Στις 15 Νοεμβρίου, βιώνουμε μια ισχυρή Νέα Σελήνη στον Σκορπιό. Ο Ήλιος και η Σελήνη ενώνουν τις δυνάμεις τους στο πιο αινιγματικό και μυστηριώδες σημάδι του ζωδιακού κύκλου, φέρνοντας ριζικές αλλαγές και έναν τεράστιο εσωτερικό μετασχηματισμό για όλους μας.

Κάθε Νέα Σελήνη αντιπροσωπεύει την αρχή ενός νέου κύκλου, μια νέα αρχή: είναι η καλύτερη στιγμή του μήνα να καθαρίσουμε το μυαλό μας, να επανεκτιμήσουμε τους στόχους μας, να φυτέψουμε έναν σπόρο και να θέσουμε προθέσεις για τις επόμενες εποχές. Ωστόσο, αυτή η Νέα Σελήνη είναι πιο ισχυρή από άλλες: είμαστε μάρτυρες της τρίτης και της τελευταίας τριλογίας που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο με την Σούπερ Νέα Σελήνη στην Παρθένο.

Η Σούπερ Σελήνη είτε είναι νέα ή πανσέληνος είναι ένα φαινόμενο που συμβαίνει πιο κοντά σε εμάς: για αυτόν τον λόγο, η βαρυτική έλξη της Σελήνης στη Γη είναι ισχυρότερη και αυτές οι κοσμικές ευθυγραμμίσεις γίνονται πιο έντονες. Αυτά τα τρία φαινόμενα μας προετοιμάζουν σιγά σιγά για την επερχόμενη έντονη Σεληνιακή Έκλειψη που πλησιάζει. Η πύλη της Έκλειψης θα ανοίξει στα τέλη του μήνα, με μια ογκώδη σεληνιακή έκλειψη στο Δίδυμο να πραγματοποιηθεί στις 30 Νοεμβρίου. Η επόμενη Νέα Σελήνη θα είναι μια Ολική Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη, που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Δεκεμβρίου.

Αυτή η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό είναι μια υπενθύμιση ότι η ζωή συνεχίζεται, ότι δεν πρέπει να παραμείνουμε κολλημένοι στο παρελθόν και ότι έχουμε συνεχείς ευκαιρίες για να ξεκινήσουμε εκ νέου και να ξεκινήσουμε εκ νέου. Κατά τον επερχόμενο σεληνιακό κύκλο, η πρόκληση για εμάς είναι να αφήσουμε την παλιά αίσθηση του εαυτού μας, έτσι ώστε να είμαστε ελεύθεροι να ενσωματώσουμε την πραγματική μας δύναμη.

Σκορπιός: Θάνατος, Αναγέννηση και Ριζικές Αλλαγές

Αυτό τή η Νέα Σελήνη μπορεί να μας πυροδοτήσει με τρόπους που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε για να μας αναγκάσει να αντιμετωπίσουμε τους περιορισμούς μας, την ευπάθεια μας, τα συναισθήματα της ανικανότητας και της αδυναμίας μας. Το όγδοο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου αντιστοιχεί στη διαδικασία του θανάτου, της αναγέννησης και του ριζικού μετασχηματισμού: κάποια μορφή απώλειας και κρίσης συχνά εμπλέκεται όταν μιλάμε για τον Σκορπιό και τον Πλούτωνα. Ο σκοπός της διαδικασίας είναι να σφυρηλατήσει τον χαρακτήρα μας και να μας κάνει πιο δυνατούς, σοφότερους, πιο αυτόνομους και ασφαλείς.

Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σε όψη με τον Ποσειδώνα: Όνειρα, Φαντασία και Δημιουργικότητα

Ο Ήλιος και η Σελήνη στο Σκορπιό σχηματίζουν ένα όμορφο θαλάσσιο τρίγωνο στον Ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθείς. Αυτή η πτυχή είναι πολύ υποστηρικτική, καταπραϋντική και χαλαρωτική: ενισχύει τη δημιουργικότητα και τη φαντασία μας, καθώς και την ικανότητά μας για ενσυναίσθηση. Το θαλάσσιο τρίγωνο θα μας βοηθήσει να προσαρμόσουμε την ουσία μας, την καρδιά μας και την ψυχή μας.

