Είμαι καλός στο κρεβάτι;

Το έχουμε σκεφτεί όλοι πριν. Οι περισσότεροι από εμάς ρώτησαν κάποια στιγμή τον ή την σύντροφο μας αν ήμαστα καλοί. Δεν υπάρχει τίποτα λάθος στο να θέλεις να ξέρεις! Πιστεύω απόλυτα στην αστρολογική ευθυγράμμιση των συμπεριφορών, των συναισθημάτων και των σεξουαλικών ικανοτήτων μας. Εδώ είναι τα τρία καλύτερα ζώδια για να κάνετε σεξ.

 Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουάριου)

via GIPHY

Το πράγμα που κάνει τον Υδροχόο έναν από τα τρία κορυφαία ζώδια στο σεξ είναι η ικανότητά τους να σας πείσουν να πειραματιστείτε κατά τη διάρκεια του σεξ – σχεδόν με κάθε τρόπο που μπορείτε να φανταστείτε. Ο Υδροχόος δεν είναι γνωστός ως το πιο συναισθηματικό ζώδιο, οπότε δεν θα έλεγα ότι θα πρέπει να περιμένετε να «κάνετε έρωτα» σε έναν Υδροχόο ή οτιδήποτε άλλο, αλλά αν ψάχνετε για μια συναρπαστική σεξουαλική εμπειρία, ο Υδροχόος είναι ο ιδανικός παρτενέρ. Είναι σεξουαλικά σεξουαλικά καινοτόμοι. Και ποιό είναι το καλύτερο κομμάτι? Οι Υδροχόοι είναι σίγουροι για την ικανότητά τους να σας δώσουν ό,τι θέλετε και χρειάζεστε στο κρεβάτι.

Σκορπίος (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

via GIPHY

Οι master του σεξ. Γνωστός για την υψηλή σεξουαλικότητα του, ο Σκορπιός έπρεπε να συμπεριληφθεί στα τρία κορυφαία ζώδια για να κάνει σεξ. Ο Σκορπιός ευδοκιμεί από το καλό σεξ. Ο Σκορπιός φέρνει το πάθος στην κρεβατοκάμαρα δείχνοντας πόσο σημαίνει για αυτούς ότι είστε σεξουαλικά ικανοποιημένοι. Ο Σκορπιός θα φροντίσει να απολαύσετε τα πάντα. Είναι πρόθυμοι να εισαγάγουν ό,τι είναι απαραίτητο για να κρατήσουν το πάθος στα ύψη για εσάς αν τα πράγματα άρχισουν να γίνονται βαρετά. Ο Σκορπιός μπορεί να είναι περισσότερο σε εσάς ως σεξουαλικός σύντροφος αντί ένας σύντροφος που θα βγαίνετε ρομαντικά ραντεβού. Προσέξτε αυτό.

Κριός (20 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

via GIPHY

Ο Κριός είναι μαγευτικός. Ο Κριός είναι μεθυστικός. Ο Κριός έχει ένα μυστήριο. Για αυτόν που κάνει σεξ μαζί τους είναι πραγματικά αξέχαστο. Είναι γνωστό ότι είναι σε θέση να σας οδηγήσουν να εξερευνήσετε τον εαυτό σας με τρόπους που κανονικά δεν θα κάνατε. Ο Κριός είναι πολύ ελεύθερος για να συνδεθεί. Ο Κριός θα σας εξερευνήσει σεξουαλικά, θα βρει όλα τα σωστά μέρη και θα κάνει τη νύχτα σας μία από τις πιο αξέχαστες εμπειρίες ζωής μέχρι σήμερα.

Διαβάστε περισσότερα στην κατηγορία: Έρωτας και Ζώδια

Σχολιάστε