική επιθυμία, ενώ για άλλους σχετίζεται με την επιθυμία να συνδεθούν με κάποιον. Αλλά οποιοδήποτε κι αν είναι το κίνητρο, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: Πόλη του παθιασμένου σεξ. Γι’ αυτό, με άλλα λόγια, αν ψάχνεις τον επόμενό σου σύντροφο στο  κρεβάτι, τότε θα θες να ξεχωρίσεις αυτά τα ζώδια στην κορυφή της λίστας σου με αυτά, που θα κάνεις το καλοκαίρι.

Για να ετοιμαστείς: Πως να φλερτάρετε ένα ζώδιο

1Τα 3 ζώδια που κάνουν το πιο παθιασμένο σεξ | Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Ο Ταύρος κυβερνάται από τον πλανήτη Αφροδίτη.  Γνωστός κι ως πλανήτης του έρωτα. Επομένως όταν το θέμα έρχεται στο πάθος και την τρυφερότητα, αυτό το ζώδιο πάντα θα έχει πολλά να δώσει. Οι Ταυρίνες είναι υπερβολικά αισθησιακοί άνθρωποι. Λαχταρούν τη σύνδεση με την έννοια της φυσικής επαφής, οπότε μπορείς να υπολογίζεις στον ταύρο πως θα βάλει τα δυνατά του στην ερωτική πράξη – ακόμα κι αν πρόκειται απλώς για σεξ μιας νύχτας.

Για να έχεις ένα μέτρο σύγκρισης: Απίστευτα Σεξουαλικά Ρεκόρ

Είναι επίσης υπερβολικά γενναιόδωροι, οπότε μπορείς να είσαι σίγουρος πως θα περάσεις μια φανταστική ώρα στην αγκαλιά τους. Η επιρροή της Αφροδίτης επίσης σημαίνει πως δε φοβούνται να τείνουν προς το ρομαντισμό, οπότε μην εκπλαγείς αν η νύχτα σου με έναν Ταύρο επίσης περιλαμβάνει μερικά αντικείμενα όπως το φως των κεριών, κατάλληλη μουσική υπόκρουση και αρκετό έλαιο για μασάζ, επειδή αν υπάρχει ένα πράγμα για το οποίο φημίζεται αυτό το ζώδιο, είναι ο ενθουσιασμός να εξερευνήσει κάθε εκατοστό του κορμιού σου.

2Τα 3 ζώδια που κάνουν το πιο παθιασμένο σεξ | Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Αν πραγματικά θες να μάθεις πώς αισθάνεσαι όταν βρυχάσαι, τότε βρες στον εαυτό σου ένα sexy Λέοντα. Αυτό το ζώδιο της φωτιάς πραγματικά ξέρει πώς να φέρει τη σεξουαλική θερμότητα. Δε φοβούνται να πάρουν τα ινία στην κρεβατοκάμαρα. Λατρεύουν να δίνουν παράσταση. Γι’ αυτό αν ψάχνεις την κορυφή της δύναμης, μη ψάξεις παραπάνω από έναν Λέοντα, ο οποίος είναι περισσότερο από χαρούμενος να αναλάβει τον έλεγχο. Είναι επίσης πολύ δημιουργικοί και ενθουσιώδεις. Το οποίο μεταφράζεται ως εξαιρετικοί εραστές και είναι κάτι παραπάνω από πρόθυμοι να δείξουν αυτά τα ταλέντα τους στη δουλειά στην κρεβατοκάμαρα τόσο πολύ, που θα θες να τους δώσεις απλόχερα επαίνους. (κάτι που αξίζουν ολοκληρωτικά).

Πριν το σεξ ρώτησε τι ζώδιο είναι η μητέρα του: Ζώδια και Πεθερές | Οι 12 πεθερές

Η απόλυτη ερωτική ζώνη αυτού του παθιασμένου ζωδίου είναι το εγώ τους. Γι’ αυτό «χτύπησέ» την σχολαστικά με πολλή ενθάρρυνση και κολακείες. Δεν λατρεύουν τίποτα περισσότερο από το να νιώθουν πως τους επιθυμούν. Γι’ αυτό αν θέλεις να διαβεβαιώσεις πως πάντα θα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στην κρεβατοκάμαρα. Αφησέ τους να ξέρουν πόσο πολύ τους θέλεις! Αν τύχει να καυχηθείς στους φίλους σου για τις ικανότητές τους, ενώ μπορούν να το ακούσουν. Αυτό θα ήταν παραπάνω από ΟΚ, επίσης.

3Τα 3 ζώδια που κάνουν το πιο παθιασμένο σεξ | Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Καμία λίστα παθιασμένων ζωδίων δε θα ήταν ολοκληρωμένη χωρίς το πιο σεξουαλικό ζώδιο όλων, τον Σκορπιό. Ναι, αυτό το ζώδιο φημίζεται για την αξιοθαύμαστη σεξουαλική του όρεξη, αλλά το έχει πλήρως κερδίσει. Οι Σκορπιοί είναι ισχυροί και παθιασμένοι σε κάθε κατάσταση, αλλά ειδικά όταν πρόκειται για ώρες διασκέδασης στην κρεβατοκάμαρα, οπότε αν βρεις τον εαυτό σου στη φωλιά τους, θεώρησε τον πολύ τυχερό, επειδή τα πράγματα πρόκειται να γίνουν πολύ καυτά. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως προσελκύθηκες από αυτό το ζώδιο με το ακατανίκητο χάρισμα και μαγνητισμό του, αλλά εδώ είναι κάτι που μπορεί να μη συνειδητοποιείς γι’ αυτούς: είναι στην πραγματικότητα πολύ συναισθηματικοί και ευάλωτοι. Επομένως, ενώ δεν έχουν πρόβλημα με το σεξ μιας βραδιάς, στην πραγματικότητα λαχταρούν μια πιο βαθιά σύνδεση.

Διαβάστε και αυτό: Ζώδια | Το καλύτερο σεξ της ζωής σου

Αντίθετα με τον Τοξότη ή τον Κριό, με το να είναι με κάποιον που ξέρουν και μπορούν να χτίσουν ένα δεσμό εμπιστοσύνης μαζί του. Στην πραγματικότητα τους κάνει ακόμα πιο παθιασμένους. Επομένως ενώ προσπαθούν για ένα υπέροχο σύντροφο στο σεξ, υπάρχει ακόμα περισσότερο πάθος να αποκαλύψουν αν αποφασίσεις να μείνεις. Αξίζει να μείνεις γι’ αυτούς. Οι Σκορπιοί όχι μόνο έχουν μυθική λίμπιντο, αλλά είναι επίσης υπερβολικά περιπετειώδεις. Πρόθυμοι να εξερευνήσουν καινούργια πράγματα στην κρεβατοκάμαρα. Επομένως δεν υπάρχει ποτέ μια βαρετή στιγμή μαζί τους.

Σχολιάστε