Ο Ήλιος και η Σελήνη στο Σκορπιό σχηματίζουν ένα όμορφο θαλάσσιο τρίγωνο στον Ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθείς. Αυτή η πτυχή είναι πολύ υποστηρικτική, καταπραϋντική και χαλαρωτική: ενισχύει τη δημιουργικότητα και τη φαντασία μας, καθώς και την ικανότητά μας για ενσυναίσθηση. Το θαλάσσιο τρίγωνο θα μας βοηθήσει να προσαρμόσουμε την ουσία μας, την καρδιά μας και την ψυχή μας.

Ο Ήλιος και η Σελήνη στο Σκορπιό σχηματίζουν ένα όμορφο θαλάσσιο τρίγωνο στον Ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθείς. Αυτή η πτυχή είναι πολύ υποστηρικτική, καταπραϋντική και χαλαρωτική: ενισχύει τη δημιουργικότητα και τη φαντασία μας, καθώς και την ικανότητά μας για ενσυναίσθηση. Το θαλάσσιο τρίγωνο θα μας βοηθήσει να προσαρμόσουμε την ουσία μας, την καρδιά μας και την ψυχή μας. Ο Ποσειδώνας κυβερνά τα όνειρα και τον ύπνο. Τα όνειρα που έχουμε αυτές τις μέρες μπορεί να περιέχουν σημαντικά μηνύματα: θα είναι πιο έντονα, ακόμη και διαυγή, και μπορεί να μας δώσουν νέες ιδέες για το πώς να προχωρήσουμε.

Ο Ποσειδώνας φέρνει μια ηρεμία στην μεγάλη ένταση που ζήσαμε τις τελευταίες ημέρες και θα κρατήσει το χέρι μας κατά τη διαδικασία του καθαρισμού και της απελευθέρωσης. Ο Θεός των Ωκεανών θα μας υπενθυμίσει να κοιτάξουμε με συμπόνια τους φόβους, τον πόνο και τις πληγές που βρίσκονται στη ρίζα της άρνησης μας, της ανάγκης μας να έχουμε τον έλεγχο, των ασυνείδητων τάσεων μας να εξουδετερώσουμε, να κυριαρχήσουμε και να χειριστούμε τους άλλους.

Καθ ‘όλη τη διάρκεια του σεληνιακού κύκλου, θα ενθαρρυνθούμε να κοιτάξουμε πέρα από τις υποχρεώσεις και τις εμμονές μας, να εμπιστευτούμε το Σύμπαν και να απελευθερώσουμε τον έλεγχο. Ο Ποσειδώνας, ο κυβερνήτης των Ιχθύων, μας καλεί πάντα να υιοθετήσουμε μια πνευματική προσέγγιση στην ζωή μας και να πιστεύουμε ότι υπάρχει ένα υψηλότερο νόημα για τις δυσκολίες που βιώνουμε και τα εμπόδια που αντιμετωπίζουμε.

Ωστόσο, ο Ποσειδώνας μπορεί επίσης να συσχετιστεί με ψευδαισθήσεις, αυταπάτες, εθισμούς και απόδραση: η αποφυγή ή η παράκαμψη των ευθυνών μας μπορεί να είναι εξαιρετικά δελεαστική σε καιρούς όπως αυτές. Το να κάνετε κάνετε πίσω και να βυθιστείτε σε έναν φανταστικό κόσμο και να αποσυνδεθείτε από το σώμα μας για να αποφύγετε να αισθανθείτε δύσκολα συναισθήματα είναι ευκολότερο από το να αντιμετωπίσετε αυτό που συμβαίνει.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles